Trafalgar Law wrote: ↑31/05/2020 11:17Uzdajem se u to da će Hatić i Zahiragić prvo slomit krst na Vracama i ubiti Deždžala, pa onda povesti trupe iz pravca Tehrana na Banjaluku.![]()
SDA-All about
- moon_walker_90
#48376 Re: SDA-All about
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
- RunnerX
- freelancerusk
#48379 Re: SDA-All about
Kada treba biti odluka za ova tri šupka?
- RunnerX
#48380 Re: SDA-All about
Trebalo bi danas.
- bunk
#48381 Re: SDA-All about
Ma ne mozes tako.
Pdv je obracunat na onu cijenu i onda ako je nesto muljano znaci da je i UIO u prici. A nije.
Postoji faktura i trag novca.
- JThomas
#48382 Re: SDA-All about
24h od prijema prijedloga je rok. dakle negdje oko 4 ističe.
- Banksy
#48383 Re: SDA-All about
U međuvremenu,
23.12.2019
SDA u službi UZP-a:
BH Pošta dodijelila milionske tendere firmi u vlasništvu supruge ratnog zločinca Jadranka Prlića
https://www.tacno.net/korupcija/sda-u-s ... ka-prlica/
Uprava BH Pošte na čelu sa istaknutim članom SDA stranke Mirsadom Mujićem u periodu od 2016. godine do danas dodijelila je tendere u vrijednosti 4 miliona i 792 hiljade KM firmi Optima IT Mostar. Ova firma u vlasništvu je kompanije Maxima IST-e čiji su osnivači Ankica Prlić supruga presuđenog ratnog zločinca Jadranka Prlića te Neven Tomić nekadašnji ministar u vladi Herceg Bosne.
-
al-em
#48384 Re: SDA-All about
Danas do 5, a glavni sudija je sbb. Da vidimo hoce li fahro vratiti bakiru za visegodisnje mrcvarenje po sudovima.
- Banksy
#48385 Re: SDA-All about
Firma Aleksandra Džombića radi reviziju poslovanja KCUS-a za 2017. godinu
Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS), na čelu sa profesoricom Sebijom Izetbegović, dodijelio je društvu za reviziju Grant Thornton d.o.o. iz Banje Luke obavljanje usluga revizije poslovanja za 2017. godinu.
Osnivač, direktor i ovlašteni revizor banjalučkog Grant Thorntona je bivši SNSD-ov ministar finansija i predsjednik Vlade Republike Srpske Aleksandar Džombić.
- Banksy
#48386 Re: SDA-All about
Država za malinara: Iza svega je rođačko-jaranska halka SDA
https://klix.ba/drzava-za-malinara-iz ... halka-sda/
-
pinkman
#48387 Re: SDA-All about
- JThomas
#48388 Re: SDA-All about
minka kreho je fahri bila u istrazi, sada šefica odjeljenja.
- freelancerusk
- JThomas
#48390 Re: SDA-All about
tužiocu (boži mihajloviću) je uspio napakovati krivični postupak, sad mu nekad treba biti izricanje, u narednoj sedmici. ali tu je glavno bilo da ishodi suspenziju da ne može protiv njega zastupati optužnicu, nego da mora uletiti ko nije pisao ni spremao.
