Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Tromblon

#1051 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by Tromblon »

Natruha neke lažne duhovitosti?

Ovo su ipak teorije zavjere, kontaš? Opusti se malo. Ako ti se ne sviđa i misliš da je glupost nemoj čitati i odgovarati.
jeza u ledja

#1052 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by jeza u ledja »

Tromblon wrote: 26/05/2020 21:51
jeza u ledja wrote: 26/05/2020 21:47
Tromblon wrote: 26/05/2020 21:11 Ne kontam koji se kurac onda javljaš i glumiš poklopac.
Nista ti ne kontas.
Mislim, samo si mi tužan. Pogotovo u odgovoru Demoniki. Da se koristim i naslađujem tuđom mukom zbog palamuđenja. Tebi treb izvući uši zbog ovog i još jednu vaspitno-popravnu opalit da ti se glava okrene sram da te bude.
Kao sto rekoh - prestani koristiti tudje probleme radi svojih nebuloza. Ti govoris o necemu sto se mene licno dotice.
Tebe ocigledno ne.

Niko ti nije napisao da se "nasladjujes".
Tromblon

#1053 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by Tromblon »

jeza u ledja wrote: 26/05/2020 22:08
jeza u ledja wrote: 26/05/2020 21:47

Nista ti ne kontas.
Mislim, samo si mi tužan. Pogotovo u odgovoru Demoniki. Da se koristim i naslađujem tuđom mukom zbog palamuđenja. Tebi treb izvući uši zbog ovog i još jednu vaspitno-popravnu opalit da ti se glava okrene sram da te bude.
Kao sto rekoh - prestani koristiti tudje probleme radi svojih nebuloza. Ti govoris o necemu sto se mene licno dotice.
Tebe ocigledno ne.

Ma ja, kad nekog znaš cijeli život i porodicu mu i provedeš godine pomažući, naravno da te se ne dotiče. Koji kont?!?!
jeza u ledja

#1054 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by jeza u ledja »

Tromblon wrote: 26/05/2020 22:12
jeza u ledja wrote: 26/05/2020 22:08

Tebe ocigledno ne.

Ma ja, kad nekog znaš cijeli život i porodicu mu i provedeš godine pomažući, naravno da te se ne dotiče. Koji kont?!?!
Dobro bolan meni ne bi palo na pamet da trpam tudje dijete u ovakvu diskusiju i napravio sam gresku sto sam uopste spomenuo sebe, kad me lik vuce za jezik.

A eto ti o tudjoj djeci pametuj, siroko ti polje. :wink:
DEMONIKA

#1055 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by DEMONIKA »

jeza u ledja wrote: 26/05/2020 21:47 Ja trebam biti roditelj osobe kojoj je dijagnosticiran autizam,
  • a tvoj kolega iznad
moze imati samo prijatelje s autistickim djetetom da bi izlacio naucno-fantasticne dijagnoze?
Ovdje, sa svojim insinuacijama i pokušajem da me svrstaš u bilo koju grupu sa svojim louzy šukanjem da me žigošeš kao teoretičara zavjere, si mnogo više rekao o sebi i svojim argumentima i u kom pravcu želiš odvući razgovor.
Protivljenje, ili zabrinutost nekvalitetnim lijekovima, ukljucujuci i vakcine, je razumljiva. No protivljenje vakcinama, kao i uspostavljanje veza izmedju bolesti koje nemaju veze s vakcinama generalno je teski idiotizam. Idiotizam koji se siri svijetom, kao i ova pandemija i dovodi u opasnost milione djece jer se ovakav idiotizam siri sve do vodecih ljudi u svijetu.
Diskutabilno je to oko vakcina i vjerovano bi zahtijevalo dugogodišnja istraživanja objektivnih i nezavisnih strručnjaka da bi se zbilja ustanovilo da li su skroz bezopasne i kolika je poveznica sa autizmom.

Zato je i naziv teme takav kakav jeste, pa mi je bez veze kada napadate ljude koji iznose svoje viđenje o cjepivima, lizarrdima, nwo , postavljaju linkove i pišu svoja mišljenja, ipak je ovo njihova tema.

