SDA-All about

winpin

#48626 Re: SDA-All about

Post by winpin »

Toliko od troglave azbahe

Izetbegović: SDA, HDZ BiH i SNSD imaju dovoljno ruku za usvajanje odluka. Radončić je također kazao da nema prepreke da SDA sada predloži kandidata za ministra sigurnosti.
JThomas

#48627 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /200604118

:thumbup: odgovornost i širina. najlakše je pljuvati, kontrirati i izmišljati neke afere kako to neki rade :bih:
muha_sa

#48628 Re: SDA-All about

Post by muha_sa »

JThomas

#48629 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

:lol: bio je jedan na komentarima balio je za tom aidom i na poluvezanim temama...
Mate_Miso_Kovac

#48630 Re: SDA-All about

Post by Mate_Miso_Kovac »

"To je moja privatna stvar"... fino je zena rekla. Sta se koji kurac iko petlja u to kako ona privatno trosi budzetske pare... Ha ja... :D
muha_sa

#48631 Re: SDA-All about

Post by muha_sa »

Mate_Miso_Kovac wrote: 04/06/2020 19:48
"To je moja privatna stvar"... fino je zena rekla. Sta se koji kurac iko petlja u to kako ona privatno trosi budzetske pare... Ha ja... :D
jesu se osilili :-)
nek moli boga da ne bude ona--ko bi gore sad je dole

a sve su prilike da ce im tako bit
Billy The Pljuc

#48632 Re: SDA-All about

Post by Billy The Pljuc »

Lijepa lutka naša, nek je i ona riješila stambeno pitanje, kod nas ona svi putevi vode u Rim promijenila odredište, ovdje svi putevi vode u Sarajevo.

:bih:
Dr Arsla

#48633 Re: SDA-All about

Post by Dr Arsla »

Čim je žena u Sda ispunjava sve kriterije. To se podrazumjeva, nećemo sad sitničariti u detalje.
Pravda za Aidu :mrgreen:
orbita12

#48634 Re: SDA-All about

Post by orbita12 »

meni je sve u ovoj drzavi jasno, osim jednog, zasto stranci nista ne cine da sklone ove sa vlasti,valjda im je jasno odavno da mi bez strane pomoci tonemo sve dublje i dublje u ponor i krah konacni, ili je strancima i cilj imati korumpirane politicare, a sve vise sam uvjeren da ih ne zele skloniti iz nekih svojih razloga, sto je jos strasnija spoznaja,.
Doslovno preko noci, Amerikanci mogu pokreniti promjene u ovoj zemlji, dovoljno je samo da pritisnu sudije ili jos bolje stave neke svoje, pa kad mogu unistavati a i uticati na mnogo jace zemlje, pa Bosna im dodje ko kakav test u osnovnoj skoli. Zasto ne zele, meni je enigma godinama ?
JThomas

#48635 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

:mrgreen: kontrolisani socijalni eksperiment. da vide dokle može.
Dr Arsla

#48636 Re: SDA-All about

Post by Dr Arsla »

Imaju kockara Šaćirbay-a koji im čuva leđa :lol:
JThomas

#48637 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

nešto kao milgramov eksperiment ali na nivou države i svakodnevnog života. koliko dugo se može slušati i vezati konja gdje aga kaže :mrgreen:
orbita12

#48638 Re: SDA-All about

Post by orbita12 »

JThomas wrote: 04/06/2020 20:03 :mrgreen: kontrolisani socijalni eksperiment. da vide dokle može.
meni je jedini odogovor koji se ucinio logicnim, da su nam ostavili status quo samo zato da bi ovdje opet mogli zapoceti neko sranje kad im zatreba u buducnosti.
Evo jedan primjer njihove nelogicnosti, Zapad opcenito gura tu lgbt propagandu, i doslovno sve koji se ne slazu s tim podvrgava medijskom teroru i lincu a ovdje kod nas guraju one koji nece nikad podrzavati tu istu propagandu, a meni je logicnije da gura sdp i ns .
Amerikanci imaju toliko materijala o nasim politicarima, da bi ih mogli odmah veceras uhapsiti, zasto to ne rade, ne znam, pa zar im nije cilj da se odmaknemo od te ruske strane, a priblizimo zapadnoj, ili smo mi ovdje poseban univerzum gdje vaze posebna pravila koja ne vaze vise nigdje u normalnom svijetu
joint union