- sigh
#48391 Re: SDA-All about
Nekako mi je prejako u vezi ove partije, kako njihovi pojedini nosioci funkcija te clanovi,hladno ono cak u javnim istupima bukvalno konstatiraju i naglasavaju da imaju kriminalni element u stranci. Mislim, gdje to ima u svijetu, ono tipa znamo da nam je dio stranke upetljan u kriminalne radnje ali eto jbga pokusavamo izaci na kraj s tim i mi sad kao trebamo pozdraviti te njihove napore

-
Zijo77
#48392 Re: SDA-All about
Nije sve u lopovluku, kod ove afere se otkrio čitav sistem vladanja od strane SDA. A to je sistem zasnovan na rodbinsko-stranačkim vezama u kojem uvijek ima i kriminala i lopovluka! To je sistem koji eliminiše sve sposobne i obrazovane i do apsurda forsira poslušne i odane. To je sistem koji bi u nedostatku poslušnih i sposobnih postavljao konje, ovce i njemačke ovčare za direktore i ministre. Ti ne shvataš monstruoznost tog sistema vladanja kojeg održavaju strah i MZ koja povremeno daje sredsta bojeći se novog rata! Da li si ti svjestan čudovišnog istupa reisa Kavazovića koji traži od Državnog tužilaštva da se osumnjičeni premijer pusti na slobodu! Da li si dobro poslušao Bakirov istup? Ja sam se na ta dva istupa naježio kao da gledam najveći horor film! Nije ova afera toliko komplikovana! Počelo je od Sebije Izetbegović! Sebija je naredila i sad šuti kao kurva znajući da će stranka izvući Fadila. Poslije njenog ultimativnog zahtijeva, slijedi nevidjeni javašluk i nekompetentnost poslušnika Sebije i Bakira. Da li je bilo namjere da se ukradu pare, nisam siguran? Ali, u zatvor se ide i za nesavjesno poslovanje. Deset miliona našeg novca je bačeno!animus wrote: ↑31/05/2020 11:16 Kako je tuzilastvo krenulo uhapsit ce i kineze sto su napravili i prodali respiratore ovako skupo. Tacno mi bude zao sto nam situacija nije bila gora a da nismo nista nabavili. Onda bi bila prica kako su nesposobni da kupe uredjaje. Kako je ljudski zivot bitniji od para.
Pa kako su ukrali pare ako su uplacene kinezima? Je li stvarno mislite da ce neki Shon We Tun vratiti dio para Fadilu?
- bunk
#48393 Re: SDA-All about
Nije baceno.
100 uredjaja je na lageru.
U onim danima apokalipse se na spomen da dolazi 100 uredjaja svima povecavao moral.
Sreca pa nisu bili potrebni.
Ko ih je nabavio i kako ja se ne bih pitao.
Bitno da su stigli. All bih do zadnjeg pfeninga istjerao na cistac koliko su placeni i koliko tacno je neko zaradio na tome i to bih javno objavio.
Jer ponavljam i ja da sam mogao ja bih kupio i dovezao uredjaje u onim danima ali bih to uradio bez i pfeninga da ostane meni u dzepu.
Ako bi bilo zarade uplatio bih je u Fond za penzijsko ljudima kojima treba doplatit za penziju.
Morbidno je u onom paklu i marku provizije uzet.
U onim danima apokalipse se na spomen da dolazi 100 uredjaja svima povecavao moral.
Bitno da su stigli. All bih do zadnjeg pfeninga istjerao na cistac koliko su placeni i koliko tacno je neko zaradio na tome i to bih javno objavio.
Jer ponavljam i ja da sam mogao ja bih kupio i dovezao uredjaje u onim danima ali bih to uradio bez i pfeninga da ostane meni u dzepu.
Ako bi bilo zarade uplatio bih je u Fond za penzijsko ljudima kojima treba doplatit za penziju.
-
LSD
#48394 Re: SDA-All about
Hajmo Eso , zadaj ga
lyrics:
Proljećni se miris šiiiiri, toplo sunce nama sjaaaa
Na izbore kreeeeće stranka SDA
SDA- demokratijaaaa
SDA - ljudska prava svaaaa
SDA - hajmo svi u glas, niko nece pobjediti naaaaas !
Zeleni se bajrak vijeee, nek' nam živi SDA
Veseli se herceg-bosno, pred nama je pobjeda
SDA- demokratija
SDA - ljudska prava sva
Proljećni se miris šiiiiri, svanuo je i taj daaaan
Da slobodnu mogu rećiii, da sam brate muslimaan
SDA- demokratijaaaa
SDA - hajmo svi u glas, niko nece pobjediti naaaaaas !
lyrics:
Proljećni se miris šiiiiri, toplo sunce nama sjaaaa
Na izbore kreeeeće stranka SDA
SDA- demokratijaaaa
Zeleni se bajrak vijeee, nek' nam živi SDA
Veseli se herceg-bosno, pred nama je pobjeda
SDA- demokratija
SDA - ljudska prava sva
Proljećni se miris šiiiiri, svanuo je i taj daaaan
Da slobodnu mogu rećiii, da sam brate muslimaan
SDA- demokratijaaaa
SDA - hajmo svi u glas, niko nece pobjediti naaaaaas !
