SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#37976 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mafija opljacka mafiju, ne zalim uopste....
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#37977 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije baš za Sarajevo-Crna hronika ali nije ni daleko. Jučer sam preko Auto-puta išao za Kiseljak. Na dijelu od naplatnih kučica pa prema starom putu iz Kiseljaka prestizala me snaša sa gnjolf 5 crvene boje. Ništa neuobičajeno bez dodatnih elemenata. Išao sam oko 60 km/h, na lokalnom putu i na dijelu gdje je zabranjeno preticanje prestizala me je i pri tom uletjela u makaze, a s druge strane je bilo policijsko vozila- patrola. Iskusan sam vozač i ovo što je dotična napravila je bilo "za dlaku". Policija je samo produžila, a snaša je 100m dalje skrenula pred neki poslovni prostor.
Svakodnevnica i onda otvorim habaz i vidim tekst:
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/57 ... oj-nesreci
Obratite pažnju na sliku. Možda je puka slučajnost ali onakvim stilom vožnje .....
Obratite pažnju na sliku. Možda je puka slučajnost ali onakvim stilom vožnje .....
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#37978 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Magistralom 60 vozis 
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#37979 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Eto ti je, hanuma stoji iza Golfa 2 a vidi se i blatobran 5ce 
- nepass1
-
high_volume
#37981 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
"Kiseljačkom magistralom" to je uobičajeno, to je stil vožnje, prepoznatljivost domicilnog stanovništva. Tako oni znaju ko nije iz njihovog kraja... I još ako ima uključene farove na autu, 100% su sigurni da je neko sa stranearman1 wrote: ↑10/06/2020 10:24 Nije baš za Sarajevo-Crna hronika ali nije ni daleko. Jučer sam preko Auto-puta išao za Kiseljak. Na dijelu od naplatnih kučica pa prema starom putu iz Kiseljaka prestizala me snaša sa gnjolf 5 crvene boje. Ništa neuobičajeno bez dodatnih elemenata. Išao sam oko 60 km/h, na lokalnom putu i na dijelu gdje je zabranjeno preticanje prestizala me je i pri tom uletjela u makaze, a s druge strane je bilo policijsko vozila- patrola. Iskusan sam vozač i ovo što je dotična napravila je bilo "za dlaku". Policija je samo produžila, a snaša je 100m dalje skrenula pred neki poslovni prostor.
-
Naslovnica
#37982 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jeste vala, kada vozim tim dijelom oko Kiseljaka, obavezno se nađe debili ili dva koji ne jebe ništa.high_volume wrote: ↑10/06/2020 11:25"Kiseljačkom magistralom" to je uobičajeno, to je stil vožnje, prepoznatljivost domicilnog stanovništva. Tako oni znaju ko nije iz njihovog kraja... I još ako ima uključene farove na autu, 100% su sigurni da je neko sa stranearman1 wrote: ↑10/06/2020 10:24 Nije baš za Sarajevo-Crna hronika ali nije ni daleko. Jučer sam preko Auto-puta išao za Kiseljak. Na dijelu od naplatnih kučica pa prema starom putu iz Kiseljaka prestizala me snaša sa gnjolf 5 crvene boje. Ništa neuobičajeno bez dodatnih elemenata. Išao sam oko 60 km/h, na lokalnom putu i na dijelu gdje je zabranjeno preticanje prestizala me je i pri tom uletjela u makaze, a s druge strane je bilo policijsko vozila- patrola. Iskusan sam vozač i ovo što je dotična napravila je bilo "za dlaku". Policija je samo produžila, a snaša je 100m dalje skrenula pred neki poslovni prostor.
Obratite pažnju na sliku. Možda je puka slučajnost ali onakvim stilom vožnje .....![]()
Slično je i na Ravnoj Romaniji, samo gore još uvijek voze ukradene Golfove 2, nema krivine, nema snijega, leda, nema pune, bolidi.
- SmokingMan
#37983 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Joj hljebe kako firna kraDŽa. A ono dvoje hengleza što sjede prekoputa, da i oni nisu nekom talu sa njima.
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /200610055
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /200610055
- dječak sa šibicama
#37984 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Del Boy drzava, prvo kupili nerentabilne respiratore made in Mozambik, sad lopovi kradu nadzorne kamere, tako su onom sankeru iz Mucki lopovi ukrali protuprovalni alarm koji mu je Del Boy prodao.
