Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- karanana
#18801 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
mozda da se nakon dubokog izvinjavanja, pranja nogu i klecanja roknu svi bijelci. i onda ce pravda biti zadovoljena.
-
hillbill
#18802 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
rasturene porodice i visok stepen ne odgovornosti stoji..........to ipak ne daje pravo policacu da onako ubije covjeka/policajac je drzava i zakon /karanana wrote: ↑10/06/2020 00:36ja sam prije neki dan naveo da je ovo - nefunkcionalna/disfunkcionalna porodica kod crnaca glavni probem ogrlezlosti njihove mladosti u kriminal i trave. pa evo ovaj floyd, ima sina kojem je 26-27 godina. znaci napravio ga sa 18-19, vjerovatno dok je jos u high schoolu bio. garantujem da ga mozda nije vidio ni cuo mjesecima i godinama i da je bio van njegovog zivota vjerovatno odmah cim ga je napravio. ima frajer i sestogodisnju curicu koja zivi s mamom, koja mozda ima jos dvoje troje djece od 2-3 razlicita frajera od kojih nijedan najvjerovatnije ne zivi s njom. ili ako jedan zivi s njom, odnos prema toj djevojcici je vjerovatno nikakav. i ta floydova curica vjerovatno tatu nije vidjela mjesecima i godinama i mozda ga ne bi ni prepoznala ali eto curicu koriste u politicke svrhe gdje ona dize stisnutu saku i govori kako je njen tata promijenio svijet. mozda ima jos djece ali eto cuo sam za ovo dvoje.detroit-mercy wrote: ↑09/06/2020 21:22Od starta si privilegovan ako odrastas u porodici sa oba roditeljajeza u ledja wrote: ↑09/06/2020 20:38
Ne znam po cemu to moze zakljuciti?
I jeste, doslovce svaki bijelac je od starta privilegovan u odnosu na svakog crnca, a sto se tice boje koze..
Ako dvije trecine te djece odrasta u porodici bez jednog roditelja u startu su zakinuti.
-
hillbill
#18803 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
hoce.......... i svi dobrostojeci ce glasati za republikance.......a svi kokuzi za demokrate ,...
misleci da ce im demokrate ispuniti slatka predizborna obecanja.........hoce, hoce kao sto im je i obama ispunio za svojih 8 godina predsjednikovanja kao korporaciski predsjednik
-
detroit-mercy
#18804 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
To je neupitno, mislim da bilo ko pri zdravoj pameti to ne porice.hillbill wrote: ↑10/06/2020 19:22rasturene porodice i visok stepen ne odgovornosti stoji..........to ipak ne daje pravo policacu da onako ubije covjeka/policajac je drzava i zakon /karanana wrote: ↑10/06/2020 00:36ja sam prije neki dan naveo da je ovo - nefunkcionalna/disfunkcionalna porodica kod crnaca glavni probem ogrlezlosti njihove mladosti u kriminal i trave. pa evo ovaj floyd, ima sina kojem je 26-27 godina. znaci napravio ga sa 18-19, vjerovatno dok je jos u high schoolu bio. garantujem da ga mozda nije vidio ni cuo mjesecima i godinama i da je bio van njegovog zivota vjerovatno odmah cim ga je napravio. ima frajer i sestogodisnju curicu koja zivi s mamom, koja mozda ima jos dvoje troje djece od 2-3 razlicita frajera od kojih nijedan najvjerovatnije ne zivi s njom. ili ako jedan zivi s njom, odnos prema toj djevojcici je vjerovatno nikakav. i ta floydova curica vjerovatno tatu nije vidjela mjesecima i godinama i mozda ga ne bi ni prepoznala ali eto curicu koriste u politicke svrhe gdje ona dize stisnutu saku i govori kako je njen tata promijenio svijet. mozda ima jos djece ali eto cuo sam za ovo dvoje.detroit-mercy wrote: ↑09/06/2020 21:22
Od starta si privilegovan ako odrastas u porodici sa oba roditelja.
Ako dvije trecine te djece odrasta u porodici bez jednog roditelja u startu su zakinuti.
Eto, rijesit cemo se i policijske brutalnosti, prije par vikenda 18 mrtvih samo u Chicago-u, godisnje se pobije vise nego sto je moja brigada za 4 godine rata izgubila ljudi.
I sta mislis sta ce se desiti.
