Fikret (srebrena malina) i respiratori

Locked
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#6676 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by pici »

dr_Evil wrote: 05/06/2020 16:01
pici wrote: 05/06/2020 15:53
REAKCIJA MVP-A BIH
|
Gluhi telefoni: Kome je pomoć iz UAE namijenjena - BiH ili Crnoj Gori?
Image
Predmetnom notom Ambasade UAE u Podgorici, iz koje se nerezidentno pokriva Bosna i Hercegovina,

Zbog cetiri prsta i muslimanskog bratstva, tuljan nije u stanju ni ambasadu da dovede u Sarajevo

Image
veze oni blage nemaju sta rade, okruzeni femilijom koja je na budjetu i koju boli qurac za narod i pare... nesposobna zelena banda...

OTKRIVAMO Ko je i zašto prevario javnost da je donacija opet namijenjena BiH

Skandal: Avion iz Emirata ipak je sletio u Sarajevo, ali je pomoć namijenjena Crnoj Gori
Razlog otkazivanja je, kako je ministrica Turković tokom dana rekla za medije, nemogućnost preuzimanja donacije zbog kompliciranog sistema

jutros na N1 slusam doktora jal iz zavidovica il zivinica, nije bitno, kaze za ovih 10,5 pokradenih miliona su mogli da opreme kompletnu BiH sa aparatima za dijalizu cak da imaju i rezervnih... da ne pricam dalje o medicinskoj aparaturi sta su zeleni termiti mogli uzeti ukradenim parama... mumini...
dr_Evil

#6677 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by dr_Evil »

odoh cujemo se u ponedjeljak.
winpin

#6678 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by winpin »

Na zapadu nista novo.... :-)

Sud BiH uvažio žalbu Tužilaštva BIH - Novalić, Solak i Hodžić nikako ne smiju kontaktirati, Novalić može obavljati funkciju evo i kako?

Sud BiH uvažio je djelomično žalbu Tužilaštva BIH u predmetu Novalić i drugi vezanu za međusobno komuniciranje optuženih i njihovim kontaktiranjem sa svjedocima.

Žalba Tužilaštva odnosila se na kontakt optuženih te obavljanje funkcije premijera Federacije BiH Fadila Novalića. Sud BiH djelomično je uvažio žalbu te zabranio bilo kakav kontakt optuženih Novalića, Solaka i Hodžića. Takođe im je zabranjen i prilazak svjedocima u postupku. No, Fadil Novalić to može učiniti zbog prirode obavljanja posla ali o svakom kontaktu mora obavijestiti postupajućeg tužioca, te mu je zabranjeno komunicirati o predmetu, stoji u odluci Suda BiH.
Image
Billy The Pljuc

#6679 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Billy The Pljuc »

Oj joj joj joj joj.....

Image

Komentar:

"Bilbord maloprije vidjeh kod Narodnog. Prvo, ko se kome zahvaljuje? On nama ili mi njemu? Drugo, ako mi njemu, što? Ko je platio ovo i što se neko (i u) moje ime zahvaljuje? Je li ovo onaj što je donirao "registratore" koje je Pakistan prethodno odbio?"

Nemojte mi samo reći da je i Pakistan odbio donaciju istih respiratora k'o i Fikrini.
Novak20

#6680 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Novak20 »

Jbg, najgore je što mogu kontaktirati sa Osmicom. :lol:
starii

#6681 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by starii »

kad bude treći val korone onda ce fikret izvaditi svoje respiratore i spasiti nas od opakog virusa i mi cemo mu biti zahvalni jer nas je spasio....
bice AVE, Fadil..AVE, Fikret..AVE, SOLAK :D
JThomas

#6682 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by JThomas »

sda se prema pravosuđu odnosi potpuno isto kao i snsd i hdz - a i ono prema njima. u miru i u ovim pričama nema apsolutno nikakve razlike. njih zanima samo šta se može "završiti". i ovdje im je jedini problem što su (trenutno) malo slabiji tu i što ovaj proces nemaju (potpuno) pod kontrolom. sad skontali da nije nezavisno. neki forumaši možda i žele da se procesuiraju svi jednako, a sda želi da se NE procesuiraju svi jednako.
Novak20

#6683 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Novak20 »

Na pravnom fakultetu uvesti predmete moral i etika na svim godinama studija.

