Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sencobih wrote: ↑08/06/2020 22:22
Nisu pinkovi filmski kanali toliko loši, niti imaju lošu sliku kakvu ovdje pokušavaju da predstave. Daleko od toga i da su dobri, ali radi informativnog i političkog programa izbacio bi ih iz ponude namah
Ma jesu brate, ne svi ali vecina. Ali i da su u 4K sramota je puniti dzepove onom cetniku sto smrce "belo" i zagadjuje ovo podneblje Zadrugama i slicnim debilnim emisijama. Ove iz rs-a razumijem, ali sto mi da finansiramo cetnika? Da neko ne pomisli da sam kakav desnicar, nemam ja nista protiv srpskih kanala, al' imam protiv Pinka.
I ja hocu ove kanale u HD-u
FOX HD, Fox Movies HD, FOX Life HD, FOX Crime HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, 24 Kitchen HD, History HD, History 2 HD, MTV Live HD, Viasat Explore HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD,BBC Earth HD, CineStar TV 1, CineStar TV 2 HD, Cinestar Comedy & Family, CineStar Fantasy HD, CineStar Action, CineStar Premiere 1 HD, CineStar Premiere 2 HD
I naravno HBO Premium HBO GO, HBO OD, HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD
Ovo je jedina adresa na koju se mozemo obratit nema nista od landranja po forumu. Trazit izbacivnje Pinkova,KCN kanala i ostali gluposti.Trazit obavezno Cinestar,Viasat i HD kanale u sto vecem broju idemo.---- [email protected].
REDDEVILS wrote: ↑08/06/2020 23:33
I ja hocu ove kanale u HD-u
FOX HD, Fox Movies HD, FOX Life HD, FOX Crime HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, 24 Kitchen HD, History HD, History 2 HD, MTV Live HD, Viasat Explore HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD,BBC Earth HD, CineStar TV 1, CineStar TV 2 HD, Cinestar Comedy & Family, CineStar Fantasy HD, CineStar Action, CineStar Premiere 1 HD, CineStar Premiere 2 HD
I naravno HBO Premium HBO GO, HBO OD, HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD
U osnovnom paketu
Trebali su ovo ganjati prije, više su se trošili vjerujem da ubace SK, N1 i ostale kanale iz te grupacije.
Škakljivo ce biti kod prenosa repke ako bude na Nova BH.
Ljudi,treba mi pomoc!
Naime, kako je bh telecom uveo ove hd kanale oni se vise ne mogu gledati na TV moje majke, tj. ide slika par sekundi pa se zaledi na duzi period. Negledivo! Koliko znam njen Tv nije hd (stariji je). Nije valjda da sada zena mora kupovati novi tv da bi mogla da gleda moju tv?????
Moze li se kako ovo nastimati, iskljuciti? Nista mi nije jasno jer su se ranije neki hd programi gledali normalno (s time sto ta slika valjda nije bila u hd-u ali se program gledao normalno).
Je li do telecoma ili tv-a? Sta sad?
Ja5m1na wrote: ↑09/06/2020 08:56
Ljudi,treba mi pomoc!
Naime, kako je bh telecom uveo ove hd kanale oni se vise ne mogu gledati na TV moje majke, tj. ide slika par sekundi pa se zaledi na duzi period. Negledivo! Koliko znam njen Tv nije hd (stariji je). Nije valjda da sada zena mora kupovati novi tv da bi mogla da gleda moju tv?????
Moze li se kako ovo nastimati, iskljuciti? Nista mi nije jasno jer su se ranije neki hd programi gledali normalno (s time sto ta slika valjda nije bila u hd-u ali se program gledao normalno).
Je li do telecoma ili tv-a? Sta sad?
Samo prijavi na 1444 i oni ce nešto tamo da podese i biće ok
Sve Ultra, Student i Combo korisnike koji do 6. augusta dopune svoj račun sa minimalno 6 KM jednokratno očekuju super bonusi:
besplatan neograničeni mobilni internet po maksimalnoj brzini 1 dan + 6KM na OPA računu ( za dopune od 6 do 11.99 KM)
besplatan neograničeni mobilni internet po maksimalnoj brzini 3 dana + 12 KM na OPA računu ( za dopune od 12 KM i više)
BHT se nesali sa uvođenjem novih HD kanala
Maloprije dobih još jedan e-mail
Poštovani gospodine,
Zahvaljujemo se na dostavljenim prijedlozima i ukazanom povjerenju.
