Nije meni bitno ko je prvi... Neće igrati, malo trening malo ćevapi. Nema takmičarske forme nakon tako dugog perioda. Nadam se da griješim... Al eto
To važi za sve četiri ekipe koje misle nešto uraditi u Evropi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nije meni bitno ko je prvi... Neće igrati, malo trening malo ćevapi. Nema takmičarske forme nakon tako dugog perioda. Nadam se da griješim... Al eto
Sramota je koliko je sramota da ste vi čitavu svoju klupsku historiju na Koševu.Logovan wrote: ↑04/06/2020 20:35A kakve veze ima da li se mi pitamo ili ne, ne pričam ti oko ovoga, nego da je sramota da ste sve one godine proveli na Koševu. Sad ćeš ti meni reći da vi niste izlazili iz grada, dok mi jesmo i opet ćemo vjerovatno, ali da je ovo vaše sramota, sramota je.
A na Pecaru nećemo taman više nikad ne odigrali Euro utakmice. Nema potrebe da pišem razlog.
Ionako je ovo manje bitno.Mi smo šampioni, titula odbranjena, igrat ćemo kvalifikacije za LP, odlične su šanse da budemo nosioci, ako prođemo ukupno ćemo odigrati najmanje 6 utakmica. Lova do krova, plus pare od titule i tako to.
Kakvo navijačko prepucavanje, imaš klub koji svake godine društvu vrati milione poreza, koji donosi inostrani novac u državu, koji ulaže u našu talentovanu djecu (ne naplaćuje im ništa), ima najveći budžet, najbolju ekipu, najpopularniji naš klub, najtrofejniji, itd itd...dok sa druge strane imaš skupinu poluraspadnutih lopovskih kolektiva za koje se uopše ni ne zna ko stoji iza njih, pa ko treba da bude šampion i ovu državu da predstavlja u LP?parappa wrote: ↑04/06/2020 21:00Neću da ulazim u navijačko prepucavanje ali ako je Željo na kraju prvi ili neki drugi klub onda su zaslužili prvenstvo. Nema veze imaju li penzionersku ekipu. Znači klub koji te dobije i kući i u gostima i to pošteno nije zaslužio?emigrazione wrote: ↑04/06/2020 20:51karina od teksta, kakva tragedija za beha fudbal? Sto ce jedan nas klub, koji konacno pocinje da liči na nesto, imati nikad bolju sansu da se domogne LE? Sta je dobro za beha fudbal da je npr. raspadnuti penzionerski zeljeznicar postao prvak, sta nas fudbal ima od toga?parappa wrote: ↑04/06/2020 20:34 https://telesport.telegram.hr/kolumne/n ... ao-zemlja/
Odličan članak... Halalite ako je bilo
Zašto će Sarajevo imati nikad bolju šansu? Zato što će se igrači izležavati skoro 8 mjeseci umjesto da se takmiče za titulu, odbrane je pošteno i onda puni samopouzdanja krenu na Evropu.
Na stranu što nam je posjećenost na stadionima katastrofalna ali ipak se pričalo i pisalo kad je neki derbi na pomolu.
Po meni je ovo loše za BH fudbal
Nisi u toku.mosa rajvosa wrote: ↑04/06/2020 20:54 Za hamburgere kod Pirpe ce te vi dati stadion jer da se ne lazemo situacija je takva, daj sta das.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sa ... /190530009emigrazione wrote: ↑04/06/2020 21:31Kakvo navijačko prepucavanje, imaš klub koji svake godine društvu vrati milione poreza, koji donosi inostrani novac u državu, koji ulaže u našu talentovanu djecu (ne naplaćuje im ništa), ima najveći budžet, najbolju ekipu, najpopularniji naš klub, najtrofejniji, itd itd...dok sa druge strane imaš skupinu poluraspadnutih lopovskih kolektiva za koje se uopše ni ne zna ko stoji iza njih, pa ko treba da bude šampion i ovu državu da predstavlja u LP?parappa wrote: ↑04/06/2020 21:00Neću da ulazim u navijačko prepucavanje ali ako je Željo na kraju prvi ili neki drugi klub onda su zaslužili prvenstvo. Nema veze imaju li penzionersku ekipu. Znači klub koji te dobije i kući i u gostima i to pošteno nije zaslužio?emigrazione wrote: ↑04/06/2020 20:51
karina od teksta, kakva tragedija za beha fudbal? Sto ce jedan nas klub, koji konacno pocinje da liči na nesto, imati nikad bolju sansu da se domogne LE? Sta je dobro za beha fudbal da je npr. raspadnuti penzionerski zeljeznicar postao prvak, sta nas fudbal ima od toga?
Zašto će Sarajevo imati nikad bolju šansu? Zato što će se igrači izležavati skoro 8 mjeseci umjesto da se takmiče za titulu, odbrane je pošteno i onda puni samopouzdanja krenu na Evropu.
