Haha
Treba napraviti kakav rotirajuci stalak,ono 360 stepeni vertikqlno da se okrece i onda okacis tri tva i u zavisnosti od sadrzaja rotiras
Ovo ako bower ne patentira ,nije nikakav slovenac a plus to mu je jedini nacin da poboljsa prodaju philipsa
Moderator: Benq
Haha
U kojoj trgovini si kupio?Mea_parvitas wrote: ↑05/06/2020 18:40 Stigla je mašina (Samsung Qled 55"), sve se čini top (kablove sam poslije malo sakrio)
![]()
Jel valja tu uzeti,jel vrijedi garancija i to?
Od B benda jedino Tesla mi je ok što sam imao priliku da probam, ali za te pare si na granici da uzmes i A brend. Opet ja gotivim Sony, ali to nećeš moći baš za te pare, ali mislim da možeš se uklopiti sa Samsungom nešto poput ovogdzeko1 wrote: ↑09/06/2019 15:32 Pitanje i preporuka:
Imam telefunken od 32incha, hd ready, star je vec nekoliko godina pa sam mislio uzeti nesto bolje. Sad se pitam, kako nisam pratio trziste zadnjih par godina, da li mi je bolje uzeti FHD tv u nekoj poznatoj marki, kao npr. Sony, Samsung itd, ili da uzmem neki budget 4K TV poput telefunkena, tesle i sl.
Velicina je 43incha pa nadalje, obzirom da ga gledam sa udaljenosti od 2m, nije mi potreban preveliki. Budzet mi je oko 700km max, ne zelim da dajem puno para na tv. Imam sad hd ready, tako da ce mi svaki doci kao upgrade.
Koliko znam ovlašteni servis za Samsung je Kimtec-Servis, a poznavajući Imtec kod njih je sve pokriveno garancijom oni neće ništa ni prodati za što nije sve ok, a vjerujem da i jesu ovlašteni prodavač i za Samsung mobitele i televizoreMea_parvitas wrote: ↑07/06/2020 01:21Jesu, preko Comtrade. Imas 2 god garanciju
Moze preporuka konforno tj. komotno,promjeni radno mjesto jer od konobarisanja u danasnje vrijeme nema selameta...
Kod mene isto neka baza 40" Sony model radi bez problema vec 6 godina, istina nekad se desi da mu više vremena treba da učita listu kanala preko CI kartice, ali nepoderiva mašina, i sad radi ko i prvog danasemirsar wrote: ↑05/06/2020 21:51vec sam priturio, ali neka jos koji putvatrogasac wrote: ↑05/06/2020 20:47
Promijenit ćeš u narednih deset godina tako što ćeš ga nekome pokloniti jer se pokvariti neće. Nađemo se ovdje da potvrdiš bez obzira što je taj fantazija u svakom pogledu. I ja ga čekam dok inčama padne cijena jer sam suzio na samo dva modela. Nadam se tamo oko Nove godine.![]()
2007god. KDL-32S2530 HD Ready - poklonio ga, jos radi bez ikakvih problema
2010god. KDL-32EX402 FHD - poklonio ga, jos radi bez ikakvih problema
2014god. KDL-42W705B FHD - poklonio ga, jos radi bez ikakvih problema
2017god. KD-55XE8577 4K - kod mene, sad zasadjos radi bez ikakvih problema, ne ureklo se
Nesto mi u mislima odavno, da promjenim malo... neki samsung... recimo QE65Q85R, zaj'ba me corona psjjmtrpsrt, mozda bih ga vec im'o, sad mi vec manji limit na kartici![]()
Cestitam,kao sto rece kolega za XF9005 isto vazi i za ovaj tvoj Samsung,sad si se za*ebo,nema vise mjenjanja TV-a dok se ne pokvari aMea_parvitas wrote: ↑05/06/2020 18:40 Stigla je mašina (Samsung Qled 55"), sve se čini top (kablove sam poslije malo sakrio)
![]()
Pitao sam iz razloga sto neki ne mogu da reprodukuju vise od recimo 30fps sa USB-a. I sad ja kupim TV i on ne moze da loada video jer je 60fps.
USB u djep i pravac prodavnica, otvorene su skoro sve, ako se ne varam, i turaj u svaki redom, ako mere i jos i cijena pase... rijesen problem
Najbolji savjetsemirsar wrote: ↑08/06/2020 20:32USB u djep i pravac prodavnica, otvorene su skoro sve, ako se ne varam, i turaj u svaki redom, ako mere i jos i cijena pase... rijesen problem![]()
Pa ti rece ovako,da citiram:
Mozda je gazda tj mozda je kafic njegov? To mi je logicnije. Zasto bi konobar kupovao?Nadzornik wrote: ↑08/06/2020 23:39Pa ti rece ovako,da citiram:
Treba mi TV koji ce cijeli dan vrtiti video sa USB-a na repeatu i samo za to ce biti koristen.
Gdje,u kojoj kuci ili stanu se po cijeli dan vrti sadrzaj sa USB-ea...![]()
To moze samo u ugostiteljskim objektima ili u kladionicama pa shodno tome sam pomislio da si konobar u ovim objektima.
Ne vidim svrhu moje preporuke nekog TV-ea ako ces ga koristiti samo za USB i da ti se samo taj sadrzaj cijeli dan vrti na TV-u.
Dalje,ne znam koje kvalitete je taj sadrzaj sa USB-ea,SD,HD,UHD ili 4K...![]()
Jasta je nego gazda koji na forumu trazi pomoc i preporuku u koji TV da stavi svoj USB...