Koji ljigavac. Eto opet nece sa SDA!
Demokratska fronta Željko Komšić
- moon_walker_90
#45552 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa nece prije izbora
al opet, izmedju njega i cirilicara uvijek mi je draze da je zeljko clan predsjednistva, ali stranku mu treba ugasiti i tacka.
-
zippoo87
#45553 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
od glasaca nema nistaLeverage wrote: ↑12/06/2020 23:05Od birača nema glasačazippoo87 wrote: ↑12/06/2020 22:53 nemoj na banksy,ona se javno pokajala u vezi ovog jadnika Komsica
ako mu neko od savjetnika cita forum,neka vise do izbora ne nastupa medijski,ukopao se toliko duboko u blato,da ga tri buldozera ne bi izvukla a svakim novim nastupom pogorsa situaciju
kome ste vi davali glasove,eee moji glasaci (haman da biraci niste)![]()
![]()
-
zippoo87
- drug_profi
#45555 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hajte da vas nesto naucim. Ove linkove koji ne prolaze ovdje radi politike kompanije ubacite u www.bitly.com, zatim klik na shorten pa copy.Kikibombona wrote: ↑12/06/2020 23:41
https://** No links **.ba/clanak/203456/posljednje-upozorenje-strankama-lijevo-od-centra-bjezite-od-konakovica-i-njegove-radikalno-desnicarske-politike?fbclid=IwAR1UxguVhxcAtw44ZRSZJjLKEc1aNAZJDszss3ypdaZp0-8cY-ej3P03z-w
dobijete ovo:
https://bit.ly/3d11x2i
Last edited by drug_profi on 13/06/2020 00:32, edited 1 time in total.
- BHCluster
#45556 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mogu, medjutim onda nema razlike u koaliranju...Kikibombona wrote: ↑12/06/2020 23:41Cijela stranka je ljigava do bola. Pazi ovo, porucuju ljevici da se distanciraju od Konakovica radi Busuladzica, a oni su u vlasti sa SDA koja je ideoloski Busuladzic i koja je nazvala skolu po fasisti.
Logika je sljedeca:
Ja, Zeljko Komsic, mogu u vlast sa SDA Busuladzicem
Vi, SDP i NS, ne mozete u opoziciju sa NiP Busuladzicem
Posljednje upozorenje strankama lijevo od centra: Bježite od Konakovića i njegove radikalno desničarske politike!
https://** No links **.ba/clanak/203456/posljednje-upozorenje-strankama-lijevo-od-centra-bjezite-od-konakovica-i-njegove-radikalno-desnicarske-politike?fbclid=IwAR1UxguVhxcAtw44ZRSZJjLKEc1aNAZJDszss3ypdaZp0-8cY-ej3P03z-w
- Point.
#45557 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
E čuj Konaković... Preletač, dijete SDA, sva mu se politika svodi na privatni obračun sa Izetbegovićima. Od SDA su jedino gori ovi bivši SDA-ovci.
-
finansijska kriza
#45558 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- bingov buraz
#45559 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ljigo.
Sve već viđeno verglanje,red samohvale,red plašenja podjelom države pa opet isto do iznemoglosti.
Kaže ljigo sve što sam ostvario ostvario sam sam sa svojih deset prstiju.
Jedan od najvećih sisača državne sise od Daytona naovamo.
Respiratori nisu problem,koza nostra u tužilaštvu isto,to ga ne interesuje,sitno je to sve,samo EU,Nato i izborni zakon.
Da li je pajseru jasno da te sa ovakvim tužilaštvom,kriminalom i korupcijom koja njega ne dotiče šanse da te EU pusti u članstvo su manje od šansi njegove partije da pređe izborni prag?
Sve već viđeno verglanje,red samohvale,red plašenja podjelom države pa opet isto do iznemoglosti.
Respiratori nisu problem,koza nostra u tužilaštvu isto,to ga ne interesuje,sitno je to sve,samo EU,Nato i izborni zakon.