Kod ocjenjivanja za izbor sudija dati dodatne bodove onima koji se kandidiraju za sredinu u kojoj nisu rođeni, nemaju rodbine i prijatelja.

Sudije i tužioce u krivičnom postupku rangirati po godinama izrečenih kazni.

Jednostavno.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#6684 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by japin_mutapi »

Ja kako vidim ovu situaciju - mi smo ga poglabali(opet) a oni nam se smiju(opet).
Po svemu sudeci to ce se nastaviti.

Dakle, klasika i normala.
JThomas

#6685 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by JThomas »

i sda agitatori mijenjaju teze i viču ono što najviše vole i najbolje znaju - drž'te lopova. a realno, da bilo koji obični osumnjičeni ovako daleko ode u falsifikovanju i sakrivanju dokaza kad već i javnost zna za predmet, sunca ne bi vidio u ovoj godini. išla bi bar dva produženja. vjerovatno bi i prema solaku i fikretu da nije fadil u grupi.
Maraschino

#6686 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Maraschino »

japin_mutapi wrote: 05/06/2020 18:57 Ja kako vidim ovu situaciju - mi smo ga poglabali(opet) a oni nam se smiju(opet).
Po svemu sudeci to ce se nastaviti.

Dakle, klasika i normala.
Jok eto, sada ce biti izuzetak pa ce neko u tvorza. :-)
spinel_

#6687 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by spinel_ »

Trećeosumnjičeni (Fikret Hodžić op.a.) je, stoji u žalbi, falsifikovao poslovne isprave i ovjeravao ih pečatom pravnog lica.

Nema sta. Pod plastom islama, vjere, ramazana, srebrenice, bosnjastva
hillbill

#6688 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by hillbill »

Palmalma wrote: 05/06/2020 14:50
archi_a wrote: 05/06/2020 14:39 Opet ti sa zaključkom? A sam tvrdiš da se 1001 stvar zaboravila, 20 godina prošlo, dokazi pogubljeni, zameteni, itd! Upravo zato i govorim da su se prije mjesec dana desile dvije SKORO PA IDENTIČNE AFERE, FRIŠKE AFERE SA PUNO DOKAZA BEZ MOGUĆNOSTI DA JE NEŠTO "ZABORAVLJENO, sa dva premijera entiteta, s tim što je jedan šutio (novalić), a drugi se javno hvalio na tv-u (višković) i ispričao kompletan plan, kako je tekao telefonski poziv, da je tražio skroz drugu stvar i da mu je jaran rekao imam ti nešto drugo. I višković, bez glasanja, bez odluka vlade ili kriznog štaba rs-a, zajedno sa miloradom odluči i kaže:"da, to nam treba, kupujemo!" Dakle, jedan šutio, drugi javno ispričao, objasnio malverzaciju i pogađaj, ko je priveden, kome je telefon oduzet na vještalenje?!? Hajde da se ne zajebavamo." NAROD ZNA" :-)

Baš su sad trebali dokazati koliko su nezavisni i neselektivno privesti svakog pod sumnjom!
Nemoj mene - i on je isto! :-D
ne diraj u moj kriminal dok ne dirnes u njihov,,,,i tako 25 godina........i prica o zastiti naroda i pravljenja dzave....nema tu ni drzave ,ni narda sa ovkvim pravljenjem
JThomas

#6689 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by JThomas »

prvi poraz demokratije i institucija je što je fadil uopšte još premijer, i bez da ulazimo u to šta je uradio ili nije. godinu dana i osam mjeseci je od opštih izbora, a isti "pobjednici" neće da urade ono što im je obaveza. a dogovora odjednom ima, čim se pokrene pitanje povjerenja.
Last edited by JThomas on 05/06/2020 20:40, edited 1 time in total.
pici

#6690 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by pici »

Finska ministrica finansija Katri Kulmuni podnijela je ostavku nakon što je u medijima objavljeno da je potrošila više od 50.000 eura javnog novca za medijsku obuku.
ovako radi se u civilizovanim zemljama gdje ima obraza i stida...

