nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
artur morgan
#18126 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sta se cudite, svaki vikendom loču pa onda u auto. Ko jos pjehe ide u kafanu lokati ? Koliko ih se dosad skrsilo nastradalo ili su nekoga skrsili. Kad trebas vozit autu kasno u noc nije te strah da ces negdje stati u nekoj zabiti vec da nece neki alkos te pogoditi. Stvarno kad vidis ovakve glupane bas te razbjesni.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
- spinel_
- Logovan
- vjeshalica
- drugtito2011
- muz66
#18132 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kako je lijepo voziti po brdima i sumama. Nikog nema, ako nekog i sretnes, stanete, lijepo se ispricate iako se ne znate, i svako svojim putem. Blato for life.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#18133 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jeste lijepo kad si u autu koje moze tuda, a kad si u Daćiji na ljetnim gumama i negdje u pola grmeča nije baš lijepo
-
Naslovnica
#18134 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
-
UmaX
#18135 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#18136 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
A vrat naboran kao kod Shar Pei-a 
-
suit_up
#18137 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Maloprije na putu Čevljanovići - Srednje bijeli Evoque pokušava da pretiče na punoj u onim nepreglednim krivinama (jesu poduže, doduše) nas u koloni pri čemu svi vozimo 70-80, dakle preko ograničenja. Još otvorio prozor i izbacio ruku vani, lijep mu zvuk vjetra pri tim brzinama valjda, ebo stakla.
-
noviclan
#18138 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nikadda nije problem propustiti brzca na punoj i koji nestaje u daljini, problem je kada preticem (pretices) preko isprekidane a lola ispred krene ubrzavàti e pa sta da mu radis(jeves)
-
zigson
- drug_profi
#18140 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Naletih ko levat, jbt.
Peglaju me od carsije sa 30-40 km/h, i 100 metara rastojanja na glavnoj, selfiji, telefoni... i na raskrscu kod socijalnog ja uspijem da se probijem nekako izmedju dvojice mobitelasa da bih odmah dobio bateriju u lice i zaustavljanje na prosirenje...
A prije toga na pofalicima i na marindvoru izbjegavao prestojavanje u raskrscu jer nije po propisu...
Eto sta ti urade kruzeri. Pocnes kalkulisati sa propisima.
Naravno ni jedan od ovih sa mobitelima nije zasutavljen, nema veze. Nisam se svadjao, priznao odmah da sam napravio sranje i da nema opravdanja ali sam rekao da sam izgubio zivce radi mobitelasa.
Puhao alkotest, nista. Valjda im se ucinilo umjesto peludne groznice da su mi oci krvave radi alkohola. 50 KM ili 25 za 8 dana, nedozvoljene radnje u saobracaju.
Ok, napravio sam prekrsaj, ali dokle ce se vise mobiteli tolerisat. U mraku se vidi displej kako svijetli i opet policija ne reaguje...
Peglaju me od carsije sa 30-40 km/h, i 100 metara rastojanja na glavnoj, selfiji, telefoni... i na raskrscu kod socijalnog ja uspijem da se probijem nekako izmedju dvojice mobitelasa da bih odmah dobio bateriju u lice i zaustavljanje na prosirenje...
A prije toga na pofalicima i na marindvoru izbjegavao prestojavanje u raskrscu jer nije po propisu...
Naravno ni jedan od ovih sa mobitelima nije zasutavljen, nema veze. Nisam se svadjao, priznao odmah da sam napravio sranje i da nema opravdanja ali sam rekao da sam izgubio zivce radi mobitelasa.
Puhao alkotest, nista. Valjda im se ucinilo umjesto peludne groznice da su mi oci krvave radi alkohola. 50 KM ili 25 za 8 dana, nedozvoljene radnje u saobracaju.
Ok, napravio sam prekrsaj, ali dokle ce se vise mobiteli tolerisat. U mraku se vidi displej kako svijetli i opet policija ne reaguje...
-
zigson
#18141 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
To je tuzno fkt.. danas mlada u oktaviji zauzela lijevu traku i 40kmh okruglo, pored nje nakav ko u inat vozi da ne mogu obici. Blicaj sviraj ma ne jebe ona to, prodjem jedva kad mobitel mlada na desnom uhu drzi prica li prica, ma ne gleda zbivanja oko nje samo pogled pravo i telefon na desnom uhu. Pa jebem ti svu familijudrug_profi wrote: ↑14/06/2020 01:08 Naletih ko levat, jbt.
