Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#106701 Re: Premijer liga BiH
A mi ćemo opet titulu osvojiti.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
- Logovan
#106703 Re: Premijer liga BiH
Jeste, tako je, sve si u pravu.
Vi ste najjači, uvijek dajete po 5 komada, ne može vam niko ništa, mi ne možemo ništa osvojiti od vas, ako nije poklonjeno. Svih 13 trofeja su nam poklonili da bi bili bare bare sa vama jer se sa vama ne može drugačije, itd. Da nam nisu poklanjali, vitrine bi nam bile prazne, možda bi imali jedan trofej, jedno veliko možda. Uglavnom, kitu Marjanovu bi osvajali da nam ne poklanjaju trofeje.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#106704 Re: Premijer liga BiH
Sad ce saopstenje. K'o da gledam bit ce zestoko....
A ja odoh probati majicu za veceras.

EDIT: Taman!!!
- Logovan
#106705 Re: Premijer liga BiH
Ma ne bi ti imao šta probati da nije saveza.
- hrasno38
#106706 Re: Premijer liga BiH
Nismo mi najjaci i sezonu prije ove smo mi bili kite Marjanove koje ste VI otresli na sred Grbavice ko sline i vise nego zasluzeno osvojili duplu krunu. I meni to ne predstavlja problem priznati i cestitati. I cestitao sam vam ovdje svaku zasluzenu pobjedu, titule, kupove, pobjede u derbiju ali ovu kradju nema sanse. Ja vas nisam optuzio da ste vi krivi za tu kradju ali vas optuzujem jer ste pristali na nju. Niste imali damar i sportsko srce kao recimo Juve ili Barca pa da kazete mi necemo titulu na ovaj nacin. Ja ti se svvoojim djetetom kunem da jaa nikada u zivotu ne bi slavio i prizano Zelji takvu titulu jer jednostavno to nije sport.Logovan wrote: ↑05/06/2020 00:15Jeste, tako je, sve si u pravu.
Vi ste najjači, uvijek dajete po 5 komada, ne može vam niko ništa, mi ne možemo ništa osvojiti od vas, ako nije poklonjeno. Svih 13 trofeja su nam poklonili da bi bili bare bare sa vama jer se sa vama ne može drugačije, itd. Da nam nisu poklanjali, vitrine bi nam bile prazne, možda bi imali jedan trofej, jedno veliko možda. Uglavnom, kitu Marjanovu bi osvajali da nam ne poklanjaju trofeje.![]()
- Logovan
#106707 Re: Premijer liga BiH
A vi bi kao imali sportsko srce. Odbili bi garant. Daj nemoj mi šuplje života ti.hrasno38 wrote: ↑05/06/2020 00:23
Nismo mi najjaci i sezonu prije ove smo mi bili kite Marjanove koje ste VI otresli na sred Grbavice ko sline i vise nego zasluzeno osvojili duplu krunu. I meni to ne predstavlja problem priznati i cestitati. I cestitao sam vam ovdje svaku zasluzenu pobjedu, titule, kupove, pobjede u derbiju ali ovu kradju nema sanse. Ja vas nisam optuzio da ste vi krivi za tu kradju ali vas optuzujem jer ste pristali na nju. Niste imali damar i sportsko srce kao recimo Juve ili Barca pa da kazete mi necemo titulu na ovaj nacin. Ja ti se svvoojim djetetom kunem da jaa nikada u zivotu ne bi slavio i prizano Zelji takvu titulu jer jednostavno to nije sport.
Evo odbijte Europu. Može li? Ili recimo za Euro utakmice prijavite samo djecu i igrače sa klupe pa da možete odmah ispasti, a pare koje dobijete proslijedite drugoligašima da im pomognete.
Zašto je Željezničar pristao na 3 boda protiv Čelika?