Moje dijete je uredno cijepljeno na sve što je bilo obavezno u BIH
srećom imala sam perijatra koji nije bio opsjednut kljukanjem djece antibioticima, i nije mu bilo mrsko objasniti pro et contra bilo kojeg lijeka, vakcine, operacije krajnika, sinusa etc. I velika mu hvala.

Hvala i Titi koji nije kupovao vakcine kao što nam ovi kupuju respigistratore :mrgreen: nego ih je exyu pravila (pa je samim tim bio poznat sadržaj vakcine) tako da sam i ja uredno pelcovana

U exyu je ionako bilo nepisano pravilo da su se zdrava djeca vodila po komšiluku kod zaražene djece da se i oni zaraze, umjesto vakcinisanja :mrgreen:

a da mi danas ovi naši vlastodršci uvezu vakcine i kažu da su obavezne, ono ne znam, fala ciao :run:

btw, u svemu ovom ne razumijem tu agendu da će nevakcinisana djeca zaraziti vakcinisanu, jer koja je poenta vakcine onda
armin071

#1056 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by armin071 »

Evo jedna slika koja paše uz ovu temu... Ne znam da li je montaža ali čisto sumnjam pošto nam je filantrop imao i jače izjave od ove pa nisu bile sumnjive.

Image
CPT

#1057 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by CPT »

armin071 wrote: 27/05/2020 00:05 Evo jedna slika koja paše uz ovu temu... Ne znam da li je montaža ali čisto sumnjam pošto nam je filantrop imao i jače izjave od ove pa nisu bile sumnjive.

Image
Ako vec siris glupost nemoj zaboraviti drugi dio...

Image

To je onaj sa "The history ..."
DEMONIKA

#1058 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by DEMONIKA »

CPT wrote: 27/05/2020 00:17
armin071 wrote: 27/05/2020 00:05 Evo jedna slika koja paše uz ovu temu... Ne znam da li je montaža ali čisto sumnjam pošto nam je filantrop imao i jače izjave od ove pa nisu bile sumnjive.

Image
Ako vec siris glupost nemoj zaboraviti drugi dio...

Image

To je onaj sa "The history ..."
kad bi ti sam sebe kvotao i Tesla bi u smiraju počivao
jeza u ledja

#1059 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by jeza u ledja »

DEMONIKA wrote: 26/05/2020 23:12
jeza u ledja wrote: 26/05/2020 21:47 Ja trebam biti roditelj osobe kojoj je dijagnosticiran autizam,
  • a tvoj kolega iznad
moze imati samo prijatelje s autistickim djetetom da bi izlacio naucno-fantasticne dijagnoze?
Ovdje, sa svojim insinuacijama i pokušajem da me svrstaš u bilo koju grupu sa svojim louzy šukanjem da me žigošeš kao teoretičara zavjere, si mnogo više rekao o sebi i svojim argumentima i u kom pravcu želiš odvući razgovor.
Protivljenje, ili zabrinutost nekvalitetnim lijekovima, ukljucujuci i vakcine, je razumljiva. No protivljenje vakcinama, kao i uspostavljanje veza izmedju bolesti koje nemaju veze s vakcinama generalno je teski idiotizam. Idiotizam koji se siri svijetom, kao i ova pandemija i dovodi u opasnost milione djece jer se ovakav idiotizam siri sve do vodecih ljudi u svijetu.
Diskutabilno je to oko vakcina i vjerovano bi zahtijevalo dugogodišnja istraživanja objektivnih i nezavisnih strručnjaka da bi se zbilja ustanovilo da li su skroz bezopasne i kolika je poveznica sa autizmom.

Zato je i naziv teme takav kakav jeste, pa mi je bez veze kada napadate ljude koji iznose svoje viđenje o cjepivima, lizarrdima, nwo , postavljaju linkove i pišu svoja mišljenja, ipak je ovo njihova tema.

Moje dijete je uredno cijepljeno na sve što je bilo obavezno u BIH
srećom imala sam perijatra koji nije bio opsjednut kljukanjem djece antibioticima, i nije mu bilo mrsko objasniti pro et contra bilo kojeg lijeka, vakcine, operacije krajnika, sinusa etc. I velika mu hvala.

