FIFA 20
Moderator: Benq
-
MensurM
#2226 Re: FIFA 20
@djama , a baš ti je nekako loše sklepana ekipa. Ne možeš ovo povezati bez nekih ikona, možda da čekaš četvrtak pa vidiš šta ćeš dobiti u pickovima. Overmars je bolji od Barnesa sigurno, trebao bi ti možda i neko umjesto Ndidija, on mi je kritičniji od Jamesa.
-
djama
#2227 Re: FIFA 20
ovo je sve untradable tako da nemam bas izbora, ovaj vikend igrao na RM sa figom ali nije to too.
imao kovacica i prodao jer imam Kimmicha box to box, jedino da ga opet uzmem jer je jeftin.
Overmarsa mogu uzeti i cak prime oko 330 k je vidim , a mozda bolje ovog od 90 jer je samo 130 k a da za ostalo uzmem cdm i rm.
ma necu nista dobiti od wl jer sam zavrsio sa 14 win tako da ce i ova propasti, i kad su kljucne sedmice dobijam sra... uvijek , iz italije immobile dobijem, francuska di maria, njemacka kimmich , a engleska s kojim igram dobio robertson soyuncu i alisson ....
@MensurM respect ,al kako nije mogla jos jedna win za elite 1
imao kovacica i prodao jer imam Kimmicha box to box, jedino da ga opet uzmem jer je jeftin.
Overmarsa mogu uzeti i cak prime oko 330 k je vidim , a mozda bolje ovog od 90 jer je samo 130 k a da za ostalo uzmem cdm i rm.
ma necu nista dobiti od wl jer sam zavrsio sa 14 win tako da ce i ova propasti, i kad su kljucne sedmice dobijam sra... uvijek , iz italije immobile dobijem, francuska di maria, njemacka kimmich , a engleska s kojim igram dobio robertson soyuncu i alisson ....
@MensurM respect ,al kako nije mogla jos jedna win za elite 1
-
MensurM
#2228 Re: FIFA 20
Ma cirkus. Ajmo reći da sam jednu dobio nezasluženo gdje je frajer bio bolji, a izgubio tri takve gdje sam ja bio bolji. Prvu 3-1 gdje je frajer imao tri prelaska centra i zabio mi dva loba dok mi je golman na liniji bio. Drugu 2-1 gdje sam promašio 10 zicera i poklonio mu loptu pred svojim golom (jer sad svi igraju constant pressure svih 90 minuta budući da im svi igrači imaju staminu 99), treću isto neki cirkus je bio. I ovu jednu gdje me Elite 1 igrač razbio 3-0 sam pogodio dvije stative kod 0-0.
Preslaba mi je ekipa za ovaj nivo. Imaš situaciju da Butra 87 ulazi u duele s Van Dijkom 99. Onda valjda jedini igram s Di Mariom koji ima 3 WF i svi znaju da će se na lijevu namjestiti. Sreća pa sam skontao kako odbranu igrati pa barem zatvorim protivnike.
Ne znam jel ti odgovaraju brži igrači ili kakvi već. Možeš onda probati Adama umjesto Jamesa, Kovačić umjesto Ndidija i Overmars lijevo. Onda imaš Jamesa, Rafu i Višću kao supersub.
-
djama
#2229 Re: FIFA 20
Od svih stvari sto najvise mrzim su ti bizarni golovi, a u zadnje vrijeme ih je bruka. Eto ti lobove primas a kod mene golman samo stoji i igraci nadskoce i glavom.
Onda za ovaj vikend probam overmarsa lijevo , kovacica i adamu a dole cu umjesto soyuncha staviti alonsa i ako ostane love uzet cu bissaku na rb.
Onda za ovaj vikend probam overmarsa lijevo , kovacica i adamu a dole cu umjesto soyuncha staviti alonsa i ako ostane love uzet cu bissaku na rb.
-
djama
#2230 Re: FIFA 20
deluxe pack : kamara hahahahahah vrh
- TinNBANFL
#2231 Re: FIFA 20
Deluxe pack: Acerbi, dao red Acerbija za taj sbc vrh vrhova
- Plavo-bijeli
#2232 Re: FIFA 20
pa valjda ce sutra bit ultimate pack a ovo samo bilo da izvuku raji igrača ? valjda
I bez ovih komentara ne bih ga radio, sansa da ces nesto izvuci da valja isto ko i da kad otvras obicni gold players pack.
I bez ovih komentara ne bih ga radio, sansa da ces nesto izvuci da valja isto ko i da kad otvras obicni gold players pack.
-
MensurM
#2233 Re: FIFA 20
Pele, hvala na svemu. Vratit ćeš se kad stanemo na noge opet. Mbappe, dobrodošao.

