Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Locked
zippoo87

#251 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by zippoo87 »

Dozer wrote: 28/05/2020 13:30 Jedno pitanje za sve kontrase bilo kakvog pokretanja bilo cega protiv SDA vlasti, a to je upravo ovo o cemu se ovdje prica...

Sta je, po vama, to sto bi se trebalo uraditi kako bi se stvari pocele pokretati s mrtve tacke?

U odgovoru na pitanje pozeljno je voditi se sljedecim cinjenicama:
- Ovdje ne postoji opozicijska politicka ni opcija, a ni volja (dok postoji hronicni nedostatak muda) da se stvari pokrenu na neki konkretan nacin.
- Formiranje novih stranaka i "politicka" borba vec 25 godina nisu dale rezultate.
- Demokratske parlamentarne metode evidentno nemaju nikakvog ni efekta, a ni sanse.

Sta preostaje?
Po meni - ulica.
Da li je bitno ko ce pokrenuti takva, takodjer demokratska desavanja?
Po meni - nebitno.
Da li je ulica i narodni bunt ono sto moze promijeniti stvari?
Po meni - da, jedino to ce i pokrenuti stvari.

Ako neko ima neku konkretniju ideju ili prijedlog ili misljenje, bujrum.
Samo kada se slijedeci puta bude masovno izlazilo na ulicu,ne ici pred institucije i protestvovati,nego se podijeliti u 2-3 grupe sa po 10-15000 ljudi i krenuti prema Poljinama,krenuti prema hotelima Budnje,krenuti na imovinu Selimovica,kremnuti paliti auta (privatna) od avih politicara koje znate i koji su u halci godinama

Pa kada im izgori kuca,auto,kada im zapalis fabriku ili imovinu,kada strah proradi,onda ce se stvari brzo pomjeriti sa mrtve tacke
Onda ce se i ostali prepasti...garantujem da bi iz straha pola njih podnijeli ostavke,kao sto uradi Ganibegovic skoroxprepala se guzica zatvora i pobjeze
Dozer

#253 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by Dozer »

I 2014. sam govorio da se ne pali ono sto je nase i sto cemo mi platiti...ali niko me nije slusao :D
MaksprotivMarksa

#254 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by MaksprotivMarksa »

staxx wrote: 28/05/2020 13:36
MaksprotivMarksa wrote: 28/05/2020 11:32 Trebao je onda i Mirsad da podnese ostavku iz moralnih razloga zbog desavanja u njegovoj stranci, trgovalo se i kupovalo i kod njega, ali to je nebitno, bitno je da niko ne potrosi svoj glas na tu opciju jer je nesigurna, bez vizije i prethodne provjere, 2 godine stranka postoji - program ne postoji - za sta ljudi protestvuju i za sta se zalazu, moral nije politicka kategorija i ne moze se politicki boriti za moral, ali se moze boriti za sve sto je Pici vec pomenuo, a to se ne radi.

Sa ovim ne poredim Bakira i Mirsada, nije Mirsad lopov, ali izgleda da ni on ne slijedi svoju logiku i principe.

Platforma je sa protestima zakasnila, osulo se mnogo clanstva, a to nece biti protesti, to je setnja kojom se pokusava povecati vidljivost organizacije, bilo je takvih prijedloga i u proslosti, samo je sada toliki pad da se mora nesto uraditi.

Platformi svi dajte sansu, ali ako birate izmedju njih i Cetvorke, mislim da je jasno da izbor treba biti Cetvorka, a do 2022. ce vam kadrovi Platforme sami reci sa kim su ukoliko pratite lokalnu politicku scenu u BiH.

I da, ja sam prvi za proteste, ali moram da znam za sta se zalazem, a ne da protestvujem zarad protesta.
Mene zanima o kojim trgovanjima unutar stranke govoriš?! Pricas o nekakvom hajrovanju u stranci koja je odbila finansiranje iz budzeta, koja je nova na politckoj sceni i o covjeku koji nema oraha u dzepu jer nikada ranije nije bio na politickoj sceni?!