Hvala i Titi koji nije kupovao vakcine kao što nam ovi kupuju respigistratore :mrgreen: nego ih je exyu pravila (pa je samim tim bio poznat sadržaj vakcine) tako da sam i ja uredno pelcovana

U exyu je ionako bilo nepisano pravilo da su se zdrava djeca vodila po komšiluku kod zaražene djece da se i oni zaraze, umjesto vakcinisanja :mrgreen:

a da mi danas ovi naši vlastodršci uvezu vakcine i kažu da su obavezne, ono ne znam, fala ciao :run:

btw, u svemu ovom ne razumijem tu agendu da će nevakcinisana djeca zaraziti vakcinisanu, jer koja je poenta vakcine onda
Fino si onda mogla njemu umjesto meni reci da ne spominje djecu s autizmom ako nije roditelj takve djece, kao sto si rekla meni. No nisi. :wink:

A o autizmu je dosta toga istrazeno i uzroci se ne ticu vakcina. No djaba ponavljati ljudima koji ne zele da citaju. To sto ti nagadjas o vakcinama i u autizmu - upravo to je teoretisanje, i ako oboje tako razmisljate definitivno spadate u istu grupu. :wink:

Ne postoji poveznica jednog s drugim. To je glupost, shvatas li? Globalna glupost kao milion drugih koje u vremenu interneta sire planetom tacno ko ovaj virus. Neke su smislenije od drugih, neke lakse za povjerovati. Neke mozda imaju i djelic istine, ali su uglavnom gluposti, koje razni ljudi iz raznih razloga promoviraju lakovjernim ljudima zeljnim teorija. Cesto iz vlastitog interesa, bilo politickog, bilo finansijskog, bilo cisto radi vlastite promocije, a cesto cisto iz razonode. Doslovce jedan covjek moze uz malo srece uspjesno progurati neku totalnu glupost (tipa ovo 5g) i to kad jednom uhvati korjenje ne popusta. Bukvalno nekad iz proste zajebancije.

Dovodjenje u sumnju i testiranje svake uboge teorije je razvodnjavanje istine, bitnog od nebitnog, i dovodi u opasnost milione djece ciji roditelji bukvalno nece vjerovati ni jednoj vakcini, niti drzavi koja zeli vakcinisati djecu. Zasto stati na tome onda? Zasto ne istraziti svaku vakcinu i njene nuspojave u raznim bolescugama? Zasto ne istraziti ulogu 5G? NLO? Masona...reptila?

Tebi smijesno? Pa ima onih koji stvarno u to vjeruju. Zasto - jer sve vise preovladava histerija nepovjerenja u osnovne postulate organizovane drzave, nauke i tehnologije. Covjek bez ikakve struke, bez ikakve skole, bez dvije procitane knjige u zivotu, moze upalit kompjuter, doc na internet i plasirat kojekakve teorije na koje se ljudi pecaju.
Kaze onaj, kao to je samo moje misljenje, a ovo je njegovo. (isto Big Lebowski, sto je, zanimljivo, ujedno i nick jednog ovdje, prepoznace se :D ) . Nisu u pitanju razlicita misljenja. U pitanju je povjerenje u ljude koji se u to razumiju bolje nego ja, u njihov konsenzus, na isti nacin na koji ja ocekujem od drugih da imaju povjerenje u ono sto ja govorim u mojoj struci. Jer sam ja proveo vrijeme radeci na tome, skolujuci se u vezi toga, razmisljajuci o tome. Nisam prodavao zjale citavu mladost da bi onda upalio kompjuter i vidio neke Australce kako razbijaju monitore i odlucio da to tako treba. Jebo pamet, jebo znanje. Hajmo formirati internacionalno udruzenje tupih mozgova i pretvarat se da smo otkrili tajne svijeta. Preskocit godine skole, rada i truda i hajmo buc - ta ce doktori, ta ce vakcine. Hajmo ih rusit.
Jebiga oni su slobodni i nezavisni. Mi ostali smo naivne ovce koje su naucili pogresno. :oops:

A ovamo, "udruzenje" puno kojekakvih frikova sa astralnim prenosima. Njhov virus je sto puta zarazniji od bilo kakve Corone. Pa onda i hajmo rec relativno ozbiljni ljudi dodju ovdje i postavljaju neozbiljne teze, naslove i video uratke.

