Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
north

#105501 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

Ricken wrote: 30/05/2020 18:09
north wrote: 30/05/2020 16:51 Ricken, ukucane mi neces spominjati, vazi :wink: ...jer ja NIKAD nisam nikome nista spominjao nista sti bi bilo kako ne treba, Charuga i ostali stariji s firuma znaju otkad sam tu i koliko je bilo od tada postova za bana....mozda nekad nesto, ali skoro nikako...postujem da se mnogi ne slazu, i pisi sta hoces i da se sa nijednim mojim slovom ne slazes, stavljaj smajlije, radi sta hoces, sve 5, ali da se spominju ukucani u bilo kakvom kontekstu, ja bih te zamolio da se to vise ne ponavlja ...
Odlično, svaki put kad mi kažeš da lažem dobit ćeš istom mjerom, ok?

Mani se filozofije.
Istom mjerom moze da mi vratis, da i ja lazem, to je istom mjerom i ok, ali ukucane neces spominjati jer ces onda dobiti pravi odgovor..i toliko..vise te ne repliciram i zaobilazicemo se ubuduce...a nastavicu filozofirati :wink:
HowForWhom

#105502 Re: Premijer liga BiH

Post by HowForWhom »

BHF_Manijak wrote: 30/05/2020 18:02 Ima li ijedan dokaz da su Amarove titule namjestene ili je to rekla kazala?
Sto bi rekli “nije za foruma”
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#105503 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Pitar_na_motoru wrote: 30/05/2020 18:24
BHF_Manijak wrote: 30/05/2020 18:02 Ima li ijedan dokaz da su Amarove titule namjestene ili je to rekla kazala?
Sto to ne bi bilo....svaki kriminal je za javnosti pa pucaj ako imas dokaze ali ne placi ako te neko provali radi laznih!
Last edited by hrasno38 on 30/05/2020 18:29, edited 1 time in total.
avetinja

#105504 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Raigor Stonehoof wrote: 30/05/2020 17:09 Svima je jasno da se liga ne nastavlja zbog Borca, ali ako je ikako moguce treba nastaviti Kup i onda pustiti Sirokom da ga osvoji. Ako je preporuka tog nekog Seranica za RS zvanicni razlog zasto se ne nastavlja liga, a ta ista preporuka ne postoji u FBiH iz koje su svi preostali timovi u Kupu, onda ne postoji razlog zasto ga ne zavrsiti.
Već sam spominjao da se kup ne može samostalno nastaviti, jer bi Borac, koji nema dozvolu za nastavak takmičenja, mogao izgubiti mjesto u Evropi, a to bi bilo nepravedno i mogli bi se komotno žaliti UEFI. Seria A se nije nastavila dok nisu stigle vijesti iz Lombardije da se situacija popravlja, a samim time da klubovi iz te regije mogu nastaviti takmičenje. Isto je i kod nas.
ultima_palabra

#105505 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Raigor Stonehoof wrote: 30/05/2020 17:09 Svima je jasno da se liga ne nastavlja zbog Borca, ali ako je ikako moguce treba nastaviti Kup i onda pustiti Sirokom da ga osvoji. Ako je preporuka tog nekog Seranica za RS zvanicni razlog zasto se ne nastavlja liga, a ta ista preporuka ne postoji u FBiH iz koje su svi preostali timovi u Kupu, onda ne postoji razlog zasto ga ne zavrsiti.
Pa samo tri kluba iz RSa, nadju im se tereni u FBiH gdje se moze igrati, ionako nema publike pa nisu na gubitku nikakvom.

Borac igra u Jajcu, Radnik i Zvijezda mogu u Orasje.
HowForWhom

#105506 Re: Premijer liga BiH

Post by HowForWhom »

hrasno38 wrote: 30/05/2020 18:27
Sto to ne bi bilo....svaki kriminal je za javnosti pa pucaj ako imas dokaze ali ne placi ako te neko provali radi laznih!
Mislim da je prava adresa Misimovic, on je nesto to spominjo.
Ja nisam. Ili imas dokaz da jesam?
HowForWhom

#105507 Re: Premijer liga BiH

Post by HowForWhom »

ultima_palabra wrote: 30/05/2020 18:32
Pa samo tri kluba iz RSa, nadju im se tereni u FBiH gdje se moze igrati, ionako nema publike pa nisu na gubitku nikakvom.

