Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ricken
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#105378 Re: Premijer liga BiH
Ja bih da repliciram...
Vama propade slavlje proslu sezonu, ipak je cigani osvojise a ne zrinjski...
-
The 51st State
#105379 Re: Premijer liga BiH
Kazu da ce zeljeznicari preci na amaterske ugovore kao vid protesta prema nogometnom savezu.
- HowForWhom
#105380 Re: Premijer liga BiH
Dvaestpet godina stariji, a isto (u pet deka) trofeja.
Veliko, mnogo veliko je ovo S A R A J E V O!
Veliko, mnogo veliko je ovo S A R A J E V O!
Last edited by HowForWhom on 30/05/2020 10:03, edited 1 time in total.
- Maharadza
#105381 Re: Premijer liga BiH
I mi smo za prekid pa smo bezze bacili pare na testiranja SVIH UPOSLENIKA kao i održavanja treninga prije svih ostalih...čajnoslu.ultima_palabra wrote: ↑30/05/2020 02:32 Jeste, mi smo bili za prekid i zauzeli smo se kod nasih navijaca Dzemidzica, Hujica i Delica da tako i bude.
- alberto_tomba
#105382 Re: Premijer liga BiH
Velika je steta sto nismo dobili priliku da silujemo ligu do kraja, jer realno smo daleko najbolja ekipa. Na polusezoni smo se pojacali u igrackom i strucnom kadru i ostaje zal sto nismo vise gledali ovu sjajnu ekipu. Igraci su sve vrijeme odrzavali formu u granicama mogucnosti, uprava je uradila sve po pravilima kako bi sto prije pokrenuli trenazni proces nakon ukidanja mjera izolacije.
Rijetko vidjen profesionalizam u nasem fudbalu, kapa dole.
Medjutim, situacija je jasna, odigrali smo po dvije utakmice sa svim ekipama i prekid docekali na prvom mjestu.
Titulu cemo ponosno staviti u vitrine, i sljedecu sezonu lovimo rekord lige od 3 titule zaredom. Pojedinim klubovima ce to posebno bolno pasti, da bas 2021 oborimo taj rekord, ali zivot je takav. Kada svoju "velicinu" gradis na kradjama i prevarama, sudbina to vrati na najokrutniji moguci nacin.
Vrijeme je da se spusti zavjesa na sezonu u kojoj smo i pored svih turbulencija pokazali da smo trenutno daleko najorganizovaniji i najprofesionalniji klub u drzavi. Okrenimo se Ligi Sampiona i PL 2020/2021!
Rijetko vidjen profesionalizam u nasem fudbalu, kapa dole.
Medjutim, situacija je jasna, odigrali smo po dvije utakmice sa svim ekipama i prekid docekali na prvom mjestu.
Titulu cemo ponosno staviti u vitrine, i sljedecu sezonu lovimo rekord lige od 3 titule zaredom. Pojedinim klubovima ce to posebno bolno pasti, da bas 2021 oborimo taj rekord, ali zivot je takav. Kada svoju "velicinu" gradis na kradjama i prevarama, sudbina to vrati na najokrutniji moguci nacin.
Vrijeme je da se spusti zavjesa na sezonu u kojoj smo i pored svih turbulencija pokazali da smo trenutno daleko najorganizovaniji i najprofesionalniji klub u drzavi. Okrenimo se Ligi Sampiona i PL 2020/2021!
-
Melbourne_Australia
#105383 Re: Premijer liga BiH
Ljudi dobili 8 komada od nas u dvije tekme i 6 bodova izgubili
I pisu, steta sto se liga nije nastavila jer smo daleko najbolji..Nije bolest sve sto boli
Ne vrijedi vise tipkati ovdje..Uz duzno postovanje, ovdje pola ljudi ne zna jeli leglo ili ustalo..Furke na nivou lazova...Kaze jedan najveci smo klub smo sad def
A oni i kad su imali 2 titule u ovoj ligi su to pisali..Mitomanija..I dalje vise trofeja i dalje vise pobjeda u medj duelima i dalje vise golova dali u medj duelima i zauvjek veci eur uspjeh..Mitomani ne odustaju..
