Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#6651 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

El_comadante wrote: 02/06/2020 15:39 PzP razočarenje, bolje je NiPu i Konakoviću da se sa Hadžikadićem nepetljea, može nastradati. nek idu sami kad hoće a NiP da se okrene ovim koji hoče zajedno.
a sto je razocarenje? :lol:

ali pogodilo je dinu sto ih je prozvao.
drug_profi

#6652 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Pa pogodilo bi i mene da dodjem da podrzim tvoj skup u svrhu slanja poruke vlastima da smo zajedno, a onda me ti preko medija prozoves da sam lesinar sto kao sebe reklamira na njegovom skupu.
Styling

#6653 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

drug_profi wrote: 02/06/2020 15:58 Pa pogodilo bi i mene da dodjem da podrzim tvoj skup u svrhu slanja poruke vlastima da smo zajedno, a onda me ti preko medija prozoves da sam lesinar sto kao sebe reklamira na njegovom skupu.
Istini za volju, Pedja, Nerko i Dino “stole the show from Hadzikadic” nicim izazvani.
shbc

#6654 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by shbc »

Styling wrote: 02/06/2020 16:24
drug_profi wrote: 02/06/2020 15:58 Pa pogodilo bi i mene da dodjem da podrzim tvoj skup u svrhu slanja poruke vlastima da smo zajedno, a onda me ti preko medija prozoves da sam lesinar sto kao sebe reklamira na njegovom skupu.
Istini za volju, Pedja, Nerko i Dino “stole the show from Hadzikadic” nicim izazvani.
Jesu oni krivi sto su medijima interesantniji od njega? Nece nijedan politicar odbiti priliku da propagira svoju stranku i ideju. On ako je htio politicki skup za svoju stranku, onda je to tako trebao nazvati (a ne protestima) i ne zvati druge stranke, lidere, clanove i simpatizere na isti.
drug_profi

#6655 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Ali su i dali znacaj profesoru svojim prisustvom. Zapravo su pravili reklamu profesoru, a ne sebi.
Samo sto profa izgleda jos nije aterirao iz oblaka
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#6656 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by izvrsni direktor »

Koji show? Ja kolko znam bio je u pitanju "protest zbog odgadjanja izbora", a ne one man show...
Kad organizuje promociju vlastite stranke onda mu nece niko iz druge stranke ulrasti show i na taj nacin hadzikadic nece imati potrebe da kolege naziva lesinarima
bingov buraz

#6657 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by bingov buraz »

Kako,nisu su se nešto eksponirali?
Jedini je profa držao govor.
Banksy

#6658 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Banksy »

Da malo popustimo tu priču o "profi", završeno...
Prpa.ba

#6659 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Prpa.ba »

:thumbup:
putokaz1

#6660 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by putokaz1 »

Juče Profa Kifla i Koja gostovali zajedno kod Senada
A danas odjednom ko u Ringu
Why? :?:
Styling

#6661 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

bingov buraz wrote: 02/06/2020 20:42
Kako,nisu su se nešto eksponirali?
Jedini je profa držao govor.
Nisu ni imali namjeru da se eksponiraju ali su imali itekakvu medijsku pokrivenost. Bili su u naslovu svakog portala koji je izvjestavao sa protesta. Nije do njih trojice. Mediji ih vole. :D
mali_balon

#6662 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mali_balon »

Ma da nisu Pedja i Dino rekli doc, da opozicija nije podrzala setnju nebi doslo ni 200 ljudi, valjda je to svima jasno nema se tu sta naglabat i mudrovat......
muha_sa

#6663 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by muha_sa »

Najlicaa

#6664 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Najlicaa »

Svaka čast gospodinu Konakoviću u borbi.
Za vrijeme pandemije stranka NiP je bila najaktivnija i bila je tu za građane, zaista su poslednja trunka nade u BiH koja je ostala! :bih:
drug_profi

#6665 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Moram primjetiti da NiP prerasta svoja ideoloska ogranicenja i iz politicke stranke se pretvara u pokret.
Akibh

#6666 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Akibh »

Svaka cast gosp konakovicu na borbi za javna preduzeca:

https://zurnal.info/novost/20775/premij ... ada-maraka

a I na kasnijem blamiranju pred sudom:

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/157 ... ljade.html
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#6667 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by un1ted »

Opa, botovi krenuli sa poslom :) Za svaki bot ja cu se truditi nafatati neku nanu ili dedu da glasa za NiP :) :bih:

Nije brat na brata, vec bot na bota ;)
MUNAFIK

#6668 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

SDA se najvise boje NIPa i Konakovica... Sa ovako malo prostora kojeg ima prema javnosti nanosi im nenaknadivu stetu... Botovi na malinama :izet:
sumirprimus

#6669 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sumirprimus »

Ja da sam na njihovom mjestu i da se moram bojat. Bojo bih se samo bandera.
Nema bandera kolko je kriminalaca u ovoj napacenoj vukojebini.
bunk

#6670 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by bunk »

MUNAFIK wrote: 03/06/2020 20:33 SDA se najvise boje NIPa i Konakovica... Sa ovako malo prostora kojeg ima prema javnosti nanosi im nenaknadivu stetu... Botovi na malinama :izet:
To je urbana legenda.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#6671 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

