Hearts in Atlantis (2001)

Moderator: _BataZiv_0809

Valja li ičemu? Kanim se pogledati već sedmicama.

Konto covjek oskara uzeti na stari poznati šablon da glumi zaostalog, što se tice filma meni bi baš mjera.Snake Eyes wrote: ↑03/06/2020 20:11 Gluma Edwarda Nortona u tom filmu čisto preglumljavanje i kreveljenje.
Film dosadan, predvidiljiv. Skup viđenih kadrova i ideja, nasilu snimljen.
Porede ga sa vrhunskim Chinatown (1974) kojem nije ni do članaka![]()
![]()
Upravo , tu misao nisam mogao izbrisati tokom gledanja filma. Detektiv sa tikovima tipa...kurac, pizda, jebem babe...niđe veze90minut wrote: ↑03/06/2020 20:25Konto covjek oskara uzeti na stari poznati šablon da glumi zaostalog, što se tice filma meni bi baš mjera.Snake Eyes wrote: ↑03/06/2020 20:11 Gluma Edwarda Nortona u tom filmu čisto preglumljavanje i kreveljenje.
Porede ga sa vrhunskim Chinatown (1974) kojem nije ni do članaka![]()
![]()
Vjerovato zbog Gugu topim se kad god je vidim na ekranu.![]()
bas sam ga nedavno gledala opet. fenomenalan je i vrijeme mu nista ne moze.Snake Eyes wrote: ↑03/06/2020 20:11 Gluma Edwarda Nortona u tom filmu čisto preglumljavanje i kreveljenje.
Porede ga sa vrhunskim Chinatown (1974) u domenu noir filma kojem nije ni do članaka![]()
![]()
Roman Polanski & Jack Nicholson, šta može da ne valjaomar little wrote: ↑03/06/2020 21:34bas sam ga nedavno gledala opet. fenomenalan je i vrijeme mu nista ne moze.Snake Eyes wrote: ↑03/06/2020 20:11 Gluma Edwarda Nortona u tom filmu čisto preglumljavanje i kreveljenje.
Porede ga sa vrhunskim Chinatown (1974) u domenu noir filma kojem nije ni do članaka![]()
![]()

dva puta provjerih je li to baš helen huntjohnnykola wrote: ↑04/06/2020 05:42
Dobro ovaj jedan napisa. Bez obzira na polustrašne momente u ovom filmu, najhororističnije je izoperisano lice Helen Hunt. Dio s bombon PEZom nisam skontao, ali odličnih obrata film je pun. I ne ispade baš toliki ljigavac žabac lik koji kao da je vizuelno ispao iz nekog filma Mike Leigha, a i miks je Kurta i Krista.:ppp A, da, skontao sam, nije džaba phroggo baš tu kuću. Mada, kako se izvuče onomad na tračnicama i kako to da to tada nije imalo reperkusije na oca, volio bih znati.