Eh, odakle da počnem?
Moja gimnazija je nudila IT, ali pošto sam se ja prebacio u drugom razredu u tu gimnaziju oni su htjeli da polažem veliku razliku predmeta iz računarstva što nisam ni htio, jer samim tim što sam se bio prebacio već sam imao oko 6 predmeta da polažem kao razliku..
Ovim Vam putem pitam, kako je zapravo na ETF-u prvu godinu ? Ja imam nekoliko pitanja, pa evo da počnem..
1. - nepromišljeno postavljeno pitanje -
2. Da li se može ponijeti vlastiti laptop (i / ili tablet za pisanje umjesto mukotrpnih sveskih i bilježnica.) - neko ko koristi iPad Pro sa olovkom, da li bih imao mogućnost da koristim to na predavanjima umjesto knjiga, jer samim tim i naučen sam da kroz tu interakciju radim.
3. Da li mi preporučujete da krenem na instrukcije iz fizike tokom fakulteta da bih mogao prevladati zadano gradivo u datom roku, da ne bih dolazilo do problema.
4. Da li mogu upisati ETF, kao vanredan učenik koji planira da plaća sve troškove za moje studiranje tamo i bez nekog "prijemnog" urađenog ?
- P.S Htio sam upisati FIT ali to mi je predaleko pošto ne mogu priustiti plaćati fakultet i stan, a za ostale "privatne" fakultete... stvarno nemam ni vremena ni živaca da trošim svake godine da li ću dobiti opet 100% stipendiju ili možda 50% pa morati platiti 5hiljada KM ili tako to..