-
espn
#37985 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Oružana pljačka u Sarajevu: Policija uhapsila počinioca koji je imao ručnu bombu
https://www.klix.ba/vijesti/bih/oruzana ... /200610152
https://www.klix.ba/vijesti/bih/oruzana ... /200610152
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#37986 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /200612002
evo kako je kad sve u garaži radi (sprinkler, detekcija gasa i kontrola odimljavanja), da nije izgorio auto, ne bi se ni skontalo da je bio požar
evo kako je kad sve u garaži radi (sprinkler, detekcija gasa i kontrola odimljavanja), da nije izgorio auto, ne bi se ni skontalo da je bio požar
-
90minut
#37987 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
E'o recimo ovo kad vidimo zapita se covjek koliko prepisuju ove paljevine na neke krimi obračune, a na koliko ovih se izvukao naš stari poznati piroman koji operiše vec skoro 5 godina.
- MorningStar
#37988 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Uvijek me fasciniralo sto kod nas sudovi,policija,tuzilastva - generalno drzavne institucije i firme kada se krene na godisnji i neko na bitnoj funkciji/poziciji je na odmoru ... to je to ende nema pauza kd se vrati onda cemo... to zamjenik ovo ono nepoznat pojam.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#37989 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
prosle godine mi zatrebao prepis svjedocanstva iz srednje i odem u skolu posalju me u kancelariju neku da se javim.udjem sjedi zena neka ,ja joj kazem sta trebam ,nadje ona mene tamo u bazi podataka ,al kaze ja vam ovo ne znam kolegica sto to radi je otisla na godisnji ,dodjite za 7 danaMorningStar wrote: ↑12/06/2020 08:59 Uvijek me fasciniralo sto kod nas sudovi,policija,tuzilastva - generalno drzavne institucije i firme kada se krene na godisnji i neko na bitnoj funkciji/poziciji je na odmoru ... to je to ende nema pauza kd se vrati onda cemo... to zamjenik ovo ono nepoznat pojam.
reko meni to treba sad,danas ,za sat,ne mogu cekat ,pa kao ne znam sta cemo...reko najbolje da zakljucate skolu i odete svi kuci ,jer ako se njoj desi sta na godisnjem kako ce funkcionisati ova ustanova..propadoste ko kauc,ucenici nece zavrsiti godinu,raspade se sistem skolski
srecom direktorica je cula raspravu pa mi je ona to odstampala ,da sam klapnuo usima morao bi cekat 7 dana...tako je u svim javnim ustanovama ,kao lafo na godisnjem ,ne moze...a sve supljara teska, kad umre neko ili ode u penziju zamijene ga sad pa sad...
- drug_profi
#37990 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Znaju, ali nece da rade "tuđi" posao.
- bitanga_sa_otesa
#37991 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa napisao sam supljara teska sve
- MorningStar
#37992 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma znaju al nece , ajd skola nije toliko “zvanicna” institucija - probaj sud,mup,poresku,ministarstva... nema na odmoru sve staje kraj.
- drug_profi
#37993 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Meni bane npr. federalni inspektor za vode ili okolis, zastitu na radu, a kolegica čiji je to referat je recimo na bolovanju, odmoru ili sl.
I sta sad ja trebam? Dođite za 7 dana?
Jok brate nego se snađi i daj im sta traze.
A moj posao veze nema sa tim. Ni najmanje.
I sta sad ja trebam? Dođite za 7 dana?
Jok brate nego se snađi i daj im sta traze.
A moj posao veze nema sa tim. Ni najmanje.