A to što je po tvom razmišljanju za proteste kasno, znači da ih ni sada ne treba biti, pa nek nam bude kako bude... E to nas je prvenstveno i dovelo do ovdje gdje smo sada, ali hajmo i nastaviti jer, eto kasno je sad...
O trgovanju za unutarstranacke funkcije, blokadi rada organa stranke, prijetnjama i pritiscima na unutarstramackim izborima, pogledaj temu Platforme i vidjeces na sta se misli.

Mirsad sam nije Platforma, strabku cine ljudi, a vrh Platforme cine ljudi iz BPS-a, SDA, DF, NS, dosta njih je i izbaceno iz svojih stranaka zbog mahinacija, svi oni su uzurpirali mnoge odbore i cekaju nove politicke dogovore sa svojim politickim ahbabima iz proslosti, neki su tu da profitiraju na poslovnom planu itd...

I da, Platforma nema pravo na bilo kakvu naknadu do izbora, ako predstavnici Platforme budu izabrani onda ce Platforma moci odbiti neka sredstva, za sada se samo zalazu za to.

Protesti nisu dovoljni samo po sebi ako ne znam ZA STA protestujem, znamo mi PROTIV cega, ali ne znamo ZA STA, a odgovor na pitanje ZA STA ne postoji jer slovo programa ne postoji i u stranci se ne radi na tom planu, a i stav rukobodstva stranke je da se ne deklarira po mnogim pitanjima, sucmurasto, mozemo ali i ne moramo sa Bakirom.

Necu vise na ovu temu, ako zelis da vidis sta je problem sa Platformom izlistaj temu Platforme, pitaj bivse clanove Platforme, raspitaj se o ljudima oko Mirsada, izguglaj ih, sta je bilo sa odborima u Visokom i Gracanici, sta je bilo sa regionalnom organizacijom Bosna.

Na proteste idite i protestujte za moral, ja samo kazem da to nije politicka kategorija, a ja sam spreman za ozbiljnije stvari i od protesta, ali ne za nedeterminirane ljude i poprilicno sumnjivu sivu organizaciju.

I molim te Iskro, ja nisam rekao da je za proteste kasno, kasno je za Mirsada i Platformu za ozbiljnije artikulitano okupljanje, ja nisam nikada rekao da su protesti nepotrebni, svako dobro.
Kikibombona

#255 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by Kikibombona »

Ako ne bude pljuska bice 2-3 hiljade ljudi, sto je za nase prilike ozbiljna brojka.
staxx

#256 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by staxx »

MaksprotivMarksa wrote: 28/05/2020 15:44 Protesti nisu dovoljni samo po sebi ako ne znam ZA STA protestujem, znamo mi PROTIV cega, ali ne znamo ZA STA,
Ako znaš PROTIV čega protestuješ, onda po automatizmu bi trebao da znaš šta želiš da postigneš...
Nije mi jasno kako je moguće da protestiraš protiv nekog stanja, a da pri tome nije jasno koje je željeno stanje?!
Razlog PROTIV čega protestuješ, treba da bude individualan, mada mislim da je jasno da su razlozi manje više univerzalni jer smo svi u istom čamcu koji ima rupe kroz koje ulazi voda...

A te navodno unutarstranačke nečasne podjele nekih kvazi funkcija je baš onako nešto za očekivati u stranci kakva je Platforma...
Platforma trenutno nepoznata na političkoj sceni i bez ikakvih postignutih rezultata, ali eto kidaju se za nekakve pozicije kadrovskih komisija i Boga zna šta... how yes no

P.S.: u ulozi sam simpatizera ove pokrenute priče i profesora, iskra ne - mada razmišljam da i to postanem - ako prije toga ne raspalim za njemačku kao i pola moje uže porodice, pa eto ostanite u bosni vi koji ne vidite ZA ŠTA treba izači na ulicu... sačekajte još jedno 5 godina u tom bunilu, a onda se u miru rastalite za ovo malo jada što će ostati nakon što se popljačka MMF-ova sadaka.
zippoo87