-
djama
#2234 Re: FIFA 20
je li ovaj Butra sto imas 87 toliko dobar ga ne vrijedi upgrade u odnosu na njegove ostale kartice i
da li je butra ili dalglish bolji ?
da li je butra ili dalglish bolji ?
-
Zux
#2235 Re: FIFA 20
Ne smetaju ti ovolike crvene veze izmedju igrača? I zašto ti je Sanches na ST, a Mbappe na CM 
-
Rodzer Mur
#2236 Re: FIFA 20
@MensurM u 451 formaciji mozes imati sve na 10 chema osim Carvajala
Ja idem sa untradeable ovu WL

Imam i TOTS Atala na klupi, dobar je pravo, ali Messi je ipak legenda kluba... Allan mi je tanak, kontam Modrica zavrsiti...
Kontam i ja uzeti tog Mbappea, samo podijeljena su misljenja oko njega... ali vidjet cemo moze li sta sutra u red pickovima uletiti... osim golmana i bekova... u biti 7 igraca je ok, ostalo truba.. a shatro "ultimate tots"... jos bi najbolje bilo da ne dobijemo sbc za garantovani
Ja idem sa untradeable ovu WL

Imam i TOTS Atala na klupi, dobar je pravo, ali Messi je ipak legenda kluba... Allan mi je tanak, kontam Modrica zavrsiti...
Kontam i ja uzeti tog Mbappea, samo podijeljena su misljenja oko njega... ali vidjet cemo moze li sta sutra u red pickovima uletiti... osim golmana i bekova... u biti 7 igraca je ok, ostalo truba.. a shatro "ultimate tots"... jos bi najbolje bilo da ne dobijemo sbc za garantovani
- Plavo-bijeli
#2237 Re: FIFA 20
ma ima ga untr a nije imao para da ga zamjeni necim konkretnim...trebao bi barem milion pa da moze ga zamijeniti .
Bolji je malkice dalglish jer ima 4* skill moves, ali su u par deka.
- Plavo-bijeli
#2238 Re: FIFA 20
nije valjda da neće biti ultiamte tots sbc.. i navodno i naredne sedmice ultiamte tots u packovima 
-
febo_acm
#2239 Re: FIFA 20
sjecam se ovako prosle god zavrsili tots i pustili u packove opet nove totw jedno mjesec dana... horor. onda su skoro citav juli pustili sve zivo u packovePlavo-bijeli wrote: ↑10/06/2020 19:20 nije valjda da neće biti ultiamte tots sbc.. i navodno i naredne sedmice ultiamte tots u packovima![]()
-
djama
#2240 Re: FIFA 20
drugi deluxe pack , abdelhamid ...
pa pustit ce opet sve ali vise nema smisla nista igrati, moram naci neku zanimaciju da igram
pa pustit ce opet sve ali vise nema smisla nista igrati, moram naci neku zanimaciju da igram
-
djama
-
MensurM
#2242 Re: FIFA 20
Fuj. Ubiješ se cijeli vikend, skupiš 26 pobjeda i dobiješ ovo govno od nagrada
-
djama
#2243 Re: FIFA 20
@MensurM nab... te xD xD xD ut duzno postovanje 
edit: ali zasluzeno
edit: ali zasluzeno
- Plavo-bijeli
#2244 Re: FIFA 20
Jebiga Armine, bas nesretno, neki su dobili i neymara i mbappea a ti samo to.
INače meni EA dala opet fina dva immobilea. Hvala EA. Da su barem Sanchu ili manea mozda bih sam sebe nagovorio da nastavim igrat ovu wl i jos koju wl.
Uradio jedan deluxe isto sam dobio nkoga kome ne znam ni ime.
Imam jos jedan deluxe i pretpostavljam jedan sbc koji ce davat garantovani ultimate.
Ako iz ova 2 preostala ne bude neko iz samog vrha 98 99 97 , te da ne vrijedi iznad 1.5 mil brisem fifu istog trenutka, taman da u narednim nagradama budem morao birati izmedju prime moments ronalda i cruyffa. EA molim te kad mi za citave godine nisi dala ni jednom picka koji je mogao u prvu ekipu a da se zadrzi duze od jedne WL, budi dosljedna sama sebi i do kraja mi nemoj nista vise dati da te sa ogromnim merakom obrisem i da vise nikada ne pomislim do naredne godine da udjem kad pozelim malo koju drafta ako jos iko bude igrao ovo govno od igre. Molim te EA.
INače meni EA dala opet fina dva immobilea. Hvala EA. Da su barem Sanchu ili manea mozda bih sam sebe nagovorio da nastavim igrat ovu wl i jos koju wl.
Imam jos jedan deluxe i pretpostavljam jedan sbc koji ce davat garantovani ultimate.
