Pita jedan jaran sta da promjeni ovdje.
Formacija sve pomoci trebaju
Moderator: Benq

A imam Ramosa 93. Bolji je Militao mislim. Kontam kupiti Varanea 97 pa Ramosa na beka stavit iako je Carvajal strašan, ali treba mi Varane zbog linkova možda za TOTY Mbappea.Plavo-bijeli wrote: ↑07/06/2020 12:27 @MensurM
Šta reče ko ti je bolji od njih dvojice? Da li bi ikada zamjenio Ramosa sa Ederom?
Ja ću vjerovatno morati zamjeniti Maldinija sa Ederom.
Inače sam na 12-4, danas moram 11-3
Cruyff 91 20 golova i 4 asistencije, Armine slobodno ga uzmi, u svakoj teskoj utakmici je pravio prevagu, njega ili Tots/toty mbappea . Neymar i Salvio po 7g i 4a. Mertens u 5 tekmi 2g i 3a, ali vidjet ćemo još dok se naviknem na njega i na sve ono što zna.
Ako hoces konkretno nekoga da veze sa Mbappeom onda uzmi Prime Moments Blanca, strong link plus siguran sam da nije nista losiji od Varanea. Varana jebe balance i ono što sam vidio raja nije bila odusevljena sa njim i slabo ga koriste. Bolji mi se cini i prime moments cannavaro.MensurM wrote: ↑07/06/2020 12:39A imam Ramosa 93. Bolji je Militao mislim. Kontam kupiti Varanea 97 pa Ramosa na beka stavit iako je Carvajal strašan, ali treba mi Varane zbog linkova možda za TOTY Mbappea.Plavo-bijeli wrote: ↑07/06/2020 12:27 @MensurM
Šta reče ko ti je bolji od njih dvojice? Da li bi ikada zamjenio Ramosa sa Ederom?
Ja ću vjerovatno morati zamjeniti Maldinija sa Ederom.
Inače sam na 12-4, danas moram 11-3
Cruyff 91 20 golova i 4 asistencije, Armine slobodno ga uzmi, u svakoj teskoj utakmici je pravio prevagu, njega ili Tots/toty mbappea . Neymar i Salvio po 7g i 4a. Mertens u 5 tekmi 2g i 3a, ali vidjet ćemo još dok se naviknem na njega i na sve ono što zna.
Sanches je otkriće, leti frajer po sredini. Butragueno je daleko najslabija karika, svaku utakmicu bih potpisao 0-0 na poluvremenu pa da uvedem Martineza, a vratim Pelea na CAM-a.
Možda i Mertensa napravim. Vidjet ću šta će bit od nagrada pa složit nešto. Imam Insignea i Allana da povežem, a onda Manea koristim kao supersuba. Imam opcija bruku. Prošli četvrtak sam 4-5 sati slagao ekipu, nikako se nisam mogao odlučiti.