- hrasno38
#106708 Re: Premijer liga BiH
Ja ne znam sta bi uradio Zeljo ali ja govorim iz aspekta navijaca Zelje da bi mi se takva titula gadila....ali to je do covjeka. Hahahaha cuj kako je pristao na tri boda pa to je strucnjak kazna po pravilniku radi toga i toga....kakve veze ima Zeljo sa tim. Osim toga to je uradjeno po Pravilniku ako ti znas sta je to a ovo je uradjeno van svih mogucih argumenata cistim zakonom sile saveza.Logovan wrote: ↑05/06/2020 00:30A vi bi kao imali sportsko srce. Odbili bi garant. Daj nemoj mi šuplje života ti.hrasno38 wrote: ↑05/06/2020 00:23
Nismo mi najjaci i sezonu prije ove smo mi bili kite Marjanove koje ste VI otresli na sred Grbavice ko sline i vise nego zasluzeno osvojili duplu krunu. I meni to ne predstavlja problem priznati i cestitati. I cestitao sam vam ovdje svaku zasluzenu pobjedu, titule, kupove, pobjede u derbiju ali ovu kradju nema sanse. Ja vas nisam optuzio da ste vi krivi za tu kradju ali vas optuzujem jer ste pristali na nju. Niste imali damar i sportsko srce kao recimo Juve ili Barca pa da kazete mi necemo titulu na ovaj nacin. Ja ti se svvoojim djetetom kunem da jaa nikada u zivotu ne bi slavio i prizano Zelji takvu titulu jer jednostavno to nije sport.
Evo odbijte Europu. Može li? Ili recimo za Euro utakmice prijavite samo djecu i igrače sa klupe pa da možete odmah ispasti, a pare koje dobijete proslijedite drugoligašima da im pomognete.
Zašto je Željezničar pristao na 3 boda protiv Čelika?
"Klub s Bilinog polja, zbog neizmirenih obaveza prema bivšim fudbalerima, nije odigrao utakmicu 15. kola Premijer lige BiH protiv Željezničara na Grbavici..."
Fakat sam mislio da si ti malo bistriji decko ali i ti si na nivou par likova ovdje za koje treba naruciti istrazivanje.
https://scsport.ba/muljaze-vlasnika-sku ... lu-prvaka/
https://www.bljesak.info/sport/nogomet/ ... ani/103910
https://magazinplus.eu/uefa-srbiji-pobjeda-bez-bodova/
- East_side
#106709 Re: Premijer liga BiH
Pa titulu valjda svako dozivljava na svoj nacin. Ne vlada ni kod nas jednoumlje. Mene licno nije toliko obradovala kao prethodne koje smo osvajali, vise bih volio da je nastavljeno jer sam 100% siguran da bismo je opet uzeli, cak i uvjerljivije... ali to opet ne znaci da je nezasluzena, poklonjena i td.
Nismo briljirali kao prosle godine ali smo ipak, i pored raznih problema opstajali i na kraju (do momenta prekida) ostali na prvom mjestu.
Vi ste nam dosta pomogli u tome nekim svojim losim partijama i cija je to krivica?
Da ponistimo sezonu, automatski svi pusimo Evropu (iz koje cemo vjerovatno svi brzo poispadati) i odricemo se, kakvog-takvog priliva novca koji je za nase uslove uhar.
Po meni to ne bi bilo pametno rjesenje. Sto se samog saveza tice - dugorocno - svi znamo da je on "voodoo lutka" (kao i sve ostalo) drzavnog vrha satkanog od nasih beskicmenjaka i jos dvije destruktivne struje.
Kad bi dosli neki zajebaniji likovi s "nase strane" u savez, i sve ostale ustanove (sto sportske sto u bilo kojim drugim oblastima) mozda bi i ovi jos vise "derali macku" i isli u kontru pa bi se razjebalo i ovo malo jada sto imamo koje fercera na kompromisima koji su cesto, vise na nasu stetu nego u korist. A "nasi" bi imali opravdanje "evo vidite da nece.." i sl.
I to je taj zacarani krug ove drzave, samo jedan primjer umo-jebade koje trpimo 25 godina sto od "nasih", sto od "njihovih" lopova i ublehasa...
Nismo briljirali kao prosle godine ali smo ipak, i pored raznih problema opstajali i na kraju (do momenta prekida) ostali na prvom mjestu.
