Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rida1976 wrote: ↑02/06/2020 10:21
Da li će biti uskoro aplikacije za instaliranje na android tv boksove? Ili je ovo samo eksluziva za EON boks?
Izašao je update sa ovim novim opcijama za sve platforme.
EON web (njemu nije naznačena verzija, ali je odmah dostupan)
EON mobile (dostupan kroz update putem Play Store-a na verziju 2.0.0.)
EON Smart (dostupan kroz update za preporučene TV uređaje kroz Play Store na verziju 3.62.11837)
EON box (automatski ažuriran na verziju 3.62.11837)
Dostupna je i aplikacija za Windows 10.
chakany wrote: ↑02/06/2020 10:39
Ili ja slabo vidim, ili više nema opcije da se sazna do kada je neki video sadržaj dostupan u Video klubu na EON-u.
Prije je pisao datum pored svakog naslova.
Ja sam ovo vidio samo na HBOGO, na EON-u ne bih rekao da je bilo.
Uvodjenjem profila, Reminder koji se postavi za odredjeni sadrzaj pojavice se samo na profilu na kojem je i postavljen, to je veliki plus jer je prije reminder iskakao svima, te je bilo potrebno isti ukloniti sa tipkom back.
zubi wrote: ↑02/06/2020 10:58
Da bi se placao racun online preko Telemachovog portala mora se aktivirati e-racun?
Ne mora, kad ti dođe zaduženje, odeš na "Moj Telemach" portal i klikneš na plati račun, uneseš podatke sa kartice i u roku od nekoliko sekundi platiš račun.
zubi wrote: ↑02/06/2020 10:58
Da bi se placao racun online preko Telemachovog portala mora se aktivirati e-racun?
Zdravo @zubi ,
Ne morate biti registrovani na elektronsko dospijeće računa da biste izvršili uplatu putem portala Svakako, sugerišemo e-račun jer Vam faktura stiže već početkom mjeseca na odabranu e-mail adresu, a sadrži iste podatke kao i papirni.
Zahvaljujemo se što koristite naše usluge.
rida1976 wrote: ↑02/06/2020 10:21
Da li će biti uskoro aplikacije za instaliranje na android tv boksove? Ili je ovo samo eksluziva za EON boks?
Izašao je update sa ovim novim opcijama za sve platforme.
EON web (njemu nije naznačena verzija, ali je odmah dostupan)
EON mobile (dostupan kroz update putem Play Store-a na verziju 2.0.0.)
EON Smart (dostupan kroz update za preporučene TV uređaje kroz Play Store na verziju 3.62.11837)
EON box (automatski ažuriran na verziju 3.62.11837)
Nisi shvatio. Pitam sa apk ima li da skinem za Amazon Fire Stick? Ne kroz play store
chakany wrote: ↑02/06/2020 10:39
Ili ja slabo vidim, ili više nema opcije da se sazna do kada je neki video sadržaj dostupan u Video klubu na EON-u.
Prije je pisao datum pored svakog naslova.
Zdravo @chakany,
Opcija nije, trenutno, dostupna. Nastojat ćemo istu vratiti u nekoj od novijih verzija.
Zahvaljujemo se na sugestiji.
Hvala na novoj verziji...kao sto su već neki naveli, dark mode je pun pogodak...
Kad je nešto dobro, treba i pohvaliti...
Zdravo @anex ,
Zahvaljujemo se na povratnim informacijama. Drago nam je da Vam nova verzija odgovara kao i funkcija dark mode
Trudit ćemo se i ubuduće da budete zadovoljni pri unapređenju usluge.
