Nemam pojma kad su ove boje u pitanju a to ženama ide od ruke, koga da pitam ako ne njih.Alles-Tamam wrote: ↑31/05/2020 13:05 Greska br 1 nikad ne pitaj zenu sta i kako da nosis![]()
Valjda nosis radi sebe![]()
Neću da neukusom privlačim pažnju.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Nemam pojma kad su ove boje u pitanju a to ženama ide od ruke, koga da pitam ako ne njih.Alles-Tamam wrote: ↑31/05/2020 13:05 Greska br 1 nikad ne pitaj zenu sta i kako da nosis![]()
Valjda nosis radi sebe![]()
pustopoljina wrote: ↑31/05/2020 14:43
Tako sto ces u ljudima vidjeti gresnike poput samog sebe, a ne prijetnju tvojoj egzistenciji. Iza svake arogancije i zidova cuci strah.
Pa ne znam jedan dan hoće sa mnom drugi dan neće.Da je ne zanimam znao bih to ranije,ma da je općenito felgmatiksherbett wrote: ↑31/05/2020 15:00Valjda zato sto ju ne zanimadThe Saboteur wrote: ↑31/05/2020 14:52 Pozdrav,ja sam kolega sa gejmerskog foruma,uglavnom zanimljiva mi je tema muško-ženski odnosi.I imam pitanje.Zašto djevojke vole da igraju hoću-neću igru?Da li se boje da će ispast lahke,iskorištene ili hoće da vide da momak ima ozbiljne namjere.
To ti je game of life.The Saboteur wrote: ↑31/05/2020 14:52 Pozdrav,ja sam kolega sa gejmerskog foruma,uglavnom zanimljiva mi je tema muško-ženski odnosi.I imam pitanje.Zašto djevojke vole da igraju hoću-neću igru?Da li se boje da će ispast lahke,iskorištene ili hoće da vide da momak ima ozbiljne namjere.
Nisam zensko al mogu pogledatThe Saboteur wrote: ↑31/05/2020 15:03Pa ne znam jedan dan hoće sa mnom drugi dan neće.Da je ne zanimam znao bih to ranije,ma da je općenito felgmatiksherbett wrote: ↑31/05/2020 15:00Valjda zato sto ju ne zanimadThe Saboteur wrote: ↑31/05/2020 14:52 Pozdrav,ja sam kolega sa gejmerskog foruma,uglavnom zanimljiva mi je tema muško-ženski odnosi.I imam pitanje.Zašto djevojke vole da igraju hoću-neću igru?Da li se boje da će ispast lahke,iskorištene ili hoće da vide da momak ima ozbiljne namjere.
.Puno vishe, nego da nije prisutna...
jebat mogu i nekog ko mi nece jebat zivce.
Ili to, ili ima nekog zanimanja, ali ne dovoljno da bi šta bilo. U svakom slučaju najbolje je zadržati dostojanstvo i samopoštovanje i okrenuti se svojim putem u životu i trošiti vrijeme na nekoga ko neće komplikovati stvari i jest zainteresovan/a.
Ne mislim na intimnost---Alles-Tamam wrote: ↑31/05/2020 15:49 jebat mogu i nekog ko mi nece jebat zivce.
Tamo gdje su odnosi u startu jasni,bez neckanja.Tako da jos uvijek ne vidim logiku iza drzanja na oku dal muska dal zenska
Malo je Mončo ponižavajuće da pokušavaš nazor sa nekim ostvariti nešto ako da osoba nije zainteresovana. Ako si s nekim i ta osoba je malo zaintersovana, pa malo hladna, onda tu nešto ne štima.
Zato sto niko na ovom dunjaluku nije vrijedan toga da se savijas zbog njega kao dud.Narocito ne na pocetku "veze"moonca wrote: ↑31/05/2020 15:56Ne mislim na intimnost---Alles-Tamam wrote: ↑31/05/2020 15:49 jebat mogu i nekog ko mi nece jebat zivce.
Tamo gdje su odnosi u startu jasni,bez neckanja.Tako da jos uvijek ne vidim logiku iza drzanja na oku dal muska dal zenska
..Nije to mjerilo- jel' jasno ili nije.. i ne znaci -sretnom zavrsetku... ali, ako mu se djevojka svidja, ugodno mu je u njenom drustvu ... zasto bi uskratio i najmanju shansu da se odluci za njega.
Dok se ne zavrsi- ne znash..... sta je tu ponizavajuce ?