Vi ste nam dosta pomogli u tome nekim svojim losim partijama i cija je to krivica?
Da ponistimo sezonu, automatski svi pusimo Evropu (iz koje cemo vjerovatno svi brzo poispadati) i odricemo se, kakvog-takvog priliva novca koji je za nase uslove uhar.
Po meni to ne bi bilo pametno rjesenje. Sto se samog saveza tice - dugorocno - svi znamo da je on "voodoo lutka" (kao i sve ostalo) drzavnog vrha satkanog od nasih beskicmenjaka i jos dvije destruktivne struje.
Kad bi dosli neki zajebaniji likovi s "nase strane" u savez, i sve ostale ustanove (sto sportske sto u bilo kojim drugim oblastima) mozda bi i ovi jos vise "derali macku" i isli u kontru pa bi se razjebalo i ovo malo jada sto imamo koje fercera na kompromisima koji su cesto, vise na nasu stetu nego u korist. A "nasi" bi imali opravdanje "evo vidite da nece.." i sl.
I to je taj zacarani krug ove drzave, samo jedan primjer umo-jebade koje trpimo 25 godina sto od "nasih", sto od "njihovih" lopova i ublehasa...
- Logovan
#106710 Re: Premijer liga BiH
Znam ja šta bi uradio Željezničar. To znaju i vrapci na grani. A znamo šta bi i uradila većina navijača ovog kluba. Vrapci na grani i ovo znaju.hrasno38 wrote: ↑05/06/2020 00:44 Ja ne znam sta bi uradio Zeljo ali ja govorim iz aspekta navijaca Zelje da bi mi se takva titula gadila....ali to je do covjeka. Hahahaha cuj kako je pristao na tri boda pa to je strucnjak kazna po pravilniku radi toga i toga....kakve veze ima Zeljo sa tim. Osim toga to je uradjeno po Pravilniku ako ti znas sta je to a ovo je uradjeno van svih mogucih argumenata cistim zakonom sile saveza.
"Klub s Bilinog polja, zbog neizmirenih obaveza prema bivšim fudbalerima, nije odigrao utakmicu 15. kola Premijer lige BiH protiv Željezničara na Grbavici..."
Fakat sam mislio da si ti malo bistriji decko ali i ti si na nivou par likova ovdje za koje treba naruciti istrazivanje.
Mogli tražiti način da odigrate, ako ste već fini, pošteni. Je l' tako? Tako je. Mogli ste reći da nije uredu da osvajate tri boda za zelenim stolom. Je l' tako? Jeste, tako je. Jeste mogli napisati saopštenje u vezi ovakvog osvajanja bodova? Naravno da ste mogli.
Vozdra bolan, kome vi glumite finoću.
- Ricken
#106711 Re: Premijer liga BiH
Vidim temeljito si analizirao temu zadnja dva dana i došao do pogrešnih zaključaka, kao i uvijek.animus wrote: ↑04/06/2020 23:04 Nisam dolazio na temu dva dana i procitam zadnju stranicu. Kao sto sam i ocekivao kmecanje i izvrtanje cinjenica na high level. Vade se provjerene dezinformacije i sluti se propast fudbala a prije svega Sarajeva. Ricken prednjaci. Valjda ga najteze pogodilo pa ne popusta. Osjeca sta ce se desavati slijedece sezone i da razlika izmedju sarajevskih klubova postaje sve veca. Nije to lako posmatrati. Zato ide red price o stadionima, pa red price o kradji, pa red price o propasti svega. Zato samoi molim nastavite.
U svakom slučaju, nisi ni morao dolaziti, ne bi niko ni primjetio.
