Ako nije urađeno na jedan od ovih nacina, onda je bukvalno rupa u zidu, jma li slika sa prednje strane

Posto mi cesto tako dođu projekti pod ruke svasta vidimo u firmibitangeIprinceze wrote: ↑05/06/2020 22:50 U cemu je fora kupovina ovako nekvalitetnih stanova? Sve je 'nidje veze' a sve je prodato-kupljeno?! Vala ako je ovo ovako onda ne vrijedi m2 ni 2000 km![]()
Ako te mogu zamoliti da proslijedis ovdje kad bude vise info o lokacija, stanovima, cijeni, itd.mk ultra wrote: ↑05/06/2020 23:01Posto mi cesto tako dođu projekti pod ruke svasta vidimo u firmibitangeIprinceze wrote: ↑05/06/2020 22:50 U cemu je fora kupovina ovako nekvalitetnih stanova? Sve je 'nidje veze' a sve je prodato-kupljeno?! Vala ako je ovo ovako onda ne vrijedi m2 ni 2000 km![]()
![]()
Npr djecija soba 2.20x1.40(ovo je crtao stariji ahritekta)
Npr ventilacion dimnjak u sred kuhinje, a kuhinja cca 2x3 bez elemenata, i dimnjak ti stoji gdje bi ti trebao da stojis kad pripremas hranu
Npr dnevni boravak 2.50x7![]()
I jednom je dosao jedan "iVestitor" sa svojim arhitetkom
Nemam nista protiv momka, ali momak je tek sa faksa
Crta on to sve fino ovome treba da ima nesto u opcinu da preda a jeftinije i brze radne snage nema
Kaze sve je to vec prodano, sta fali, a bilo je slicno ko ovo gore navedeno
Ssd ce jedna nova zgrada p+4, nisam odavno vidio urednije.... lokacija ce se vidjeti, nije u centru
Sva stepenista ima kako treba, siroko i komotno kakva bi stanogradnja morala biti... sa podzemnom garazom.
Pa svako znanje košta. Narod nema znanja, niti želi da plati za znanje. A, ogromnoj većini je najvažnije samo cijena, pa lokacija. I počesto u u pravu kada razmišljaju novogradnja je, bolje je od stanogradnje. Jer u stanogradnji imaš isto horora.bitangeIprinceze wrote: ↑05/06/2020 22:50 U cemu je fora kupovina ovako nekvalitetnih stanova? Sve je 'nidje veze' a sve je prodato-kupljeno?! Vala ako je ovo ovako onda ne vrijedi m2 ni 2000 km![]()
Mojmilo, granica sa Dobrinjom?mk ultra wrote: ↑05/06/2020 23:01Posto mi cesto tako dođu projekti pod ruke svasta vidimo u firmibitangeIprinceze wrote: ↑05/06/2020 22:50 U cemu je fora kupovina ovako nekvalitetnih stanova? Sve je 'nidje veze' a sve je prodato-kupljeno?! Vala ako je ovo ovako onda ne vrijedi m2 ni 2000 km![]()
![]()
Npr djecija soba 2.20x1.40(ovo je crtao stariji ahritekta)
Npr ventilacion dimnjak u sred kuhinje, a kuhinja cca 2x3 bez elemenata, i dimnjak ti stoji gdje bi ti trebao da stojis kad pripremas hranu
Npr dnevni boravak 2.50x7![]()
I jednom je dosao jedan "iVestitor" sa svojim arhitetkom
Nemam nista protiv momka, ali momak je tek sa faksa
Crta on to sve fino ovome treba da ima nesto u opcinu da preda a jeftinije i brze radne snage nema
Kaze sve je to vec prodano, sta fali, a bilo je slicno ko ovo gore navedeno
Ssd ce jedna nova zgrada p+4, nisam odavno vidio urednije.... lokacija ce se vidjeti, nije u centru
Sva stepenista ima kako treba, siroko i komotno kakva bi stanogradnja morala biti... sa podzemnom garazom.
Kako, ako je kutija sa unutrasnje strane u ravni sa prozorom?

nije da me se tice, ali malo lupas. uradjeno je kao na slici, ima termika sa vanjske strane.mk ultra wrote: ↑06/06/2020 08:52Kako, ako je kutija sa unutrasnje strane u ravni sa prozorom?![]()
Zato mi i jeste upalo u oko, cak i da stavi preko kutije sa vanjske strane termiku, opet je suplje... unutra ocigledno nece
Meni na ovo lici, kutija bez izolacije, preko izolacija sa vanjske strane, ovako bi prosjecan BH neimar ovo izveo![]()
ja bi za svaki zgradu uzeo stan sa juzne strane, prema cesti. onda ti ne mogu nabiti. za texo je velika vjerovatnocamade_in_sarajevo wrote: ↑06/06/2020 08:18 Moze li neko naci, posto ja ne moguRP za dijamant i sta se planira sljedece oko dijamanta i bulevar? konkretno dijamant sta ce sa texom biti i ona neka hala izmedju texe i dijamanta i bulevar ima ona livada prema ilidzi ispred B lamele. Cisto me zanima koliko planiraju nabiti zgrade blizu
Sta fali stanu na cosku? Barem nemas komsije sa svih strana, pogotvo ako je juzna strana...
Pricamo o zgradi Dijamant, ciji stanovi u coskovima imaju neobicnih oblik. Znas kako već dijmanati izgledajuKataklinger wrote: ↑06/06/2020 14:16
Sta fali stanu na cosku? Barem nemas komsije sa svih strana, pogotvo ako je juzna strana...
A gdje je taj texo, sta je to? Znam da ima ona neka fabrika kljuc od strane Miljacke...
Dijamant je ok zgrada, u skladu prosjekom gradnje i duhom vremena. Pusti ti forumase koji su protiv svega sto nije njihovo.Kataklinger wrote: ↑06/06/2020 16:38 Ima li neko info hoce li biti sta gradjeno do Dijamanta od strane Miljacke? Trenutno je tu neka firma Kljuc....
Dakle neka opsta preporuka je zaobici Dijamant?