- JavierBosnia
#18142 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Definicija traka u Sarajevu, desna spora, iskljucenja, sahtovi, pocetnici. Srednja jos sporija, neznalice koje bi da su na jedno prebacanje lijevo ili desno blizu nekog skretanja jer ne znaju kud ce i kako ce. Lijeva u koju se svako gura opet radi skretanja ili sto misli da je najbrza a ide njom 40...
Nije mi jasno na malti iz pravca ilidze prema gradu, kako i zasto se uvijek guzva stvori u sve 3 trake?? Ajde desna razumijem skretanje, dug semafor pjesaci prelaze
Ali srednja i lijeva isto haman stanu ko i oni desno, pa majku mu jebem jel gledaju po kaficima nebil jarana il jaranicu to vidjelo ili ne znaju okrenuti volan jer je blago skretanje
Nije mi jasno na malti iz pravca ilidze prema gradu, kako i zasto se uvijek guzva stvori u sve 3 trake?? Ajde desna razumijem skretanje, dug semafor pjesaci prelaze
Ali srednja i lijeva isto haman stanu ko i oni desno, pa majku mu jebem jel gledaju po kaficima nebil jarana il jaranicu to vidjelo ili ne znaju okrenuti volan jer je blago skretanje
- muha_sa
#18143 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Semafor kratko traje--cim prodješ tu raskrsnicu rahatlukJavierBosnia wrote: ↑14/06/2020 09:56 Definicija traka u Sarajevu, desna spora, iskljucenja, sahtovi, pocetnici. Srednja jos sporija, neznalice koje bi da su na jedno prebacanje lijevo ili desno blizu nekog skretanja jer ne znaju kud ce i kako ce. Lijeva u koju se svako gura opet radi skretanja ili sto misli da je najbrza a ide njom 40...
Ali srednja i lijeva isto haman stanu ko i oni desno, pa majku mu jebem jel gledaju po kaficima nebil jarana il jaranicu to vidjelo ili ne znaju okrenuti volan jer je blago skretanje![]()
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#18144 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
spava marva na semaforima,treba im ciganska godina dok krenu...
jednom kad se budem vozio s nekim snimicu tutorial kako se krece sa semafora,mozda nauce degenerici...
jednom kad se budem vozio s nekim snimicu tutorial kako se krece sa semafora,mozda nauce degenerici...
- basicm
#18145 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Samo ce te prijaviti da divljas na semaforu. I bices budzetlija ili babin sin jer ne stedis gorivo.
-
noviclan
#18146 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma jeve se onima ko je prvi-dtugi-treci oni ce proci a ja na zuto ili crveno, posebno ovi sporedni semafori koji jedva cekajuda upale crveno ali ne lolatipka li tipka i krene na trepcuce zeleno pa pogledaj bar ima li koga iza tebe mozda hoce joj neko normalno proci ali ne fakin pa fakin
-
zdruzdjo
#18147 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Prodjes ispred nje i onda nasumicno pocnes mjenjati brzinu sa 5 na 20 pa na 15 pa na 40 pa se odmaknes pa usporis.zigson wrote: ↑14/06/2020 02:44
To je tuzno fkt.. danas mlada u oktaviji zauzela lijevu traku i 40kmh okruglo, pored nje nakav ko u inat vozi da ne mogu obici. Blicaj sviraj ma ne jebe ona to, prodjem jedva kad mobitel mlada na desnom uhu drzi prica li prica, ma ne gleda zbivanja oko nje samo pogled pravo i telefon na desnom uhu. Pa jebem ti svu familiju
Da vidis panike kad se moradne telefon prebacivati da se prebaci brzina itd.....
Za sve ostalo tu je mastercard.
-
high_volume
#18148 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Auto-škole. Pogledaj samo profil instruktora auto-škola, često su mlađi i od samih kandidata. Kako će instruktor prenijeti znanje i iskustva na novog vozača, kad ga ni sam nema, ili ako ima, ima neispravobitanga_sa_otesa wrote: ↑14/06/2020 10:04 spava marva na semaforima,treba im ciganska godina dok krenu...
-
530i
#18149 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Za mobitele je lijek videonadzor...kamera snima, a osl sjedi i gleda, uradi screenshoot i dalje se procesuira prekrašaj.drug_profi wrote: ↑14/06/2020 01:08
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem