Nesto kao onaj srbijanski film Klipmuha_sa wrote: ↑04/06/2020 13:32Najgore u svemu što su se roditelji o svom jadu zabavili a djeci ove spodobe idoli postadošedr_Evil wrote: ↑04/06/2020 13:28 Da, da, upravo ono sto balkanu treba.
Farma i parovi gdje se alkoholizirani fataju na svakom koraku, za mamice koje nisu prozivile mladost, i za curice koje su kod kuce zapostavljene.
Mitomani koji pricaju o junackim pradidovskim podvizima za mlade pjetlice zeljnje slave preko noci. Bivsi kriminalci koji izmisljaju uspjehe za geto klince kojima je najveci uspjeh grafit iza skole.
I tako to, dodjemo na 70% stanovnista balkanaPošto mi je škola haman u naselju vidim kako se ova djeca ponašaju
da bog mili sacuva
curice napuce usne pa se selfišu a još se nisu kako treba pelena oslobodile
muškarcici vec gledju isticu li im se mišici a golub u glavi
![]()
![]()
Bosna i komsijske zemlje
- dr_Evil
#76 Re: Bosna i komsijske zemlje
- SaraFina
#77 Re: Bosna i komsijske zemlje
Nadam se da nije taj procenat. Mislim 70%. Nadam se da će uvesti da se te gadosti gledaju isključivo ako dodatno plaćaš.dr_Evil wrote: ↑04/06/2020 13:28 Da, da, upravo ono sto balkanu treba.
Farma i parovi gdje se alkoholizirani fataju na svakom koraku, za mamice koje nisu prozivile mladost, i za curice koje su kod kuce zapostavljene.
Mitomani koji pricaju o junackim pradidovskim podvizima za mlade pjetlice zeljnje slave preko noci. Bivsi kriminalci koji izmisljaju uspjehe za geto klince kojima je najveci uspjeh grafit iza skole.
I tako to, dodjemo na 70% stanovnista balkana
A i one zvezde granda nisu daleko. Popović proizvodi sponzoruše za srpske kriminalce. Šta je ono? Curica lijepa poput slike sa 16 godina i glasom slavuja. S Cipijem sam imala zucnu raspravu kad pobijedila..
Gdje su joj roditelji? Petogodišnji ugovor i izrabljivanje njenog talenta i života dozvolili? Pa aferim.
- dr_Evil
#78 Re: Bosna i komsijske zemlje
I mene zaista zaboli kad to vidim, cesto se to pitam kad ona moja me prisili da gledam. A onda se upitas sta moze biti posljedica ako joj kazu da ne mere, u danasnji vakat, ode sama :S nisu svi bas dobro odgojeniSaraFina wrote: ↑04/06/2020 13:36Nadam se da nije taj procenat. Mislim 70%. Nadam se da će uvesti da se te gadosti gledaju isključivo ako dodatno plaćaš.dr_Evil wrote: ↑04/06/2020 13:28 Da, da, upravo ono sto balkanu treba.
A i one zvezde granda nisu daleko. Popović proizvodi sponzoruše za srpske kriminalce. Šta je ono? Curica lijepa poput slike sa 16 godina i glasom slavuja. S Cipijem sam imala zucnu raspravu kad pobijedila..
Gdje su joj roditelji? Petogodišnji ugovor i izrabljivanje njenog talenta i života dozvolili? Pa aferim.
- SaraFina
#79 Re: Bosna i komsijske zemlje
Pa šta može biti posljedica? Od starta postaviš zdrav odnos, i ko je dijete a ko roditelj.dr_Evil wrote: ↑04/06/2020 13:42I mene zaista zaboli kad to vidim, cesto se to pitam kad ona moja me prisili da gledam. A onda se upitas sta moze biti posljedica ako joj kazu da ne mere, u danasnji vakat, ode sama :S nisu svi bas dobro odgojeniSaraFina wrote: ↑04/06/2020 13:36Nadam se da nije taj procenat. Mislim 70%. Nadam se da će uvesti da se te gadosti gledaju isključivo ako dodatno plaćaš.dr_Evil wrote: ↑04/06/2020 13:28 Da, da, upravo ono sto balkanu treba.