- nepass1
#37994 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kupim stan i kod notara pa se preda u zk da se to ovjeri sve. Kaze bice za 48h. Proslo deset dana nikad nista. Ja vec poceo misliti zajebao me notar, sud (taj dokument se ne zavrsava na salteru u zk).ja u zk da vidim sta je kaze kolegica sto je uzela vas predmet na bolovanju. pa reko ima li ko drugi, ne moze svak ima svoje slucajeve. Pa sta bi da ona sad umre, ode 3mjeseca na bolovanje? Najgore ne mozes fizicki doci do tih osoba koje rade na predmetu, nece niko ime da mi kaze. Nakon 15ak dana mi zavrsili, ozdravila gospodja.bitanga_sa_otesa wrote: ↑12/06/2020 09:13prosle godine mi zatrebao prepis svjedocanstva iz srednje i odem u skolu posalju me u kancelariju neku da se javim.udjem sjedi zena neka ,ja joj kazem sta trebam ,nadje ona mene tamo u bazi podataka ,al kaze ja vam ovo ne znam kolegica sto to radi je otisla na godisnji ,dodjite za 7 danaMorningStar wrote: ↑12/06/2020 08:59 Uvijek me fasciniralo sto kod nas sudovi,policija,tuzilastva - generalno drzavne institucije i firme kada se krene na godisnji i neko na bitnoj funkciji/poziciji je na odmoru ... to je to ende nema pauza kd se vrati onda cemo... to zamjenik ovo ono nepoznat pojam.![]()
reko meni to treba sad,danas ,za sat,ne mogu cekat ,pa kao ne znam sta cemo...reko najbolje da zakljucate skolu i odete svi kuci ,jer ako se njoj desi sta na godisnjem kako ce funkcionisati ova ustanova..propadoste ko kauc,ucenici nece zavrsiti godinu,raspade se sistem skolski
srecom direktorica je cula raspravu pa mi je ona to odstampala ,da sam klapnuo usima morao bi cekat 7 dana...tako je u svim javnim ustanovama ,kao lafo na godisnjem ,ne moze...a sve supljara teska, kad umre neko ili ode u penziju zamijene ga sad pa sad...
A za policiju nije niko mogao na go tokom korone pa sad pucaju da ko ne bi izgubio par dana godisnjeg.
-
invincible1921
#37995 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja bih volio znati sta je poenta da se potvrda o nekaznjvanju vadi u mjestu rodjenjanepass1 wrote: ↑12/06/2020 11:25Kupim stan i kod notara pa se preda u zk da se to ovjeri sve. Kaze bice za 48h. Proslo deset dana nikad nista. Ja vec poceo misliti zajebao me notar, sud (taj dokument se ne zavrsava na salteru u zk).ja u zk da vidim sta je kaze kolegica sto je uzela vas predmet na bolovanju. pa reko ima li ko drugi, ne moze svak ima svoje slucajeve. Pa sta bi da ona sad umre, ode 3mjeseca na bolovanje? Najgore ne mozes fizicki doci do tih osoba koje rade na predmetu, nece niko ime da mi kaze. Nakon 15ak dana mi zavrsili, ozdravila gospodja.bitanga_sa_otesa wrote: ↑12/06/2020 09:13prosle godine mi zatrebao prepis svjedocanstva iz srednje i odem u skolu posalju me u kancelariju neku da se javim.udjem sjedi zena neka ,ja joj kazem sta trebam ,nadje ona mene tamo u bazi podataka ,al kaze ja vam ovo ne znam kolegica sto to radi je otisla na godisnji ,dodjite za 7 danaMorningStar wrote: ↑12/06/2020 08:59 Uvijek me fasciniralo sto kod nas sudovi,policija,tuzilastva - generalno drzavne institucije i firme kada se krene na godisnji i neko na bitnoj funkciji/poziciji je na odmoru ... to je to ende nema pauza kd se vrati onda cemo... to zamjenik ovo ono nepoznat pojam.![]()
A za policiju nije niko mogao na go tokom korone pa sad pucaju da ko ne bi izgubio par dana godisnjeg.
-
noviclan
#37996 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kazu novalichev bibi bio u blizinimk ultra wrote: ↑12/06/2020 08:09 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /200612002
evo kako je kad sve u garaži radi (sprinkler, detekcija gasa i kontrola odimljavanja), da nije izgorio auto, ne bi se ni skontalo da je bio požar![]()
-
BadBoy
- bitanga_sa_otesa
-
Naslovnica
#37999 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kak'a ba država? Protektorat.
-
BadBoy
#38000 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A šta ćeš bitango, tako je. Nije bio smrtni slučaj ali jeste dugotrajno bolovanje. Žena, ZK referent, imala nekih težih zdravstvenih problema - šest mjeseci bila na bolovanju.
Umjesto da šef to sam radi jer mu je to posao, jok... dok ne išćeš nećeš ni dobit
Edit: još imaj na umu da, kad smo vidjeli da se predmet ne rješava, urgencije za što brže rješavanje dolazile od advokatskog ureda