Narod i Pravda (Konakovic)
- Prpa.ba
#6576 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sve je dobro dok Sebiji HDZ-ov ministar zdravstva FBiH cuva zaledjinu u UO UKC. Dokle ste sa postivanjem drzave, jos su kantonalna imenovanja protuzakonito u ladici? 
- Teletubbies
#6577 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kako ono...Idemedosumom wrote: ↑31/05/2020 09:16Relativno odnedavno pratim temu, pošto ne živim u SA. Al meščini da je bilo hejbet Nostradamusa poput tebe. Haj se sad vrati onima koji su tebe (il' tvog nekog) zaposlili, il' će tek zapislit'. Selam.
"do nove 2019. godine su gotovi"
"do dana nezavisnosti su gotovi"
"dok prođe ramazan pa su gotovi..."
"dok bajram prođe"
- armin071
#6578 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nervozni zeleni opasno neće na dobro.... Valja vraćati rate kad se sad zavrne pipa. Još i udaraju sa svih strana i koalicioni i opozicija u isto vrijeme... I još i veliki brat okrenuo đale....
-
made_in_sarajevo
#6579 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Spomene ko vuce konce za propast i kako kradu. Hajmo sad po sendvic kod heroine i poljubi joj slikuPatton44 wrote: ↑31/05/2020 11:21Od 10 istupa 9 puta spomene Sebiju...made_in_sarajevo wrote: ↑31/05/2020 11:01Prije ce biti da Dino njoj na san dolazi jer ga moze u guzicu poljubiti samo i to da budem blag![]()
- Banksy
#6580 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Odličan je bio Konaković sinoć. I sve je u pravu, boje se samo sile. I pametno što prijeti i ucjenjuje jer te glavuše jesu, u suštini, velike kukavice.
Navukao ih je Hadžikadić, ali sami su krivi što nisu oni djelovali na vrijeme. Ovako, onaj svijet jučer, percipira se i piše kao njegovo biračko tijelo, a zapravo nije. Sav onaj svijet ne bi došao u tolikom broju da i oni nisu stali uz njega, ali sad je gotovo, "profesor" ih je nadmudrio - poveo igru, stavio se na čelo, ujedno, unio nesuglasice unutar njih kroz raskol s SDP stavom oko protesta. I usput, namakli su mu procente koje realno ni u snu nema. Jedna koska, DF, ih je preveslala. Važno je na vrijeme prepoznati drugu.
Nadajmo se većoj mudrosti u budućnosti. Čini se da je imaju.
Navukao ih je Hadžikadić, ali sami su krivi što nisu oni djelovali na vrijeme. Ovako, onaj svijet jučer, percipira se i piše kao njegovo biračko tijelo, a zapravo nije. Sav onaj svijet ne bi došao u tolikom broju da i oni nisu stali uz njega, ali sad je gotovo, "profesor" ih je nadmudrio - poveo igru, stavio se na čelo, ujedno, unio nesuglasice unutar njih kroz raskol s SDP stavom oko protesta. I usput, namakli su mu procente koje realno ni u snu nema. Jedna koska, DF, ih je preveslala. Važno je na vrijeme prepoznati drugu.
Last edited by Banksy on 31/05/2020 12:12, edited 1 time in total.
-
Patton44
#6581 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Do polovine 2018 med i mljeko.made_in_sarajevo wrote: ↑31/05/2020 11:54Spomene ko vuce konce za propast i kako kradu. Hajmo sad po sendvic kod heroine i poljubi joj slikuPatton44 wrote: ↑31/05/2020 11:21Od 10 istupa 9 puta spomene Sebiju...made_in_sarajevo wrote: ↑31/05/2020 11:01
Prije ce biti da Dino njoj na san dolazi jer ga moze u guzicu poljubiti samo i to da budem blag![]()
- madner
#6582 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nije Profa nikog preveslo, nego je pokazao boje.
Sljedeci put ce biti stvarno njegovo biracko tjelo.