- sadie_forever
#80 Re: Bosna i komsijske zemlje
Smijesni ste .roditelji nisu nista bolji, gledaju farme i grandove ko i djecaSaraFina wrote: ↑04/06/2020 13:45Pa šta može biti posljedica? Od starta postaviš zdrav odnos, i ko je dijete a ko roditelj.dr_Evil wrote: ↑04/06/2020 13:42I mene zaista zaboli kad to vidim, cesto se to pitam kad ona moja me prisili da gledam. A onda se upitas sta moze biti posljedica ako joj kazu da ne mere, u danasnji vakat, ode sama :S nisu svi bas dobro odgojeniSaraFina wrote: ↑04/06/2020 13:36
Nadam se da nije taj procenat. Mislim 70%. Nadam se da će uvesti da se te gadosti gledaju isključivo ako dodatno plaćaš.
- dr_Evil
#81 Re: Bosna i komsijske zemlje
Pa da to smo i rekli, za neizivljene roditelje koji su preskocili mladostsadie_forever wrote: ↑04/06/2020 13:47Smijesni ste .roditelji nisu nista bolji, gledaju farme i grandove ko i djeca
- dr_Evil
#82 Re: Bosna i komsijske zemlje
A nije to bas tako lako, kada zivis u zemlji u kojoj premijer i malinar javno pokradu 10.5M a reis sadasnji i bivsi ih stiti. Uzor su kriminalci, treba dosta vremena dok djetetu objasnis da vozis golfa 4 jer neces da krades, dok komsija sa osnovnom se voza u sluzbenom a8.SaraFina wrote: ↑04/06/2020 13:45Pa šta može biti posljedica? Od starta postaviš zdrav odnos, i ko je dijete a ko roditelj.dr_Evil wrote: ↑04/06/2020 13:42I mene zaista zaboli kad to vidim, cesto se to pitam kad ona moja me prisili da gledam. A onda se upitas sta moze biti posljedica ako joj kazu da ne mere, u danasnji vakat, ode sama :S nisu svi bas dobro odgojeniSaraFina wrote: ↑04/06/2020 13:36
Nadam se da nije taj procenat. Mislim 70%. Nadam se da će uvesti da se te gadosti gledaju isključivo ako dodatno plaćaš.
- pustopoljina
#83 Re: Bosna i komsijske zemlje
Prvo zna za to, a onda zna nacionalni sastav kandidata po godinama i onda ne gleda. Sto ja to ne znam?
Spadas u tu i takvu turbo folk vrstu i normalno da ti je srbija bliza po svemu. Bukvalno ko ne slusa narodnjake, nema razloga visiti na srpskim kanalima. Ko normalan gleda pink pored netflixa...
- dr_Evil
#84 Re: Bosna i komsijske zemlje
zadnje dvije godine jedino sta gledam je, latif i mravko travko, razbole se lisica susi se ko grana, u sumu idem ja rekla je medvedica, mama voli bebu, i tako ti bezvremenski hitovipustopoljina wrote: ↑04/06/2020 14:21Prvo zna za to, a onda zna nacionalni sastav kandidata po godinama i onda ne gleda. Sto ja to ne znam?
Spadas u tu i takvu turbo folk vrstu i normalno da ti je srbija bliza po svemu. Bukvalno ko ne slusa narodnjake, nema razloga visiti na srpskim kanalima. Ko normalan gleda pink pored netflixa...
- dječak sa šibicama
#85 Re: Bosna i komsijske zemlje
Turbofolk je kultura, ne mentalitet.
Ili nekultura.
Da postoje pjesme Bobana Rajovica i Dare Bubamare na njemackom, sigurno bi se i dobar dio njihove omladine primio na to. Ali vjerujem da i oni imaju svoju verziju.
Krajina (Bihac, Cazin, Krupa, Kladusa) ionako imaju neki svoj mentalitet, a okrenuti su ka zapadu sto je logicno. Njima je blizi Zagreb od Sarajeva, cista matematika odnosno kilometri, oni ne ljetuju kao mi u Makarskoj vec u Crikvenici i Vinodolskom. Ne lijece se u Fojnici vec u Topuskom, i tako dalje.