#48639 Re: SDA-All about

Post by joint union »

JThomas wrote: 04/06/2020 10:34 kome smeta ekološki prevoz bošnjačkih načelnika.
Najnovije je da će izbaciti tender za nabavku pomoćnih tockova. Naravno, ima i specifikacija i sve po PS-u, ne daju Fikri da nabavlja iz nekog razloga, mada je odnio ponudu tamo gdje svi nose. Kažu više ih stradalo od dva točka nego od korone. Bakir kupio tricikl, što je sigurno, sigurno je.
Billy The Pljuc

#48640 Re: SDA-All about

muha_sa wrote: 04/06/2020 19:50
Mate_Miso_Kovac wrote: 04/06/2020 19:48
jesu se osilili :-)
nek moli boga da ne bude ona--ko bi gore sad je dole

a sve su prilike da ce im tako bit
Ono što je primjetno kod ovih SDA kadrova "slabijeg spola" jeste da su izrazito kurčevite (izvinjavam se damama na forumu zbog upotrebljenog izraza). Da li su osokoljene stavom najveće od svih hanuma ili su stvarno jači profili inače u privatnom životu, definitivno ne daju pardona, otresaju k'o slinu ako im nešto nije po volji. Kontam da osjetljivije dušice u vidu životnih partnera istih baš moraju patiti a možda im naposlijetku takva uloga odgovara.

Helem nadođe mi dobra ideja za biznis, čaršija i stari zanat, papučar, linija za muške, bezbeli možemo i organizovati prigodne manifestacije tipa dodjeljivanje "zlatne papuče" u različitim kategorijama i na različitim nivoima, od opštine, kantona, entiteta pa i države. Bog mi je svjedok da sam i sam potencijalni kandidat :D.
drug_profi

#48641 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

orbita12 wrote: 04/06/2020 20:01 meni je sve u ovoj drzavi jasno, osim jednog, zasto stranci nista ne cine da sklone ove sa vlasti,valjda im je jasno odavno da mi bez strane pomoci tonemo sve dublje i dublje u ponor i krah konacni, ili je strancima i cilj imati korumpirane politicare, a sve vise sam uvjeren da ih ne zele skloniti iz nekih svojih razloga, sto je jos strasnija spoznaja,.
Doslovno preko noci, Amerikanci mogu pokreniti promjene u ovoj zemlji, dovoljno je samo da pritisnu sudije ili jos bolje stave neke svoje, pa kad mogu unistavati a i uticati na mnogo jace zemlje, pa Bosna im dodje ko kakav test u osnovnoj skoli. Zasto ne zele, meni je enigma godinama ?
Pa trebas povezivati dogadjaje.
Aprilski paket su oborile tzv probosanske snage kljucnim glasovima protiv.
I te iste snage nakon toga pometu izbore.
Veliki brat odlucio da nas treba pustiti da se patimo dok ne dodjemo sami pameti, jer ocigledno precice nemaju vaspitni efekat.
Evropa kurva, nit je sposobna da nesto planira, provede, isprovocira, nit joj je u interesu da presusi izvor jeftine i kvalitetne, a bijele radne snage koja se lako asimilira.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#48642 Re: SDA-All about

Post by izvrsni direktor »

A zasto trazite od nekog drugog da nama rjesava probleme koji mi sami necemo da rjesavamo?
JThomas

#48643 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

:mrgreen: i vala patimo se. u tome smo super.
zippoo87

#48644 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

eto,ako se bude palilo tamo na jesen i zimu,zapamtite i ovu Obucu i gdje je njen stan :D
winpin

#48645 Re: SDA-All about

Post by winpin »

orbita12 wrote: 04/06/2020 20:01 meni je sve u ovoj drzavi jasno, osim jednog, zasto stranci nista ne cine da sklone ove sa vlasti,valjda im je jasno odavno da mi bez strane pomoci tonemo sve dublje i dublje u ponor i krah konacni, ili je strancima i cilj imati korumpirane politicare, a sve vise sam uvjeren da ih ne zele skloniti iz nekih svojih razloga, sto je jos strasnija spoznaja,.
I meni nije jasno, hiljade misli mi se mota po glavi ali do nekog trezvenog zakljucka ne mogu doci. Kao da ih hipnotiziraju cim kroce u ovu dejtonsku skalameriju. Reaguju na sasvim banalne stvari, pjene na jednu izgovorenu rijec a na korupciju, kriminal, krsenje Ustava , ocigledno nazadovanje cijele drzave prave se mutavi. Mozda neko da adekvatno misljenje.
moon_walker_90

