Nemam ja nikakve dozivljaje.
Nego, hoces li ici na utakmicu EL koja vam je poklonjena?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
I to im poklone nastup u Evropisve_ovo_ja wrote: ↑01/06/2020 16:15 Unucima će svoje mitove prepričavati kako su ih svjetske sile, "utrpani Kinezi što jedu šišmiše" zaustavili da uzmu 5 trofeja u 1 sezoni i ligu prvaka dodatno.
Jest čovjek nezahvalan, prošle godine ni granice BiH nisu napustili, sada im i Europa malo.![]()
Ovo da vam se trener zajebava negdje na vikendici bih ja posebno naglasio.
Tražiš dokaze u svakom postuPitar_na_motoru wrote: ↑01/06/2020 16:14Nemam ja nikakve dozivljaje.
Nego, hoces li ici na utakmicu EL koja vam je poklonjena?
Hocete li to opet ko ono birvaktile, u doba Hotica, hodati okolo i pricati kako ne pratite nasu saban kurcevu ligu?! Koliko je ono niste pratili 7-8 godina?tvojkomsija wrote: ↑01/06/2020 16:17 Yebo vas titula u ovoj smijesnoj drzavi, jedina joj je funkcija da se nasladjujes rivalima, i to je sve. Zaboli kita ikog u svijetu za titulu Bh Telecom lige
Svi se sjecaju Dudelanga u Evropa ligi, a niko poretka lige Luksemburga te sezone. Grupna faza bi trebao bit glavni cilj svih bh. klubova, a ne titula ove tro-partijske drzave. Volim Zeljeznicar, ne volim politiku!
Prosle sezone sam cestitao Pitarima, stvarno su izdominirali ligu i bili najjaca ekipa u BiH.. ovu sad titulu nek slave ako zele i ako misle da je zasluzeno, nemam problem s tim, ali bezveze mi je cestitati politicku odluku.
Na stranu sve što je dobro uradio za klub, ali ovo je neodgovorno. Raspustili smo ekipu bez ikakvog nadzora, makar i tih online treninga. I nije pošteno da igrači moraju dolaziti na posao, a da trener ne mora.
ajde ziv bio prestani da pametujes i filozofiras....stvarno mi nisi jasan pa makar provjeri prije nego sto neso napises. Zeljo poceo sa treninzima 15.05 a Sarajevo 21.05.
E cuj izgubili kupljenu titulu....Plunkett wrote: ↑01/06/2020 16:30 I dalje ne zele da vide da im je krivac Dzubur/Selimović i strucni stab, a ne nekakvi foteljasi iz saveza.
Umjesto vrijeđanja, prosipanja zuci, klopanja muda, mozda bi bilo bolje da se zapitate ko je kriv sto ste nakon 22 kola drugi, sto 7 godina niste u stanju ni kupljenu titulu osvojiti..
Pretprosle sezone ste galamili jebo kup, a ove sezone vam je gospodar familije kroz svoje novinare neofirno provukao kroz usi 'ma dobar je i kup' pa se sad uzjebali,daj da se makar i kup odigra..
Dosljednost kakva vas krasi vec 30ak godina.
Nije sve do saveza, nesto je i do vasih glava.

Pa vi niste odradili ni jedan trening sa citavim rosterom igraca, citavo vrijeme trenirate u grupama jer niste odradili test na koronuhrasno38 wrote: ↑01/06/2020 16:27 ajde ziv bio prestani da pametujes i filozofiras....stvarno mi nisi jasan pa makar provjeri prije nego sto neso napises. Zeljo poceo sa treninzima 15.05 a Sarajevo 21.05.
https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... usa/189248
https://bhrt.ba/1154628/fudbaleri-saraj ... reninzima/
Pa sta ce oni su kao i Bakir koji je uvijek u koaliciji sa HDZ/SNSD poklonici Borca i Zrinjskog...to su njihovi ŠPORTSKI prijatelji!
hehehehehe ovi su mi najdrazi sto sve znaju.....ZonFon wrote: ↑01/06/2020 16:32Pa vi niste odradili ni jedan trening sa citavim rosterom igraca, citavo vrijeme trenirate u grupama jer niste odradili test na koronuhrasno38 wrote: ↑01/06/2020 16:27 ajde ziv bio prestani da pametujes i filozofiras....stvarno mi nisi jasan pa makar provjeri prije nego sto neso napises. Zeljo poceo sa treninzima 15.05 a Sarajevo 21.05.
https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... usa/189248
https://bhrt.ba/1154628/fudbaleri-saraj ... reninzima/![]()
Ne pratim ligu ako ces iskreno, pratim Zeljeznicar, idem na utakmice, na tv slabo gledam fudbal, nemam bas vremena. Ne zelim nipodastavat bilo koji trofej, slavio bih i ja Kup kad bi se nastavio i Zeljo ga uzeo.emigrazione wrote: ↑01/06/2020 16:21Hocete li to opet ko ono birvaktile, u doba Hotica, hodati okolo i pricati kako ne pratite nasu saban kurcevu ligu?! Koliko je ono niste pratili 7-8 godina?tvojkomsija wrote: ↑01/06/2020 16:17 Yebo vas titula u ovoj smijesnoj drzavi, jedina joj je funkcija da se nasladjujes rivalima, i to je sve. Zaboli kita ikog u svijetu za titulu Bh Telecom lige
Svi se sjecaju Dudelanga u Evropa ligi, a niko poretka lige Luksemburga te sezone. Grupna faza bi trebao bit glavni cilj svih bh. klubova, a ne titula ove tro-partijske drzave. Volim Zeljeznicar, ne volim politiku!
Prosle sezone sam cestitao Pitarima, stvarno su izdominirali ligu i bili najjaca ekipa u BiH.. ovu sad titulu nek slave ako zele i ako misle da je zasluzeno, nemam problem s tim, ali bezveze mi je cestitati politicku odluku.