Last edited by Melbourne_Australia on 30/05/2020 10:17, edited 1 time in total.
- HowForWhom
#105384 Re: Premijer liga BiH
Damo im fore 6 bodova i opet ispred njih.
Steta sto su u savezu podlegli pritisku navijaca kluba iz Novog Sarajeva pa se prvenstvo nece nastaviti.
Steta sto su u savezu podlegli pritisku navijaca kluba iz Novog Sarajeva pa se prvenstvo nece nastaviti.
- alberto_tomba
#105385 Re: Premijer liga BiH
Vama ostaje satisfakcija to sto ste duple sampione pobijedili dva puta u sezoni. Veliki uspjeh za klub koji se nalazi u stanju raspada. Nazalost se za taj podvig ne dobija trofej, ali neku plaketicu bi vam mogli organizovati.Melbourne_Australia wrote: ↑30/05/2020 10:09 Ljudi dobili 8 komada od nas u dvije tekme i 6 bodova izgubiliI pisu, steta sto se liga nije nastavila jer smo daleko najbolji..Nije bolest sve sto boli
![]()
'21 = uvijek 2., nikad 1.
-
The 51st State
#105386 Re: Premijer liga BiH
Tomba slaloma ko u najboljim danima, sve u srz.
Iduca sezona ce biti setanje i rekreacija, zarad toga treba probati sta u evropi uraditi, premijerligaski mulj nece biti reelvantan, eventualno velez i tuzla, to su zdravi klubovi.
Iduca sezona ce biti setanje i rekreacija, zarad toga treba probati sta u evropi uraditi, premijerligaski mulj nece biti reelvantan, eventualno velez i tuzla, to su zdravi klubovi.
-
ultrajvosa 1987
#105387 Re: Premijer liga BiH
Mozda na forumu ti ne slavis, u Skupstini itekako..."bolje Zrinjski nego cigani", moras priznat da je to teski blam za jedan veliki klub i to na najvecem organu kluba. Ne moramo na to dodavat jos Mirzu B i njegov cuveni govor, to je tebra Skupstina, ti i ja mozemo ovdje palamuditi do sutra, al Skupstina...Ricken wrote: ↑30/05/2020 00:05Ja ne navijam za druge klubove. Potpuno mi je svejedno ko će osvojiti kada to nismo mi. Drugim riječima, ne slavimo pobjede ili uspjehe drugih klubova, za razliku od vas. Jbg, ubi vas sindrom male sredine.ultrajvosa 1987 wrote: ↑29/05/2020 23:38Posteno, svaka cast... uzeli 2 derbija, zabili 8 komada, dobili Celik za zelenim stolom i OPET drugi. Kazem ti , vi odavno fudbal ne igrate za titule.
Nadam se da ti je sad drago sto je FKS odbranio titulu, bilo bi bolje da je na Grbavici odbranjena da i vi s nama proslavite , jer bolje mi nego Zrinjski, nije valjda da bi vise volio da Zrinjski osvojio ?
![]()
![]()
Uglavnom, sve sto pises i ti i ja znamo da bi sve isto bilo da su obrnute uloge, i ti bi vise volio i "slavio" da Zrinjski uzme titulu nego FKS, kao i sad da ste prvi da bi hladno prihvatili titulu.
Meni je to sasvim normalno, ipak smo mi jedni pravi rivali u ovoj drzavi, mene libo racku ko se osvojiti Zrinjski, Borac, Siroki... samo da vi ne osvojite, jer mi ne moze nikako biti drago da vi imate npr 10 titula a mi 7 i sl. Zato sto se sve vise i vise odvikavate od titula bolje za nas
- Ricken
#105388 Re: Premijer liga BiH
Nikad mi nismo slavili tuđe titule, a vama smo čestitali.bordo gandalf wrote: ↑30/05/2020 08:52Ja bih da repliciram...
Vama propade slavlje proslu sezonu, ipak je cigani osvojise a ne zrinjski...
To što je pojedinac rekao, nema veze sa mnom ili nekom kritičnom skupinom. U svakom slučaju nema veze sa mnom, pa ne vidim što meni repliciraš s tim. Meni je žao za taj termin, čista iskompleksiranost.
