Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
saabsa

#105451 Re: Premijer liga BiH

Post by saabsa »

Ricken wrote: 30/05/2020 14:07
Logovan wrote: 30/05/2020 12:41 Kakva nepravda prema Čeliku od strane Željezničara.

Ovo uopšte nema veze sa fudbalom.
Zar je postojao neki modus da se ta utakmica odigra? Nakon što su vama dodjeljena 3 ključna boda protiv Zvijezde iz Gradačca, u sezoni kada smo se borili s vama za titulu, savez je rekao da se tako postupa u skladu sa pravilnikom, pa mi nije jasno, šta je u toj situaciji Željezničar mogao učiniti?

Ne sjećam se da nam je neko ponudio opciju da odigramo tu utakmicu. Kad mi objasniš zaključit ću je li propaganda, je li stvarno tako ili samo loš smisao za humor.
Pa sad su ponudili modus da se nastavi bez navijaca pa su vasi navijaci negodovali zbog toga i trazili prekid prvenstva, po meni NSBIH je izasao u susret vasima navijacima i popisao se po klubovima koju su odradili covid testove i bili spremni za nastavak prvenstva.
Juliuscezar

#105452 Re: Premijer liga BiH

Post by Juliuscezar »

Sramota je šta FK Željezničar radi od fudbala u BiH, blokiraju nastavak prvenstva samo da bi sačuvali mjesto koje vodi u Evropu i na taj način se možda sačuvali finansijske propasti. Nisu čak ni igrače testirali, sramota. Naravno sve to rade u suradnju sa drugim timom u padu forme FK Borac iz Banja Luke.
Logovan

#105453 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Ricken wrote: 30/05/2020 15:05 Dobrom znači na konkretno pitanje nemaš odgovor. Žao mi je drug nemam vremena za loš humor. Drugi put. :D
Nemam ni ja vremena za one koji uništavaju bh. fudbal.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#105454 Re: Premijer liga BiH

Post by Velkoski »

Image
Juliuscezar

#105455 Re: Premijer liga BiH

Post by Juliuscezar »

FK Željezničar preko svojih navijača tzv. Manijaka je jasno izjasnio se da je protiv nastavka sezone i tako zakovao još jedan ekser u kovčeg bh fudbala. Jedngo dana će se tom timu sve vratiti, sramota je šta čine
north

#105456 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

Ricken wrote: 30/05/2020 14:15
ultrajvosa 1987 wrote: 30/05/2020 12:28 Pa dobro , posto su komsije moralne i ne bi uzeli titulu onda je sasvim logicno da se ove godine odreknu i nastupa u Evropi, jer nije izboren na terenu nego za zelenim stolom.

U Evropu ove godine da idu:
FK Sarajevo
HŠK Zrinjski
FK Borac
FK Tuzla City

FK Zeljeznicar ne zeli nezasluzeno mjesto koje vodi u Evropu, jer nije ostvareno na terenu nakon 33 kola.
Naravno, ja se potpuno slažem sa ovim prijedlogom. Dapače, u Europu treba poslati Sarajevo, Mladost i Borac kao jedine predstavnike, jer samo oni ne žele nastavak.
Sad vec u nekom razocarenju lagis, a to nije lijepo..mozes li navesti ijedan dokaz ili argument da FCS ne zeli nastavak? Da li je moguce da FCS nece biti razocaran ako se ne ne nastavi i da titula ide nama, naravno, da li su ijedan potez ili rijec napravili da se da do znanja da ne zele nastavak, nisu, obratno, vise puta izjavili da zele nastavak, testirali se odmah, trenirali punim kapacitetom od prvog dana sa trenerom koji je isto tu od prvog dana, za razliku od nekih drugih trenera koji su se bili malo ispalili , tako da bilo dobro da se kaze sta je FCS uradio ili izjavio da se ne nastavi?...samo argumentovano, ne napamet...
Last edited by north on 30/05/2020 15:44, edited 1 time in total.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#105457 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Kakva nemoc ocm.....

