Nije neophodna, posebno ne meni, nego pisao dzipalo kako mu je važno i da u kupovinu odjeće ide bez auta, a jedino što se sigurno neće otvarati ni u jednom drugom TC u gradu je Zara zbog vlastite politikeLogovan wrote: ↑31/03/2020 20:11A što bi Zara bila neophodna?suit_up wrote: ↑31/03/2020 14:03 Jedino što je na ovoj lokaciji nadohvat ruke (a da nema u ostatku grada) je Zara, ako je uopšte neophodna na svakodnevnoj osnovi. Za sve ovo što si nabrojao moraš poprilično da protegneš korak, Bingo najbliži ti je u Alti koja je udaljena 7-8 minuta, vidiš ti nju, ali izgubiš na pješačkom 3-4 minute. Ne kontam famu sa Vilsom, valjda ovi influenCeri trče pa trendi![]()
Jedino ako si poslom vezan pa mogu razumjeti, svaki drugi razlog da se nekome za ovu skalameriju da 300k KM je smiješan, možeš misliti komšiluka kada im je zgrada u ovakvom stanju.![]()
Gledam ove gore cifre, kada sam kupovao u varijanti investicije lično sam za 110k očekivao mnogo od stana i zgrade sa aspekta fasadnog uređenja (pa i Daciu da kupujem očekivao bih da nije izrešetana kao da je u policijskoj potjeri bila, kamoli nekretninu), za 300k bih zahtijevao da mi sija kao Empire State Building, pa jbt sračunaj koje su to pare za jedan stan (spavaonu). Za te pare se vila pravi u predgrađu sa finom parcelom na kojoj napraviš vrt i urediš travnjak sa fontanom koji lično kosiš i održavaš, roštiljaš sa prijateljima kad ti volja, napraviš i bazen ako imaš novca, dereš se po kući kad ti je želja i šta već ne, tada pričamo o kvaliteti života i tada ti je šetnja Vilsom smiješna kao jedan od parametara koji opisuje "idealnu" lokaciju za život.