Neko je postavio link gore iz kojeg se jasno vidi da se liga ne nastavlja iz političkih razloga, iako postoje svi uvjeti, što baca sjenu na eventualno proglašenje pobjednika.
Jbt imate više titule dobijenih za zelenim stolom nego na terenu. Ali dobro režimski klub, tako i spada.
- HowForWhom
#105389 Re: Premijer liga BiH
Pitanje je, zasto je savez podlegao pritiscima navijaca iz Novog Sarajeva?
Zasto smo svi mi taoci samo jedne grupe navijaca?
Zasto ti navijaci ne zele nastavak sezone?
Sta se krije iza njihove zelje za nenastavljanjem sezone?
Zasto navijaci kluba iz Novog Sarajeva ne zele nastavak i zasto ne zele da se prvak dobije na zelenom terenu?
Zasto smo svi mi taoci samo jedne grupe navijaca?
Zasto ti navijaci ne zele nastavak sezone?
Sta se krije iza njihove zelje za nenastavljanjem sezone?
Zasto navijaci kluba iz Novog Sarajeva ne zele nastavak i zasto ne zele da se prvak dobije na zelenom terenu?
- Ricken
#105390 Re: Premijer liga BiH
@ultrajvosa 1987":
Majstore ne inputiraj meni nešto s čim veze nemam. Nisam član skupštine i kao punoljetna osoba prihvatam odgovornost samo za vlastite riječi. Slažem se, sramota je ono izrečeno na skupštini, debil, ali to je sve što mogu reći u vezi toga.
Niste vi osvojili titulu, ona je dodjeljena, velika je razlika. Titula se osvaja nakon 33 kola, a dodjeljuje u svakom drugom scenariju. Mi nemamo iskustva sa dodjeljenim titulama, pa nemam stav u vezi toga. Vama ne smeta, iako postoje veliki europski klubovi u drugim ligama koji su javno rekli da im takve titule ne trebaju. Vi to niste rekli. Zato niste veliki. Kraj priče.
Majstore ne inputiraj meni nešto s čim veze nemam. Nisam član skupštine i kao punoljetna osoba prihvatam odgovornost samo za vlastite riječi. Slažem se, sramota je ono izrečeno na skupštini, debil, ali to je sve što mogu reći u vezi toga.
Niste vi osvojili titulu, ona je dodjeljena, velika je razlika. Titula se osvaja nakon 33 kola, a dodjeljuje u svakom drugom scenariju. Mi nemamo iskustva sa dodjeljenim titulama, pa nemam stav u vezi toga. Vama ne smeta, iako postoje veliki europski klubovi u drugim ligama koji su javno rekli da im takve titule ne trebaju. Vi to niste rekli. Zato niste veliki. Kraj priče.
- Ricken
#105391 Re: Premijer liga BiH
Termin pobjedili je neadekvatan. Ponizili je puno primjereniji.alberto_tomba wrote: ↑30/05/2020 10:17Vama ostaje satisfakcija to sto ste duple sampione pobijedili dva puta u sezoni. Veliki uspjeh za klub koji se nalazi u stanju raspada. Nazalost se za taj podvig ne dobija trofej, ali neku plaketicu bi vam mogli organizovati.Melbourne_Australia wrote: ↑30/05/2020 10:09 Ljudi dobili 8 komada od nas u dvije tekme i 6 bodova izgubiliI pisu, steta sto se liga nije nastavila jer smo daleko najbolji..Nije bolest sve sto boli
![]()
'21 = uvijek 2., nikad 1.
-
The 51st State
#105392 Re: Premijer liga BiH
Nekom se dodijeljuju titule nekom isprosene milostinje.svaka skicnost je sasvim slucajna..
Mudogriz je krenuo.
Mudogriz je krenuo.
- HowForWhom
#105393 Re: Premijer liga BiH
I bodovi se osvajaju nakon 90 minuta odigrane utakmice, a ne za zelenim stolom, zar ne!?
Koja klub je ispao gospodski pa nije htio ta tri boda protiv Celika nego odigrao utakmicu?