To je u stvari prava pandemija. Sto rece moj kolega na pocetku svega ovog - zivimo u vrijeme globalne "infodemije".
Dead Man Walking

#1060 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by Dead Man Walking »

Drug ne vjeruje u vakcine, cak su mu se djeca radjala u kadi nekim prirodnim putem, a ne u bolnici. Curica od kako se rodila ne znam jel dvije hefte svezala da joj nesto ne fali, il prehlada, il osip, al on samo homeopatija, folovi, kakav doktor kakvi bakraci. Dok je jednom nesto nije bas spopalo, e onda se “izlano”
u prici da je vodio doktoru i da je dobila antibiotike koji su pomogli.
cyprus

#1061 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by cyprus »

Tromblon wrote: 26/05/2020 21:35...Ipak, nekad treba i razmisliti o nečemu, propitati, pogledati, a ne slijepo vjerovati...
Divno, ovo mi je jedan od omiljenih tipova rečenica :) posebno zato što ga obično izgovaraju likovi koji slijepo vjeruju kojekakvim youtube kanalima, Davidu Ickeu, nekakvoj Erni Selimović, Ivanu Pernaru i sličnim... Da li ste njihove navode propitali, provjerili ili o istima bar čestito razmislili? Da li ste zaista ozbiljno razmislili o tezi da su se doslovno milioni naučnika i doktora širom svijeta ujedinili u namjeri da izjebu mater čovječanstvu i pomognu Billu Gatesu da se dodatno obogati? Šta ste konkretno provjerili i propitali u tom pogledu?
Diwan

#1062 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by Diwan »

Tromblon

#1063 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by Tromblon »

cyprus wrote: 27/05/2020 06:08
Tromblon wrote: 26/05/2020 21:35...Ipak, nekad treba i razmisliti o nečemu, propitati, pogledati, a ne slijepo vjerovati...
Divno, ovo mi je jedan od omiljenih tipova rečenica :) posebno zato što ga obično izgovaraju likovi koji slijepo vjeruju kojekakvim youtube kanalima, Davidu Ickeu, nekakvoj Erni Selimović, Ivanu Pernaru i sličnim... Da li ste njihove navode propitali, provjerili ili o istima bar čestito razmislili? Da li ste zaista ozbiljno razmislili o tezi da su se doslovno milioni naučnika i doktora širom svijeta ujedinili u namjeri da izjebu mater čovječanstvu i pomognu Billu Gatesu da se dodatno obogati? Šta ste konkretno provjerili i propitali u tom pogledu?
Izvini Lik nisam te prepoznao. A, ti si mene provalio iz prve. Baš si mi sladak, načitan i pametan rodila majka. Šta još pametnog znaš da zboriš, a da ne prokenjaš. Vidim i ti si jedan od onih koji bi se prvo šprdali, ponižavali pa dijelili lekcije.

Pošto si tako vispren molim te objasni mi dokle bi čovječanstvo došlo u svom razvoju da se nije razmišljalo, propitivali, gledalo i nije slijepo vjerovalo.

Po tvom rezonu bi smo i danas živjeli na ravnoj ploči, a gravitaciju i električnu energiju ne bi smo otkrili. A, kamoli ikad usudili pomisliti izgraditi svemirski brod.

