Fikret (srebrena malina) i respiratori

Locked
joint union

#4801 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by joint union »

Veigar wrote: 28/05/2020 14:55
joint union wrote: 28/05/2020 14:46
Veigar wrote: 28/05/2020 14:43
nije kako mislim nego kako sam dosad, tako što obilazim mjesta gjde se okupljaju osobe koje ne izlaze na izbore te ih molim da izađu i daju svoj glas, i mogu vam reć da nnije lahko nimalo. Al malo nas je što to radimo, je rdrugačije kad samo ja dođem ili kad dođe još 10 ljudi iza mene i svi isto govore, da vidiš ponda kako se drugačije razmišlja. Eto vam prijedlog pa bujrum.
Svasta. Evo idem i ja sa tobom, samo mi bogati reci gdje su ta mjesta "gdje se okupljaju osobe koje ne izlaze na izbore", prvi put cujem da ima tako nesto. Evo ni moj kmet ne zna, kaze isao bi i on da se okuplja, svakako ne glasa.
Iskreno sad, nakon što uvidjeh da me samo trolaš, zaboli me ona stvar šta ćeš i kako ćeš. Isključujem se iz rasprave i sretno u još minimalno 30 godina vladavine ovih istih na koje se konstantno žališ. ako preživiš do tad. :kiss:
izvinjavam se sto te trolam :| , odoh se povuci na mjesto "gdje se okupljaju osobe koje ne izlaze na izbore"
RtrnOfSalisbury

#4802 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by RtrnOfSalisbury »

izvrsio sam vjestacenje slika od 80 transpiratora iz kine i ovije 40 od brace arapa i utvrdio da postoji bitna razlika: na onije 80 iz kine pise iris crc, a na ovijem od bogate brace ne pise pa je utvrdjeno da se radi o razlicitim modelima 8) trebalo bi jos vidjet sta je sa ovije 20, pisel iris crc
Veigar

#4803 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Veigar »

detroit-mercy wrote: 28/05/2020 14:52
dr_Evil wrote: 28/05/2020 14:50
Veigar wrote: 28/05/2020 14:46
Pa brale dokaži da se krade nemoj samo frustracije istresat ovdje, ja koliko vidim vi samo frustracije istresate ovdje i to je to, ok mi je to što ovjde radite ali ništa promijenit nećete i samo vlastite živce gubite. Dete malo te moždane vijuge uključit i razmislit kako i šta u narednom periodu. Život ne traje 4 godine, mnogo duže brale moj, ok prevare te jednom pa drugi put pa treći put, pa nije do njih brate do tebe je.
Rekoh da sam otisao i prijavio, rekli mi u miliciji da se ne zajebajem i gledam svoja posla, a doticni iz stranke mi prijetili jako dugo. Ja da gonjam vjetrenjace dok Joe black i Fiki kradu tendere ne pada mi napamet, ali cu se rado prikljuciti svakom ozbiljnom pokretu. Vec sam rekao da znam kako sam bih bitku vodio, ali ne znam
Vec je odavno opsta istina da u BiH izboren ne dobijaju biraci vec brojaci :mrgreen:
Da ih vidim kako će ukrast kad 80% posto izađe na izbore, pod uslovom da je ovih dodatnih 30% sve protiv SDA što opet ne mora da znači da je istina.
dr_Evil

#4804 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by dr_Evil »

Veigar wrote: 28/05/2020 14:57
detroit-mercy wrote: 28/05/2020 14:52
dr_Evil wrote: 28/05/2020 14:50

Rekoh da sam otisao i prijavio, rekli mi u miliciji da se ne zajebajem i gledam svoja posla, a doticni iz stranke mi prijetili jako dugo. Ja da gonjam vjetrenjace dok Joe black i Fiki kradu tendere ne pada mi napamet, ali cu se rado prikljuciti svakom ozbiljnom pokretu. Vec sam rekao da znam kako sam bih bitku vodio, ali ne znam
Vec je odavno opsta istina da u BiH izboren ne dobijaju biraci vec brojaci :mrgreen:
Da ih vidim kako će ukrast kad 80% posto izađe na izbore, pod uslovom da je ovih dodatnih 30% sve protiv SDA što opet ne mora da znači da je istina.
Mi ne baratamo realnim podatcima, BH sigurno ima milion stanovnika manje nego se sluzbeno vodi, mislim da je izlaznost puno veca, ako racunas da dijaspora ne glasa, a nije
JThomas

#4805 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by JThomas »

izbori se prvenstveno dobijaju zapošljavanjem i podjelom guzovače. "hard" krađa je korektiv do nekoliko postotaka. kao sbb i df.
lacrima

