Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post Reply

Cije interese brani Fahrudin Radoncic?

Velikosrpske
142
20%
Velikohrvatske
14
2%
Vlastite kriminalne hobotnice
419
59%
Americke
21
3%
Njemacke
4
1%
Neke druge
38
5%
Sve nabrojane
71
10%

Total votes: 709

jazzer

#6051 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by jazzer »

Da su mu savjest i ruke ciste ne bi ovoliko para trosio na vlastitu sigurnost, i ne bi imao mobilnu kliniku u gepeku.
Maraschino

#6052 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Maraschino »

sefket_ramadani wrote: 26/05/2020 16:14 clanak zvani nidje veze

cojk ima pare, moze svarcenegera platit da ga cuva.
a i keljmendi nije mrtav
JThomas

#6053 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

svakako da ima razloga, ali ima i paranoje. imaju i drugi oraha pa ne idu u tolike krajnosti.
Banksy

#6054 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Banksy »

Teža hipohondrija umotana u "gledajte me, može mi se" razmetanje i tihu demonstraciju sile.
Sociolog

#6055 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Sociolog »

jazzer wrote: 26/05/2020 16:23 Da su mu savjest i ruke ciste ne bi ovoliko para trosio na vlastitu sigurnost, i ne bi imao mobilnu kliniku u gepeku.

Mobilna klinika u gepeku :shock:
Maraschino

#6056 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Maraschino »

On moze samo iscasit nogu dok skace sa praga onog auta.
Roccohljup

#6057 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Roccohljup »

Maraschino wrote: 26/05/2020 18:56 On moze samo iscasit nogu dok skace sa praga onog auta.
Mozda ima samopokrwtna shtokrla na pragu :mrgreen: . Maloprije vidjeh ode kadilak iz teshanjaku ka tornju a za njim golf sa rotacijama. Da nam ko ministra ne napadne gluho i coravo bilo
Maraschino

#6058 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Roccohljup wrote: 26/05/2020 20:03
Maraschino wrote: 26/05/2020 18:56 On moze samo iscasit nogu dok skace sa praga onog auta.
Mozda ima samopokrwtna shtokrla na pragu :mrgreen: . Maloprije vidjeh ode kadilak iz teshanjaku ka tornju a za njim golf sa rotacijama. Da nam ko ministra ne napadne gluho i coravo bilo
nismo mi te srece :D
Better Man

#6059 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Better Man »

JThomas wrote: 26/05/2020 13:06 https://avaz.ba/vijesti/bih/572337/alen ... uvaju-grad

:lol: ne kaže u kojoj stranci, samo to ne piše.
Sad kad su bili izbori za predsjednika RH, bio je u izbornom štabu Zorana Milanovića, tj. bio među gostima. Vjerovatno će opet kroz SDP.
Roccohljup

#6060 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Roccohljup »

Nash mesija..... :mrgreen: :mrgreen:
PRENOSIMO Ministar sigurnosti BiH i predsjednik Saveza za bolju budućnost za N1

Radončić za N1: S kim će SBB ove godine ići na izborePrije četiri godine kada sam ja bio pod lažnom optužnicom, kada sam svake sedmice bio u sudnici, kada sam bio najveća žrtva najprljavijih političkih harangi, napravili smo dobar rezultat na lokalnim izborima, kaže Radončić

Avaz.ba

prije 1 sat > prije 54 minuta

Radončić: Od 1. juna potpuno liberaliziran prelazak preko granice

Ministar sigurnosti BiH i predsjednik Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončićgostovao je danas u emisiji "Dan uživo" na televiziji N1, a prva tema o kojoj je govorio bila je otvaranje naše državne granice, a konstatirao je da je situacija s pandemijom koronavirusa u BiH sve bolja i bolja.   

