Uglavnom su korektni, sve dok ne pokusas glumiti budalu i pokazivati misice.
Onda te, jebiga, sataru.
Sve fer i posteno.
Uglavnom su korektni, sve dok ne pokusas glumiti budalu i pokazivati misice.
Nemoj zajebavat jeze, pojedinacni slucajevi ne repezentuju cjelinu.jeza u ledja wrote: ↑02/06/2020 19:28Pravo na due process.detroit-mercy wrote: ↑02/06/2020 19:17Koja prava?jeza u ledja wrote: ↑02/06/2020 19:08
Pa dobro, bijelac moze zivjeti na socijali i rubu kriminala bez da se mora specijalno boriti za svoja prava. Za crnca pak vaze druga pravila.
U vecini slucajeva, da.
Probaj se kurcit pa ces vidjeti. Imas more snimaka kad love krimose kako se provedu, dal bili bijeli ili zuti ili crni nije bitno. Samo jeben je to poso, svaka budala ima oruzje, pogledaj koliko ih samo godisnje pogine.
Washington je grad u kome crnci ne cine vecinu ali je mayor pogodi koChallenger_ wrote: ↑02/06/2020 19:36Obama nije ni Turčin ni Marokanac a nije ni musliman, a musliman jeste gradonačelnik Londona. Musliman će biti gradonačelnik Washingtona ili New Yorka kad na vrbi rodi grožđe.detroit-mercy wrote: ↑02/06/2020 19:25Ali je bio dva puta izabran, valjda zaboravljas.
Da mi je samo vidjeti kada ce Turcin ili Markoanac biti presjednik Njemacke ili Svecke![]()
Pa to ja pokusavam objasniti borcima za ljudska prava..
Naravno da cine vecinu.detroit-mercy wrote: ↑02/06/2020 19:52 Washington je grad u kome crnci ne cine vecinu ali je mayor pogodi ko.
Nisu u pitanju nikako "pojedinacni slucajevi", vec upravo cjelina, sistem, koji prekomjerno ubija, zatvara i osudjuje crnce na dugogodisnje kazne, u odnosu na ostale. O tome uopste nema dileme i nejasno da postoje inteligentni ljude kojima to nije jasno?detroit-mercy wrote: ↑02/06/2020 19:44Nemoj zajebavat jeze, pojedinacni slucajevi ne repezentuju cjelinu.
Ma njima se zivo jebe, ko si, sta si, fino se ponasaj i bices ok.animals wrote: ↑02/06/2020 19:52Pa to ja pokusavam objasniti borcima za ljudska prava..
i ovdje u mirnoj Evropi, ne mozes se naguravati sa policijom..
moze se desiti da te pritisnu na pod ko kera..
gledao sam vise puta takve slucajeve..
pet policajaca se navali na jednog covjeka..ne daju mu disati..
problem je agresivnost prema policiji..
pa i mene su par puta zaustavljali, bilo je i agresivni policajaca..
pa ne mozes se ti sa rogatim bosti,,
suti i mirna situacija..niko te nece tuci ako nisi agresivan..
Jesu li to gradonačelnice NYC i W, tako ti kamena s ramena.detroit-mercy wrote: ↑02/06/2020 19:52Ilhan Omar and Rashida Tlaib su staChallenger_ wrote: ↑02/06/2020 19:36Obama nije ni Turčin ni Marokanac a nije ni musliman, a musliman jeste gradonačelnik Londona. Musliman će biti gradonačelnik Washingtona ili New Yorka kad na vrbi rodi grožđe.detroit-mercy wrote: ↑02/06/2020 19:25Ali je bio dva puta izabran, valjda zaboravljas.
Da mi je samo vidjeti kada ce Turcin ili Markoanac biti presjednik Njemacke ili Svecke![]()
.
Sto bi me smotao kao kiflu kad bih ja odmah digao ruke i rek’o, predajem se!ultima_palabra wrote: ↑02/06/2020 19:59Da bi te smotao kao kiflu, bi. Da bi ti drzao koljeno na vratu deset minuta dok ne izdahnes, ne bi.
Da se ne lazemo.
Govorim o slucaju da si se ponasao kao on. Nema sanse da bi ubili nenaoruzanog bijelca, pruzao otpor ili ne.oaza85 wrote: ↑02/06/2020 20:01Sto bi me smotao kao kiflu kad bih ja odmah digao ruke i rek’o, predajem se!ultima_palabra wrote: ↑02/06/2020 19:59Da bi te smotao kao kiflu, bi. Da bi ti drzao koljeno na vratu deset minuta dok ne izdahnes, ne bi.
Da se ne lazemo.
Sta imas pametovat?
Napravio si belaj, ljudi zvali muriju, oni dosli, uhapsili te, povuci se bez gubitaka.
Da, ali sjecas se oni ubijeni policajaca u Sarajevu, pri kradji onog golfa..ultima_palabra wrote: ↑02/06/2020 19:59Da bi te smotao kao kiflu, bi. Da bi ti drzao koljeno na vratu deset minuta dok ne izdahnes, ne bi.
Da se ne lazemo.
Ponasa.
Naravno da ima razlike u tome kako se policija ophodi i percepira opasnost u zavisnosti od boje koze i generalnog izgleda.detroit-mercy wrote: ↑02/06/2020 19:54Ma jok, policajac ovdje cim vidi crnca leti da ga slomito im je osnovni posao
.
Neće Švedske nikad zbog jednostavnog razloga. No, Obama nije ni Turčin ni Marokanac, nego Amer.detroit-mercy wrote: ↑02/06/2020 19:25Ali je bio dva puta izabran, valjda zaboravljas.
Ama, isto bi zavrsio na zemlji sa koljenom za vratom.ultima_palabra wrote: ↑02/06/2020 20:04Govorim o slucaju da si se ponasao kao on. Nema sanse da bi ubili nenaoruzanog bijelca, pruzao otpor ili ne.oaza85 wrote: ↑02/06/2020 20:01Sto bi me smotao kao kiflu kad bih ja odmah digao ruke i rek’o, predajem se!ultima_palabra wrote: ↑02/06/2020 19:59
Da bi te smotao kao kiflu, bi. Da bi ti drzao koljeno na vratu deset minuta dok ne izdahnes, ne bi.
Da se ne lazemo.
Sta imas pametovat?
Napravio si belaj, ljudi zvali muriju, oni dosli, uhapsili te, povuci se bez gubitaka.
Pa vjerovatno bijelci vise vjeruju bijelcimabreba wrote: ↑02/06/2020 20:08Naravno da ima razlike u tome kako se policija ophodi i percepira opasnost u zavisnosti od boje koze i generalnog izgleda.detroit-mercy wrote: ↑02/06/2020 19:54Ma jok, policajac ovdje cim vidi crnca leti da ga slomito im je osnovni posao
.
Evo mali eksperiment kako se prilazi bijelcu a kako crncu ako nosi oruzje, sto je sasvim legalno u obje situacije.
https://m.youtube.com/watch?v=StrqQLQr8BA