#4806 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by lacrima »

JThomas wrote: 28/05/2020 15:07 izbori se prvenstveno dobijaju zapošljavanjem i podjelom guzovače. "hard" krađa je korektiv do nekoliko postotaka. kao sbb i df.
Veca je kradja unutar stranaka za preferencije nego izmedju stranaka. Jedino znacajna moze biti kradja putem ponistavanja listica za predsjednistvo (2018.), ostali nivoi su unutar 1% po meni.
Maraschino

#4807 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Maraschino »

Ovu lakrdiju treba prekinuti i pokusat spasiti te pare. Nazvati kinesku ambasadu da vide ko je taj sto je isporucio respiratore da vide sa njima nacin da se to sve vrati i spasu pare.
Mislim da bi to Kinezi uradili jer za njih tih 10tak milona i nije neka ozbiljna cifra.

EU je prosle godine trazila od Kine da usvoji zahtjev potrosaca EU da se proizvod moze vratiti u nekom roku bez obrazlozenja zasto(kao u EU) i mislim da su pristali na to.

Ako ima nekog osnova da se Fikret i ostali koji su radili mimo zakona stave malo iza resetaka i to je to. Ovako, razvlacenje do u nedogled odnosno dok se stvar ne relativizuje.
dr_Evil

#4808 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by dr_Evil »

lacrima wrote: 28/05/2020 15:15
JThomas wrote: 28/05/2020 15:07 izbori se prvenstveno dobijaju zapošljavanjem i podjelom guzovače. "hard" krađa je korektiv do nekoliko postotaka. kao sbb i df.
Veca je kradja unutar stranaka za preferencije nego izmedju stranaka. Jedino znacajna moze biti kradja putem ponistavanja listica za predsjednistvo (2018.), ostali nivoi su unutar 1% po meni.
Mozda su i vise, nego nevazeci listici su jako izrazeni i upadaju u oci. Ono sto sam naveo ranije je da privatne stamparije pogotovo iz RS-a prave listice, dovoljno je jedan listic viska da se napravi bugarski voz
JThomas

#4809 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by JThomas »

s tim da "voz" ne falsifikuje tvoj regularni glas. svaki učesnik u "vozu" dobrovoljno pristaje na to, da glasa za "koga treba". on služi "samo" da namještači budu sigurni da je zaista tako glasao.
dr_Evil

#4810 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by dr_Evil »

JThomas wrote: 28/05/2020 15:22 s tim da "voz" ne falsifikuje tvoj regularni glas. svaki učesnik u "vozu" dobrovoljno pristaje na to, da glasa za "koga treba". on služi "samo" da namještači budu sigurni da je zaista tako glasao.
Dobrovoljno je upitno, ali u svakom slucaju pristaje. Ovo je uhljebistan ipak, veliki broj bi mozda promijenio taj dobrovoljni glas da smije
JThomas

#4811 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by JThomas »

to najčešće za sitnu lovu u kešu. najveći problem ipak je sistemska i institucionalna kupovina.
winpin

#4812 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by winpin »

Veigar wrote: 28/05/2020 14:04
Neam pojma kmetu, ne smaram se oko fikre i solaka plaho, više me brine izlaznost na sledećim izborima, nešto na što realno mogu utjecati. Predlažem i tebi isto. ;)
Ako iz ovoga SDA bulumenta ostane neokrznuta , kada su svi od javnosti, novinara,portala,opozicije pa do i njihovih koalicionih partnera saglasni da se dogodila nevidjena pljacka, onda nam druze nikakvi izbori i izlasnost nece pomoci. Ono sto je najbitnije je da Tuzlastvo korektno uradi svoj dio posla i da se kriminalni zlocinci adekvatno kazne, da se direktno u SDA upre prstom i javno kaze da su lopovska stranka, cime bi ova drzava dobila bar trun nade da se isplati boriti i izaci na izbore i kazniti govna. U suprotnom, osokljeni da mogu raditi sta im se ceifne, da mogu nastaviti pljackati kao i dosada, a od sada jos i bezobzirnije NIKAKVI IZBORI i IZLAZNOST nece imati utjecaj. Uvijek ce moci vise pokrasti i ponistiti glasova nego sto se bude glasalo protiv njih.
dr_Evil

#4813 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by dr_Evil »

JThomas wrote: 28/05/2020 15:26 to najčešće za sitnu lovu u kešu. najveći problem ipak je sistemska i institucionalna kupovina.
Slazem se, i razloga je mnogo.