- Ricken
#106712 Re: Premijer liga BiH
Što ti je praktičan insan.dr_arsla wrote: ↑05/06/2020 01:11Ovaj sam sa sobom prića, postavlja pitanja, odgovara na njihLogovan wrote: ↑05/06/2020 00:59Znam ja šta bi uradio Željezničar. To znaju i vrapci na grani. A znamo šta bi i uradila većina navijača ovog kluba. Vrapci na grani i ovo znaju.hrasno38 wrote: ↑05/06/2020 00:44 Ja ne znam sta bi uradio Zeljo ali ja govorim iz aspekta navijaca Zelje da bi mi se takva titula gadila....ali to je do covjeka. Hahahaha cuj kako je pristao na tri boda pa to je strucnjak kazna po pravilniku radi toga i toga....kakve veze ima Zeljo sa tim. Osim toga to je uradjeno po Pravilniku ako ti znas sta je to a ovo je uradjeno van svih mogucih argumenata cistim zakonom sile saveza.
Mogli tražiti način da odigrate, ako ste već fini, pošteni. Je l' tako? Tako je. Mogli ste reći da nije uredu da osvajate tri boda za zelenim stolom. Je l' tako? Jeste, tako je. Jeste mogli napisati saopštenje u vezi ovakvog osvajanja bodova? Naravno da ste mogli.
Vozdra bolan, kome vi glumite finoću.![]()
- Logovan
- Ricken
#106714 Re: Premijer liga BiH
To je obrazloženje nekog vašeg vizionara, jer je makedonski savez naveo: "O tome ko će predstavljati Sjevernu Makedoniju u UEFA-inim takmičenjima naredne sezone odluka će biti donijeta naredne sedmice nakon sjednice Komisije za licenciranje klubova".East_side wrote: ↑04/06/2020 21:50Pa eto neko je vec napisao komentar na clanak: "Vardar nece biti prvak niti ici u ligu prvaka zato sto ne moze dobiti licencu"Ricken wrote: ↑04/06/2020 21:46Osvojena odlukom saveza da vam se dodjeli. Mogli su i poništiti takmičenje. Tako da treba stvari nazivati pravim imenom.
https://scsport.ba/u-sjevernoj-makedoni ... 7gFdddW0hU
Proglašenje pravaka i licenciranje za europu su dvije odvojene i različite stvari.
- Ricken
#106715 Re: Premijer liga BiH
A ja sam eto ubjeđen da ne biste bili ni drugi, jer su minimalno 3 ekipe kvalitetenije od vas.East_side wrote: ↑05/06/2020 00:46 Pa titulu valjda svako dozivljava na svoj nacin. Ne vlada ni kod nas jednoumlje. Mene licno nije toliko obradovala kao prethodne koje smo osvajali, vise bih volio da je nastavljeno jer sam 100% siguran da bismo je opet uzeli, cak i uvjerljivije... ali to opet ne znaci da je nezasluzena, poklonjena i td.
Mislim, to što ste vi nešto ubjeđeni je baš jak razlog da vam se pokloni trofej.
Ne pušimo Europu poništavanjem, kao što ni Makednoci ne puše Europu iako su poništili prvenstvo. Jao koliko spinovanja od pitara.
Zajebali ste GO SDA.
-
Awakened
#106716 Re: Premijer liga BiH
Ova titula im je izgleda najteze pala... 
- East_side
#106717 Re: Premijer liga BiH
@Ricken cuj odma spinovanje
Pa evo, sto se tice te njihove sjednice, na osnovu cega ce odrediti ko ide u pretkolo UCL a ko u EL. I kako to nesampion moze igrati pretkolo lige sampiona
ne vidim logiku zaista.
Ubijedjen sam jarane da bi prekucali jer smo zaista zaigrali dolaskom V.M. Vratio nam se i kondicioni trener koji nije bio dobar sa Husrefom pa smo se do njegovog povratka skoro citavu sezonu vukli ko prebijene macke po terenu...
@dr_arsla Sezona 98/99, u pojedinim momentima bjezali drugoplasiranom (sad jel visocka Bosna ili Rudar K., vise se i ne sjecam, mrsko mi guglat) i 20 bodova. Play off se nije odigrao i niko nije isao u Evropu. A sezonu prije te se desio najveci fudbalski apsurd ikada, kada ste kao cetvrtoplasirani "kaznjeni" igranjem u grupi u svom gradu i pred svojim navijacima protiv Zrinjskog i Bosne V. Dok smo mi, s druge strane morali igrati pod Bijelim brijegom pred "miroljubivom" domacom publikom.