A vi recimo da igrate u V. Kladusi, a mi u Gabeli?
hrasno38

#105508 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

avetinja wrote: 30/05/2020 18:28
Već sam spominjao da se kup ne može samostalno nastaviti, jer bi Borac, koji nema dozvolu za nastavak takmičenja, mogao izgubiti mjesto u Evropi, a to bi bilo nepravedno i mogli bi se komotno žaliti UEFI. Seria A se nije nastavila dok nisu stigle vijesti iz Lombardije da se situacija popravlja, a samim time da klubovi iz te regije mogu nastaviti takmičenje. Isto je i kod nas.
O cemu ti pricas ziv bio...cuj nepravedno...a nije nepravedno ne nastaviti prvesntvo i kup radi jednog kluba i jednog entiteta??? Tvoj rezon je ponekad za ozbiljnog posmatranja. Pravedno je proglasiti prvaka prije jos 11 nedovrsenih kola koji bjezi drugoplasiranom dva boda i uslucaju istog broja bodova potencijani prvak ne bi bio prvak, posteno je da ispadnu klubovi bez sansi da se 11 kola probaju izboriti za opstanak a neposteno je da Borac ne ide u Evropu. Sto bi Borac uopste isao u Evropu i sta mu to garantije 4 mjesto Evropu npr. kad bi Siroki uzeo kup??? Ja volim stvarno realne ljude i navijace ali te ponekad zestoko rasplinis da bi pokazao kao da si realan. Nije to u pitanju da je kao u Srbiji odigra jedno kolo i ako Zvezda pobjedi ako sto i jest ona je siguran prvak.....pa nisu u Evropi svi kreteni a mi pametni. Valjda si ceitao da vecina velikih evropskih klubova zeli da igra i ne zeli titule na guzove niti bilo kakve uspjehe jer kad si veliki onda moras cuvati obraz. Na stranu sve ali meni bi bilo zao da Celik ispadne na ovaj nacin a Mladost je sportki kolektiv supaka i bijednika jer znaju da bi 95% oni bili putnici u drugu ligu da se nastavi pa zato i nisu za nastavak.
Ja sam prolse godine ovdje javno cestitiao Sarajevu na prezasluzenoj tituli i kupu kao sto i uvijek cestitiam svaki uspjeh na zelenom terenu pa makar to bilo i razvaljivanje kluba za koji navijam ali dobiti titulu na ovaj nacin je nesportski a pogotovo sto se citava Evropa vratila na zelene terene.
hrasno38

#105509 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Pitar_na_motoru wrote: 30/05/2020 18:36

Izvini ja sam shvatio da ti imas dokaze ali "da nisu za foruma"!
Logovan

#105510 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Dinostula wrote: 30/05/2020 16:02 Stvarno prijetnja u rangu Nadrealista.

Cuj mister Platini ako to jos jednom uradis ja te bum povukal za vestu. :D
Bezveze, ali hajde eto, šta ja mogu. :lol:
The 51st State

#105511 Re: Premijer liga BiH

Post by The 51st State »

Neka pitaju misimovica, covjek ga javno na presici optuzio za necasne radnje.
Logovan

#105512 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Edin Rustemović i Ivan Čurjurić napustili Zrinjski.
avetinja