To zlato i folovi su bez veze - primjer..Alles-Tamam wrote: ↑31/05/2020 16:01 Zato sto niko na ovom dunjaluku nije vrijedan toga da se savijas zbog njega kao dud.Narocito ne na pocetku "veze"
Mislim mogao sam ti i nekulturno napisati nije joj 3,14cka zlatna
Pa naravno da treba vremena da se dvoje upoznaju, ali to nije ova situacija. Ako ti se neko sviđa i hoćeš tu osobu da upoznaš bolje, nećeš danas biti zainteresovana, a sutra mrtva hladna, pa prekosutra opet zainteresovana, pa opet nakon toga hladna. Takvo ponašanje dođe k'o nekakva igrica, barem ja to tako vidim.
Ma nije meni ona jedina imam ja još 2-3 sa strane,nego mi je nekako najbolja od ovih ostalih pa se malo više trudim oko nje.Dosta djevojaka danas da forumašice izvinu se*e sa nekim kriterijumima. Ako bude peglala samo je otkačim.Kao što kaže Vlado Georgijev "zbogom ljubavi odlazim i nemoj reći stoj ima žena ne zna im se broj"Alles-Tamam wrote: ↑31/05/2020 16:01Zato sto niko na ovom dunjaluku nije vrijedan toga da se savijas zbog njega kao dud.Narocito ne na pocetku "veze"moonca wrote: ↑31/05/2020 15:56Ne mislim na intimnost---Alles-Tamam wrote: ↑31/05/2020 15:49 jebat mogu i nekog ko mi nece jebat zivce.
..Nije to mjerilo- jel' jasno ili nije.. i ne znaci -sretnom zavrsetku... ali, ako mu se djevojka svidja, ugodno mu je u njenom drustvu ... zasto bi uskratio i najmanju shansu da se odluci za njega.
Mislim mogao sam ti i nekulturno napisati nije joj 3,14cka zlatna![]()
The Saboteur wrote: ↑31/05/2020 16:11Ma nije meni ona jedina imam ja još 2-3 sa strane,nego mi je nekako najbolja od ovih ostalih pa se malo više trudim oko nje.Dosta djevojaka danas da forumašice izvinu se*e sa nekim kriterijumima. Ako bude peglala samo je otkačim.Kao što kaže Vlado Georgijev "zbogom ljubavi odlazim i nemoj reći stoj ima žena ne zna im se broj"Alles-Tamam wrote: ↑31/05/2020 16:01Zato sto niko na ovom dunjaluku nije vrijedan toga da se savijas zbog njega kao dud.Narocito ne na pocetku "veze"
![]()
Svaka žena ima više opcija. Ti očito nisi dovoljno interesantan pa te drži na leru, vruće kad joj je dosadno. Ili budi zanimljiviji ili se fokusiraj na neku koja je tebi zanimljivija.The Saboteur wrote: ↑31/05/2020 16:11
Ma nije meni ona jedina imam ja još 2-3 sa strane,nego mi je nekako najbolja od ovih ostalih pa se malo više trudim oko nje.Dosta djevojaka danas da forumašice izvinu se*e sa nekim kriterijumima. Ako bude peglala samo je otkačim.Kao što kaže Vlado Georgijev "zbogom ljubavi odlazim i nemoj reći stoj ima žena ne zna im se broj"![]()
Ma treba kao jedan momak,ulaze u klub četiri djevojke za redom on sa sve četiri bio haha.I to se one svađaju radi njega.Kakva su to podbadanja,šukanja i ponižavanja muško smisliti ne možeAlles-Tamam wrote: ↑31/05/2020 16:13The Saboteur wrote: ↑31/05/2020 16:11Ma nije meni ona jedina imam ja još 2-3 sa strane,nego mi je nekako najbolja od ovih ostalih pa se malo više trudim oko nje.Dosta djevojaka danas da forumašice izvinu se*e sa nekim kriterijumima. Ako bude peglala samo je otkačim.Kao što kaže Vlado Georgijev "zbogom ljubavi odlazim i nemoj reći stoj ima žena ne zna im se broj"Alles-Tamam wrote: ↑31/05/2020 16:01
Zato sto niko na ovom dunjaluku nije vrijedan toga da se savijas zbog njega kao dud.Narocito ne na pocetku "veze"
![]()
Pa ako i ti pecas u 3 bazena istovremeno onda zaboravi da sam ista rekao,boli te onda uho