#257 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by zippoo87 »

Dozer wrote: 28/05/2020 15:29 I 2014. sam govorio da se ne pali ono sto je nase i sto cemo mi platiti...ali niko me nije slusao :D
ponavljanje je majka znanja kazu :D

treba ponavljati i usmjeriti ali poznavajuci nase bezmude momke danas,tesko da ko ima muda da se bori i vrati politicarima sve ono sto oni nama rade 30 godina

to bi trebala biti bas ebeno hrabra grupa ljudi,barem 50000,koji bi se borili i protiv policije i protiv svih
gdje u BiH naci 50 000 spremnih na ludilo...pa kod nas da uzmes sve one ultrase iz svih klubova u BiH,ne bi mogao sakupiti 50 000
no_sekirli

#258 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by no_sekirli »

deny_s wrote: 28/05/2020 14:09
no_sekirli wrote: 28/05/2020 09:02 Treba probuditi i natjerati prosvjetare da iziđu i iskažu svoj bunt, jer nam odgajaju djecu i imaju 1000 KM sa završenim fakultetima, a Fikro za 5 mailova, 5 listova A4 papira i uz poznanstva na nezakonit način (kako sam priznaje) zaradio 300 000 KM samo na jednom poslu.
Treba probuditi medicinske sestre, policiju i slične i reći im da se se ne isplati dati glavu za 1000 KM, kao čuvar reda u ovoj smiješnoj državi i da nitko ne odgovara za to (kao ona 2 policajca u Sarajevu).
Ma daj,šta lupaš bezveze,kakvi prosvjetari, drotovi,medicinske sestre,te nekakvi ekonomisti,pravnici,i druge PM kojih je puna ova vukojebina.
Taj sloj društva je i preplaćen za svoj rad/nerad.
I kakvo hebeno davanje glave....koliko samo pogine radnika na građevini a rade za trećinu drotove plate..
Tu su i ti hebeni prosvjetari kojih ima više od đaka i koji su isto preplaćeni za to njihovo trosatno radno vrijeme,te medicinske sestre koje su umislile da
su vrhunski hirurzi,dr.mr i ostali qurci.
Što se tiče tog tvog frenda, uhljebljenog na državnu sisu,reci mu da mu je i to 1700 km previše za taj njegov kao fol rad i da ako mu je malo,nek ugrije
prkno pa nek i on pere tepihe,i radi te poslove za "nepismene"..
Pun mi je qurac takvih "obrazovanih" koji misle da ako završe/kupe neki glupi fakultet treba da imaju 5 milja jer eto tamo neki perač tepiha zarađuje više
od njih.
Nauci se normalno komunicirati, bez psovki i sa, barem osnovnom, kulturom dijaloga, pa me onda citiraj. Do tada, s takvim razmisljanjem, savjetujem ti da se uclanis u SDA, ako vec nisi do sada.
U toj skupini cak i malinari mogu uvoziti specijalnu medicinsku opremu, a nepismeni stranacki vojnici zaradjivaju vise od diplomiranih pravnika ili profesora.
deny_s

#259 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by deny_s »

Dozer wrote: 28/05/2020 15:29 I 2014. sam govorio da se ne pali ono sto je nase i sto cemo mi platiti...ali niko me nije slusao :D
Kome si govorio..nama na forumu :D
deny_s