#105513 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

hrasno38 wrote: 30/05/2020 18:38 O cemu ti pricas ziv bio...cuj nepravedno...a nije nepravedno ne nastaviti prvesntvo i kup radi jednog kluba i jednog entiteta??? Tvoj rezon je ponekad za ozbiljnog posmatranja. Pravedno je proglasiti prvaka prije jos 11 nedovrsenih kola koji bjezi drugoplasiranom dva boda i uslucaju istog broja bodova potencijani prvak ne bi bio prvak, posteno je da ispadnu klubovi bez sansi da se 11 kola probaju izboriti za opstanak a neposteno je da Borac ne ide u Evropu. Sto bi Borac uopste isao u Evropu i sta mu to garantije 4 mjesto Evropu npr. kad bi Siroki uzeo kup??? Ja volim stvarno realne ljude i navijace ali te ponekad zestoko rasplinis da bi pokazao kao da si realan. Nije to u pitanju da je kao u Srbiji odigra jedno kolo i ako Zvezda pobjedi ako sto i jest ona je siguran prvak.....pa nisu u Evropi svi kreteni a mi pametni. Valjda si ceitao da vecina velikih evropskih klubova zeli da igra i ne zeli titule na guzove niti bilo kakve uspjehe jer kad si veliki onda moras cuvati obraz. Na stranu sve ali meni bi bilo zao da Celik ispadne na ovaj nacin a Mladost je sportki kolektiv supaka i bijednika jer znaju da bi 95% oni bili putnici u drugu ligu da se nastavi pa zato i nisu za nastavak.
Ja sam prolse godine ovdje javno cestitiao Sarajevu na prezasluzenoj tituli i kupu kao sto i uvijek cestitiam svaki uspjeh na zelenom terenu pa makar to bilo i razvaljivanje kluba za koji navijam ali dobiti titulu na ovaj nacin je nesportski a pogotovo sto se citava Evropa vratila na zelene terene.
Prije bih rekao da su tvoji romani za ozbiljnog posmatranja. Nauči se da kažeš nešto sa manje riječi.
RS ima 5-6 puta više zaraženih nego FBiH. To što se donekle pokrenuo život, ne znači da može i fudbal. Može se liga nastaviti 1. jula i da se sve završi u roku, bio je danas plan na dnevniku Nove BH.
Uostalom, niko od klubova nije pokazao dovoljnu zainteresovanost za nastavak prvenstva. Osim sjedi na vikendici i kaže da se neće još dugo vratiti. Svi smo iz tih riječi mogli shvatiti o čemu se radi. To ponavljam samo za ljude iz svog kluba, ostale sam komentarisao ranije.
ultima_palabra

#105514 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

ultima_palabra wrote: 30/05/2020 18:32

A vi recimo da igrate u V. Kladusi, a mi u Gabeli?
Kakve to veze s mozgom ima? Samo kazem da ima rjesenja ako ima volje da se igra.
animus

#105515 Re: Premijer liga BiH

Post by animus »

Samo veselo
https://youtu.be/CkTJx0qPiqU
a moze i ova
https://youtu.be/8El1eGWcD48
a tek ova
https://youtu.be/2e_DErbn2xQ

Ali sve je lakse podnijeti kad imas krov nad glavom
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet:
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Company85

#105516 Re: Premijer liga BiH

Post by Company85 »

Zrinjski nije za nastavak Kupa jer je to Beus dogovorio sa Vicom. Beusu je evropa kako god pa je obecao Vici da se Zrinjski nece pridruziti Zeljeznicaru, Sirokom i Gosku sa zahtjevom za nastavak Kupa. Beus to iskoristava da da opet dobije poziciju potpredsjednika saveza.
HowForWhom

#105517 Re: Premijer liga BiH

Post by HowForWhom »

hrasno38 wrote: 30/05/2020 18:39

Izvini ja sam shvatio da ti imas dokaze ali "da nisu za foruma"!
Ma ironicno citiram vaseg kolegu...

@ultima_palabra sto bi ljudi pristali?
Da li bi ti pristo da je obrnutta situacija?
LSD

#105518 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Company85 wrote: 30/05/2020 19:01 Zrinjski nije za nastavak Kupa jer je to Beus dogovorio sa Vicom. Beusu je evropa kako god pa je obecao Vici da se Zrinjski nece pridruziti Zeljeznicaru, Sirokom i Gosku sa zahtjevom za nastavak Kupa. Beus to iskoristava da da opet dobije poziciju potpredsjednika saveza.
Vidiš kako ti to fino rezonuješ :thumbup:
Samo si zaboravio dodati kako ni sarajevo nije za nastavak prvenstva (baš kao što nije zrinjski za nastavak kupa), jer su Begic i Dzemidzic vec sve dogovorili i završili sa Vicom.

One price kako su oni fol za nastavak, davanje ogromnog znacaja obicnom uzimanju brisa, to su price za malu djecu.
Citavo vrijeme igraju duplu igru i mole Boga da se prvenstvo okonca u njihovu korist.
Last edited by LSD on 30/05/2020 19:10, edited 1 time in total.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#105519 Re: Premijer liga BiH

Post by bordo gandalf »

Rekla kazala forumasi su najpametniji likovi
Logovan

#105520 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Savez da veceras kaze pocinjemo igrati sutra, mi bi izasli na teren. :thumbup: Treniramo redovno, kao da je dogovoren nastavak. :thumbup:
HowForWhom

#105521 Re: Premijer liga BiH

Post by HowForWhom »