-
pinkman
#48395 Re: SDA-All about
Izgleda da je i Tatjana Kosovic bila sudija za prethodni postupak:
https://avaz.ba/vijesti/bih/573253/vido ... -radoncica
Ima jos clanaka gdje se spominje ona i odredjivanje pritvora, mada ima i Minka Kreho.
- thekupus
#48396 Re: SDA-All about
Malo je skupo 10 milki za moral. A respiratori nisu bili namijenjeni povećavanju morala, nego spašavanju života, za što nam srećom nisu zatrebali. Platiti svaki od njih 20 puta više od stvarne vrijednosti samo zbog morala, mogu opravdavati samo hardcore zeleni botovi. Isti bi efekt postigli sa 100 praznih kutija, a uštedili bi 10 499 800 KM!bunk wrote: ↑31/05/2020 13:04 Nije baceno.
-
made_in_sarajevo
#48397 Re: SDA-All about
Znaci nije bitno sta uvlacis, samo nek se uvuce i nek se prica da su respiratori. Nema veze sto iole svaki strucan covjek kaze da je ovo cirkus nad cirkusima i da se ne mogu nigdje koristiti. Hajde zanemarit cemo i cinjenicu da je uvoz radila poljoprivredna firma, koja se bavi poljoprivredom, a u roku jednog dana dobili sve potrebne papire. Tako je drzava pokazala kako se radi drzavi udar, a ne hapsenje novalica. Hapsenjem novalica se brani drzava jer taj isti kreten koji nije sposoban masku staviti, ali on je baratao sa 2 milijardebunk wrote: ↑ Nije baceno.
Eklaktan franko de jure primjer koliko su bahati postali i koliko im je sila udarila u glavu. Svaki covjek koji glasa za sda, hdz, snsd je za mene najveci neprijatelj kojeg ova drzava moze imati, a tek stranke te koji su neprijatelji i govna
- Pryda
#48398 Re: SDA-All about
bunk wrote: ↑31/05/2020 13:04 Nije baceno.
Treba bit bez stida i obraza i pored svih dokaza javno biflat ovakve stvari. I to svaki dan, čitav dan.
Nema veze sto si pravio pitu od jabuka i naručio 10 miliona jabuka a stigle kruške. Bitno je da su stigle a ko ih je nabavio i kako i sto ih se ne može iskoristiti ti se ne bi pitao.
Komedija sta ovaj bunk piše po forumu zadnjih dana. Pokvareno društvo do srži radi svog interesa u svemu bi prodalo i državu i narod i mater rođenu. Sve po uzoru na prvog u kartelu. A bolan nebio sve ce vas pustit niz vodu kako se obruč prema njemu bude sužavao ne znam sto se ofirate. Bolje uci njemački kad se maknu počet će se sposobni vraćat a vi botovi nećete imat gdje nego iz države bježat.
- JThomas
#48399 Re: SDA-All about
ovo jeste tatjana kosović, stvarno. a minka ga je vratila iz kućnog u pritvor, ona priča jel 33. ili 36. sprat. u pravilu se to ne mijenja u toku istrage, možda je bilo izuzeće ili bolovanje drugi put.
- Pryda
#48400 Re: SDA-All about
Gledam sad reakciju mnogih na ovaj post @bunk i nesto kontam jel moguće da nas trola čovjek. Posto svakim postom izazove niz negativnih reakcija drugih forumasa da li je moguće da zapravo to namjerno radi u blacenju SDA. Na svaki njegov hvalospjev se upeca masa ljudi da pljuje. Sumnjiv mi je pravo.