Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Obzirom da sam nov sa ps4 imam pitanje - imam account na US store, kako ide plaćanje, obzirom da sam prijavio adresu sa Aljaske: pay-pal, kartica?
Vidim da je F1 2020 najavljen za Juli - budu li kakve promo cijene za nju odmah, ili tek nekada kasnije?
najjednostavnije ti je kupovati ps kartice i dopunjavati wallet
Može li pojašnjenje - gdje se to nabavi (a da je sigurno)?
Hvala
PS PLUS ti je najpovoljniji na CDKeys.com , a dopune uporedjuj cijene na G2A.COM i OFFGAMERS.COM , na G2A nisu fiksne cijene, mozes kupiti i jeftinije i skuplje ( tipa da platis dopunu od 75 dolara 60 dolara, dopunu od 60 dolara 57 dolara, ali isto tako mogu otici sa cijenama gore ).
Dok su na Offgamers-u uvijek fiksne tj staticne cijene. Tako da prije svake kupovine uporedi gdje ti je najpovoljnije. Uglavnom sve stranice su sigurne. Do sada sam imao samo 1 problem na G2A. iznos dopune nije bio uredu, ali sam reklamirao i vratili su mi novac.
skafiskafsnjak wrote: ↑12/06/2020 15:36
Jel se meni cini ili je bolja opcija onlinr igre kupovati? Ne trebas cd nit ista...
Zavisi. Ako ti je stalo da je nakon igranja preprodas i vratis sta para ili posudis nekome, onda je cd bolja opcija.
Ja kupujem online. Lakse mi je, nije mi do preprodaje, a svaka kupljena igrica ti je uvijek na raspolaganju ako pozelis da je ponovo instaliras i igras
I ja sinoc prvi put pokrenuo HZD. Nakon sto sam vidio ovaj novi trailer rekoh red je i ovo zavrsit.
Jako lijepo izgleda, prica bi mogla biti dobra a i gameplay je zabavan.
Gdje mogu skinuti te emulatore na ps4? Moze li link ako nije problem?
Ne moze, samo za PC. PS4 i konzole opcenito ne mogu takve stvari pokretati.
Moze li malo pojasnjenje?
Skinem nes emulator(bilo koji) sa google playa na PC i to je sve? Mogu li igrati sa ovim PS joystikom ili moram kupiti neki drugi? Ustekati joystik u neki od USB prikljucaka ili?
dinao wrote: ↑13/06/2020 13:24
I ja sinoc prvi put pokrenuo HZD. Nakon sto sam vidio ovaj novi trailer rekoh red je i ovo zavrsit.
Jako lijepo izgleda, prica bi mogla biti dobra a i gameplay je zabavan.
Ja dobio dzabe kad sam.ps kupio. Eno je zapakovana i sad
U mene se vrti pes i gt
Skinem nes emulator(bilo koji) sa google playa na PC i to je sve? Mogu li igrati sa ovim PS joystikom ili moram kupiti neki drugi? Ustekati joystik u neki od USB prikljucaka ili?
Pitanje, da ne tražim po svim svim ovim stranicama iako je već objašnjeno negdje: Da li je bolje kupiti igricu na CD-u ili skiniti online, konkretno za Fifu 20 me zanima a i generalno šta je najbolja varijanta? I gdje je trenutno najpovoljnije uzeti novi PS4?
Last edited by Adm1ral on 13/06/2020 17:15, edited 1 time in total.
Skines nes emulator, pogledaj koji su najbolji, instaliras ili pokrenes exe, skines sebi ROMove koji su ilegalni da napomenem, osim ako ne uploadujes direktno svoju igru, skines sve plugine koji su potrebni i to je to. Neki emulatori imaju sve plugine uz download, pa gledaj takve da skines.
Adm1ral wrote: ↑13/06/2020 16:50
Pitanje, da ne tražim po svim svim ovim stranicama iako je već objašnjeno negdje: Da li je bolje kupiti igricu na CD-u ili skiniti online, konkretno za Fifu 20 me zanima a i generalno šta je najbolja varijanta? I gdje je trenutno najpovoljnije uzeti novi PS4?
Adm1ral wrote: ↑13/06/2020 16:50
Pa fifa ti je trenutno 10-ak dolara na Us.
A da, maloprije sam vidio. Dakle napravim US akaunt sa bilo kojom US adresom , a kako da platim sa raiffeisen kartice da li može?
E, a kad neku igru zavrsim, ima li nacin da se ona ukloni zbog gigabajtabi oslobadjanja prostora ali da ipak postoji negdje ako mi ikad ponovo naumpadne da je igram? Zavrsio uncharted trilogiju.
karanana wrote: ↑13/06/2020 23:18
E, a kad neku igru zavrsim, ima li nacin da se ona ukloni zbog gigabajtabi oslobadjanja prostora ali da ipak postoji negdje ako mi ikad ponovo naumpadne da je igram? Zavrsio uncharted trilogiju.
Ako si je kupio igre ostaju u Library... slobodno delete.
karanana wrote: ↑13/06/2020 23:18
Ako si je kupio igre ostaju u Library... slobodno delete.
Bile dzaba u ps storu prije mjesec-dva. Ali to je to kao da sam kupio.