ok, sta se mrskas odmah- ne bodi..
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
moonca
#17751 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ok, sta se mrskas odmah- ne bodi..
- jeza u ledja
#17752 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
CikCikCikPogodi wrote: ↑01/06/2020 21:02 A ti si spreman da sva svoja prava ukines i das nekim koji ih "nemaju". Pa im se sada ko i treba dati i vise prava.
Ovo je neki bot izgleda.
Treba staviti onaj neki test za botove prije nego se neko uloguje na forum.
- jeza u ledja
-
moonca
#17754 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
.. Kad se ovako fb- ponasha. - sta reci..
- CikCikCikPogodi
#17755 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ti mi slobodno prijavi i trazi da mi dadnu trajni ban. Neki ovdje u stilu SDA botova dobiju ospi cim je neko protiv njihovog misljenja.jeza u ledja wrote: ↑01/06/2020 21:19CikCikCikPogodi wrote: ↑01/06/2020 21:02 A ti si spreman da sva svoja prava ukines i das nekim koji ih "nemaju". Pa im se sada ko i treba dati i vise prava.![]()
Ovo je neki bot izgleda.
Treba staviti onaj neki test za botove prije nego se neko uloguje na forum.![]()
Ti ljudi tj. crnci sto moram navesti zbog tebe, jer ako stavim ljudi onda bi bio rasista jer ne spominjem njihovu boju koze. Imaju pravo da idu na najvisi sud u drzavi da tuze drzavu ako im ugroze prava koja su zagrantovana konstitucijom Amerike i savezne drzave u kojoj zive.
Medutim u 99% slucajeva oni nikoga ne tuze, nego odu na twitter i spamaju na raznim profilma poznatih osoba ili se eventulano pojave jednom na vijestima i ugase se poslije toga.
Znaci poenta je da se moras boriti za prava koja su zagarantovana, pa makar doslo do toga da tuzis drzavu. I bilo je toga dosta kroz historiju Amerike, smo ces ti to zanemariti jer nisu im dali vise. Ali tuzba po tuzba, drzava po drzava i izjednacili su se sa svima.
To sto na jugu Amerike zivi vecinom seljacine kojim se zivotni cilj otici u velegrad, to nije niciji problem. Ti par drzava stagnira decenijama, ali ljudi se ne bore za njih, nego samo kazu da je problem recizam, problem su Republikanci, vanzemaljci, Soros, Kina, Izrael, Iran, to nije problem niciji osim njihov.
Uostalom ljudi koji razmisljaju o boji koze neke osobe, su stvarno intelektualno osiromasene osobe, koje trose vrijeme i razmisljanje svoje mozga na stvari popot, hoce li mu covjek druge boje koze sijesti pored njega za sankom. Umjesto da misle kako ce nesto stvoriti za zajednici, da ne kupuju Mustanga na kredit.
- Maharadza
-
smijesni_ste
- dragma
- Vozim: Pješe
-
Horcrux
#17759 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ima jedno vece pitanje koje se postavlja, a to je: ima li mjesta nasilju u demokratskom sistemu?
Ja mislim da ima. Ukoliko je neka grupacija generacijski potlacena u demokratskom sistemu i ukoliko nikakvim demokratskim sredstvima oni ne uspijevaju ostvariti prava, onda je nasilje, nazalost, jedina opcija. A crnci u SADu su sigurno u takvom jednom polozaju, generacijski su potlaceni, rijetki uspijevaju ostvariti svoja puna prava. Ovi ljudi jednostavno nemaju pristup kvalitetnom obrazovanju od cega sve kasnije zavisi. Dovoljno je samo vidjeti zadnju godinu ili dvije, u kojem bilo kakav nenasilan oblik protesta se doceka na noz. Ovo ne vazi samo za crnce u SADu, nego i u HongKongu, u Palestini, kod nas, svugdje...
Ukoliko nema mjesta nasilju u demokratskom sistemu, onda je to jedan od najgorih sistema koji je covjek ikad smislio, jer je u stanju drzati citavu jednu grupaciju u presiji, a nuditi laznu nadu da ce se glasanjem i nenasilnim protestom nesto promijeniti, a u stvarnosti se nista iz generacije u generaciju ne mijenja.
Ja mislim da ima. Ukoliko je neka grupacija generacijski potlacena u demokratskom sistemu i ukoliko nikakvim demokratskim sredstvima oni ne uspijevaju ostvariti prava, onda je nasilje, nazalost, jedina opcija. A crnci u SADu su sigurno u takvom jednom polozaju, generacijski su potlaceni, rijetki uspijevaju ostvariti svoja puna prava. Ovi ljudi jednostavno nemaju pristup kvalitetnom obrazovanju od cega sve kasnije zavisi. Dovoljno je samo vidjeti zadnju godinu ili dvije, u kojem bilo kakav nenasilan oblik protesta se doceka na noz. Ovo ne vazi samo za crnce u SADu, nego i u HongKongu, u Palestini, kod nas, svugdje...
