Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JThomas wrote: ↑31/05/2020 19:08
sve je do volje, koja je uvijek izmiješana sa političkom. kriminala sigurno ima i dokaza sigurno ima. ni da im je određen pritvor ne bi značilo da će na kraju biti osuđeni (mnogima je određen bar jedan ili dva, pa na kraju nije bilo ništa), niti ovo znači da neće.
a glavni razlog za skepticizam nije ova odluka o pritvoru (za takvu odluku je dovoljno da sudija smatra da se svrha može postići i mjerama zabrane, koje jesu određene, a ne bi bile da nema sumnje i za djelo i da može doći do uticaja na dokaze i svjedoke), nego istorija nedodirljivosti "visokih" krivaca bukvalno od nezavisnosti države.
upravo tako
pretpostavljam da su ovi krivi i trebaju snositi posljedice za to sto su uradili ali nikako me ne popusta utisak selektivne pravde.
slobodan bobar se i dalje cudi kako je na slobodi.
The Saboteur wrote: ↑31/05/2020 18:52
Ne objavljuj više ove hot slike,što više gledam više nagona imam a apstiniram .Vjeruj da više poštujem ove kurave jer je i to pošten posao nego za ovu trojicu retarda dole
deny_s wrote: ↑31/05/2020 19:11
tijana ajfon je oličenje poštenja za tu trojku,kud ćeš to porediti.žena radi to što radi,ne krade ni od koga
Pu pu pu, daleko bilo da poredim ovu mladu damu sa ovim moralnim vertikalama, osušila mi se tastatura dabogda ako imam ružnih primisli naspram lika i djela ove mlade žene. Samo vučem paralelu između onoga za što se ona tereti i onoga za što se terete ova trojica i samu reakciju pravosudnih organa naše nam jedine i voljene Bosne i Hercegovine.
tijana ajfon je oličenje poštenja za tu trojku,kud ćeš to porediti.žena radi to što radi,ne krade ni od koga
Pu pu pu, daleko bilo da poredim ovu mladu damu sa ovim moralnim vertikalama, osušila mi se tastatura dabogda ako imam ružnih primisli naspram lika i djela ove mlade žene. Samo vučem paralelu između onoga za što se ona tereti i onoga za što se terete ova trojica i samu reakciju pravosudnih organa naše nam jedine i voljene Bosne i Hercegovine.
kad ikoga stvarno velikog zaista pravosnažno osude, tad će biti argumenata da se priča o selektivnosti na nivou naroda i stranaka. biće i kontraargumenata, jer se nekad od nekoga mora početi. ali zasad je jedina selektivnost politički-nepolitički krivci i predmeti.
a ko čita sda agitaciju od četvrtka naveče (otkad je fadilu zaprijetilo, solak i fikret su dozvoljeni gubitak), pomislio bi njih malo-malo odvale po 15-20 godina. i da oni ne utiču politički na predmete, oni se brane strogo samo dokazima i pravnim argumentima.
155_mm wrote: ↑31/05/2020 18:18
kakav zaokret u kratkom vremenu na ovom forumu. od euforije o pocetku rada pravosudnog sistema u BiH pa do otvaranja teme o ukudanju suda BiH.
i to samo zato sto sud nije bio njihovog misljenja oko pritvora.
Ja sam odmah napisao da je cijeli proces farsa reziran od strane SDA, HDZ i SNSD. Samo beskrajno glupinaivan covjek je mogao ocekivati da ce stranacko pravosudje suditi kriminalcima. Naravno da ce Novalic biti potpuno oslobdjen.
Ovaj usrani pravosudni sistem NIKAD NIKOG nije osudio za kriminal.
Sud i Tuzilastvo su pod apsolutnom kontrolom SDA, HDZ i SNSD. Sude jedin sirotinji.
Vec vidjeno, malo da se pokaze narodu da se nesto radi po pitanju afere respiratori a sve u sklopu predizborne igre u reziji SDA i HDZ-a. Ovim politicarima koji su umjesani u ovu aferu i sve druge samo zelim dug zivot i tesku bolest.
Jos ovi tuzioci ispadose glupaci i neznalice sa nivoa forumskih strucnjaka...maloprije citam ovo za dio optuznice vezan za pranje novca i razmisljam, Boze tko nam se sve nalzi u pravosudnom sistemu drzave nije ni cudo sto smo ovdje gdje jesmo...hahahah
joe_black wrote: ↑31/05/2020 20:45Jos ovi tuzioci ispadose glupaci i neznalice sa nivoa forumskih strucnjaka...maloprije citam ovo za dio optuznice vezan za pranje novca i razmisljam, Boze tko nam se sve nalzi u pravosudnom sistemu drzave nije ni cudo sto smo ovdje gdje jesmo...hahahah
muha_sa wrote: ↑31/05/2020 20:49
Afera Pandora--milijarde se klepile nikom ništa
Jebo 10 miliona
pa moras od neceg poceti. danas respiratori a sutra aluminij, vitezit, alumna itd. za ocekivati je za nekoliko sedmica da ce tuzilastvo pokrenuti istrage.
Jebo 10 miliona
pa moras od neceg poceti. danas respiratori a sutra aluminij, vitezit, alumna itd. za ocekivati je za nekoliko sedmica da ce tuzilastvo pokrenuti istrage.
Kad su zatvorili onog demobilisanog borca zbog 3 metra drva poceo sam vjerovat u naše pravosudje
Jebo 10 miliona
Kad su zatvorili onog demobilisanog borca zbog 3 metra drva poceo sam vjerovat u naše pravosudje
Jebo 10 miliona
pa napreduje se. prvo tri metra drva, danas 100 respiratora a sutra vitezit od 300-400 miliona.
ja sam poceo plakati.
i meni je bilo tesko. muka mi bila. sa jedne strane zakon a sa druge strane ga muka natjerala.
Jebo 10 miliona
titami na momenat sam pomislila da si ozbiljan, bjer ba