Meni uvijek omiljena u ovakvim okolnostima
https://www.youtube.com/watch?v=04854XqcfCY
Moderators: Charuga, Tomahawk11
To ova nasa "nepriznata" titula?!ultima_palabra wrote: ↑02/06/2020 15:24 Ja se recimo sjecam vakta kad su svi "bosnjacki" klubovi stali iza Veleza i bojkotovali plejof jer se Velezu nije dozvoljavalo da igra pod BB. Popusili svi Evropu, ali su imali principe.
A sada su svi podvili rep na ovu destrukciju fudbala, ili nasli kratkorocni interes, ili im je obecana kakva funkcija. Presjek drzave u malom.

Pazi ovog Bradarca degena: on bi spustio klub u kantonalnu, a ne bi isao u stecaj. Znaci spustio bi bez razloga klub u najnizi rang, ali da ostanu dugovi pa da klub trehaju jos godinama sa dugovima iz proslosti. Njega je sevap ugaziti dobro, pa neka mu vidaju rane ovi sto ga savjetuju i za koje radi...Tomahawk11 wrote: ↑02/06/2020 15:15Au....baš su ih svukli u ravanBazinga1234 wrote: ↑02/06/2020 15:12https://www.klix.ba/sport/nogomet/kakva ... /200602096Tomahawk11 wrote: ↑02/06/2020 15:06 Ma ispeglaće se to....čuj u treći rang...pa to ko da si se i ugasio![]()
Evo spominje onaj Bradarac kantonalnu, to je četvrti rang...![]()
Ma ja, najlakše je tako
Nova kapa u plavom fanshop-u:sve_ovo_ja wrote: ↑02/06/2020 13:48 Nakon FKS prosle godine, uzese i komsije duplu ove godine. Najposjeceniji klub i uzeli prvaka 2 puta, sezona iz snova jbt.
Apel za sve bordo forumase da vise ne zajebavamo komsije, sami sebe podje*aju.Odlukom rukovodstva NS/FS BiH prijevremeno je okončana sezona 2019/2020, a naš je Klub završio kao drugoplasirani, polufinalista Kupa BiH i najposjećeniji klub u bh. fudbalu.
Ovom prilikom zahvaljujemo se navijačima, stručnom štabu, fudbalerima, svim uposlenicima i sponzorima na maksimalnom angažmanu, te im upućujemo iskrene čestitke na uspješnoj sezoni. Posebno se zahvaljujemo svim onim, koji su nam u ovim teškim vremenima proglašenog stanja nesreće pomogli da očuvamo vrijednosti Kluba.
Pozivamo sve navijače i prijatelje Kluba da u narednoj sezoni, i u godinama ispred nas pokažemo zajedništvo koje krasi Želju već 99 godina.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ja samo molim Boga da iznadju neko rjesenje da syebu one tuzbe tipa onog Rizvanovica koji za pola sata igre (karikiram) dobi tuzbu od 25.000 KM. Pa jbt ni PSG ne bi platio ovakvu satnicu.channel10 wrote: ↑02/06/2020 15:39Pazi ovog Bradarca degena: on bi spustio klub u kantonalnu, a ne bi isao u stecaj. Znaci spustio bi bez razloga klub u najnizi rang, ali da ostanu dugovi pa da klub trehaju jos godinama sa dugovima iz proslosti. Njega je sevap ugaziti dobro, pa neka mu vidaju rane ovi sto ga savjetuju i za koje radi...Tomahawk11 wrote: ↑02/06/2020 15:15Au....baš su ih svukli u ravanBazinga1234 wrote: ↑02/06/2020 15:12
https://www.klix.ba/sport/nogomet/kakva ... /200602096
Ako se vec ide u kantonalnu i kreces od 0, onda proglasis stecaj i barem zajebes sve termite koji su se kroz godine okoristili o Celik i hoce jos.channel10 wrote: ↑02/06/2020 15:39Pazi ovog Bradarca degena: on bi spustio klub u kantonalnu, a ne bi isao u stecaj. Znaci spustio bi bez razloga klub u najnizi rang, ali da ostanu dugovi pa da klub trehaju jos godinama sa dugovima iz proslosti. Njega je sevap ugaziti dobro, pa neka mu vidaju rane ovi sto ga savjetuju i za koje radi...Tomahawk11 wrote: ↑02/06/2020 15:15Au....baš su ih svukli u ravanBazinga1234 wrote: ↑02/06/2020 15:12
https://www.klix.ba/sport/nogomet/kakva ... /200602096
Samo tabela, moSa cinjenice. Mi nismo bili na ovome vasem dvocasu Mitova i Legendi....LSD wrote: ↑02/06/2020 15:50
Ma ja, najlakše je tako![]()
Koji dio istine te više pogodio ? ovo "obicna politicka odluka puna kompromisa, a ne osvojena titula na terenu"
Ili : "više udjela u takvoj tituli ima Alen Šeranić, nego svi igraci i treneri sarajeva zajedno"
![]()
Znam, cinjenice se nezgodne i teško je to priznati.
Ne izostaviti FKŽ, lafo im krivo što se ne nastavlja a prekid zapravo spasio klub od daljnjih (bespotrebnihsime_cipol wrote: ↑02/06/2020 16:14 Svi zale za prekidom, Zrinjski, Radnik...
A na IO druga prica. Beus glasao za prekid![]()
Neko nesto spominje, pa cemo vidjetiphillie wrote: ↑02/06/2020 16:04Ja samo molim Boga da iznadju neko rjesenje da syebu one tuzbe tipa onog Rizvanovica koji za pola sata igre (karikiram) dobi tuzbu od 25.000 KM. Pa jbt ni PSG ne bi platio ovakvu satnicu.channel10 wrote: ↑02/06/2020 15:39Pazi ovog Bradarca degena: on bi spustio klub u kantonalnu, a ne bi isao u stecaj. Znaci spustio bi bez razloga klub u najnizi rang, ali da ostanu dugovi pa da klub trehaju jos godinama sa dugovima iz proslosti. Njega je sevap ugaziti dobro, pa neka mu vidaju rane ovi sto ga savjetuju i za koje radi...
ne pjene uopce ljudi, izjavili su da su zadovoljni ishodom i sezonommosa rajvosa wrote: ↑02/06/2020 16:06 Kako pjene Alena mi Seranica za nepovjerovati.
Ne znam jesu li saznali da Evropu igramo na Grbavici![]()
![]()
![]()
Maharadza wrote: ↑02/06/2020 16:19Ne izostaviti FKŽ, lafo im krivo što se ne nastavlja a prekid zapravo spasio klub od daljnjih (bespotrebnihsime_cipol wrote: ↑02/06/2020 16:14 Svi zale za prekidom, Zrinjski, Radnik...
A na IO druga prica. Beus glasao za prekid![]()
) troškova. Ovako imate taj keš od Evrope kao neku slamku spasa, makar da obespravljene igrače i radnike KONAČNO isplatite...
Jesu ovi iz Uprave al njih ne j.ebe niko ni 2 %, ja mislim na ultras zeljeznicare i 11 ratnika, obolit ce neuzubilah.todd_smith wrote: ↑02/06/2020 16:26ne pjene uopce ljudi, izjavili su da su zadovoljni ishodom i sezonommosa rajvosa wrote: ↑02/06/2020 16:06 Kako pjene Alena mi Seranica za nepovjerovati.
Ne znam jesu li saznali da Evropu igramo na Grbavici![]()
![]()
![]()