Da li je pajseru jasno da te sa ovakvim tužilaštvom,kriminalom i korupcijom koja njega ne dotiče šanse da te EU pusti u članstvo su manje od šansi njegove partije da pređe izborni prag?
-
high_volume
#45560 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komšića smo apsolvirali, ali zanimljiviji su njegovi glasači. U šta oni vjeruju, da li shvataju Komšićevu aroganciju, nadobudnost, primitivizam, bahatost i političku drskost, sve vrijeme od otcjepljenja iz SDP, do kulminacije na gostovanju kod FACE TV, večerasbingov buraz wrote: ↑13/06/2020 01:06 Ljigo.
- bingov buraz
#45561 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pitanje je i koliko ima takvih,nije ovaj forum mjerilo ali uglavnom ga brane esdeaovci i poneki dijasporac kojem je zajedničko da i njega stvari kao korupcija i kriminal u državi ne dotiču.high_volume wrote: ↑13/06/2020 01:10Komšića smo apsolvirali, ali zanimljiviji su njegovi glasači. U šta oni vjeruju, da li shvataju Komšićevu aroganciju, nadobudnost, primitivizam, bahatost i političku drskost, sve vrijeme od otcjepljenja iz SDP, do kulminacije na gostovanju kod FACE TV, večerasbingov buraz wrote: ↑13/06/2020 01:06 Ljigo.
Da li je pajseru jasno da te sa ovakvim tužilaštvom,kriminalom i korupcijom koja njega ne dotiče šanse da te EU pusti u članstvo su manje od šansi njegove partije da pređe izborni prag?![]()
-
zippoo87
#45562 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
vecina je skontala a sada ona manjina,vidjeti cemo jesu li dovoljni za prelazak pragahigh_volume wrote: ↑13/06/2020 01:10Komšića smo apsolvirali, ali zanimljiviji su njegovi glasači. U šta oni vjeruju, da li shvataju Komšićevu aroganciju, nadobudnost, primitivizam, bahatost i političku drskost, sve vrijeme od otcjepljenja iz SDP, do kulminacije na gostovanju kod FACE TV, večerasbingov buraz wrote: ↑13/06/2020 01:06 Ljigo.
Da li je pajseru jasno da te sa ovakvim tužilaštvom,kriminalom i korupcijom koja njega ne dotiče šanse da te EU pusti u članstvo su manje od šansi njegove partije da pređe izborni prag?![]()
ja mislim da ce DF sada imati najmanje 2/3 manje mandata nego na prethodnim izborima...clanstvo mu je preletilo u druge stranke,jedni Bijedicu,Drugi Lagumdziji i Lazovicu,treci Hadzikadicu i lesinari sada tu vrebaju svoju priliku
cisto sumnjam da DF vise i ima infrastrukturu u vecini mjesta
- Styling
#45563 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zbog ovakve malicioznosti, hipokrizije i krajnjeg bezobrazluka, NiP ima moj glas na izborima. Ovo sto ZK govori vrijedja inteligenciju gradjana.Kikibombona wrote: ↑12/06/2020 23:41Cijela stranka je ljigava do bola. Pazi ovo, porucuju ljevici da se distanciraju od Konakovica radi Busuladzica, a oni su u vlasti sa SDA koja je ideoloski Busuladzic i koja je nazvala skolu po fasisti.
Logika je sljedeca:
Posljednje upozorenje strankama lijevo od centra: Bježite od Konakovića i njegove radikalno desničarske politike!
-
Patton44
#45564 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gradjanko....cime ti NS i SDP vrijedjaju inteligencijuStyling wrote: ↑13/06/2020 07:38Zbog ovakve malicioznosti, hipokrizije i krajnjeg bezobrazluka, NiP ima moj glas na izborima. Ovo sto ZK govori vrijedja inteligenciju gradjana.Kikibombona wrote: ↑12/06/2020 23:41Cijela stranka je ljigava do bola. Pazi ovo, porucuju ljevici da se distanciraju od Konakovica radi Busuladzica, a oni su u vlasti sa SDA koja je ideoloski Busuladzic i koja je nazvala skolu po fasisti.