MUNAFIK wrote: 03/06/2020 20:33 SDA se najvise boje NIPa i Konakovica... Sa ovako malo prostora kojeg ima prema javnosti nanosi im nenaknadivu stetu... Botovi na malinama :izet:
kakve su ovo nebuloze? sda se najvise boji unutarnjih sukoba i svaka veca afera je nastalaja zbog unutarnjih sukoba u sda i borbe za prevlast izmedju struja. nikada ih nitko sa strane nije mogao uzdrmati.

sda je imala 54.000 glasova u kantonu i bez konakovica. dakle nista im nije odnio, a niti sam upratio da je bilo tko presao kod konakovica od izbora do danas.

ono sto jesam vidio je da mi prilaze nezavisni, bivsi sbbovci, dfovci, bpsovci, ali rijetko tko iz sda.

bilo je price da ce kod njega prijeci abid jusic iz opcine centar, pa na kraju nista.

sustina, konakovic pravi stetu sda, zato sto poznaje procedure i ne dozvoljava im da varaju. ne dozvoljava im marifetluke, ali opet je izgubio u borbi protiv njih, jer su preuzeli kanton. takodjer, konakovic ce u sarajevu totalno unistiti ljevicu, jer na sljedecim izborima u sarajevu ce se voditi borba izmedju sda na jednoj i nipa i nase stranke na drugoj strani. sdp, df i ostale ljevicarske stranke ce biti na nivou statisticke greske.

a hajde da budemo realni i oko medija. na klixu i radiosarajevu je redovniji od fahre i kosmica, zajedno.
drug_profi

#6672 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Pa sta ako ce ljevica nestati? Nije za to Kifla kriv vec ljevica.
Mozda kad jednom opali od dno, dodje do pameti i vrati se korjenima, jer ljevica se od desnice danas samo razlikuje po pitanju statusa vjere u sistemu, vjeronauka i gay prava.

A radnicka klasa vapi za politickom zastitom, za svojim agentom.
malakh

#6673 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

nikada se vise ljevica nece oporaviti. dno se dotice iz izbornog ciklusa u izborni ciklus. vrijeme prolazi, ljudi stare i umiru, a novije generacije nemaju pojma ko su bili dzemal bijedic, hamdija pozderac, branko mikulic ili nijaz durakovic, ali zato svi znaju za brankovica, bicakcica, sarajlica, camparu. osobno poznajem ljude koji su okrenuli ledja sdpu i koji podrzavaju konakovica.

lijevo biracko tijelo je najstarije, a nista nisu uradili na javanju omladinskih pokreta, dok se sa druge strane omladina konsoliduje.

ljevica ce najozbiljnije pasti za 8 godina i tada vise nece biti oporavka. to je neko moje misljenje.
tvojkomsija

#6674 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tvojkomsija »

Pricu oko ideologije najvise forsiraju ovi na vlasti, kako bi razjedinili opoziciju, jer znaju da im je to jedina preostala opcija. Ali nazalost nece uspjeti, pred nama je samo borba protiv kriminala, i svaka cast Dini, Pedji i ostalima sto znaju prioritete.

A za ljevicu sto pricate je svakako istina, imaju najstarije glasace. Pogledajte antifasisticke skupove, prosjecna starost je 65.

Mladji od 30 godina su vecinski operisani od ljevicarstva i socijalizma.
MUNAFIK

#6675 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

malakh wrote: 04/06/2020 00:29
kakve su ovo nebuloze? sda se najvise boji unutarnjih sukoba i svaka veca afera je nastalaja zbog unutarnjih sukoba u sda i borbe za prevlast izmedju struja. nikada ih nitko sa strane nije mogao uzdrmati.

sda je imala 54.000 glasova u kantonu i bez konakovica. dakle nista im nije odnio, a niti sam upratio da je bilo tko presao kod konakovica od izbora do danas.

ono sto jesam vidio je da mi prilaze nezavisni, bivsi sbbovci, dfovci, bpsovci, ali rijetko tko iz sda.

bilo je price da ce kod njega prijeci abid jusic iz opcine centar, pa na kraju nista.

sustina, konakovic pravi stetu sda, zato sto poznaje procedure i ne dozvoljava im da varaju. ne dozvoljava im marifetluke, ali opet je izgubio u borbi protiv njih, jer su preuzeli kanton. takodjer, konakovic ce u sarajevu totalno unistiti ljevicu, jer na sljedecim izborima u sarajevu ce se voditi borba izmedju sda na jednoj i nipa i nase stranke na drugoj strani. sdp, df i ostale ljevicarske stranke ce biti na nivou statisticke greske.

a hajde da budemo realni i oko medija. na klixu i radiosarajevu je redovniji od fahre i kosmica, zajedno.
Morali su dobro pokrast glasova da naguraju na 54 000, uz to iskoristili su u to vrijeme Efendica koji im je naguro na svoje ime sigurno 10 000 glasova...

Ne trebaju NIPu ni prelazit neki SDAovci sad, ne boji se SDA toga, on ih razmontirava i svima nama CRTA koliko su losi i sta SDA radi... Svaki dan jedan broj mladih ljudi koji su po ideologiji SDA skonta koliko je Dino upravu, a koliko nas SDA pravi budalama... Lazni patriotizam i lazna vjera imaju rok trajanja!!!
Post Reply