Ajde begaj bre.
ultima_palabra

#1064 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by ultima_palabra »

Interesantna je ta zamjena teza po kojoj ako vjerujes takvim spodobama umjesto nauci, onda si neko ko razmislja svojom glavom :mrgreen:
Tromblon

#1065 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by Tromblon »

ultima_palabra wrote: 27/05/2020 13:26
Interesantna je ta zamjena teza po kojoj ako vjerujes takvim spodobama umjesto nauci, onda si neko ko razmislja svojom glavom :mrgreen:
I ti pročitaj moj post iznad. I mani se etiketiranja, vrijeđanja i omalovažavanja.
ultima_palabra

#1066 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by ultima_palabra »

Opet zamjena teza, ne vrijedja on tebe nego ti njega.
Tromblon

#1067 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by Tromblon »

Aj i ti begaj bre.
mO k3

#1068 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by mO k3 »

Tromblon wrote: 27/05/2020 13:38 Aj i ti begaj bre.
koji ti je kurac ??
dosao si ovdje poceo si da vrijedzas svakoga ko ne misli kao i ti .... polako ali sigurno gubis kontrolu nad sobom
Dozer

#1069 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by Dozer »

CPT wrote: 26/05/2020 20:12
Pogledaj ti malo kome je sve poklonio... od hrane do reproduktivnog zdravlja, sve redom... 50miljard da bi zaradio sta tacno? Pare koje je vec imao da ne bi platio porez.... Clever! :roll: Toliko uspjesno krije bogatstvo (valjda nema za dobro racunvodostvo) da je prepolovio bogatstvo (donacijama).
I na tih 50B nije platio 25B poreza jer je to donirao. Tako fercera svaki milijarder koji donira.
Na tome se zapravo zaradjuje, odnosno cuva se bogatstvo, tj. ne daje se drzavi za porez. Isto rade i Soros i Rockefeler i svi ostali.
Dozer

#1070 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by Dozer »

jeza u ledja wrote: 26/05/2020 20:53 Licno poznajes 2 milijardera. :D Svaka cast, na svijetu ih ima samo 2000. Ne razumijem kakve veze ima s temom to koga ti poznajes i cim se bave, no otkricu ti jednu tajnu - mnogi milijarderi se ne "bave svojom bransom". Sta znaci uopste "bransa". To ono, zavrsis fakultet, bavis se svojom bransom? Ima svakakvih milijardera, a neki od njih se ne bave apsolutno nicim osim trosenja para.

Ja ne donosim zakljucke, samo govorim o faktima. Ti te, fakte, ili preskaces ili interpretiras suprotno od onog sto oni govore.
Koliko znam fondacija jedino i sto radi je poklanja pare, s tim sto to nekome poput tebe ocigledno je toliko strano da ne razumijes uopste kako fondacije funkcionisu, pa mislis da se pare "poklanjaju da se iskorjenila glad".

Na koji nacin Gates "zaradjuje od vakcine"? Napisi u 2 recenice?

Ti si onaj sto je pisao da si htio nesto donirati njegovoh fondaciji jelde? Sad pricas o poznavanju milijardera. Sve mi se cini da je prica s tobom gubljenje vremena.
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Slazem se, apsolutno je irelevatno ko koga poznaje. Bransa - zna se sta je. I ne, nije nuzno vezana za zavrseni fakultet :D

Ne postoji milijarder koji se ne bavi nicin. Da se ne bavi nicim, ne bi ni imao milijarde. Prosta logika.

Nek' si mi rek'o kako funkcionisu fondacije :D :D :D

Ne, nisam ja pisao da sam htio ista donirati njegovoj fondaciji. Pobrkao si me s nekim.

Gates trenutno ne zaradjuje na ovoj vakcini jer ona jos ne postoji. Ako se desi "njegova" vakcina, onda ce zaradjivati na onome sto se bude trpalo u nju, a sto ce on kontrolisati.

Eto, na sve sam ti odgovorio. Sad jedno pitanje za tebe - koliko imas godina, iskreno?
Dozer

#1071 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by Dozer »

jeza u ledja wrote: 26/05/2020 20:54 Dijete udari kamion nakon primanja vakcine. Zakljucak - kriva je vakcina.

To je nivo tvog rezonovanja.