Svi znamo kako ste dobili to finale i upravo zbog toga je play off takvog tipa sranje nevidjeno. Desava se da deres sve redom cijelu sezonu i na kraju jebes sve to. Dodje play off, potrefi se los dan, luda sreca losije ekipe i ko te pita. Titula se pise. Ja ne kazem da smo mi te sezone briljirali, zavrsili smo kao treci. Ali sta tek rec za vas... tad je najvise ostecena Bosna V. koja je kao prvoplasirana "nagradjena" grupom u kojoj ste vi, de facto bili domacini. Ne priznajem ni ja vama tu titulu
svakako smo tada i mi i vi isli u kup UEFA.
Sezona 2006/07 bolji od Zrinjskog u medjusobnom duelu (pobjeda i nerijesen), zaklani u BL protiv Borca kad je sudija svirao takav penal da mu je Alaim prisao, skinuo rukavice i rekao de ti brani ziv bio... izmasakrirani u Tuzli protiv Slobode kad se pola ekipe povrijedjeno vratilo itd itd ali jebo to, nista to. Bitno je da je Zrinjski sjeban u Orasju...
Sezona 2013/14 Valjic prekida utakmicu na Kosevu zbog transparenta ArBiH i registruje se 0:3 protiv nas. Zbog toga i jos par kradja te godine smo osvojili samo kup a ne duplu krunu. Tad nije bio pitarski savez, tad se niste plaho bunili...
Opcenito, sto se tice stimanja. Ne postoji sezona u kojoj nema nimalo stimanja. I kada su u pitanju sampioni, tu nema razlike u smislu da su jedni 100% cisti a drugi crni vragovi. To vazi i za nas i za vas i Zrinjski i Borac i sve na dunjaluku. Posebno u bivsoj Jugi kad se navlacilo Zvezdi, Partizanu itd.
To se moze odnositi i na sezonu "punac" 2014/15. A moze i na vase pod Amarom pocetkom 2010ih kad ste sve nesto na guzove, 1:0, 2:1, 0:0, izuzev one duple krune kad ste odskakali kao i mi prosle sezone. To su situacije kad ti stimanje i nije neophodno ali to ne znaci da ga ni tad nema
fudbal je takav. Bez obzira sto mi to navijacki nekad idealiziramo...
Medjutim, pored stimanja, potreban ti je i kvalitet. Stimanje samo po sebi je dopunski alat ali ne i osnova za sticanje titule. Kao takvo, dakle, nije dovoljno. Najbolji dokaz za to su suspendovani suci nakon ofirnih sudjenja na vasim tekmama u zadnjih par sezona. To vam nije bilo dovoljno jer pored stimanja treba znati malo i lopte igrati. Zato niste ni imali nikakvog hajra tih godina u konacnici. Samo jadne sudije najebale na kraju
pa ako tome jos dodamo dobro poznate afere sa gospodinom Ivicom Osimom iz proslog stoljeca itd itd...
Uglavnom, konacan poredak na tabeli je splet kvaliteta, srece i mutnih radnji. Svi se sluze svim i svacim pa ko na kraju koga vise zajebe... ali ipak na kraju (osim play offa 98) pobjednik bude onaj najkvalitetniji. Kao sto je to slucaj i ove sezone.
Pa evo, sto se tice te njihove sjednice, na osnovu cega ce odrediti ko ide u pretkolo UCL a ko u EL. I kako to nesampion moze igrati pretkolo lige sampiona
Ubijedjen sam jarane da bi prekucali jer smo zaista zaigrali dolaskom V.M. Vratio nam se i kondicioni trener koji nije bio dobar sa Husrefom pa smo se do njegovog povratka skoro citavu sezonu vukli ko prebijene macke po terenu...