#260 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by deny_s »

no_sekirli wrote: 28/05/2020 16:31 Nauci se normalno komunicirati, bez psovki i sa, barem osnovnom, kulturom dijaloga, pa me onda citiraj. Do tada, s takvim razmisljanjem, savjetujem ti da se uclanis u SDA, ako vec nisi do sada.
U toj skupini cak i malinari mogu uvoziti specijalnu medicinsku opremu, a nepismeni stranacki vojnici zaradjivaju vise od diplomiranih pravnika ili profesora.
Sa takvim razmišljanjem bi prije rekao da si ti u sda..što se mene i sda tiče,mrzim ih više nego bilo koga ovdje na forumu( ne znam za picija i još neke :D
Glupa ti je priča sa pozivanjem prosvjetara,drotova,medicinskih sestara,itd itd da izađu na proteste protiv sda kad ih je ta ista sda uhljebila
na ta mjesta,i očekivati da bilo ko iz te skupine ide na proteste koje neki mirso organizuje je nonsens
Mislim da tebi i tom frendu ne bi smetali malinari,nepismeni stranački vojnici,nepismeni .političari,stanje u ovoj vukojebini,itd itd samo da vi imate jedno 4-5 milja,odnosno da imate više od onog "nepismenog" perača tepiha.
belfy

#261 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by belfy »

pici wrote: 27/05/2020 23:38
belfy wrote: 25/05/2020 20:48 ja mislim da nama treba neko kao ti. ko je dovoljno dugo vani, kao i profa. jer kako ces bolje sagledati stanje ako sam nisi dovoljno dugo van procesa koji se odvijaju. povedi nas! ...ili nam barem reci sta je pravo rjesenje...
imate profu idte masite zastavama kod sebilja... zao mi golubova nece imat sta jest dok bidnete naprdjivali o necem velikom i vaznom...
ti bas ne kontas sarkazam, a? trebao si barem procitati barem jos jedan moj upis na ovoj temi... prije ces ti, sa takvim razmisljanjem, mahati profi nego ja. on tipuje na tvoj kalibar. ove sto kasno kontaju...

vidim sada da i ovaj protiv Marksa ne cita. prvo je lajkovao moj post prije, a sada tvoj protiv mene. izgleda da gleda i citao koliko i ti... doduse, mozda ni on ne konta sarkazam...
MaksprotivMarksa

#262 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

staxx wrote: 28/05/2020 16:00
MaksprotivMarksa wrote: 28/05/2020 15:44 Protesti nisu dovoljni samo po sebi ako ne znam ZA STA protestujem, znamo mi PROTIV cega, ali ne znamo ZA STA,
Ako znaš PROTIV čega protestuješ, onda po automatizmu bi trebao da znaš šta želiš da postigneš...
Nije mi jasno kako je moguće da protestiraš protiv nekog stanja, a da pri tome nije jasno koje je željeno stanje?!
Razlog PROTIV čega protestuješ, treba da bude individualan, mada mislim da je jasno da su razlozi manje više univerzalni jer smo svi u istom čamcu koji ima rupe kroz koje ulazi voda...

A te navodno unutarstranačke nečasne podjele nekih kvazi funkcija je baš onako nešto za očekivati u stranci kakva je Platforma...
Platforma trenutno nepoznata na političkoj sceni i bez ikakvih postignutih rezultata, ali eto kidaju se za nekakve pozicije kadrovskih komisija i Boga zna šta... how yes no

P.S.: u ulozi sam simpatizera ove pokrenute priče i profesora, iskra ne - mada razmišljam da i to postanem - ako prije toga ne raspalim za njemačku kao i pola moje uže porodice, pa eto ostanite u bosni vi koji ne vidite ZA ŠTA treba izači na ulicu... sačekajte još jedno 5 godina u tom bunilu, a onda se u miru rastalite za ovo malo jada što će ostati nakon što se popljačka MMF-ova sadaka.
Kunem ti se da ti nisi skontao napisano, ja te pozicam na protest sa radikalnim desnicarima (Platforma nije to) pa se ti odazovi, toliko o tome koliko artikulacija cilja nije potrebna, a u ovom slucaju to ne postoji.