Evidentirali smo vaše prijedloge i potvrđujemo da ćemo ih uzeti u razmatranje pri donošenju narednih odluka u vezi sa unapređenjem ponude.
Uskoro ćete to i primjetiti na vašem TV ekranu.
Dodatno Vas želim informisati da su HBO TV kanali već dostupni u HD kvaliteti.
REDDEVILS wrote: ↑09/06/2020 11:47
Poštovani gospodine,
Evidentirali smo vaše prijedloge i potvrđujemo da ćemo ih uzeti u razmatranje pri donošenju narednih odluka u vezi sa unapređenjem ponude.
Srdačan pozdrav,
I meni su u vrlo kratkom vremenu odgovorili na upit o Cinestar i Viasat kanalima.Stvarno su ažurni preko ovog maila podrške.Volim kad mi ovako
ljubazno i brzo odgovore makar mi i ne ispunili želju vezano za uslugu.Ne kaže se djaba ljepa rijeci otvara i gvozdena vrata. A sto se tice HD kanala pravo su se razmahali
Last edited by Mirzareli on 09/06/2020 12:46, edited 3 times in total.
REDDEVILS wrote: ↑09/06/2020 11:47
Poštovani gospodine,
Srdačan pozdrav,
I meni su u vrlo kratkom vremenu odgovorili na upit o Cinestar i Viasat kanalima.Stvarno su ažurni preko ovog maila podrške ,izgleda da lagano dolaze tobe...Volim kad mi ovako
srdačno i brzo odgovore makar i ne ispuni želju.
Oko pola jedan poslije ponoći sam poslao e-mail, jutros mi dolazi dva e-mail u razmaku od sat vremena
Svaka čast BHT, ali to nije sve očekuje nas još iznenađenja
Stvarno sam iznenadjen brzinom odgovora na upite o kanalima. Ovo je odlicno sto sve kanale koji imaju svoje HD verzije, a to je vecina kanala, zamjenjuju. Idemo NatGeo HD, Foxove u HD-u, HRT-ove kanale u HD-u i da nam ubace HRT 4, RTL Kanale u HD-u s tim da ubace RTL Adria, RTL Crime, RTL Passion, BN Kanale u HD-u, Kino TV HD, Prva Paket Kanala, B92 HD... Trebamo svi pisati da se ukinu Pink kanali, KCN Kanali koji su uzas, a umjesto toga da dobijemo Viasta paket i CineStar paket kanala. Samo pisite raja
tv_geek wrote: ↑09/06/2020 12:31
Pozdrav svima na temi i odmah riječi hvale za najboljeg operatera u BiH
Da se odmah nadovežem na aktualnu temu. Po meni je ovo sa HD kanalima veliki plus, samo se nadam da će sve domaće kanale koji imaju i HD i SD verzije ostaviti samo u HD (osim BHT1 jer oni nekad nemaju isti program na oba). Također, nadam se da će i RTL, RTS i HRT kanali dobiti HD verzije kao i 'kolažni' poput RTL De, Pro7, Sat.1.
BH Telecom/MojaTV koristim 9 i po godina i ovo što se dešava unazad par mjeseci je najbolja stvar koju sam doživio
Fora je da trebaju da imaju i SD i HD. Neko ima staru tv pa ne može gledati HD. Nekom je loša mreža pa ima problema sa HD kanalima.
Vidal89 wrote: ↑09/06/2020 12:53
Na programima SK 1, 2, 3 se pojavila ikona HD u desnom cosku slike ali je jos uvijek u SD kod nas.
Mozda ce i oni biti u HD uskoeo
Nece, to su samo dodali znak pored logotipa. Kao sto imaju i neki drugi kanali tipa BN, K3. Vjerovatno su to uradili da prkose BHT-u, Mtelu i Eronetu koji imaju SD