Na pitanje s kim će SBB na izbore, Radončić je rekao:

- SBB će vjerovatno ići sam. Vi se sjetite, ima tu mnogo špekulacija. Prije četiri godine kada sam ja bio pod lažnom optužnicom, kada sam svake sedmice bio u sudnici, kada sam bio najveća žrtva najprljavijih političkih harangi, napravili smo dobar rezultat na lokalnim izborima. U ovoj situaciji mi imamo mnogo potentnih mogućnosti i mislim da SBB zaista u tom smislu ne razmišlja o koalicijama. Razgovarat ćemo. Mi smo prošli put bili zajedno sa SDA i osvojili smo 3-4 načelnika, a SDA je to odmah poništila, rekli su da su to njihovi načelnici. Prerano je, treba razgovarati sa svima i sa ljevicama i desnicama, SBB je stranka centra i u tom smislu ne treba imati predrasude.

Rekao je da se čuo s gospodinom Izetbegovićem i da su jedan drugom čestitali Bajram te da su se dogovorili da će se vidjeti sutra ili prekosutra.

reklama

Radončić: Nema prisluškivanja bez naloga državnog Suda BiH ili drugih sudova Foto: N1 " readability="-1" style="box-sizing: border-box; position: relative; width: 390px; min-height: 1px; padding-right: 15px; padding-left: 15px;">

Radončić: Nema prisluškivanja bez naloga državnog Suda BiH ili drugih sudovaFOTO: N1

Na konstataciju hoće li na Lokalne izbore izaći sa SDA Radončić je kazao: 

- Hvala vam na tom pitanju. Vi znate da smo mi i SDA, u bukvalnom smislu te riječi, spašavali dva puta – 2015. godine kada je gospodin Komšić napustio Federalnu vladu, nije bilo Vlade, mi smo vatrogasno ušli da pomognemo, da se napravi neka vlada, da se donese budžet.

Na pitanje novinara zašto nije neko drugi, Radončić je odgovorio da „drugi nisu imali dovoljno ruku“. 

- Pa sam ja čašćen montinarim procesom. Također, i sad SBB je ušla zato jer SDP i gospodin Nikšić iz njima razumljivih razloga u koje ne želim da ulazim, nije htio da napravi većinsku koalicionu grupu i onda su gospodin Komšić i gospodin Izetbegović tražili da napravimo jedan patriotski blok i mi smo ga napravili. Nema nikakvih mistifikacija – kaže Radončić.

O Miloradu Dodiku i prisluškivanju opozicije

Stojite li i dalje pri tvrdnji da vjerujete Miloradu Dodiku kada je kazao da se šali da je prisluškivao predstavnike opozicije u RS, upitao je ministra Radončića novinar:

- Skupština RS, to je moj utisak, sve više liči na pozorište u kojem se igraju komedije. S jedne strane, imate performanse koje radi opozicija, sad to radi i Dodik. Tu se stvari međusobno poništavaju. Ne može biti legalnog ili ilegalnog prisluškivanja. Ministar sam sigurnosti i odlično znam tu situaciju. Nema prisluškivanja bez naloga državnog Suda BiH ili drugih sudova. U ovom slučaju takvih naloga nema kao što nema dokaza da je to neko ilegalno radio - odgovorio je ministar Radončić.
JThomas

#6061 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

:thumbup: za dobro naroda i sa onima koji su mu napakovali lažnu optužnicu. uistinu su velike žrtve koje lideri podnose za narod i opšte dobro :bih:
Maraschino

#6062 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Maraschino »

O Miloradu Dodiku i prisluškivanju opozicije

Stojite li i dalje pri tvrdnji da vjerujete Miloradu Dodiku kada je kazao da se šali da je prisluškivao predstavnike opozicije u RS, upitao je ministra Radončića novinar:

- Skupština RS, to je moj utisak, sve više liči na pozorište u kojem se igraju komedije. S jedne strane, imate performanse koje radi opozicija, sad to radi i Dodik. Tu se stvari međusobno poništavaju. Ne može biti legalnog ili ilegalnog prisluškivanja. Ministar sam sigurnosti i odlično znam tu situaciju. Nema prisluškivanja bez naloga državnog Suda BiH ili drugih sudova. U ovom slučaju takvih naloga nema kao što nema dokaza da je to neko ilegalno radio - odgovorio je ministar Radončić.
ako vam ko zaprijeti nemojte odma da se srdite ako covjek kaze ''ma to je bila sala, mali performans'' ili se samo vi mozete saliti i zezati na racun drugoga.
Dr Arsla

