Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
animus wrote: ↑30/05/2020 21:20
Lik je skroz ok i dosta raje ga gotivi. Ima dobre i interesantne objave. Sta ima veze sto je u upravi.
Ima veze zato što kvari ugled kluba. Možda se u zadnje vrijeme smirio, nisam pratio, ali nekad u toku prošle godine da te Bog mili sačuvaj kakvih je imao objava. Onakvo ponašanje ne priliči jednom članu uprave FK Sarajevo.
Upravo tako. Opomenut je i zato se smirio. Ja licno sam bio za njegovu smjenu ali to se nije desilo.
Pitar sa Kariba wrote: ↑31/05/2020 22:22
Pitar kladi se na Zrinjski protiv Sarajeva?!
Cudna ljubav....
Zbog toga je trebao biti otjeran iz kluba. To je po meni najveci propust ove uprave do sada.
Cuj smirio se, ko da je ultras s tribine a ne clan uprave..sinoc kaci sliku balkona iznad vjecne pa povlaci..ko tinejder visi na FB i serenda..jos nisam ni znao da se kladio na Zrinjski protiv nas , to je poseban rock n roll... pricamo o clanu uprave i jos advokatu koji bi trebao biti primjer profesionalizma, sposobnosti i inteligencije ..
north wrote: ↑31/05/2020 23:47
Cuj smirio se, ko da je ultras s tribine a ne clan uprave..sinoc kaci sliku balkona iznad vjecne pa povlaci..ko tinejder visi na FB i serenda..jos nisam ni znao da se kladio na Zrinjski protiv nas , to je poseban rock n roll... pricamo o clanu uprave i jos advokatu koji bi trebao biti primjer profesionalizma, sposobnosti i inteligencije ..
Mislim da se kladio protiv nas prije nego što je ušao u upravu, ali svejedno opet nekako glupo.
emigrazione wrote: ↑01/06/2020 00:17
A sta je problem u kladjenju, jel to navijac mora da se kladi na svoj klub?
Navijac ne mora. Ali clan uprave nebi trebalo nikako da se kladi a pogotovo ne protiv svog kluba.
Moze se tako kladiti pa uticati na igrace da se ne zalazu dovoljno da bi on stekao korist.
Ne kazem da je on to radio ali eto pokusavam ti objasniti zasto je to fuj.
Sjecam se, unazad nekih pet godina, nemam pojma krenuli mi na gostovanje u Travnik (tada je dole bila neosvojiva tvrdjava) i svratili do kladare i drug igra hladno keca na Travnik, a ja ga napadam i govorim mu gdje ce to bla, bla jos ides na tekmu reko. Odvratim ja njega i odigra dvicu i samo na Sarajevu padne za vako nekih 150 banki hahaha. Jebo je i meni i Sarajevu sve
Rijetko se kladim, ali i kad to radim, uvijek je protiv kluba za koji navijam. Pa ako dobijemo, super, jebo kladionicu, ako izgubimo, makar neka utjeha
Sjecam se, unazad nekih pet godina, nemam pojma krenuli mi na gostovanje u Travnik (tada je dole bila neosvojiva tvrdjava) i svratili do kladare i drug igra hladno keca na Travnik, a ja ga napadam i govorim mu gdje ce to bla, bla jos ides na tekmu reko. Odvratim ja njega i odigra dvicu i samo na Sarajevu padne za vako nekih 150 banki hahaha. Jebo je i meni i Sarajevu sve
Koliko sam samo puta uhvatio X to je da te bog sacuva i to sve na odlicne pare gurao, a na tribini sebi šamare palio kad fulimo neku šansu.
Bukvalno kako se poboljšao fudbal tako više i ne igram X.
Raigor Stonehoof wrote: ↑01/06/2020 00:57
Rijetko se kladim, ali i kad to radim, uvijek je protiv kluba za koji navijam. Pa ako dobijemo, super, jebo kladionicu, ako izgubimo, makar neka utjeha
Svaku utakmicu na AFH hladno igram da cemo ga primiti i to je prvo sto zaokruzim
Raigor Stonehoof wrote: ↑01/06/2020 00:57
Vidiš, ja dok sam to čudo igrao ili bi igrao na nas ili ne bi nikako.
Ili duplo dobijem ili sve zijan