Sarajevo, Zrinjski i City (cini mi se) jedini ispostovali upute i testirali sve igrace i uposlene i vi kazete da mi nismo htjeli da se nastavi :)
Maharadza

#105522 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

A bilo bi lijepo i da se nastavi liga...ako ništa dobili bi dugotrajnu suspenziju ovi što ne mogu/ne žele platiti ni pišljivo testiranje svojih igrača i uposlenih...tačno opasni po život svojih sugrađana i kolega sportista. :-)
saabsa

#105523 Re: Premijer liga BiH

Post by saabsa »

LSD wrote: 30/05/2020 19:08
Company85 wrote: 30/05/2020 19:01 Zrinjski nije za nastavak Kupa jer je to Beus dogovorio sa Vicom. Beusu je evropa kako god pa je obecao Vici da se Zrinjski nece pridruziti Zeljeznicaru, Sirokom i Gosku sa zahtjevom za nastavak Kupa. Beus to iskoristava da da opet dobije poziciju potpredsjednika saveza.
Vidiš kako ti to fino rezonuješ :thumbup:
Samo si zaboravio dodati kako ni sarajevo nije za nastavak prvenstva (baš kao što nije zrinjski za nastavak kupa), jer su Begic i Dzemidzic vec sve dogovorili i završili sa Vicom.

One price kako su oni fol za nastavak, davanje ogromnog znacaja obicnom uzimanju brisa, to su price za malu djecu.
Citavo vrijeme igraju duplu igru i mole Boga da se prvenstvo okonca u njihovu korist.
Samo jos treba dodati da su najveci protivnici nastavka navijaci zeljeznicara koji su to vec pokazali preko nekoliko parola upucenih NFSBIH
hrasno38

#105524 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

avetinja wrote: 30/05/2020 18:49
hrasno38 wrote: 30/05/2020 18:38 O cemu ti pricas ziv bio...cuj nepravedno...a nije nepravedno ne nastaviti prvesntvo i kup radi jednog kluba i jednog entiteta??? Tvoj rezon je ponekad za ozbiljnog posmatranja. Pravedno je proglasiti prvaka prije jos 11 nedovrsenih kola koji bjezi drugoplasiranom dva boda i uslucaju istog broja bodova potencijani prvak ne bi bio prvak, posteno je da ispadnu klubovi bez sansi da se 11 kola probaju izboriti za opstanak a neposteno je da Borac ne ide u Evropu. Sto bi Borac uopste isao u Evropu i sta mu to garantije 4 mjesto Evropu npr. kad bi Siroki uzeo kup??? Ja volim stvarno realne ljude i navijace ali te ponekad zestoko rasplinis da bi pokazao kao da si realan. Nije to u pitanju da je kao u Srbiji odigra jedno kolo i ako Zvezda pobjedi ako sto i jest ona je siguran prvak.....pa nisu u Evropi svi kreteni a mi pametni. Valjda si ceitao da vecina velikih evropskih klubova zeli da igra i ne zeli titule na guzove niti bilo kakve uspjehe jer kad si veliki onda moras cuvati obraz. Na stranu sve ali meni bi bilo zao da Celik ispadne na ovaj nacin a Mladost je sportki kolektiv supaka i bijednika jer znaju da bi 95% oni bili putnici u drugu ligu da se nastavi pa zato i nisu za nastavak.
Prije bih rekao da su tvoji romani za ozbiljnog posmatranja. Nauči se da kažeš nešto sa manje riječi.
RS ima 5-6 puta više zaraženih nego FBiH. To što se donekle pokrenuo život, ne znači da može i fudbal. Može se liga nastaviti 1. jula i da se sve završi u roku, bio je danas plan na dnevniku Nove BH.
Uostalom, niko od klubova nije pokazao dovoljnu zainteresovanost za nastavak prvenstva. Osim sjedi na vikendici i kaže da se neće još dugo vratiti. Svi smo iz tih riječi mogli shvatiti o čemu se radi. To ponavljam samo za ljude iz svog kluba, ostale sam komentarisao ranije.
Zavisi kome pisem...tebi je potrebno i duze od ovoga!
avetinja

#105525 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

hrasno38 wrote: 30/05/2020 19:25 Zavidi kome pisem...tebi je potrebno i duze od ovoga!
Ne znam sa kime si se do sada dopisivao, ali ispadaš nepismen.
Locked