- CikCikCikPogodi
#18805 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
League of Gentlemen ukinut na Netflixu zbog prikazivanja crne sminke na licu. A iz takozvanog BLM-a su najavili da ce u narednim mjesecima lobirati da se ukinu sa online streaming platformi sve serije i filmovi koje po njihovom imaju uvrijedljive sadrzaje po "crnu rasu" kako oni kazu i svi oni koji sadrze policijsko nasilje.
Uspjeli su izlobirati da se ukinu i Cops i Live PD sa TV ekrana, sljedeca serija je Chicago PD 100%.
Uspjeli su izlobirati da se ukinu i Cops i Live PD sa TV ekrana, sljedeca serija je Chicago PD 100%.
- CPT
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#18807 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
to niko ne spori, ali procetualno crnci najmanje izlaze na izbore decenijama; oni sebe smatraju kontrakulturom tj, nisu dio glavnog tkiva, generalno ne glasaju niti se bave politikom izuzev kad im vile dobodu ocima, sto je upravo ovaj momenat sadhillbill wrote: ↑10/06/2020 19:31hoce.......... i svi dobrostojeci ce glasati za republikance.......a svi kokuzi za demokrate ,...
misleci da ce im demokrate ispuniti slatka predizborna obecanja.........hoce, hoce kao sto im je i obama ispunio za svojih 8 godina predsjednikovanja kao korporaciski predsjednik
- ultima_palabra
#18808 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dobro, neki pretjeruju u izrazavanju saosjecanja, i sta sad? Niko nece glavu zijaniti zbog toga.
- karanana
#18809 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
nascar zabranjuje zastave konfederacije na svojim eventima. eh, ovo je vec bockanje u hillybillyje. bumo videli. mada je lako napraviti ovu zabranu kad su eventi bez publike. ali kad se na puni event sljegne 200 hiljada hillybillyja, to bih volio da vidim kako ce ici sa zabranom zastave. ali valja cekat vakcinu da se to vidi.
- MorningStar
#18810 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A Mahatma Gandhi ? Ono simbol mira i tobhnapoleon1 wrote: ↑10/06/2020 18:39 I Muhamed Ali i Malcom X su dio svoga života bili rasisti. Hoce li i njih brisati?
“The blacks, those magnificent examples of the African race who have maintained their racial purity thanks to their lack of an affinity with bathing, have seen their territory invaded by a new kind of slave: the Portuguese.”
“The black is indolent and a dreamer; spending his meager wage on frivolity or drink; the European has a tradition of work and saving, which has pursued him as far as this corner of America and drives him to advance himself, even independently of his own individual aspirations.”
- Haris.ba
#18811 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma to jednostavno ide. Nascar zabrani, ima neka druga fransiza koja moze uletjeti.karanana wrote: ↑10/06/2020 23:07 nascar zabranjuje zastave konfederacije na svojim eventima. eh, ovo je vec bockanje u hillybillyje. bumo videli. mada je lako napraviti ovu zabranu kad su eventi bez publike. ali kad se na puni event sljegne 200 hiljada hillybillyja, to bih volio da vidim kako ce ici sa zabranom zastave. ali valja cekat vakcinu da se to vidi.
Bitni su oglasivaci, oni sto placaju za reklamu. Sta ti kazu tako ce biti.
- karanana
#18812 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
a uvijek ima i 1. amandman.
- piupiu
-
hillbill
#18814 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
nece se nista desiti....18 mrtvih za vikend u cikagu je prosjek od ai kaponea, i niko ne pravi paniku oko toga/tu uglavnom crni ubijaju crne,a bijeli bijele/i sve je pod kontrolomdetroit-mercy wrote: ↑10/06/2020 19:43To je neupitno, mislim da bilo ko pri zdravoj pameti to ne porice.hillbill wrote: ↑10/06/2020 19:22rasturene porodice i visok stepen ne odgovornosti stoji..........to ipak ne daje pravo policacu da onako ubije covjeka/policajac je drzava i zakon /karanana wrote: ↑10/06/2020 00:36
ja sam prije neki dan naveo da je ovo - nefunkcionalna/disfunkcionalna porodica kod crnaca glavni probem ogrlezlosti njihove mladosti u kriminal i trave. pa evo ovaj floyd, ima sina kojem je 26-27 godina. znaci napravio ga sa 18-19, vjerovatno dok je jos u high schoolu bio. garantujem da ga mozda nije vidio ni cuo mjesecima i godinama i da je bio van njegovog zivota vjerovatno odmah cim ga je napravio. ima frajer i sestogodisnju curicu koja zivi s mamom, koja mozda ima jos dvoje troje djece od 2-3 razlicita frajera od kojih nijedan najvjerovatnije ne zivi s njom. ili ako jedan zivi s njom, odnos prema toj djevojcici je vjerovatno nikakav. i ta floydova curica vjerovatno tatu nije vidjela mjesecima i godinama i mozda ga ne bi ni prepoznala ali eto curicu koriste u politicke svrhe gdje ona dize stisnutu saku i govori kako je njen tata promijenio svijet. mozda ima jos djece ali eto cuo sam za ovo dvoje.
