Prvo, jadan ti je caca. Kuci tako pa razgovaraj.Better Man wrote: ↑13/06/2020 01:21Jadan si, kad njega smatraš ublehom. Čovjek obišao zemaljsku kuglu i vido što ti nikad nećeš vidjeti. Čovjek je za turizam općine Visoko uradio jako puno i jako puno dolazi stranaca da obiđu Park Ravne II. Ne bitno je dali u Visokom ima piramida. Čovjek je napravio jedan odličan park prirode sa popratnim sadržajima, plus što iskopavaju tunel, koji je u vrijeme Bosanskih kraljeva, tačnije kralja Tvrtka povezivao taj dio sa kraljevskim gradom Visokim, gdje su se Bosanski vladari sklanjali od neprijatelja. Ko zna dali bi se ikad otkrile i iskopali djelovi kraljevskog grada Visoki, da nije Semira i njegove priče o piramidama. Možda i nema i nikad nije bilo piramida, ali je opet nešto uradio dobro, jer se otkrio jedan dio Bosnaske istorije. Po tebi je Semir ubleha, a nisu ti ubleha oni u Međugorju i vidjelice i izmišljena gospa i silni vjernici iz svijeta koji dolaze u Međugorje, jer se eto tu navodno ukazala gospa.shbc wrote: ↑12/06/2020 08:27Za 90% nasih politicara je i moja rahmetli nana, onako iz mezarja i dalje intelektualac. Tako da ti i nije neki argument.Better Man wrote: ↑11/06/2020 20:54
Majstore, Semir Osmanagić je za 90% naših političara izmislio svijet i nisu mu ni do koljena po znanju i ostalom.
A Semir je svakako najobicniji prevarant i ubleha.
Drugo, otkud ti znas sta ja mislim o Medjugorju? Da ti nisu Semirove piramide dale kakve psihicke moci pa citas misli?
Trece, ja sam jedan period poslom bio vezan za Visoko. Bio sam tamo citavo ljeto, kada je najjaca sezona i ne vidjoh nijednog od tih silnih fantomskih turista. Jedino sto je ovaj prevarant postigao je da nam se naucna zajednica i normalan svijet smiju.