@dr_arsla Sezona 98/99, u pojedinim momentima bjezali drugoplasiranom (sad jel visocka Bosna ili Rudar K., vise se i ne sjecam, mrsko mi guglat) i 20 bodova. Play off se nije odigrao i niko nije isao u Evropu. A sezonu prije te se desio najveci fudbalski apsurd ikada, kada ste kao cetvrtoplasirani "kaznjeni" igranjem u grupi u svom gradu i pred svojim navijacima protiv Zrinjskog i Bosne V. Dok smo mi, s druge strane morali igrati pod Bijelim brijegom pred "miroljubivom" domacom publikom.
Svi znamo kako ste dobili to finale i upravo zbog toga je play off takvog tipa sranje nevidjeno. Desava se da deres sve redom cijelu sezonu i na kraju jebes sve to. Dodje play off, potrefi se los dan, luda sreca losije ekipe i ko te pita. Titula se pise. Ja ne kazem da smo mi te sezone briljirali, zavrsili smo kao treci. Ali sta tek rec za vas... tad je najvise ostecena Bosna V. koja je kao prvoplasirana "nagradjena" grupom u kojoj ste vi, de facto bili domacini. Ne priznajem ni ja vama tu titulu
Sezona 2006/07 bolji od Zrinjskog u medjusobnom duelu (pobjeda i nerijesen), zaklani u BL protiv Borca kad je sudija svirao takav penal da mu je Alaim prisao, skinuo rukavice i rekao de ti brani ziv bio... izmasakrirani u Tuzli protiv Slobode kad se pola ekipe povrijedjeno vratilo itd itd ali jebo to, nista to. Bitno je da je Zrinjski sjeban u Orasju...
Sezona 2013/14 Valjic prekida utakmicu na Kosevu zbog transparenta ArBiH i registruje se 0:3 protiv nas. Zbog toga i jos par kradja te godine smo osvojili samo kup a ne duplu krunu. Tad nije bio pitarski savez, tad se niste plaho bunili...
Opcenito, sto se tice stimanja. Ne postoji sezona u kojoj nema nimalo stimanja. I kada su u pitanju sampioni, tu nema razlike u smislu da su jedni 100% cisti a drugi crni vragovi. To vazi i za nas i za vas i Zrinjski i Borac i sve na dunjaluku. Posebno u bivsoj Jugi kad se navlacilo Zvezdi, Partizanu itd.
To se moze odnositi i na sezonu "punac" 2014/15. A moze i na vase pod Amarom pocetkom 2010ih kad ste sve nesto na guzove, 1:0, 2:1, 0:0, izuzev one duple krune kad ste odskakali kao i mi prosle sezone. To su situacije kad ti stimanje i nije neophodno ali to ne znaci da ga ni tad nema
Medjutim, pored stimanja, potreban ti je i kvalitet. Stimanje samo po sebi je dopunski alat ali ne i osnova za sticanje titule. Kao takvo, dakle, nije dovoljno. Najbolji dokaz za to su suspendovani suci nakon ofirnih sudjenja na vasim tekmama u zadnjih par sezona. To vam nije bilo dovoljno jer pored stimanja treba znati malo i lopte igrati. Zato niste ni imali nikakvog hajra tih godina u konacnici. Samo jadne sudije najebale na kraju
Uglavnom, konacan poredak na tabeli je splet kvaliteta, srece i mutnih radnji. Svi se sluze svim i svacim pa ko na kraju koga vise zajebe... ali ipak na kraju (osim play offa 98) pobjednik bude onaj najkvalitetniji. Kao sto je to slucaj i ove sezone.
- ultima_palabra
#106718 Re: Premijer liga BiH
Pa ako Vardar ne dobije licencu, ide drugoplasirani u UCL, kakva ti logika treba?
Tesko je reci za samo tri utakmice, ali Tuzla je pokradena na Kosevu dok je rezultat bio neizvjestan, a Mladost ste jedva dobili.