Za ovo drugo, kako rekoh, izguglaj i iscitaj, jednostavno je, mnoho srece u smjeni SDA kadrova sa kadrovima iz BPS-a, ASDA, DF-a, SDA, NS-a (protjerani) vam zelim, narocito simpatizerima koji nekriticki razmisljaju, a 2022. godine cu te pitati koliko je bitno ZA STA se protestvuje kada kadar Platforme bude igrao na poziciji Plehe za SDA.
MaksprotivMarksa

#263 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

belfy wrote: 28/05/2020 18:53
belfy wrote: 25/05/2020 20:48 ja mislim da nama treba neko kao ti. ko je dovoljno dugo vani, kao i profa. jer kako ces bolje sagledati stanje ako sam nisi dovoljno dugo van procesa koji se odvijaju. povedi nas! ...ili nam barem reci sta je pravo rjesenje...
imate profu idte masite zastavama kod sebilja... zao mi golubova nece imat sta jest dok bidnete naprdjivali o necem velikom i vaznom...
ti bas ne kontas sarkazam, a? trebao si barem procitati barem jos jedan moj upis na ovoj temi... prije ces ti, sa takvim razmisljanjem, mahati profi nego ja. on tipuje na tvoj kalibar. ove sto kasno kontaju...

vidim sada da i ovaj protiv Marksa ne cita. prvo je lajkovao moj post prije, a sada tvoj protiv mene. izgleda da gleda i citao koliko i ti... doduse, mozda ni on ne konta sarkazam...
Lajkovao sam ja i psotove u kojima sam peder, ustasa, cetnik, mozda ti ne kontas 😍 a Pici ti je odgovorio sarkasticno Domwnovicu foruma Klix 🤣
MaksprotivMarksa

#264 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Kikibombona wrote: 28/05/2020 15:51 Ako ne bude pljuska bice 2-3 hiljade ljudi, sto je za nase prilike ozbiljna brojka.
Hoce ako se zbroje svi prisutni na Carsiji u tom trenutku 😁 sto nije nemoguce 🤣 100 dovezenih autobusom na hodocasce Mirsi i maksimalno 800 naivaca ljutih na sistem koji ne shvataju da su u toj situaciji sa igracem sa klupe 🇧🇦
belfy

#265 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by belfy »

MaksprotivMarksa wrote: 28/05/2020 18:59

Lajkovao sam ja i psotove u kojima sam peder, ustasa, cetnik, mozda ti ne kontas 😍 a Pici ti je odgovorio sarkasticno Domwnovicu foruma Klix 🤣
ti mu neki advokat? nek se sam izjasni, kao sto ti nisi... sta ti je Domwnovic? ne treba nekoga biti stid ako ne skota. vise je za stida kad se izvlaci, a jos preko tudje guzice i vise...
MaksprotivMarksa

#266 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Ma niko, izvini, nemoj me samo tuci molim te, izguglaj Domwanovic pa ce ti i gugl ponuditi da naucis nesto novo 🤣
RtrnOfSalisbury

#267 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by RtrnOfSalisbury »

... u tradiciji je da bejha saptom pane ...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#268 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by pici »

smiri se .BA sta si uprego... polaHko terapija pa gledaj zelenilo...

Image
belfy

#269 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by belfy »

sad i ti njemu advokat, a niko ne odgovara licno... nista onda, eto vas, pa se grijte...
DonieBrasco

#270 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by DonieBrasco »

Ne zasluzjemo mi promjenu, neka SDA, HDZ, SNDS, neka ih jos 30. godina.
Kikibombona

#271 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by Kikibombona »

MaksprotivMarksa wrote: 28/05/2020 19:04
Kikibombona wrote: 28/05/2020 15:51 Ako ne bude pljuska bice 2-3 hiljade ljudi, sto je za nase prilike ozbiljna brojka.
Hoce ako se zbroje svi prisutni na Carsiji u tom trenutku 😁 sto nije nemoguce 🤣 100 dovezenih autobusom na hodocasce Mirsi i maksimalno 800 naivaca ljutih na sistem koji ne shvataju da su u toj situaciji sa igracem sa klupe 🇧🇦
Uskoro ce protest pa cemo vidjeti.