Logika je sljedeca:
-
kritikos
#45565 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Suma sumarum:
- Banalizovao 4-5x da pojasni svoju viziju koju očito niko ne razumije osim njega.
- Ne interesuje ga šta narod misli i nije rock zvijezda. Narod ne razumije. Narod nije glup. Ma šta me briga za narod. Narod hoće nacionaliste i on mora s njima.
- Žicao emocija na 1992, prije skoro 30 godina. Djeca koja su se rađala poslije rata, sada rađaju djecu uveliko koliko je vremena prošlo i opet on oko rata i vojnog neposluha kad je sam išao protiv neprijatelja.
- Šestorka, tanko je to bilo, a ovo sa SDA je nekako prirodno i logično u KS.
- I dalje piše i piše tužbe, ali šta on zna gdje ti predmeti tamo negdje završe
- Većina rečenica je završavala sa NE ZNAM SENADE.
- ANP, NATO, EU i Izborni zakon (proces na koje ne utiče) je zaslužan što se mi krećemo ka tome htjeli mi ili ne. Ide to (sam rekao). Sredio nam čovjek da teku rijeke, da vjetar duva, za to se izborio.
- To što se oni dogovaraju, lovu dijele, kriminal sprovode, šuruju, Auffff. Hoće pored njega, ahaaaa. Neće im dati.
- Dino otpao od SDA, nije sa SDA i lopov je. On je otpao od SDP i sa SDA je i nije mu jasno što SDP i NS idu sa Dinom koji nije sa SDA a ne sa njim koji ide sa SDA ali neće on više sa SDA.
- i njegova kultna već sada izjava koja oslikava svo njrgovo političko djelovanje AUFFF.
Nisam uspio do kraja da odgledam, jednostavno me je mučnina držala od prve minute, a gađenje od polovine.
- Banalizovao 4-5x da pojasni svoju viziju koju očito niko ne razumije osim njega.
- Ne interesuje ga šta narod misli i nije rock zvijezda. Narod ne razumije. Narod nije glup. Ma šta me briga za narod. Narod hoće nacionaliste i on mora s njima.
- Žicao emocija na 1992, prije skoro 30 godina. Djeca koja su se rađala poslije rata, sada rađaju djecu uveliko koliko je vremena prošlo i opet on oko rata i vojnog neposluha kad je sam išao protiv neprijatelja.
- Šestorka, tanko je to bilo, a ovo sa SDA je nekako prirodno i logično u KS.
- I dalje piše i piše tužbe, ali šta on zna gdje ti predmeti tamo negdje završe
- Većina rečenica je završavala sa NE ZNAM SENADE.
- ANP, NATO, EU i Izborni zakon (proces na koje ne utiče) je zaslužan što se mi krećemo ka tome htjeli mi ili ne. Ide to (sam rekao). Sredio nam čovjek da teku rijeke, da vjetar duva, za to se izborio.
- To što se oni dogovaraju, lovu dijele, kriminal sprovode, šuruju, Auffff. Hoće pored njega, ahaaaa. Neće im dati.
- Dino otpao od SDA, nije sa SDA i lopov je. On je otpao od SDP i sa SDA je i nije mu jasno što SDP i NS idu sa Dinom koji nije sa SDA a ne sa njim koji ide sa SDA ali neće on više sa SDA.
- i njegova kultna već sada izjava koja oslikava svo njrgovo političko djelovanje AUFFF.
Nisam uspio do kraja da odgledam, jednostavno me je mučnina držala od prve minute, a gađenje od polovine.