Sljedeci put ce biti stvarno njegovo biracko tjelo.
- Banksy
#6583 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Realno, jučer je bio niko i ništa. Ničim izazvan, danas je igrač, zahvaljujući njima.
Sad kad su se uvalili, postoje dva puta.
On unutra, s njima, pod njihovom kontrolom, s nikakvim utjecajem jer utjecaj ne zaslužuje, niti mu pripada, uz mogućnost rovarenja.
On vani, bez znanja o njihovim poslovima, ali s nabildanim rejtingom, formalno kao "građanska alternativa", a zapravo kao SDA igrač koji im uzima procente.
Vidjećemo. Skupo su platili ovu školu.
On unutra, s njima, pod njihovom kontrolom, s nikakvim utjecajem jer utjecaj ne zaslužuje, niti mu pripada, uz mogućnost rovarenja.
On vani, bez znanja o njihovim poslovima, ali s nabildanim rejtingom, formalno kao "građanska alternativa", a zapravo kao SDA igrač koji im uzima procente.
- Pryda
#6584 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Možemo li se jednom nadati da niko nikog ne vesla nego da rade za dobrobit društva. Jel to moguće kod nas ili sve mora biti za procenat i veslanje?Banksy wrote: ↑31/05/2020 12:11 Odličan je bio Konaković sinoć. I sve je u pravu, boje se samo sile. I pametno što prijeti i ucjenjuje jer te glavuše jesu, u suštini, velike kukavice.
- Banksy
#6585 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Tridesetogodišnje iskustvo nas uči da su procenat i veslanje, ovdje i uvijek, najizgledniji.
Da, možemo se nadati. Nadajmo se.
-
di_natale
#6586 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dokle god se četvorka slaže oko egzistencijalnih stvari i prava građana, dotle neće biti problema među njima, a tu se, kada su u pitanju borba protiv kriminala, korupcije, lošeg zdravstva, obrazovanja, porijekla imovine, itekako slažu. Sitne razmirice i neslaganja se mogu premostiti. Ako se slažu u pet ključnih stvari bolje je i to taman se razilazili u stotinu manje bitnijih. 
-
stranacc
#6587 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Eh sto su mene i moje pozaposljavali...Idemedosumom wrote: ↑31/05/2020 09:16Relativno odnedavno pratim temu, pošto ne živim u SA. Al meščini da je bilo hejbet Nostradamusa poput tebe. Haj se sad vrati onima koji su tebe (il' tvog nekog) zaposlili, il' će tek zapislit'. Selam.
Bakir licno zvao trumpa, ovaj guvernera, guverner majora, major vlasnika kompanije...
A ovaj im onda rekao da ih sve nabije na kuraq
-
stranacc
#6589 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Tu pocinje hadziDinov" krajBanksy wrote: ↑31/05/2020 12:30 Realno, jučer je bio niko i ništa. Ničim izazvan, danas je igrač, zahvaljujući njima.
On ostaje vani , uzima dinine glasace koji nisu za koaliciju sa pederima
SDA ce jahati na fadilovoj nesreci i odbrani bosnjastva... dino ce postati izdajnik
I tako........
- bingov buraz
#6590 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne možeš pričati o kolumbijskoj mafiji a ne spomenuti Escobara.Patton44 wrote: ↑31/05/2020 11:21Od 10 istupa 9 puta spomene Sebiju...made_in_sarajevo wrote: ↑31/05/2020 11:01Prije ce biti da Dino njoj na san dolazi jer ga moze u guzicu poljubiti samo i to da budem blag![]()
- Idemedosumom
#6591 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ohoh. Miješaš se gdje ti nije mjesto pajdo. Ja dok sam bio vani, ćutao sam. Kad sam se vratio, onda sam počeo komentarisati. Don't you have more important/relevant things to worry about?