Ako iz ova 2 preostala ne bude neko iz samog vrha 98 99 97 , te da ne vrijedi iznad 1.5 mil brisem fifu istog trenutka, taman da u narednim nagradama budem morao birati izmedju prime moments ronalda i cruyffa. EA molim te kad mi za citave godine nisi dala ni jednom picka koji je mogao u prvu ekipu a da se zadrzi duze od jedne WL, budi dosljedna sama sebi i do kraja mi nemoj nista vise dati da te sa ogromnim merakom obrisem i da vise nikada ne pomislim do naredne godine da udjem kad pozelim malo koju drafta ako jos iko bude igrao ovo govno od igre. Molim te EA.
-
febo_acm
-
djama
#2246 Re: FIFA 20
ma nemoj raditi drugi deluxe , ja dobio kamaru i abdelhamida (isti klub) ...Plavo-bijeli wrote: ↑11/06/2020 11:38 Jebiga Armine, bas nesretno, neki su dobili i neymara i mbappea a ti samo to.
taj guarantee ko zna hoce li biti , mada i tu ne ocekujem nista apsolutno
najvrijedniji igrac di maria sto sam dobio
-
febo_acm
#2247 Re: FIFA 20
imam i ja abdelhamida, nemas samo ti. zato super mogu da ga vezem sa taarabtom i hamdalahom 
- Plavo-bijeli
#2248 Re: FIFA 20
ma znas koliko me briga, da nemam neki šme knaredne godine da isto odigram koju sa cruyffom sve bi ih quick sell... odradio i dobio gnabrya hajd ok...moze za prve ekipe ali kao sto sam rekao ako bude ili ne bude taj sbc sad ili sutra navečer ili prekosutra... ako ne bude svakako cu obrisat igru, dosta je vise ..hajde sve mogu podnijet i lag i ovo i ono, ali da za citavu godinu od player pickova ne dobijem nista sto mogu iskoristiti... pa za englesku dobio tuscana i kovacica pa tu su najnesretniji dobival barem mahreza ili hendersona, za spaniju dobijem 6 pickova x 5 , ni jednom de jonga, messia, suareza, ramosa, carlosa... italija isto tako koliko hoces je moglo da se uveze sa allanom nista, ni insignea...djama wrote: ↑11/06/2020 12:00ma nemoj raditi drugi deluxe , ja dobio kamaru i abdelhamida (isti klub) ...Plavo-bijeli wrote: ↑11/06/2020 11:38 Jebiga Armine, bas nesretno, neki su dobili i neymara i mbappea a ti samo to.
taj guarantee ko zna hoce li biti , mada i tu ne ocekujem nista apsolutno
najvrijedniji igrac di maria sto sam dobio
uradim baby icon pack na pocetku dobijem onog rusha ni tad nije mogao igrat a kamo li poslije u igri.. u mid icon pack dobijem owena koji je isti dan otisao u sbc.. u prime icon packu dobijem KAku jedino mjesto koje sam imao popunjeno u ekipi. .hajd reko 1.5mil dobar je, kad ono neymar od 300k bolji od njega...sve u svemu falit ce mi WL ali cu i uzivati kad navecer budem umoran za pcom i inace bi kontao joj v alja sad moram 5,10 partija sda necu morat ni jedne
i da kao slag na tortu u najjacim tots pickovima ja dobijem oblaka, hummelsa i immobilea da biram... drugi put mi nisu dali ni hummelsa ni oblaka da ne uzmem ne do bog high rated igraca pa morao nekog lijevog hahha od 30 igraca od kojih 25 vrijede preko 250k, 20 vrijedi preko 500k, 10 preko milion... ja dobijem 3 koja ne vrijede ni preko 100k
-
Rodzer Mur
#2249 Re: FIFA 20
Nema koristi od nagrada, moras bas biti nafakas da dobijes nesto, ovako k'o Mensur, nakukao je sebi ove 99 rated
Zato sreca ima levata, sta bih ja bez njih...

Kupovao za 58-60k i prodavao po cijeni TOTSa, 13 ukupno prodato

Kupovao za 58-60k i prodavao po cijeni TOTSa, 13 ukupno prodato
- Plavo-bijeli
#2250 Re: FIFA 20
Kakav je to fazon, kao raja snajpovala i na kraju pogrensog snajpuje?Rodzer Mur wrote: ↑11/06/2020 12:28 Nema koristi od nagrada, moras bas biti nafakas da dobijes nesto, ovako k'o Mensur, nakukao je sebi ove 99 rated![]()
![]()
Kupovao za 58-60k i prodavao po cijeni TOTSa, 13 ukupno prodato![]()
P.S evo obrisao fifu, javite kad bude onaj sbc da vidim hocul morat prkeo noci ostavlajt fifu da se skida ako dodje mbappe, ali sreca necu morati prolaziti kroz tu peglu. EA