Image
BHCluster

#6691 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by BHCluster »

hillbill

#6692 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by hillbill »

Zijo77 wrote: 05/06/2020 11:44
archi_a wrote: 04/06/2020 22:55 I sad bih ja ovom gore trebao odgovoriti?!? :pisnuo:
Evo, odgovori meni! Da li se trebamo zahvaliti Sebiji, Fadilu i Fikretu što su nas tako majstorski pokrali da čak advokati neće imati posla? Da li u Kuranu treba promijeniti one naredbe da je kradja veliki grijeh i haram jer to po tebi nije božja naredba nego je neko to naknadno umetnuo i podmetnuo Bogu! U ovoj aferi se nije samo kralo nego i lagalo na sva usta! Evo ti Sebijine izjave u kojoj ona na krajnje licemjeran i odvratan način poziva sudske i instance da rade svoj posao. A sve nakon nestanka telefona i dokaza, nakon prijetnji od strane njenog supruga i sramotnog zalaganja reisa Kavazovića!

ne mozes sa njima...oni su za posmatranje

1992...pravna drzava od ponedeljka.....i danas su na istim pozicijama .....a u stvarnosti je je sve manje drzave,a ponedeljak sve dalje
pinkman

#6693 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by pinkman »

BHCluster wrote: 05/06/2020 20:47
Evo ga sad na Face TV
MaksprotivMarksa

#6694 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by MaksprotivMarksa »

Avdic radi za desni SDP i "lijevi" SDA, vezista iz Murisove, ili da kaze Morisove ekipe, smetljar teski i simptom razorenog drustva, kada cujem za njega i Zurnal muka mi je.
plonker

#6695 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by plonker »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/gluhi-t ... 20p0605101
E ovo ti ono kad ništa ne ide :D
Biserka naša draga najavljuje pomoć od naše braće UAE, kad ono prc Milojko. A to se jumbo plakati postaviše, a to saopštenja sa nivoa.
Bagra jedna nesposobna
Što bi rekao Jack Killian: "Good night Bosnia, wherever you are"
winpin

#6696 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by winpin »

FACE: Jesmo li vam rekli; afera “Respiratori” će stati kada SDA i HDZ podijele pare od MMF-a

BHCluster

#6697 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by BHCluster »

JThomas

#6698 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by JThomas »

a oni ne kontrolišu ništa i brane se samo snagom argumenata.

30 godina oni dosljedno prave sistem gdje su sudije i tužioci "nečiji". i onda je neeeeeeeeeeepravda i sama istraga (do osude su svjetlosne godine) protiv njihovog funkcionera. što ne može da nema ni istraga. ne treba suditi unaprijed, ali sigurni smo da je nevin.
winpin

#6699 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by winpin »

Avdo Avdic
Saopćenja SDA katastrofalna i besmislena, napravili žrtvu od Gordane Tadić. HDZ i SNSD kontrolišu pravosuđe, Tužilaštvo i VSTV
Nigdje veze. Niti HDZ, niti SNSD ne kontrolisu Tuziteljstvo. Smatram da Tadicka nije nikada bila Covicev potrcko, niti da joj je Covic ikada mogao bilo sta sugerirati. Ne treba zaboraviti da je doticna zatvorila hrvatske generale iz Orasja. Bilo kakav dokazni materijal da Tuzilastvo dostavi stranacki Sud BiH ce ga zbog pravnih proceduralnih ili drugih razloga anulirati u zavisnosti kakav nalog stigne "odozgo". VSTV i Sud BiH je drugi par opanaka, koji je pod ogromnom kontrolom troglave azdaje, neko manje neko vise. Nije mi namjera da bilo koga branim i sam sam nezadovoljan radom svih navedenih ali nepobitno je da je Sud BiH rak rana ovog sistema i da prvo njega treba resetovati pa onda i ostale.
Hadžifejzović: Znači li to da Bakir ima utjecaj i ljude u Sudu, a nema u Tužilaštvu? Avdić: Da, nema utjecaj u Tužilaštvu!
Tacno, ako pod navodnicima izuzmemo Camparu.
pici

#6700 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by pici »

sdO kmetovi, povinuju se minderaskim "velikanima"... djeca nam se smiju moj reufe, jebte Madagaskar prednjaci nad nama...

PREDSTAVILA PLAN
|
Madagaskar: Ministrica smijenjena jer je željela naručiti lizala vrijedna dva miliona dolara
Locked