PS: I jos nesto. Vecini djece kojim je dijagnoziran autizam daleko od toga da je "zivot unisten". Kako njima tako i njihovim roditeljima. Cak sta vise, ljudi sa autizmom mogu zivjeti vrlo uspjesan zivot. Ako se ne varam upravo je Bill Gates jedan od ljudi za koje se sumnja da ima neku formu autizma.
:zid: :facepalm:
Tromblon

#1072 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by Tromblon »

mO k3 wrote: 27/05/2020 14:09
Tromblon wrote: 27/05/2020 13:38 Aj i ti begaj bre.
koji ti je kurac ??
dosao si ovdje poceo si da vrijedzas svakoga ko ne misli kao i ti .... polako ali sigurno gubis kontrolu nad sobom
Prvi koji počne da vrijeđa i onda se pravi pametan :thumbup:.
TheCitizen

#1073 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by TheCitizen »

Ovdje sve isto. Argumenti se ignorisu a bitno je samo prepucavanje. Spadaju li Bakir diverzant i njegova Sebi ja hanuma u teorije zavjere ili su oni stvarna zavjera?
Dozer

#1074 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by Dozer »

Klasika, moj ti. Ali, kao i na vecini ovakvih mjesta na internetu, i ovdje vlada "internet znanje" mladjarije i ocigledan nedostatak stvarnog zivotnog iskustva i znanja. Ono sto se nadje na internetu ili sta se cuje od nekoga - to je to.
jeza u ledja

#1075 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by jeza u ledja »

Dozer wrote: 27/05/2020 14:46
jeza u ledja wrote: 26/05/2020 20:53 Licno poznajes 2 milijardera. :D Svaka cast, na svijetu ih ima samo 2000. Ne razumijem kakve veze ima s temom to koga ti poznajes i cim se bave, no otkricu ti jednu tajnu - mnogi milijarderi se ne "bave svojom bransom". Sta znaci uopste "bransa". To ono, zavrsis fakultet, bavis se svojom bransom? Ima svakakvih milijardera, a neki od njih se ne bave apsolutno nicim osim trosenja para.

Ja ne donosim zakljucke, samo govorim o faktima. Ti te, fakte, ili preskaces ili interpretiras suprotno od onog sto oni govore.
Koliko znam fondacija jedino i sto radi je poklanja pare, s tim sto to nekome poput tebe ocigledno je toliko strano da ne razumijes uopste kako fondacije funkcionisu, pa mislis da se pare "poklanjaju da se iskorjenila glad".

Na koji nacin Gates "zaradjuje od vakcine"? Napisi u 2 recenice?

Ti si onaj sto je pisao da si htio nesto donirati njegovoh fondaciji jelde? Sad pricas o poznavanju milijardera. Sve mi se cini da je prica s tobom gubljenje vremena.
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Slazem se, apsolutno je irelevatno ko koga poznaje. Bransa - zna se sta je. I ne, nije nuzno vezana za zavrseni fakultet :D

Ne postoji milijarder koji se ne bavi nicin. Da se ne bavi nicim, ne bi ni imao milijarde. Prosta logika.

Nek' si mi rek'o kako funkcionisu fondacije :D :D :D

Ne, nisam ja pisao da sam htio ista donirati njegovoj fondaciji. Pobrkao si me s nekim.

Gates trenutno ne zaradjuje na ovoj vakcini jer ona jos ne postoji. Ako se desi "njegova" vakcina, onda ce zaradjivati na onome sto se bude trpalo u nju, a sto ce on kontrolisati.

Eto, na sve sam ti odgovorio. Sad jedno pitanje za tebe - koliko imas godina, iskreno?
Iskreno?
Iskreno da ti kazem, ne samo na osnovu teme posto znam tvoj forumski opis - pises kao dijete, a znam da si djuturum stariji od mene, a ni ja nisam vise mlad covjek. Ja cisto sumnjam da ti mozes nabrojati vise od 10 milijardera, a kamo li da poznajes dvojicu. (Rokefeleri, Sorosi, Gejtsovi....to su imena koja vidis po sajtovima gdje citas sund koji ti formira svjetonazor).
Znam da si i o drugim stvarima sklon teorijama zavjere. To se desi kad preskocis kljucne godine u nekim stvarima jbg, jer razmisljanja su ti na nivou nene iz kakve piljare.

Inace, naravno da postoje milijarderi koji se ne bave nicim. Upravo - prosta logika, koju nema potrebe razlagati nekom ko nije odmah skonto.

PS: Pardon, nisi ti htio donirati, vec si trazio od njih donaciju.
Post Reply