Eto, rijesit cemo se i policijske brutalnosti, prije par vikenda 18 mrtvih samo u Chicago-u, godisnje se pobije vise nego sto je moja brigada za 4 godine rata izgubila ljudi.
I sta mislis sta ce se desiti.
- jeza u ledja
#18815 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Poprilicno je komicno kako se navijaci Trumpa lafo snebivaju na svaki pomen protesta protiv rasizma u stilu kao kako ce ovo povecati popularnost Trumpa.
Ono kao ma ne bi mi al eto primoravaju nas.
Ono kao ma ne bi mi al eto primoravaju nas.
- ultima_palabra
#18816 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Inace poznato na drugim temama kao "nisam za SDA, ali..." 
- General War
#18817 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma nece...bjelci su samo adresa gdje se moze projicirati crni rasizam bez granica...demokrate ako treba ce pusiti svakome demonstrantu po pet puta dnevno samo da to Trumpu naskodi...a nigdje veze od pocekta...eto i onaj Loyd ispade svetac bez i jedne jedine rijeci kako je dospio da lezi na asfaltu.
- Sanjarko
#18818 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije svetac kako sam citao. Ali nije ni da ga onako ugusi radi falsifikata od 20 dolara. Ali vise je za zabrinut sto onaj drugi ubi onog bijelca sto ga je na pod gurnuo i sto je udario glavom od beton i umro, a policija mrtva hladna prodze pokraj njega ukljucujuci i tog policajca sto ga je gurnuo. A covjek im nista nije radio.General War wrote: ↑11/06/2020 05:53Ma nece...bjelci su samo adresa gdje se moze projicirati crni rasizam bez granica...demokrate ako treba ce pusiti svakome demonstrantu po pet puta dnevno samo da to Trumpu naskodi...a nigdje veze od pocekta...eto i onaj Loyd ispade svetac bez i jedne jedine rijeci kako je dospio da lezi na asfaltu.
Ima snimka kako ga je gurnuo i kako pada. A ovi prolaze pokraj njega ni da mu jedan pridze da pomogne.
- General War
#18819 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A je li se neko osvrnuo na ovo?Sanjarko wrote: ↑11/06/2020 06:23Nije svetac kako sam citao. Ali nije ni da ga onako ugusi radi falsifikata od 20 dolara. Ali vise je za zabrinut sto onaj drugi ubi onog bijelca sto ga je na pod gurnuo i sto je udario glavom od beton i umro, a policija mrtva hladna prodze pokraj njega ukljucujuci i tog policajca sto ga je gurnuo. A covjek im nista nije radio.General War wrote: ↑11/06/2020 05:53Ma nece...bjelci su samo adresa gdje se moze projicirati crni rasizam bez granica...demokrate ako treba ce pusiti svakome demonstrantu po pet puta dnevno samo da to Trumpu naskodi...a nigdje veze od pocekta...eto i onaj Loyd ispade svetac bez i jedne jedine rijeci kako je dospio da lezi na asfaltu.
Ima snimka kako ga je gurnuo i kako pada. A ovi prolaze pokraj njega ni da mu jedan pridze da pomogne.
https://www.newsweek.com/santa-cruz-she ... sh-1509207
I nije ga ugusio radi falsifikovanja dolara (koji je inace federal crime) vec sto nije htio da udje u policijsko auto jer kaze da pati od klaustofobije, a nije bio kad je ulazio da poturi laznu novcanicu.
