THE WITCHER (sve o)
Moderator: Benq
- aditon
#501 Re: THE WITCHER (sve o)
Kako cu skinuti masku s lica..izludi me....stavio onu masku vrane zbog whoreson junior questa ali ne znam kako je skinuti 
- ferratilis
#502 Re: THE WITCHER (sve o)
Ti to nas zezas?
Dupli klik na masku u inventaru.
- aditon
#504 Re: THE WITCHER (sve o)
ne zezam, zaista je nisam nikako mogao skinuti dok nisam skužio da se nalazi u pocketu, tek dupli klik tu je uklanja...ali prije nego sam to shvatio slomio sam se tražeći način
- hopi
#505 Re: THE WITCHER (sve o)
ja evo prešao onu misiju s bebom od barona, ta mi je do sada najbolja, baš sam se nešto fino nasmijao kada se beba pojavila
idemo dalje
bio je i jedan bug, kod nekog questa sa vješticom i nekim buanrom, možda ja nisam uradio nešto po redu, skočio valjda ranije u bunar, ali sam ga uspio nekako završiti, vidim bilo je još ljudi tu s tim bugom.
idemo dalje
bio je i jedan bug, kod nekog questa sa vješticom i nekim buanrom, možda ja nisam uradio nešto po redu, skočio valjda ranije u bunar, ali sam ga uspio nekako završiti, vidim bilo je još ljudi tu s tim bugom.
- aditon
#506 Re: THE WITCHER (sve o)
nije vještica ne wraith, e sad mislim da je trebaš čekati po noći da se pojavi..ili je pak po danu tj noonwraith...uglavnom nije bug sigurno ako mislimo na isti quest...trebaš naći ogrlicu od te žene kako bi je prizvao, nakon toga je rokneš...hopi wrote: ↑27/05/2020 14:03 ja evo prešao onu misiju s bebom od barona, ta mi je do sada najbolja, baš sam se nešto fino nasmijao kada se beba pojavila![]()
idemo dalje
inače side questovi su nevjerovatni, pojedini su kompleksi kao da je main story u pitanju..definitivno nisam igrao igru s boljim side questovima koji i nisu side jer mogu uticati na čitav niz faktora i u main questu
- hopi
#507 Re: THE WITCHER (sve o)
ma ok hvala prošao sam to već taj quest,
moram reći da sam maloprije kresnuo keiru, i onda je poslao u ker mor
moram reći da sam maloprije kresnuo keiru, i onda je poslao u ker mor
-
vojopd
#508 Re: THE WITCHER (sve o)
Witcher enhanced verzija ima za dz za download preko gog-a.
- Averus
#509 Re: THE WITCHER (sve o)
Pokazi malo poštovanja prema Keiri 
- Optimus09
#510 Re: THE WITCHER (sve o)
...
Last edited by Optimus09 on 01/06/2020 12:14, edited 1 time in total.
- aditon
#512 Re: THE WITCHER (sve o)
konačno sam se dočepao Witcher kompleta, radi se o Ursine kompletu, uključujući i mačeve. Imam i većinu Griffin seta ali mi on izgledom nije nešto. Ovaj ursine već ok izgleda. Iako do sada mi je najbolji Nilfgardian set što sam imao (izgledom). Ali nikako da izjednačim level opreme s mojim levelom. Trenutno sam level 24 a ursine oprema je 20. Ako sam dobro shvatio, tek na levelu 30 ću moći ovaj Ursine set nadograditi, a za njega imam i planove izrade. Koji witcher gear je najbolji, koji obavezno moram imati?
Prije nekoliko dana sam igrao jako dobar side quest u Skelegge, mislim da se zove Possession a radi se o tome da onog jarla moraš osloboditi kletve od demona...vjerujem da se vi sjećate tog questa...meni definitivno jedan od boljih do sada.
Prije nekoliko dana sam igrao jako dobar side quest u Skelegge, mislim da se zove Possession a radi se o tome da onog jarla moraš osloboditi kletve od demona...vjerujem da se vi sjećate tog questa...meni definitivno jedan od boljih do sada.
- Averus
#513 Re: THE WITCHER (sve o)
Jedan od boljih questova, definitivno!
Joj sad bih opet ispočetka igrao
Aaa čeka me W2 i W1, samo dok završim Final Fantasy XV
Joj sad bih opet ispočetka igrao
Aaa čeka me W2 i W1, samo dok završim Final Fantasy XV
- hopi
- ferratilis
#515 Re: THE WITCHER (sve o)
piercing damage = strijele
bludgeoning damage = sjekire, cekici
slashing damage = macevi (vecina human protivnika koristi maceve)
rekao bi da je taj drugi bolji. Ali igra ionako nije teska tako da mozes komotno odabrati onaj koji ti se vise svidja izgledom.
bludgeoning damage = sjekire, cekici
slashing damage = macevi (vecina human protivnika koristi maceve)
rekao bi da je taj drugi bolji. Ali igra ionako nije teska tako da mozes komotno odabrati onaj koji ti se vise svidja izgledom.