-
stranacc
#6592 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Moj glas vrijedi koliko i tvoj...Idemedosumom wrote: ↑31/05/2020 15:34Ohoh. Miješaš se gdje ti nije mjesto pajdo. Ja dok sam bio vani, ćutao sam. Kad sam se vratio, onda sam počeo komentarisati. Don't you have more important/relevant things to worry about?
Drzavljanin bosne i hercegovine.
Sta mislis kako izrael opstaje ?
Borbom iz vana, right?
Inace cekam dok ovaj ratprodje i korona pa tako malo ovu komunisticku nejac lozim ..
Posebno ove sto kad im kazes Bosnjak ..kosa se najezi
- drug_profi
#6593 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ucis na tezi nacin da ovog trola treba ignorisat. On sudi raspolozenje naroda sa distance od 10.000 kilometara.
A bijesa nikad vise u ljudima bilo nije. Istina je ono sto Dino rece, bolje im je da padnu na izborima nego da ih narod skida na drugi nacin.
A bijesa nikad vise u ljudima bilo nije. Istina je ono sto Dino rece, bolje im je da padnu na izborima nego da ih narod skida na drugi nacin.
- kamberovica polje
#6594 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Joj ljudi, vi i dalje maštate o nekom poštenom narodu ovdje.
Mi smo moralno i financijeki siromašna govna i tu je kraj čitav3 priče. Političari, tajkuni, zločinci i kriminalci su svi okot tog istog naroda koji se tobože treba pobunit i smijeniti ih.
Mi smo moralno i financijeki siromašna govna i tu je kraj čitav3 priče. Političari, tajkuni, zločinci i kriminalci su svi okot tog istog naroda koji se tobože treba pobunit i smijeniti ih.
- Arachnoidea
#6595 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Taman se rijesili DFa i SBBa sad daj nesto novoBanksy wrote: ↑31/05/2020 12:30 Realno, jučer je bio niko i ništa. Ničim izazvan, danas je igrač, zahvaljujući njima.
- agent_zero
#6596 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dini kapa dole za sinoćnje gostovanje na Fejsu, samo žestoko i "u meso" za SDA mafijaškom talibanijom!
-
stranacc
#6597 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Koliko ono bijese jucer bijesnog naroda?drug_profi wrote: ↑31/05/2020 15:40 Ucis na tezi nacin da ovog trola treba ignorisat. On sudi raspolozenje naroda sa distance od 10.000 kilometara.
Ko na tramvajskoj stanici?
Bijes je u glavama vasim najizrazeniji.
Ostavi se ti politike m fataj se motike...
Ne moze ti drzava platu davati...mora se raditi
-
stranacc
#6598 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma dino je sinoc bio u drugom planu. Ne osjeca se on prijatno kad on ne vazi.agent_zero wrote: ↑31/05/2020 15:49 Dini kapa dole za sinoćnje gostovanje na Fejsu, samo žestoko i "u meso" za SDA mafijaškom talibanijom!
To ce ga ubiti...me , me and I...
Kurko , hoce i pedja da prica i da ga sukne dini..yaranski...
Hoce i bivsi predsjednik Skupstine ICNABa da bude glavni
...valja dijeliti mikrofon...
A dino zbog toga otisao iz sda
-
doremifa
#6599 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ti izgleda nisi nikad uzivo vidio tramvajsku stanicu, bice valjda nekadstranacc wrote: ↑31/05/2020 15:52Koliko ono bijese jucer bijesnog naroda?drug_profi wrote: ↑31/05/2020 15:40 Ucis na tezi nacin da ovog trola treba ignorisat. On sudi raspolozenje naroda sa distance od 10.000 kilometara.
Ko na tramvajskoj stanici?
Bijes je u glavama vasim najizrazeniji.
Ostavi se ti politike m fataj se motike...
Ne moze ti drzava platu davati...mora se raditi
-
stranacc
#6600 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Solasido
A sta je netacno osim traJvanske stanice?
A sta je netacno osim traJvanske stanice?