#6063 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Dr Arsla »

JThomas wrote: 26/05/2020 13:06 https://avaz.ba/vijesti/bih/572337/alen ... uvaju-grad

:lol: ne kaže u kojoj stranci, samo to ne piše.
Kad mu kolega poljoprivrednik može uvoziti respiratore što ne bi i on malo kroz politiku okušao se. Možda dobije tender za pješadijsko naoružanje. Vidiš da ima pik na migrante
jazzer

#6064 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by jazzer »

Mi smo prošli put bili zajedno sa SDA i osvojili smo 3-4 načelnika, a SDA je to odmah poništila, rekli su da su to njihovi načelnici.
''Ali to mene nije pokolebalo da im se opet naguzim, a ne, ne, ne. SBB je istrajan u svom vazalskom odnosu
spram SDA i tako ce biti i ubuduce'' rekao je Radoncic.

Mozda to nije rekao ali svakako misli. :)
RunnerX

#6065 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by RunnerX »

Ne može biti legalnog ili ilegalnog prisluškivanja. Ministar sam sigurnosti i odlično znam tu situaciju. Nema prisluškivanja bez naloga državnog Suda BiH ili drugih sudova.
Ne može biti legalnog prisluškivanja, pa se u narednoj rečenici demantuje. :-)
JThomas

#6066 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

a ustvari, isto je jedna od glavnih svrha njegovog formalnog političkog angažmana uopšte.
detroit-mercy

#6067 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by detroit-mercy »

jazzer wrote: 27/05/2020 08:20
Mi smo prošli put bili zajedno sa SDA i osvojili smo 3-4 načelnika, a SDA je to odmah poništila, rekli su da su to njihovi načelnici.
''Ali to mene nije pokolebalo da im se opet naguzim, a ne, ne, ne. SBB je istrajan u svom vazalskom odnosu

SDA drzi Fahra Kepeca ko bika za muda :mrgreen:, cim malo digne glavu oni stegnu a on se primiri :mrgreen: i radi sta mu se kaze :mrgreen:.
Opet da nagalsim, nikako mi nije jasan profil ljudi koji glasaj za Kepeca ili su clanovi njegove stranke. Mada su mi ovi drugi vise jasni, tu su da se ogrebu za nesto :mrgreen: .
last mohicans

#6068 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by last mohicans »

detroit-mercy wrote: 27/05/2020 14:27
jazzer wrote: 27/05/2020 08:20

SDA drzi Fahra Kepeca ko bika za muda :mrgreen:, cim malo digne glavu oni stegnu a on se primiri :mrgreen: i radi sta mu se kaze :mrgreen:.
Opet da nagalsim, nikako mi nije jasan profil ljudi koji glasaj za Kepeca ili su clanovi njegove stranke. Mada su mi ovi drugi vise jasni, tu su da se ogrebu za nesto :mrgreen: .
Bolje reci vazelinskom odnosu, redovito ga primaju sazad :izet:
Roccohljup

#6069 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Roccohljup »

Idemo ludo idemo jako..... :D :D :D

"SLOBODNA BOSNA" OTKRIVA: SBB-ov načelnik Breze PRETUKAO općinskog vijećnika tokom sjednice! (FOTO)
Da se u Radončićevom SBB-u ozbiljno pripremaju za nadolazeće izbore i da imaju velike ambicije, nagovijestio je i načelnik Općine Breza Munib Zaimović (SBB). Naime, Zaimović je na 39. redovnoj sjednici Općinskog vijeća Breza, održanoj jučer, fizički nasrnuo na vijećnika Asima Muratovića i tom prilikom mu, uz uvrede i psovke, nanio tjelesne povrede.Time je na najbolji način opravdao povjerenje predsjednika stranke, koji je samo dan ranije na pitanje novinarke N1 sa kim će na izbore, odgovorio da će SBB vjerovatno ići sam.
Mini market
Prije 2h Prije 1h
0

Munib Zaimović (Foto: Arhiva)

