Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jel ono u dnevnoj nesto zijevaju balkonska vrata pored stakla, druga slijeva na 2:06
Takodjer, u stanove te klase ide ugradbena led rasvjeta a oni ostavili kabl i stavili obicno grlo i sijalicu
Lift je smijurija.
Ne vrijedi ni blizu tih para
Throttle wrote: ↑13/06/2020 19:11
Jel ono u dnevnoj nesto zijevaju balkonska vrata pored stakla, druga slijeva na 2:06
Takodjer, u stanove te klase ide ugradbena led rasvjeta a oni ostavili kabl i stavili obicno grlo i sijalicu
Lift je smijurija.
Ne vrijedi ni blizu tih para
Ma dobro, pitanje je šta su dogovorili.
Ukoliko ideš s vanstandardnom opremom koja ne ulazi u cijenu stana onda znaju ostaviti ovako kablove, da tvoj električar odradi ostatak.
Edit: Ne zijevaju balkonska vrata u odnosu na štok, nego se odlijepila plastificirana obloga na balkonskim vratima.
Last edited by kamberovica polje on 13/06/2020 19:43, edited 1 time in total.
Pa dovoljno je vidjeti facu vlasnika, tako da lift uopste ne treba iznenadjivati.
Pored seljakluka, I Arapi, njihovi vjerni ahbabi, vole ovakve bling bling stvarcice.
Da me odmah ko ne doceka na noz, post ni u kojem smislu ne ismijava njihovo vjersko opredjeljenje.
clio_dci120 wrote: ↑13/06/2020 19:30
Pa dovoljno je vidjeti facu vlasnika, tako da lift uopste ne treba iznenadjivati.
Pored seljakluka, I Arapi, njihovi vjerni ahbabi, vole ovakve bling bling stvarcice.
Da me odmah ko ne doceka na noz, post ni u kojem smislu ne ismijava njihovo vjersko opredjeljenje.
Nisam znao da su šmrkanje koke s celulitnih evropskih guzova i seljački zlatni kič, vjersko opredjeljenje.
Rothmans wrote: ↑13/06/2020 23:42
Cuj neimari mogu mislit kako je ljakse poturceno mislilo kako je ovo cool i originalno ime za obrt/firmu. Nisam dalje gledao od lifta
vjerovatno su i ovi crnogorci bili poturceni jos za vrijeme juge
Cuj neimari mogu mislit kako je ljakse poturceno mislilo kako je ovo cool i originalno ime za obrt/firmu. Nisam dalje gledao od lifta
kamberovica polje wrote: ↑13/06/2020 19:22
Edit: Ne zijevaju balkonska vrata u odnosu na štok, nego se odlijepila plastificirana obloga na balkonskim vratima.
Raspored je katastrofa, tri sobička, dva kupatila i vešeraj u koja se ide iz dnevnog boravka u kojem su kuhinja i trpezarija.
Jedino što vrijedi je pogled kroz ovaj "stakleni zid".
Ono što se mora priznati, bar meni tako izgleda, grade mnogo kvalitetnije od Almija, ne štede betona, sve ove Almijeve zgrade su mi ko na staklenim nogama, betonski stubovi malog presjeka, dok ovi grade betonske zidove. Kad uporedim onu zgradu ispod kina u Crkvicama koju je gradio Almi i ovu kod Jabuke koju ovi grade, razlika je za dvije klase.
Last edited by Ci-Nick on 14/06/2020 10:39, edited 1 time in total.
Istina 100% @Ci-Nick , ali mislio sam na nesto drugo.
Svu dobit koju ostvare po Sarajevu, Vlasicu za arape koji su im vecina klijenti ulazu u Zenicu(od proizvodnje do gradnje), zaposljavaju momke nase, odnose se kao prema bratu a ne kao prema robu kao ostale firme.
Oni su doveli investitora koji bi u ono smece na tkzv "trg rudara" ulozio 100 miliona u zenicki SCC, sve bi nase firme radile od temelja do krova, sve spremno, ali eto sacekajmo jos malo da zenicki mozak prodje kroz tranziciju barem na razinu sarajevskog da dodje..