Ukoliko nema mjesta nasilju u demokratskom sistemu, onda je to jedan od najgorih sistema koji je covjek ikad smislio, jer je u stanju drzati citavu jednu grupaciju u presiji, a nuditi laznu nadu da ce se glasanjem i nenasilnim protestom nesto promijeniti, a u stvarnosti se nista iz generacije u generaciju ne mijenja.
- jeza u ledja
- jeza u ledja
#17761 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nasilju prema kome?Horcrux wrote: ↑01/06/2020 23:43 Ima jedno vece pitanje koje se postavlja, a to je: ima li mjesta nasilju u demokratskom sistemu?
Problem je u tome sto je nasilje vrlo tesko kontrolisati, pa cesto nastradaju neduzni. A takvoj vrsti nasilja nema mjesta u demokratskom sistemu.
Sto se nasilju nad institucijama kontrole tice - nemam nista protiv.
Sta drugo uraditi kad te te institucije maltretiraju i tamane.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#17762 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Osim ako takvo nasilje ne odgovara američkim administracijama. Onda se takvo nasilje podržava svim sredstvima.
- jeza u ledja
#17763 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kakvo nasilje i od strane koga? Do tell.Challenger_ wrote: ↑01/06/2020 23:56Osim ako takvo nasilje ne odgovara američkim administracijama. Onda se takvo nasilje podržava svim silama.
Jelde da nisi skonto sta sam napisao.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#17764 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Shvatio, shvatio itekako, šta više mogu se i složiti. Međutim, poentiram na gigantskom licemjerju raznih administracija koje nema partijske već nacionalne boje.
- oaza85
#17765 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa vidis da su fini,CPT wrote: ↑01/06/2020 20:34CPT wrote: ↑01/06/2020 20:29all lives matter!animals wrote: ↑01/06/2020 19:47 Citav svijet se temelji na besmislicama i lazima..
I ovo ubistvo se koristi u sve moguce svrhe, evo i na ovom forumu svi neki
zastitnici ljudski prava..
koliko obicni ljudi, policajaca gine svaki dan od kriminalaca..
i gdje se to objavljuje, imali ti videa..protestuje li tko..
sad ispada da se svaki dan ubijaju samo crnci..
ovo ubistvo je procusiuirano i gotova stvar..
sta ima da se rusi i pali..
ocito da se ovo upotrebljava u neke druge svrhe..
treba srusiti Trumpa..
ma jebe mi se i za Trumpa i Ameriku..
sto vi ovdje ne izadjete na ulice BIH i ne protestvujete ko u Americi za svoja prava..
gdje su vasa prava u RS, i sta ja znam vec gdje..
ali ajmo mi traziti prava crnaca u Americi..![]()
![]()
![]()
A mogli su ga uhapsit,
Ovo sto im govori je assault of a police officer,
Negdje ti za ovo sprze felony.
- jeza u ledja
#17766 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovo je ja mislim neki stari video, a lik nije “FBI agent”. Lik ima neki africki naglasak, boga pitaj o cemu je rijec.
A da jeste stvarno agent FBI, mogli bi se pozdravit s poslom ako bi ga uhapsili.
- jeza u ledja
#17767 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da bi pokazao da si shvatio trebao bi objasniti na sta aludiras.Challenger_ wrote: ↑02/06/2020 00:07 Shvatio, shvatio itekako, šta više mogu se i složiti. Međutim, poentiram na gigantskom licemjerju raznih administracija koje nema partijske već nacionalne boje.
- oaza85
#17768 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa evo,
I kaze sta ce nam 2nd amendment?
Neka ga.
Dobro su prosli, ovdje je metak u tintaru visio u zraku.
- jeza u ledja
#17769 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovo su neki Meksikanci (vlasnici) ko da gledam.
Sta fali seknd amendmentu?
- oaza85
#17770 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne fali nista.jeza u ledja wrote: ↑02/06/2020 01:01 Ovo su neki Meksikanci (vlasnici) ko da gledam.
Ne bih rekao da su meksikanci.
Ovo su neki fini i posteni rednekovi, Allah ih nagradio.
K’o biva se malo smirilo,
Haj’ neka, svakog cuda tri dana dosta.
Samo hapsit’, kuci pa divljaj i razbijaj.
-
Rob_Atl
#17771 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jao kinga, rastjero demostrante samo da se uslika sa biblijom pored crkve, al je koristio pravu vojsku sto je ilegalno 
-
90minut
#17772 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovaj ce da dobije hladno jedno 5 godina zatvora, pa brate ako si vec aktivan drži pokriveno lice svaku sekundu.
- jeza u ledja
-
90minut
#17774 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Vođa kolovođa daje im upute šta da rade.jeza u ledja wrote: ↑02/06/2020 03:08Sta radi ovaj lik konkretno sto je nelegalno? Ne razumijem sve sto je rekao.
- jeza u ledja
#17775 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kolovodja cega? Daje im upute da urade sta sto je nelegalno?
Ja razumijem samo da pomjere 3 klupe, tj. stola (picnic tables). Uuu kakav kriminalac.
Ja razumijem samo da pomjere 3 klupe, tj. stola (picnic tables). Uuu kakav kriminalac.