- Styling
#45566 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne vrijedjaju, naprotiv, ali se u nekim ideoloskim stavovima razlikujemo. Osim toga, ne mogu, sve i da hocu, glasati za tri stranke na izborima.Patton44 wrote: ↑13/06/2020 08:30Gradjanko....cime ti NS i SDP vrijedjaju inteligencijuStyling wrote: ↑13/06/2020 07:38Zbog ovakve malicioznosti, hipokrizije i krajnjeg bezobrazluka, NiP ima moj glas na izborima. Ovo sto ZK govori vrijedja inteligenciju gradjana.Kikibombona wrote: ↑12/06/2020 23:41
Cijela stranka je ljigava do bola. Pazi ovo, porucuju ljevici da se distanciraju od Konakovica radi Busuladzica, a oni su u vlasti sa SDA koja je ideoloski Busuladzic i koja je nazvala skolu po fasisti.
Logika je sljedeca:
- Point.
#45567 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sta je neistina? Pojedine je bas lako kupiti, dovoljno da zagrmi ja sam protiv SDA i gotovo. Neozbiljan politicar lokalnog dometa sa strankom smijesnog imena sastavljena od raznoraznih stranackih preletaca. Sutra bi se vratio u SDA da su mu povoljni uvjeti.finansijska kriza wrote: ↑13/06/2020 01:02De ba uozbilji se...
-
high_volume
#45568 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
NiP je od juče... Prije odluke da za njih glasaš, na prethodnim izborima, pretpostavljam, glasala si za druge dvije, SDP ili NS. Šta je razlog za odluku da sada glas daš NiP-u, obzirom da je istaknut Konaković, svojom šarolikom retorikom, i par ministara u Vladi KS.
-
Patton44
#45569 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Styling
#45570 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
NiP nije radikalna stranka. Mani se te retorike i spinovanja. To prosipaj nekom drugom. NiP je desni centar. Radikalna je SDA koja je i pokrenula inicijativu i glasala za preimenovanje skole. Zasto mislis da NiP kao stranke desnog centra ne moze graditi gradjansku drzavu? Hint: CDU Njemacka.
- Styling
#45571 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mozes ti pretpostaviti sta hoces. Ja postujem tvoje pravo na slobodu misli.high_volume wrote: ↑13/06/2020 08:45NiP je od juče... Prije odluke da za njih glasaš, na prethodnim izborima, pretpostavljam, glasala si za druge dvije, SDP ili NS. Šta je razlog za odluku da sada glas daš NiP-u, obzirom da je istaknut Konaković, svojom šarolikom retorikom, i par ministara u Vladi KS.
- bingov buraz
#45572 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Styling
#45573 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da, jer samo SDA Bosnjak je jedini pravi Bosnjak.
-
Patton44
#45574 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A glasali su ....hocemo ih nabrajati.Styling wrote: ↑13/06/2020 09:04NiP nije radikalna stranka. Mani se te retorike i spinovanja. To prosipaj nekom drugom. NiP je desni centar. Radikalna je SDA koja je i pokrenula inicijativu i glasala za preimenovanje skole. Zasto mislis da NiP kao stranke desnog centra ne moze graditi gradjansku drzavu? Hint: CDU Njemacka.
-
high_volume
#45575 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Moje pitanje nije bilo provokativno, niti negativno, u bilo kojem smislu. Niti sam od tebe očekivao ovakav odgovor... Zanimao me razlog zašto bi neko dao glas, povjerenje NiP-u, da za politički zastupa. NiP-ovoj političkoj platformi, ideji... Zašto ne NS ili SDP, ili DF, npr. Kakva je razlikaStyling wrote: ↑13/06/2020 09:05Mozes ti pretpostaviti sta hoces. Ja postujem tvoje pravo na slobodu misli.high_volume wrote: ↑13/06/2020 08:45NiP je od juče... Prije odluke da za njih glasaš, na prethodnim izborima, pretpostavljam, glasala si za druge dvije, SDP ili NS. Šta je razlog za odluku da sada glas daš NiP-u, obzirom da je istaknut Konaković, svojom šarolikom retorikom, i par ministara u Vladi KS.