Prema informacijama "Slobodne Bosne" vijećnik Stranke demokratske akcije, prema izjavama svjedoka, našao se na pogrešnom mjestu i bez bilo kakvog povoda završio među pesnicama Općinskog načelnika, a odmah po tom i u Domu zdravlja gdje je primio dvije injekcije i infuziju, što potvrđuje i nalaz Doma zdravlja Breza koji je u posjedu "Slobodne Bosne".
(Foto: Nalaz i mišljenje ljekara specijaliste u Domu zdravlja Breza)
Prilikom rasprave o izvještaju o izvršenju budžeta na 39. redovnoj sjednici Općinskog vijeća Breza otvorila se burna prepirka među prisutnima vijećnicima. Predsjedavajući Kadrić Memsud proglasio je pauzu nakon čega su uslijedili nemili događaji.
Špekuliše se da je drugi vijećnik spomenuo dojučerašnjeg direktora RMU Breza pozivajući prisutne da se ispita i njegova odgovornost za period od 2000. do 2004. kada je ovaj obnašao funkciju načelnika Breze. Na to je aktuelni načelnik ustao u odbranu svog Kuma na kojeg je, kako je i poznato javnosti u Brezi, "jako slab" i nasrnuo na vijećnika Asima Muratovića.

Još uvijek nepenzionisani Zaimović, aktuelni načelnik poznat od ranije u bh. javnosti po svečanom otvaranju prvog sloja asfalta u jednom brezanskom naselju sudeći prema spomenutom izvještaju potrošio je samo na troškove mobilnog telefona u 2019. godini čak 13.949,96 KM.
Na kraju je ovaj izvještaj ipak usvojen od strane Općinskog vijeća, a protiv su bili vijećnici SDA, DF i SDP.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#6070 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by malakh »

fahro zategao. je li to bjezi iz vlasti ili ide u vast sa drugima?

danas prasovic gadzo najavljuje smjenu novalica, a fahro se protivi smjeni duske jurisic. u oba navrata se pominje kako sbb nece ucestvovati. :lol:
kosponovodjeluje

#6071 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kosponovodjeluje »

Upravo možete gledati kako Fahro “uživo” otkantava kriminalnu organizaciju SDA Bakira i Sebije Izetbegović-Čaušesku putem “Avaza”. Kraj, gotovo je sa koalicijom.
Porodice Foht

#6072 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Porodice Foht »

Eno ga sad nece podrzati smjenu Jurisicke!? Pa kako, druze Scepo, sad bi malo bio van vladajuce vecine u KS, kurvo gusinjska! :shock:
Prpa.ba

#6073 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Prpa.ba »

Lijepi strah i porazavajuce ankete. :mrgreen: Poziciona opozicija, pokusaj drugi. :lol:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#6074 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by malakh »

kosponovodjeluje wrote: 01/06/2020 21:10 Upravo možete gledati kako Fahro “uživo” otkantava kriminalnu organizaciju SDA Bakira i Sebije Izetbegović-Čaušesku putem “Avaza”. Kraj, gotovo je sa koalicijom.
jeste. podrzao incijativu da novalic i kompanija podnesu ostavke. isti imaju cak mjesec dana roka na izjasnjenje, a ako se ne izjasne, na prvoj sjednici parlamenta to mora biti tocka dnevnog reda, da se parlament izjasni o tome.

naravno da se iz naslova na avazu ovo ne moze procitati.

za mjesec dana fahrud ce dobiti sve zbog cega je napravio frku i opet u vlast.

mislim da bi ga opozicija ujedinjeno trebala popljuvati zbog ove dvolicnosti.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#6075 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by izvrsni direktor »

kosponovodjeluje wrote: 01/06/2020 21:10 Upravo možete gledati kako Fahro “uživo” otkantava kriminalnu organizaciju SDA Bakira i Sebije Izetbegović-Čaušesku putem “Avaza”. Kraj, gotovo je sa koalicijom.
Prvi vijesnik izbora: sbb napusta koaliciju sa sda.

Sad vec pocinjem vjerpvati da ce izbori ipak biti ove godine
Post Reply