Ma vrijedi ovo vise od duple...
:lol:
Melbourne_Australia

#105458 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

dr_arsla wrote: 30/05/2020 15:38
Logovan wrote: 30/05/2020 14:59

Zar je postojao neki modus da se ta utakmica odigra? Nakon što su vama dodjeljena 3 ključna boda protiv Zvijezde iz Gradačca, u sezoni kada smo se borili s vama za titulu, savez je rekao da se tako postupa u skladu sa pravilnikom, pa mi nije jasno, šta je u toj situaciji Željezničar mogao učiniti?

Ne sjećam se da nam je neko ponudio opciju da odigramo tu utakmicu. Kad mi objasniš zaključit ću je li propaganda, je li stvarno tako ili samo loš smisao za humor.
Ma sramota, onako uzeti tri boda, fuj. :( A sad ste još i protiv nastavka prvenstva. Šta uradiste od fudbala i to samo u jednoj sezoni. Žalosno. Vi, Borac i još dva, tri kluba ste protiv nastavka, s tim da niko od njih nije zapeo da se prekine, kao što vi radite.
Slabo ti ide trolanje. Nisi ti dečko taj kapacitet, što je zalosno s obzirom na broj postova ovdje. npr, imaš par pitara koji to iskusno rade, ali ti jednostavno nisi taj nivo.
Nastaviš li me zamarati ovakvim postovima, morat ću ovdje postaviti tvoju sliku i ime, pa makar dobio trajni ban :oops:
:lol: :lol: oplakah
Raigor Stonehoof

#105459 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

Idi dohvacaj lopte dvostrukom prvaku umjesto sto pizdis tu :)
saabsa

#105460 Re: Premijer liga BiH

Post by saabsa »

Raigor Stonehoof wrote: 30/05/2020 15:45 Idi dohvacaj lopte dvostrukom prvaku umjesto sto pizdis tu :)
Ni to ne može, prvo nek se testira 😁
Melbourne_Australia

#105461 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

north wrote: 30/05/2020 15:43
ultrajvosa 1987 wrote: 30/05/2020 12:28 Pa dobro , posto su komsije moralne i ne bi uzeli titulu onda je sasvim logicno da se ove godine odreknu i nastupa u Evropi, jer nije izboren na terenu nego za zelenim stolom.

FK Sarajevo
HŠK Zrinjski
FK Borac
FK Tuzla City

FK Zeljeznicar ne zeli nezasluzeno mjesto koje vodi u Evropu, jer nije ostvareno na terenu nakon 33 kola.
Naravno, ja se potpuno slažem sa ovim prijedlogom. Dapače, u Europu treba poslati Sarajevo, Mladost i Borac kao jedine predstavnike, jer samo oni ne žele nastavak.
Sad vec u nekom razocarenju lagis, a to nije lijepo..mozes li navesti ijedan dokaz ili argument da FCS ne zeli nastavak? Da li je moguce da FCS nece biti razocaran ako se ne ne nastavi i da titula ide nama, naravno, da li su ijedan potez ili rijec napravili da se da do znanja da ne zele nastavak, nisu, obratno, vise puta izjavili da zele nastavak, testirali se odmah, trenirali punim kapacitetom od prvog dana sa trenerom koji je isto tu od prvog dana, za razliku od nekih drugih trenera koji su se bili malo ispalili , tako da bilo dobro da se kaze sta je FCS uradio ili izjavio da se ne nastavi?...samo argumentovano, ne napamet...
Ti se bas pravis lud..Vi fol bili za nastavak..Izasli sa pricom za javnost , zbog nas ti cega..A imali info iz saveza da nece biti nastavka..Zasto bi vi bili za nastavak a imate titulu u rukama?Jos svi vasi iz uprave su u izjavama govorili da je jedino pravedno da se vama titula da..Samo pazi nisam ti ja lesko , razmisli dobro :izet: Jeli mislis da fakat niste imali info iz saveza? Da nece biti fudbala..Cuo si za pr? E zato postoji prica za masu a druga prica je realnost..Cuj oni za nastavak a titula u rukama :lol: To lesku i ostalim tvojim mitomanima pricaj..
mosa rajvosa

#105462 Re: Premijer liga BiH

Post by mosa rajvosa »

Sta Vam je strumfovi pobudalicete :lol: :lol: :lol: :lol:
Sarajevo, Zrinjski i Borac se pitaju da Vam bude lakse, ako Vam ne odgovara hajte u Madjarsku, a zamislite sta cemo Vam jos raditi :izet:
Raigor Stonehoof

#105463 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

eno je ode na tribinu, trči!
HowForWhom

#105464 Re: Premijer liga BiH

Post by HowForWhom »

Ja koliko znam samo su navijaci kluba iz Novog Sarajeva bili protiv nastavka prvenstva.