Ili nekultura.
Da postoje pjesme Bobana Rajovica i Dare Bubamare na njemackom, sigurno bi se i dobar dio njihove omladine primio na to. Ali vjerujem da i oni imaju svoju verziju.
Krajina (Bihac, Cazin, Krupa, Kladusa) ionako imaju neki svoj mentalitet, a okrenuti su ka zapadu sto je logicno. Njima je blizi Zagreb od Sarajeva, cista matematika odnosno kilometri, oni ne ljetuju kao mi u Makarskoj vec u Crikvenici i Vinodolskom. Ne lijece se u Fojnici vec u Topuskom, i tako dalje.
- dr_Evil
#86 Re: Bosna i komsijske zemlje
dječak sa šibicama wrote: ↑04/06/2020 14:36 Turbofolk je kultura, ne mentalitet.
Ili nekultura.
Ah Bihac
- dr_Evil
#87 Re: Bosna i komsijske zemlje
Nego sta smo skontali, da sadie i pored svekrIve ima vremena da izlazi na turbofolk mjestasca i da se druzi. Pravi djecu

A mozda je zato svekriva i ne voli, puno skita
A mozda je zato svekriva i ne voli, puno skita
Last edited by dr_Evil on 04/06/2020 14:55, edited 1 time in total.
- SaraFina
#88 Re: Bosna i komsijske zemlje
Da budem iskrena hranimo trolla. I ja i ti. Mislim, koliko je tebi onako vjerovatno, da Sadeta (ma ko bila) postavi soCiološku temu?dr_Evil wrote: ↑04/06/2020 13:50
A nije to bas tako lako, kada zivis u zemlji u kojoj premijer i malinar javno pokradu 10.5M a reis sadasnji i bivsi ih stiti. Uzor su kriminalci, treba dosta vremena dok djetetu objasnis da vozis golfa 4 jer neces da krades, dok komsija sa osnovnom se voza u sluzbenom a8.
Ovo je čisto provociranje. I krivo mi što se upecam na gluposti. Ali eto, vidim par osoba koje volim čitati, i temu na prvoj stranici te dam si oduška.
Nema apsolutno nikakve veze ko je odakle porijeklom iz BiH, kad je gravitacija krkanluku posrijedi. Zato su zaslužni drugi faktori. Toliko
- pustopoljina
#89 Re: Bosna i komsijske zemlje
Ja nemam nase kanale..imam prime i netflix.
Stari dolje ugl gleda novu, cini mi se buraz i tetke isto...
Jedino stari ima svoje rituale pred spavanje i tad je taj pink ukljucen, ili western film ili ga uspava svadjanje u nekom rijalitiju
sta, bolje nego da cvaka tablete
Ja pokusavam nemati mobitel u krevetu, al tesko je, jer se ne mogu rijesiti potrebe da sam uvijek online i dostupna....a opet mi zvukovi iskljuceni...al' eto..kad ostavim mob u drugoj sobi imam osjecaj da ce neko zvati, a ja se necu javiti i bice neki uzas.
Jedino stari ima svoje rituale pred spavanje i tad je taj pink ukljucen, ili western film ili ga uspava svadjanje u nekom rijalitiju
Ja pokusavam nemati mobitel u krevetu, al tesko je, jer se ne mogu rijesiti potrebe da sam uvijek online i dostupna....a opet mi zvukovi iskljuceni...al' eto..kad ostavim mob u drugoj sobi imam osjecaj da ce neko zvati, a ja se necu javiti i bice neki uzas.
- escobar__
#90 Re: Bosna i komsijske zemlje
Zato što je srpski uticaj na ovim prostorima bio poprilično jak i osim perioda kad smo bili pod čizmom NDH i nacista manje-više sve je bilo pod Srbima krenuvši od prve "lepe Juge" pa nadalje. Tužan dio bosanske historije kada je ovaj narod poseljačen do maksimalnih granica.sadie_forever wrote: ↑03/06/2020 15:01 Zasto SU u BIH ljudi mentalitetski blizi Srbiji nego HR? To vazi i za Krajinu cak,sta vi mislite? Ne radi se samo o estradi,muzici vec obican mentalitet, govor?? Diskutujmo![]()
- dr_Evil
#91 Re: Bosna i komsijske zemlje
I ti pravi djecupustopoljina wrote: ↑04/06/2020 15:04 Ja nemam nase kanale..imam prime i netflix.