Pa pozicije su bile unaprijed odredjene... 1. i 4. iz nase lige i 2. iz HB u Sarajevu, a 2. i 3. iz nase i 1. iz HB u Mostaru. Nije moglo logicnije, mogle su i druge ekipe biti na tim pozicijama.East_side wrote: ↑05/06/2020 02:33 Sezona 98/99, u pojedinim momentima bjezali drugoplasiranom (sad jel visocka Bosna ili Rudar K., vise se i ne sjecam, mrsko mi guglat) i 20 bodova. Play off se nije odigrao i niko nije isao u Evropu. A sezonu prije te se desio najveci fudbalski apsurd ikada, kada ste kao cetvrtoplasirani "kaznjeni" igranjem u grupi u svom gradu i pred svojim navijacima protiv Zrinjskog i Bosne V. Dok smo mi, s druge strane morali igrati pod Bijelim brijegom pred "miroljubivom" domacom publikom.
Ta utakmica je nastavljena i zavrsena 0-0. I to je bila 2012/13, nasa zadnja titula kad ste se nesto koprcali, ali niste bili ni blizu tituli.
- East_side
#106719 Re: Premijer liga BiH
@ultima_palabra hvala na ispravci, znam da nam je zbog nekih sranja sjebana potencijalna titula 13/14. A za makedonce mi se iskreno sexa, ne znam ni sto je to toliko bitno za nas. Ono kao oni ponistili sezonu pa hajmo i mi...
Ihhh tad je bilo raznih mutljaga da se zadrzite na tom cetvrtom mjestu. 4:4 sa Zmjajem od Bosne na Grbavici mi prvo naumpada
Potrefilo se da ste u momentu objavljivanja gdje koja pozicija vodi, ni krivi ni duzni, bili cetvrti na tabeli.
Mene su moji najvise razocarali one sezone kad je Brotnjo bio sampion. To nam je bio zicer

Ihhh tad je bilo raznih mutljaga da se zadrzite na tom cetvrtom mjestu. 4:4 sa Zmjajem od Bosne na Grbavici mi prvo naumpada
Potrefilo se da ste u momentu objavljivanja gdje koja pozicija vodi, ni krivi ni duzni, bili cetvrti na tabeli.
Mene su moji najvise razocarali one sezone kad je Brotnjo bio sampion. To nam je bio zicer
- ultima_palabra
#106720 Re: Premijer liga BiH
Ma 13/14 vas je vodio Jarni, on vas je sjebao najvise... kasnije ste pod Dzenom uhvatili neku seriju, dovoljnu za kup, ali titula je bila izmedju Zrinje, Sirokog i nas. Tad je Zrinjski napravio onaj preokret protiv Sirokog sa 0:2 na 3:2, koji je i odlucio.
A to sa Brotnjom, sjecam se da je ta grupa sa vama, Brotnjom i Jedinstvom bila bas na noz, u gol razliku... mi smo tad zavalili Sirokog u korist Buducnosti, pa se vjerovatno ovamo gledalo da se malo izbalansira.
A to sa Brotnjom, sjecam se da je ta grupa sa vama, Brotnjom i Jedinstvom bila bas na noz, u gol razliku... mi smo tad zavalili Sirokog u korist Buducnosti, pa se vjerovatno ovamo gledalo da se malo izbalansira.
- HowForWhom
#106721 Re: Premijer liga BiH
Koji je ovo dan po redu kmecanja?
- emigrazione
#106722 Re: Premijer liga BiH
-
88Sioux
#106723 Re: Premijer liga BiH
Ukradoše titulu horde zla horde zla na motorima a.

- emigrazione
#106724 Re: Premijer liga BiH
Meni su daleko najdraze ove sto nisu regularne, nadam se do kraja godine novom talasu korone, ta bi mi bila jos draza...
-
tcz
#106725 Re: Premijer liga BiH
da li ste mogli odgodit utakmicu i odigrat u drugom terminu? zato sto je Celik naredno kolo igrao.hrasno38 wrote: ↑05/06/2020 00:44
Ja ne znam sta bi uradio Zeljo ali ja govorim iz aspekta navijaca Zelje da bi mi se takva titula gadila....ali to je do covjeka. Hahahaha cuj kako je pristao na tri boda pa to je strucnjak kazna po pravilniku radi toga i toga....kakve veze ima Zeljo sa tim. Osim toga to je uradjeno po Pravilniku ako ti znas sta je to a ovo je uradjeno van svih mogucih argumenata cistim zakonom sile saveza.