Zanima me zasto?
Cega se boje?
Logovan

#105465 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

dr_arsla wrote: 30/05/2020 15:38 Slabo ti ide trolanje. Nisi ti dečko taj kapacitet, što je zalosno s obzirom na broj postova ovdje. npr, imaš par pitara koji to iskusno rade, ali ti jednostavno nisi taj nivo.
Nastaviš li me zamarati ovakvim postovima, morat ću ovdje postaviti tvoju sliku i ime, pa makar dobio trajni ban :oops:
Auu prijetnje. :D Jak si, dobar, opasan. 8-)
Dinostula

#105466 Re: Premijer liga BiH

Post by Dinostula »

Logovan wrote: 30/05/2020 16:00
dr_arsla wrote: 30/05/2020 15:38 Slabo ti ide trolanje. Nisi ti dečko taj kapacitet, što je zalosno s obzirom na broj postova ovdje. npr, imaš par pitara koji to iskusno rade, ali ti jednostavno nisi taj nivo.
Auu prijetnje. :D Jak si, dobar, opasan. 8-)
Stvarno prijetnja u rangu Nadrealista.

Cuj mister Platini ako to jos jednom uradis ja te bum povukal za vestu. :D
Ricken

#105467 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

saabsa wrote: 30/05/2020 15:10
Logovan wrote: 30/05/2020 12:41 Kakva nepravda prema Čeliku od strane Željezničara.

Ovo uopšte nema veze sa fudbalom.

Pa sad su ponudili modus da se nastavi bez navijaca pa su vasi navijaci negodovali zbog toga i trazili prekid prvenstva, po meni NSBIH je izasao u susret vasima navijacima i popisao se po klubovima koju su odradili covid testove i bili spremni za nastavak prvenstva.
Tema je utakmica Čelik Željezničar, a ne nastavak PLBiH, tako da promašio cijeli fudbal. :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#105468 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Pitar_na_motoru wrote: 30/05/2020 15:59 Ja koliko znam samo su navijaci kluba iz Novog Sarajeva bili protiv nastavka prvenstva.

Zanima me zasto?
Cega se boje?
Boje se da ne bi pala opet neka petica ili trica na Kosevu pa da pocnete da dizete ruke na sebe i da bordo prijatelji ne zavrse na aparatima ili pocnu da udaraju glavama u zelejzo i placu mjesec dana.....

HowForWhom

#105469 Re: Premijer liga BiH

Post by HowForWhom »

Ocigledno se necega boje iako su pokazali da su aktuelnog prvaka pobjedili dva puta.
Cega se boje unatoc tome sto su dobili 6 bodova fore, a opet iza aktuelnog sampiona i osvaja duple krune?

Jedini koji su ZVANICNO rekli da NE ZELE nastavak hloptanja!
Tomahawk11
Globalni moderator

#105470 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Melbourne_Australia wrote: 30/05/2020 15:50
Ti se bas pravis lud..Vi fol bili za nastavak..Izasli sa pricom za javnost , zbog nas ti cega..A imali info iz saveza da nece biti nastavka..Zasto bi vi bili za nastavak a imate titulu u rukama?Jos svi vasi iz uprave su u izjavama govorili da je jedino pravedno da se vama titula da..Samo pazi nisam ti ja lesko , razmisli dobro :izet: Jeli mislis da fakat niste imali info iz saveza? Da nece biti fudbala..Cuo si za pr? E zato postoji prica za masu a druga prica je realnost..Cuj oni za nastavak a titula u rukama :lol: To lesku i ostalim tvojim mitomanima pricaj..
Jesmo li samo mi imali taj info ili ste i vi?
Ako smo imali info, koji klinac smo onda testove radili?
Da zamažemo javnosti oči?
To sa titulom...na stranu zezancija, ali to niko zasigurno ne zna.
Kad bude zvanično...ovo bubanje medija mi je smiješno prije vremena.
Šta ako donesu odluku da se prekida prvenstvo i sve ostaje kako jeste? Ne ispadaju Čelik i Zvijezda nema prvaka?