Jedino stari ima svoje rituale pred spavanje i tad je taj pink ukljucen, ili western film ili ga uspava svadjanje u nekom rijalitijusta, bolje nego da cvaka tablete
![]()
- dr_Evil
#92 Re: Bosna i komsijske zemlje
Ma da inace se pod turskom ovde plesao becki valcer, dok u beogradu su plesali sumadinsko koloescobar__ wrote: ↑04/06/2020 15:08Zato što je srpski uticaj na ovim prostorima bio poprilično jak i osim perioda kad smo bili pod čizmom NDH i nacista manje-više sve je bilo pod Srbima krenuvši od prve "lepe Juge" pa nadalje. Tužan dio bosanske historije kada je ovaj narod poseljačen do maksimalnih granica.sadie_forever wrote: ↑03/06/2020 15:01 Zasto SU u BIH ljudi mentalitetski blizi Srbiji nego HR? To vazi i za Krajinu cak,sta vi mislite? Ne radi se samo o estradi,muzici vec obican mentalitet, govor?? Diskutujmo![]()
- escobar__
#93 Re: Bosna i komsijske zemlje
Oprosti ako sam povrijedio krhka osjećanja.dr_Evil wrote: ↑04/06/2020 15:28Ma da inace se pod turskom ovde plesao becki valcer, dok u beogradu su plesali sumadinsko koloescobar__ wrote: ↑04/06/2020 15:08Zato što je srpski uticaj na ovim prostorima bio poprilično jak i osim perioda kad smo bili pod čizmom NDH i nacista manje-više sve je bilo pod Srbima krenuvši od prve "lepe Juge" pa nadalje. Tužan dio bosanske historije kada je ovaj narod poseljačen do maksimalnih granica.sadie_forever wrote: ↑03/06/2020 15:01 Zasto SU u BIH ljudi mentalitetski blizi Srbiji nego HR? To vazi i za Krajinu cak,sta vi mislite? Ne radi se samo o estradi,muzici vec obican mentalitet, govor?? Diskutujmo![]()
- pustopoljina
#94 Re: Bosna i komsijske zemlje
E al ja kad zaspem probudim se ujutru. Nema medjubudjenja.
- dr_Evil
#95 Re: Bosna i komsijske zemlje
escobar__ wrote: ↑04/06/2020 15:30Oprosti ako sam povrijedio krhka osjećanja.dr_Evil wrote: ↑04/06/2020 15:28Ma da inace se pod turskom ovde plesao becki valcer, dok u beogradu su plesali sumadinsko koloescobar__ wrote: ↑04/06/2020 15:08
Zato što je srpski uticaj na ovim prostorima bio poprilično jak i osim perioda kad smo bili pod čizmom NDH i nacista manje-više sve je bilo pod Srbima krenuvši od prve "lepe Juge" pa nadalje. Tužan dio bosanske historije kada je ovaj narod poseljačen do maksimalnih granica.
Kakva crna osjecanja, ovo je bila vukojebina otkad je svijeta i vijeka. Prva civilizacija je u Sloveniji.
- pustopoljina
#96 Re: Bosna i komsijske zemlje
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#97 Re: Bosna i komsijske zemlje
butmir je uklonjen od veće i naprednije civilizacije 
- dr_Evil
- pustopoljina
#99 Re: Bosna i komsijske zemlje
Ja i interna sarajevska
arheologija folovi golovi
- DEMONIKA
#100 Re: Bosna i komsijske zemlje
taj momenat kada osoba koja ne živi u Bosni otvori temu o Bosni i odnosima sa komšijama
a odnose sa komšijama u Bosni je jedino vidjela u tozu od kahve
a odnose sa komšijama u Bosni je jedino vidjela u tozu od kahve