Na stranu što nam je posjećenost na stadionima katastrofalna ali ipak se pričalo i pisalo kad je neki derbi na pomolu.
Titula je osvojena zasluženo, na zelenom terenu, tačka. To što su neki imali želju da se odigra još par utakmica pa da tu nešto na rufo ušićare, nema veze sa zdravim razumom
Osvojena odlukom saveza da vam se dodjeli. Mogli su i poništiti takmičenje. Tako da treba stvari nazivati pravim imenom.
Pa eto neko je vec napisao komentar na clanak: "Vardar nece biti prvak niti ici u ligu prvaka zato sto ne moze dobiti licencu"Ricken wrote: ↑04/06/2020 21:46Osvojena odlukom saveza da vam se dodjeli. Mogli su i poništiti takmičenje. Tako da treba stvari nazivati pravim imenom.
https://scsport.ba/u-sjevernoj-makedoni ... 7gFdddW0hU
Prije će biti da je sramota što je Koševo u onakvom stanju. Imaš gomilu klubova koji su u istoj ili sličnoj situaciji, samo što se to sa vaše strane predstavlja kao da smo jedini klub na svijetu. Razlika između nas i normalnijih država je ta što se gleda kako da se skupi lova i uradi rekonstrukcija, dok se kod nas gleda kako da te prevari. Kod nas ne možeš ni uložiti (mislim na klubove) jer postoje šanse da ćeš biti prevaren od strane ljudi kao što je Ajnadžić.Ricken wrote: ↑04/06/2020 21:30 Sramota je koliko je sramota da ste vi čitavu svoju klupsku historiju na Koševu.
Titulu niste odbranili, nego vam je dodjeljena ili poklonjena. Titula se brani na terenu, a ne za zelenim stolom.
Pošto se prije europe neće igrati 5 mjeseci fudbal u BiH, kao i svi naši predstavnici, će te izletiti u prvom pretkolu, pa ni o kakvoj lovi nemojte sanjati.
Pa da izgubiš sve i jednu kao prvak imaš dobre pare.Ricken wrote: ↑04/06/2020 21:30Sramota je koliko je sramota da ste vi čitavu svoju klupsku historiju na Koševu.Logovan wrote: ↑04/06/2020 20:35A kakve veze ima da li se mi pitamo ili ne, ne pričam ti oko ovoga, nego da je sramota da ste sve one godine proveli na Koševu. Sad ćeš ti meni reći da vi niste izlazili iz grada, dok mi jesmo i opet ćemo vjerovatno, ali da je ovo vaše sramota, sramota je.
A na Pecaru nećemo taman više nikad ne odigrali Euro utakmice. Nema potrebe da pišem razlog.
Ionako je ovo manje bitno.Mi smo šampioni, titula odbranjena, igrat ćemo kvalifikacije za LP, odlične su šanse da budemo nosioci, ako prođemo ukupno ćemo odigrati najmanje 6 utakmica. Lova do krova, plus pare od titule i tako to.
Titulu niste odbranili, nego vam je dodjeljena ili poklonjena. Titula se brani na terenu, a ne za zelenim stolom.
Pošto se prije europe neće igrati 5 mjeseci fudbal u BiH, kao i svi naši predstavnici, će te izletiti u prvom pretkolu, pa ni o kakvoj lovi nemojte sanjati.
TACNO, LAZ, LAZ, LAZ!!!emigrazione wrote: ↑04/06/2020 21:31Kakvo navijačko prepucavanje, imaš klub koji svake godine društvu vrati milione poreza, koji donosi inostrani novac u državu, koji ulaže u našu talentovanu djecu (ne naplaćuje im ništa), ima najveći budžet, najbolju ekipu, najpopularniji naš klub, najtrofejniji, itd itd...dok sa druge strane imaš skupinu poluraspadnutih lopovskih kolektiva za koje se uopše ni ne zna ko stoji iza njih, pa ko treba da bude šampion i ovu državu da predstavlja u LP?parappa wrote: ↑04/06/2020 21:00Neću da ulazim u navijačko prepucavanje ali ako je Željo na kraju prvi ili neki drugi klub onda su zaslužili prvenstvo. Nema veze imaju li penzionersku ekipu. Znači klub koji te dobije i kući i u gostima i to pošteno nije zaslužio?emigrazione wrote: ↑04/06/2020 20:51
karina od teksta, kakva tragedija za beha fudbal? Sto ce jedan nas klub, koji konacno pocinje da liči na nesto, imati nikad bolju sansu da se domogne LE? Sta je dobro za beha fudbal da je npr. raspadnuti penzionerski zeljeznicar postao prvak, sta nas fudbal ima od toga?
Titula je osvojena zasluženo, na zelenom terenu, tačka. To što su neki imali želju da se odigra još par utakmica pa da tu nešto na rufo ušićare, nema veze sa zdravim razumom