- Sanjarko
#18820 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma nepratim u zadnje vrijeme vijesti puno. Pa nisam dobro pohvatao u vezi Lojda. Ali ono jesam upratio. Bilo na vijestima kako ga gurnu i on pade. Kako sam razumio od raje bio u komi i umro. Nije im covjek nista radio.General War wrote: ↑11/06/2020 07:41A je li se neko osvrnuo na ovo?Sanjarko wrote: ↑11/06/2020 06:23Nije svetac kako sam citao. Ali nije ni da ga onako ugusi radi falsifikata od 20 dolara. Ali vise je za zabrinut sto onaj drugi ubi onog bijelca sto ga je na pod gurnuo i sto je udario glavom od beton i umro, a policija mrtva hladna prodze pokraj njega ukljucujuci i tog policajca sto ga je gurnuo. A covjek im nista nije radio.General War wrote: ↑11/06/2020 05:53
Ma nece...bjelci su samo adresa gdje se moze projicirati crni rasizam bez granica...demokrate ako treba ce pusiti svakome demonstrantu po pet puta dnevno samo da to Trumpu naskodi...a nigdje veze od pocekta...eto i onaj Loyd ispade svetac bez i jedne jedine rijeci kako je dospio da lezi na asfaltu.
https://www.newsweek.com/santa-cruz-she ... sh-1509207
I nije ga ugusio radi falsifikovanja dolara (koji je inace federal crime) vec sto nije htio da udje u policijsko auto jer kaze da pati od klaustofobije, a nije bio kad je ulazio da poturi laznu novcanicu.
-
Maxxtro
#18821 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bas i ja primjetih, kao eto inace smo protiv rasizma i ubijanja nenaoruzanih ljudi od strane policije, al ovo preko ovog pranja nogu ne mozemo precijeza u ledja wrote: ↑11/06/2020 04:24 Poprilicno je komicno kako se navijaci Trumpa lafo snebivaju na svaki pomen protesta protiv rasizma u stilu kao kako ce ovo povecati popularnost Trumpa.![]()
Ono kao ma ne bi mi al eto primoravaju nas.![]()
- AleksoMKD
#18822 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mora da neko trola BLM-ovce.

Cancell Paw Patrol?

Cancell Paw Patrol?
-
Frankfurt05
#18823 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Biden uzima znaci izbore. Mislim da je Biden naj pro Bosanski politicar u SAD-u svih vremena. Samo par cinjenica:
1. Dobar prijatelj Harisa Silajdzica;
2. Sa zenom posjecivao BiH za vrijeme rata;
3. Prvi kongresmen koji je vec 1992. se zalagao za naoruzavanje ARBIH modernim sustavima i istovremeno bombardiranjem Srba i cak i Hrvata;
4. Odbio pozdraviti srpsku zastavu u Beogradu za vrijeme Obame
5. Odrzao historijski govor za Bosnjacku dijasporu prije 4 godine gdje je sve ovo iznad jos jednom potvrdio
Dakle ako Biden bude predsjednik to je veliko ojacanje za Sarajevo. Ako Tramp bude predsjednik nije ni to lose. Ali Biden bi dao jos dodatni elan politickom Sarajevu.
3. Prvi kongresmen koji je vec 1992. se zalagao za naoruzavanje ARBIH modernim sustavima i istovremeno bombardiranjem Srba i cak i Hrvata;
5. Odrzao historijski govor za Bosnjacku dijasporu prije 4 godine gdje je sve ovo iznad jos jednom potvrdio
Dakle ako Biden bude predsjednik to je veliko ojacanje za Sarajevo. Ako Tramp bude predsjednik nije ni to lose. Ali Biden bi dao jos dodatni elan politickom Sarajevu.
- CikCikCikPogodi
#18824 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Koji levat, on misli da Amerikanci gledaju ko najvise brine o Bosni pa ce za njega glasati.Frankfurt05 wrote: ↑11/06/2020 10:06 Biden uzima znaci izbore. Mislim da je Biden naj pro Bosanski politicar u SAD-u svih vremena. Samo par cinjenica:
- MorningStar
#18825 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Za Bosnu obojica (spomenutih) misle da je negdje u ili oko RusijeCikCikCikPogodi wrote: ↑11/06/2020 11:52Koji levat, on misli da Amerikanci gledaju ko najvise brine o Bosni pa ce za njega glasati.Frankfurt05 wrote: ↑11/06/2020 10:06 Biden uzima znaci izbore. Mislim da je Biden naj pro Bosanski politicar u SAD-u svih vremena. Samo par cinjenica:
Dakle ako Biden bude predsjednik to je veliko ojacanje za Sarajevo. Ako Tramp bude predsjednik nije ni to lose. Ali Biden bi dao jos dodatni elan politickom Sarajevu.![]()