#48646 Re: SDA-All about

Post by moon_walker_90 »

drug_profi wrote: 04/06/2020 21:00
Pa trebas povezivati dogadjaje.
Aprilski paket su oborile tzv probosanske snage kljucnim glasovima protiv.
I te iste snage nakon toga pometu izbore.
Veliki brat odlucio da nas treba pustiti da se patimo dok ne dodjemo sami pameti, jer ocigledno precice nemaju vaspitni efekat.
Evropa kurva, nit je sposobna da nesto planira, provede, isprovocira, nit joj je u interesu da presusi izvor jeftine i kvalitetne, a bijele radne snage koja se lako asimilira.
Sa ovim se slazem apsolutno.

Vojsku ujedinili , a nekoliko godina prije toga se pucalo na sve strane.Ako se vojska mogla ujediniti zar mislite da postoji ista sto se ne moze ujediniti i prebaciti na drzavni nivo(policija,obrazovanje,zdravstvo,poljoprivreda itd)?

Sjetite odluka OHR-a i pokojnog Peddya, kada je mnogo clanova SDS-a eliminisano iz politickog zivota itd.

I onda se srusio taj famozni aprilski paket i dolazi dodik na vlast,ovi sto srusise paket sebe zacementirali i imamo stanje kakvo je i danas.

Kako da se vratimo na kurs na kojem smo bili,ne znam.
tandmand

#48647 Re: SDA-All about

Post by tandmand »

Billy The Pljuc wrote: 04/06/2020 20:16 Ono što je primjetno kod ovih SDA kadrova "slabijeg spola" jeste da su izrazito kurčevite (izvinjavam se damama na forumu zbog upotrebljenog izraza). Da li su osokoljene stavom najveće od svih hanuma ili su stvarno jači profili inače u privatnom životu, definitivno ne daju pardona, otresaju k'o slinu ako im nešto nije po volji. Kontam da osjetljivije dušice u vidu životnih partnera istih baš moraju patiti a možda im naposlijetku takva uloga odgovara.

Helem nadođe mi dobra ideja za biznis, čaršija i stari zanat, papučar, linija za muške, bezbeli možemo i organizovati prigodne manifestacije tipa dodjeljivanje "zlatne papuče" u različitim kategorijama i na različitim nivoima, od opštine, kantona, entiteta pa i države. Bog mi je svjedok da sam i sam potencijalni kandidat :D.
Dominantna strana je bolji potrošač, pa bi možda bila bolja ponuda dildo-feslija od bosanske bukovine sa tradicionalnim rezbarijama. :D
Billy The Pljuc

#48648 Re: SDA-All about

tandmand wrote: 04/06/2020 23:46
Billy The Pljuc wrote: 04/06/2020 20:16 Ono što je primjetno kod ovih SDA kadrova "slabijeg spola" jeste da su izrazito kurčevite (izvinjavam se damama na forumu zbog upotrebljenog izraza). Da li su osokoljene stavom najveće od svih hanuma ili su stvarno jači profili inače u privatnom životu, definitivno ne daju pardona, otresaju k'o slinu ako im nešto nije po volji. Kontam da osjetljivije dušice u vidu životnih partnera istih baš moraju patiti a možda im naposlijetku takva uloga odgovara.

Dominantna strana je bolji potrošač, pa bi možda bila bolja ponuda dildo-feslija od bosanske bukovine sa tradicionalnim rezbarijama. :D
Sky is the limit... :D
drug_profi

#48649 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Po jadranu se prodaju drveni dildo-i kao suveniri. I vidim da je strankinjama smijesno i veselo, ali ga cesto i kupuju.
Styling

#48650 Re: SDA-All about

Post by Styling »

Control panel wrote: 04/06/2020 15:33 http://www.index.hr/vijesti/clanak/josi ... 87952.aspx

Evo kako se plenkovic ophodi prema svojim saradnicaima lopovima, a bakir stiti sarajlica, fadila, solaka, delalica zukica...
Pa mora, jer ako pusti njih niz vodu ode i on s njima.
Post Reply