- aditon
#516 Re: THE WITCHER (sve o)
imam jedan problem koji me baš nervira. Za kraftanje armora mi je potreban sastojak powdered monster tissue koji nikako ne mogu naći. Sasjek'o sam stotine monstera i na taj dio nikako da naletim. tražio sam i da kupim kod trgovaca ali jednostavno nigdje ne mogu naći. Zbog tog jednog sastojka ne mogu da kraftam posljednji dio armora 
- ferratilis
#517 Re: THE WITCHER (sve o)
Za sastojke koristi dismantling opciju, to je najlaksi nacin da ih dobijes. Kad otvoris dismantling interfejs i kliknes na neki monster part, vidjeces sastavne dijelove. Samo odaberi sta ti treba. Za taj sastojak su glavni monsteri: gargoyles, griffins i spectres.aditon wrote: ↑04/06/2020 08:40 imam jedan problem koji me baš nervira. Za kraftanje armora mi je potreban sastojak powdered monster tissue koji nikako ne mogu naći. Sasjek'o sam stotine monstera i na taj dio nikako da naletim. tražio sam i da kupim kod trgovaca ali jednostavno nigdje ne mogu naći. Zbog tog jednog sastojka ne mogu da kraftam posljednji dio armora![]()
- Averus
#518 Re: THE WITCHER (sve o)
Ček, ček, ček... U Witcheru imaju Gargoyli?
Ja se ne sjećam da sam ijednog vidio...
Ja se ne sjećam da sam ijednog vidio...
- ferratilis
#519 Re: THE WITCHER (sve o)
Samo na par mjesta, ali su prilicno jaki i imaju rijetke sastojke

- Averus
#520 Re: THE WITCHER (sve o)
Uh, dobro je. Jesam 
Koji brainfart
Totalno sam pomislio da sam potrošio 160 sati, završio skoro sve questove i opet uspio fuliti nešto
Što je najjače, ne bi me čudilo uopšte
Koji brainfart
Totalno sam pomislio da sam potrošio 160 sati, završio skoro sve questove i opet uspio fuliti nešto
Što je najjače, ne bi me čudilo uopšte
- aditon
#521 Re: THE WITCHER (sve o)
ja mislim da sam ovog šejtana već jednom ubio...ali ni tada očito nisam dobio ovaj monster tissue. Znaš li možda bar jednu lokaciju gdje ga mogu naći jer mi je baš bitno da sklopim ovaj feline armorferratilis wrote: ↑04/06/2020 09:23 Samo na par mjesta, ali su prilicno jaki i imaju rijetke sastojke
![]()
- ferratilis
#522 Re: THE WITCHER (sve o)
Jesi procitao moj post gore? Te rijetke sastojke ne mozes direktno pronaci kao iteme, nego samo kroz dismantling. Mozda ga vec imas, a ne znas. Provjeri. Znam da u Skellige ima napustena tvrdjava sa nekoliko gargoyla, tu vrijedi probat ako ga vec nemas.
- aditon
#523 Re: THE WITCHER (sve o)
jesam sad pročitao, nisam odmah vidio taj post, hvala tiferratilis wrote: ↑04/06/2020 09:28Jesi procitao moj post gore? Te rijetke sastojke ne mozes direktno pronaci kao iteme, nego samo kroz dismantling. Mozda ga vec imas, a ne znas. Provjeri. Znam da u Skellige ima napustena tvrdjava sa nekoliko gargoyla, tu vrijedi probat ako ga vec nemas.
- ferratilis
#524 Re: THE WITCHER (sve o)
Sad sam se sjetio da mozes i neke druge iteme razbiti na sastavne dijelove, onda te dijelove koristit da napravis sto ti treba, ako imas recept. Npr. mozes koristit specter dust da napravis taj monster tissue.aditon wrote: ↑04/06/2020 09:30jesam sad pročitao, nisam odmah vidio taj post, hvala tiferratilis wrote: ↑04/06/2020 09:28Jesi procitao moj post gore? Te rijetke sastojke ne mozes direktno pronaci kao iteme, nego samo kroz dismantling. Mozda ga vec imas, a ne znas. Provjeri. Znam da u Skellige ima napustena tvrdjava sa nekoliko gargoyla, tu vrijedi probat ako ga vec nemas.![]()
- aditon
#525 Re: THE WITCHER (sve o)
odmah ću to probati, samo mi žao što vas odmah nisam pitao jer se nerviram već neko vrijeme oko ovogaferratilis wrote: ↑04/06/2020 09:40Sad sam se sjetio da mozes i neke druge iteme razbiti na sastavne dijelove, onda te dijelove koristit da napravis sto ti treba, ako imas recept. Npr. mozes koristit specter dust da napravis taj monster tissue.aditon wrote: ↑04/06/2020 09:30jesam sad pročitao, nisam odmah vidio taj post, hvala tiferratilis wrote: ↑04/06/2020 09:28
Jesi procitao moj post gore? Te rijetke sastojke ne mozes direktno pronaci kao iteme, nego samo kroz dismantling. Mozda ga vec imas, a ne znas. Provjeri. Znam da u Skellige ima napustena tvrdjava sa nekoliko gargoyla, tu vrijedi probat ako ga vec nemas.![]()