Koja klub je ispao gospodski pa nije htio ta tri boda protiv Celika nego odigrao utakmicu?
- budzetlija
#105394 Re: Premijer liga BiH
AhahahhahahahMelbourne_Australia wrote: ↑30/05/2020 10:09 Ljudi dobili 8 komada od nas u dvije tekme i 6 bodova izgubiliI pisu, steta sto se liga nije nastavila jer smo daleko najbolji..Nije bolest sve sto boli
Ne vrijedi vise tipkati ovdje..Uz duzno postovanje, ovdje pola ljudi ne zna jeli leglo ili ustalo..Furke na nivou lazova...Kaze jedan najveci smo klub smo sad def
A oni i kad su imali 2 titule u ovoj ligi su to pisali..Mitomanija..I dalje vise trofeja i dalje vise pobjeda u medj duelima i dalje vise golova dali u medj duelima i zauvjek veci eur uspjeh..Mitomani ne odustaju..
Eeee, ali vi imate pokrivenu tribinu
-
north
#105395 Re: Premijer liga BiH
Eki veliki klubovi kazu ne treba nam takva titula i to je kao prigovor FCS, ako sam dobro shvatio? ...da, Bayern koji je svemirski brod to kaze....samo jedno pitanje, samo da je obrnuta situacija i zamijenjene uloge da li bi FKZ javno rekao ne treba nam takva titula?...moze li neko konkretno reci i potvrditi?.ako ne bi, a svi znamo da ne bi, u cemu je problem onda?
Elem, ja bih mnoooogo vise volio da se titula uzme igrajuci do kraja, prosla godina je pravi gust..ovako ako nas zvanicno proglase prvacima, drugaciji je osjecaj, i nije to isto, ali posto znam da FCS nijednim necasnim potezom nije kumovalo da do toga dodje, naravno da je dozivljavam i radujem joj se..ali treba sacekati da zvanicno potvrde, jos bih sacekao, jer kod nas nikad nista nije sigurno...
Elem, ja bih mnoooogo vise volio da se titula uzme igrajuci do kraja, prosla godina je pravi gust..ovako ako nas zvanicno proglase prvacima, drugaciji je osjecaj, i nije to isto, ali posto znam da FCS nijednim necasnim potezom nije kumovalo da do toga dodje, naravno da je dozivljavam i radujem joj se..ali treba sacekati da zvanicno potvrde, jos bih sacekao, jer kod nas nikad nista nije sigurno...
- sve_ovo_ja
#105396 Re: Premijer liga BiH
Oni su kao za nastavak, a nisu se ni testirali kamo li šta drugo poduzeli. Jedina šteta je što im nije za 100 godina ovakav scenario, već uranila Corona godinu dana.
- HowForWhom
#105397 Re: Premijer liga BiH
Pa jedino su se njihovi navijaci ZVANICNO oglasili da ne zele nastavak.sve_ovo_ja wrote: ↑30/05/2020 11:26 Oni su kao za nastavak, a nisu se ni testirali kamo li šta drugo poduzeli. Jedina šteta je što im nije za 100 godina ovakav scenario, već uranila Corona godinu dana.
Bar ja ne upratih da je jos neko
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#105398 Re: Premijer liga BiH
Ma prvak cest 1946 
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#105399 Re: Premijer liga BiH
Pa zar nismo kmecali? Te ofside, te faul.... pa antologijska: " Nije igrao Pidro"....shae_mishevi wrote: ↑30/05/2020 01:21 imas cudnu definiciju kmecanja ocito… al hajemo reci da se kmeci i da vrijedi, da ti ne propadne provala, dok ne dodje trust mozgova da se zavali od smijeha… a u medjuvremenu zamisli kako kmeci onaj koji primi osam laganih od najljuceg rivala
To se druze zove kmecanje. Isto sto vi sada radite, samo si sad sa druge strane pistaljke pa mozda ne vidis.
Kako god mi
- sve_ovo_ja
#105400 Re: Premijer liga BiH
Ma i da ne bude, meni se ova pretkola lige prvaka presviđaju Elme mi.