Da se razumijemo, niste se ni vi nešto pregulili za nastavak.
mosa rajvosa

#105471 Re: Premijer liga BiH

Post by mosa rajvosa »

hrasno38 wrote: 30/05/2020 16:06
Pitar_na_motoru wrote: 30/05/2020 15:59 Ja koliko znam samo su navijaci kluba iz Novog Sarajeva bili protiv nastavka prvenstva.

Zanima me zasto?
Cega se boje?
Boje se da ne bi pala opet neka petica ili trica na Kosevu pa da pocnete da dizete ruke na sebe i da bordo prijatelji ne zavrse na aparatima ili pocnu da udaraju glavama u zelejzo i placu mjesec dana.....

Image
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#105472 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Ma ne ide ni nama ovo bas u prilog. Nemam pojma kakvi su nasi sa pritiskom?! Valja opet braniti oba trofeja, jbg realno nije isto stizati i drzati.
Al' eto neko mora povuc', ko ce ako nece Sarajevo.
Sve za boljitak BH fudbala.
:nargila:
Last edited by Pitar sa Kariba on 30/05/2020 16:14, edited 1 time in total.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#105473 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

Realno, vise od 50% krivice otpada na Borac, Vicu i kompaniju iz RS. Ovo ce biti ogledni primjer sta ce se desavati u buducnosti sa fudbalom u najslabijoj ligi u evropi.
Ne krivim puno Sarajevo, vjerovatno bi se svaki klub isto ponasao na njihovom mjestu, pa i mi. Kunu se da su za nastavak, sa prekrizenim prstima iza ledja, moleci da se prekine. I mi bi :D
Zrinjski je mutan, garant ce nesto traziti zauzvrat od Vice u iducim sezonama.
Azmir je za nastavak jer konta da bi mozda stigao Borac, Siroki je za nastavak kontajuci da kroz Kup moze u evropu.
Radnik, svakako je Mićo Mićić dogovorio sa Dodikom sve, nece se buniti sta god da bude.
Velez ne može ni gore ni dolje.
Sloboda ima kvalitet da ostane.
Mladost razumijem, prekidaj sad jer ostaju u ligi.
Celik, :roll:
Zvijezda je već prezaljena.
Ricken

#105474 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

north wrote: 30/05/2020 15:43

FK Sarajevo
HŠK Zrinjski
FK Borac
FK Tuzla City

Čuj lažem u razočarenju :D :D

Pa stav vas, Zrinjskog, Borca i Mladosti na prvom sastanku sa NSBiH je da niste za nastavak (pročitati zapisnik u NSBiH, zamoli ahbaba Džemidžića da ti pošalje), kasnije ste promjenili kao fol u javnosti ploču, ali lobirali u RS-u skupa sa Borcem.

Zato postoje naravno i dokazi, koji nisu za ovog foruma. Ali da ne idemo dalje od ovog foruma, vrati se na postove vaših ovde od 20 marta? Nisam ja razočaran, nemam ni razloga, ne smijete nastaviti sezonu nakon dvostrukog karanja, i to imponuje.

Savez nema niti jednog argumenta da ne organizira takmičenje, od 2. jula. UEFA dala saglsnost da može, ali se to ipak neće dogoditi jer se zna ko trenutno vodi Savez. A demagogiju ostavi za svoje ukućane.

P.S. Prisustvo trenera na treningu nije nikakav dokaz, kako Amar ima i pomoćnike, a za razliku od Vinka poznaje i igrače i fudbalsku igru, to makar nije upitno, ni vama. :mrgreen:
HowForWhom

#105475 Re: Premijer liga BiH

Post by HowForWhom »

Imam i ja dokaze ali nisu za ovog foruma
Locked