Što se nove verzije smart app tiče meni je došla prije par dana na lg webOS, ali nažalost ova verzija po svemu sudeći ima velike probleme. vrlo često zablokira, gubi mrežu, izbacuje obavijest da će se restartati zbog nedostatka prostora kojeg ima više nego dovoljno, i tako više puta dok skroz ne blokira tv koji ne reagira dok ga ne isključim fizički iz struje
Poprilično sam siguran da je do nje, jer isključivo Eon app mi pravi probleme na tv, dok sve ostale rade uredno
@telemach
Očekujem da će se ovo ispraviti ubrzo. Hvala
typeOnegative wrote: ↑02/06/2020 13:08
Što se nove verzije smart app tiče meni je došla prije par dana na lg webOS, ali nažalost ova verzija po svemu sudeći ima velike probleme. vrlo često zablokira, gubi mrežu, izbacuje obavijest da će se restartati zbog nedostatka prostora kojeg ima više nego dovoljno, i tako više puta dok skroz ne blokira tv koji ne reagira dok ga ne isključim fizički iz struje
Poprilično sam siguran da je do nje, jer isključivo Eon app mi pravi probleme na tv, dok sve ostale rade uredno
@telemach
Očekujem da će se ovo ispraviti ubrzo. Hvala
Zdravo @typeOnegative,
Uskoro ćete biti kontaktirani kaki bismo provjerili usluge. Također, naša podrška je dostupna 24/7 te nam se uvijek možete i na taj način obratiti.
Stojimo Vam na raspolaganju i zahvaljujemo se što koristite naše usluge.
Svaka cast @Telemach strasno dobar update. Jos return dugme, da se moze vratiti na prijasnji kanal i vjerovatno cu i ja preci na EON full sa trio grande family Iako sam mislio cekati novi box, ali izgleda da se moze sve sa updateima rijesiti.
Napraviš svoju listu kanala, rasporediš kako želiš, i onda mi aplikacija krešira recimo jednom sedmično i moram svaki put iznova da odabirem svoju listu kanala, jer radi kreširanja aplikacije vrati mi na telemachovu listu. Tako da ovu opciju više ne koristim dok ne napravite ili da nakon restarta aplikacije vrati se na moju listu, ili dok vam aplikacija prestane kreširati
diablobih wrote: ↑02/06/2020 14:08
Svaka cast @Telemach strasno dobar update. Jos return dugme, da se moze vratiti na prijasnji kanal i vjerovatno cu i ja preci na EON full sa trio grande family Iako sam mislio cekati novi box, ali izgleda da se moze sve sa updateima rijesiti.
Zdravo @diablobih ,
Drago nam je da ste zadovoljni. Svakako, sugerišemo prelazak na EON paket jer biste u usluzi uživali uz dodatne sadržaje, kao i u većoj brzini internet paketa Ukoliko želite da Vas kontaktiramo i prezentujemo ponudu, dovoljno je da nam u pp dostavite kontakt telefon.
sarajevosa wrote: ↑02/06/2020 14:26
Napraviš svoju listu kanala, rasporediš kako želiš, i onda mi aplikacija krešira recimo jednom sedmično i moram svaki put iznova da odabirem svoju listu kanala, jer radi kreširanja aplikacije vrati mi na telemachovu listu. Tako da ovu opciju više ne koristim dok ne napravite ili da nakon restarta aplikacije vrati se na moju listu, ili dok vam aplikacija prestane kreširati
Zdravo @sarajevosa,
Eventualne poteškoće s uslugom možete prijaviti dostavljanjem podataka u pp ili pozivanjem podrške koja je dostupna 24/7. Rado ćemo izvršiti potrebne provjere da biste u najkraćem roku mogli uživati u odabranom paketu i EON aplikaciji.
Stojimo Vam na raspolaganju.
diablobih wrote: ↑02/06/2020 14:08
Zdravo @diablobih ,
Drago nam je da ste zadovoljni. Svakako, sugerišemo prelazak na EON paket jer biste u usluzi uživali uz dodatne sadržaje, kao i u većoj brzini internet paketa Ukoliko želite da Vas kontaktiramo i prezentujemo ponudu, dovoljno je da nam u pp dostavite kontakt telefon.
Nah, tek kada return uvedete, da bude savrseno iskustvo. Imate vi moje podatke, samo ih iskoristite kada zavrsite i return