Mirso je potpuno drugaciji od svega sto imamo na politickoj sceni i zato on ima dobru podrsku. Uz to, dosta ljudi zeli proteste, da se pobune protiv ovog ludila neovisno na organizatora protesta.
aerodinamika

#272 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by aerodinamika »

Kikibombona wrote: 28/05/2020 20:04
MaksprotivMarksa wrote: 28/05/2020 19:04
Uskoro ce protest pa cemo vidjeti.

Mirso je potpuno drugaciji od svega sto imamo na politickoj sceni i zato on ima dobru podrsku. Uz to, dosta ljudi zeli proteste, da se pobune protiv ovog ludila neovisno na organizatora protesta.
vjerovatno je i prof samo mali tocak u svemu ovome
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ifimes- ... /200527074
IFIMES: Novalić na udaru političko-mafijaških struktura
deny_s

#273 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by deny_s »

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/haos ... /200528103
Ovo su protesti ali Ameri nisu bezmude bošnje
Dozer

#274 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by Dozer »

deny_s wrote: 28/05/2020 16:52
Kome si govorio..nama na forumu :D
I onima na ulici. ;)
no_sekirli

#275 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!

Post by no_sekirli »

deny_s wrote: 28/05/2020 17:38
no_sekirli wrote: 28/05/2020 16:31 Nauci se normalno komunicirati, bez psovki i sa, barem osnovnom, kulturom dijaloga, pa me onda citiraj. Do tada, s takvim razmisljanjem, savjetujem ti da se uclanis u SDA, ako vec nisi do sada.
Sa takvim razmišljanjem bi prije rekao da si ti u sda..što se mene i sda tiče,mrzim ih više nego bilo koga ovdje na forumu( ne znam za picija i još neke :D
Glupa ti je priča sa pozivanjem prosvjetara,drotova,medicinskih sestara,itd itd da izađu na proteste protiv sda kad ih je ta ista sda uhljebila
na ta mjesta,i očekivati da bilo ko iz te skupine ide na proteste koje neki mirso organizuje je nonsens
Mislim da tebi i tom frendu ne bi smetali malinari,nepismeni stranački vojnici,nepismeni .političari,stanje u ovoj vukojebini,itd itd samo da vi imate jedno 4-5 milja,odnosno da imate više od onog "nepismenog" perača tepiha.
Nigdje ja nisam naveo da ja nemam ili imam 4-5 milja. Iskreno, radim u privatnoj firmi sa 100+ uposlenih, prijava na cijelu platu koja ima 4 cifre, radim 8 sati dnevno. I nije mi lose. Boze podrzi. U stranci nisam nikada bio, kao dijete sam ostao razocaran sto mi se raspala drzava u krvi, a ja nisam bio kriv ni za sto. Niti moj caca. I od tada, uzdam se samo u svoje ruke i pamet.

Ali nije mi ni dobro, jer vidim da se ljudi pate, iskljucivo zbog nepravde, a najcesce ne zbog osobne nesposobnosti. I znam da mi cesto i poslovi koje firma nudi i radi, ovise o volji Fadila, Josipa ili Dusana.

Ukljucio si se u sred rasprave, vidio sintagmu gdje sam naveo da bi skolovani ljudi ipak trebali imati malo vlastite savjesti i da treba i njih, uz sve potplacene ljude dovuci na proteste, a branis tezu da je ok da lik sa 2 razreda skole, bez fiskalnih racuna, placanja poreza, a uz pomoc Partije zaradjuje vise. Zato jer je mozda u Partiji, ili ispija serbe sa Asimom Sarajlicem?

Pa tko bi po tebi trebao voditi proteste, i tko bi trebao na njih doci?

Ja uopce i ne znam tko je taj profa, vidio ga drugi put u zivotu kod Senada neki dan. Ali mu skidam kapu sto organizira protest, a i sam poznaje svu letargiju ovog naroda i ne boji se vlastitog ukopavanja. Jer, ruku na srce, ako je ovaj forum samo 50% glas naroda, tamo ce biti 200 ljudi. Nazalost.
Locked