Ali uvijek treba izaci, glasati, pa nek oni dopisuju, makar ne mogu napisati da si glasao za njihovog(bar mislim). Samo ne treba imati velika ocekivanja, nismo vise klinci
dr_Evil

#4814 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by dr_Evil »

winpin wrote: 28/05/2020 15:31
Neam pojma kmetu, ne smaram se oko fikre i solaka plaho, više me brine izlaznost na sledećim izborima, nešto na što realno mogu utjecati. Predlažem i tebi isto. ;)
Ako iz ovoga SDA bulumenta ostane neokrznuta , kada su svi od javnosti, novinara,portala,opozicije pa do i njihovih koalicionih partnera saglasni da se dogodila nevidjena pljacka, onda nam druze nikakvi izbori i izlasnost nece pomoci. Ono sto je najbitnije je da Tuzlastvo korektno uradi svoj dio posla i da se kriminalni zlocinci adekvatno kazne, da se direktno u SDA upre prstom i javno kaze da su lopovska stranka, cime bi ova drzava dobila bar trun nade da se isplati boriti i izaci na izbore i kazniti govna. U suprotnom, osokljeni da mogu raditi sta im se ceifne, da mogu nastaviti pljackati kao i dosada, a od sada jos i bezobzirnije NIKAKVI IZBORI i IZLAZNOST nece imati utjecaj. Uvijek ce moci vise pokrasti i ponistiti glasova nego sto se bude glasalo protiv njih.
Drago mi je da jos uvijek postoje ljudi koji misle da treba pustiti institucije da rade svoj posao i jos ima vjere u njih. Ne mozemo svi biti zatrovani kao nas par ovde, sta smo davno digli ruke od institucija
JThomas

#4815 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by JThomas »

postoje, zovu se asim, fadil, bakir... :mrgreen:
sumirprimus

#4816 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by sumirprimus »

I kazu Fikro ukro. Nije Fikro ukro, trudio se, radio, snaso se.
Nego jel vazi dozvola i za ovih 20 registratora?
I kako su tacno dobili dozvolu tu je mutan i ovaj iz agencije za lijekove? Ima li tu osnova za propitivanje u Sipi?
Jel ozdravio Solak kad ce polagat racune pred narodnim sudom?
Treba li bukagija?
hillbill

#4817 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by hillbill »

sumirprimus wrote: 28/05/2020 17:16 I kazu Fikro ukro. Nije Fikro ukro, trudio se, radio, snaso se.
Nego jel vazi dozvola i za ovih 20 registratora?
I kako su tacno dobili dozvolu tu je mutan i ovaj iz agencije za lijekove? Ima li tu osnova za propitivanje u Sipi?
Jel ozdravio Solak kad ce polagat racune pred narodnim sudom?
Treba li bukagija?
oni samo bogu polazu racune....cengic
hillbill

#4818 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by hillbill »

nisam siguran da ces dobiti sansu da izades na izbore
Veigar

#4819 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Veigar »

hillbill wrote: 28/05/2020 17:56
nisam siguran da ces dobiti sansu da izades na izbore
To je već drugi par opanaka.
NediM17

#4820 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by NediM17 »

Fiki, solak i dilfaš na ispitivanju u SIPI. :thumbup: :bih:
winpin

#4821 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by winpin »

Hadzija Fikro i mrlja od maline na saslusanju u prostorijama SIPA!

https://www.klix.ba/vijesti/bih/fikret- ... /200528126
RtrnOfSalisbury

#4822 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

sad su najvazniji ljudski zivoti. posto su konacno poceli mecat u organe vlasti, organe po ljepoti nije fer da bejha zdravstvo pokaze nebrigu naspram sun-hanume i ne ucini sve da je vrati na duznost sto prije. bice transpiratora i malina ali lijepije djevojki u organima nikad dovoljno. za nadati se da sun-hanumi nije nista ozbiljno i da ce se na vlastitim nogamah vratit na poso. kako je krenulo po zlu i ona bazvrk ce se razboljet :sad:
RtrnOfSalisbury

#4823 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

winpin wrote: 28/05/2020 19:06 Hadzija Fikro i mrlja od maline na saslusanju u prostorijama SIPA!

https://www.klix.ba/vijesti/bih/fikret- ... /200528126
fiketov prvi odgovor je kazu moji izvori: znatel vi kako je nabavka transpiratora strasno komplikovat poso .... ne pitajte me vise nista
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4824 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by pici »

Solak,Hodžić i Novalić na saslušanju u SIPA-i!

aaa vidzaj fOdilja u kolu...
Freamon Lester

#4825 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Freamon Lester »

Fadile izdrzi!
Locked