SDP
-
kluz franjo
#60802 Re: SDP
A gdje ih samo štancaju ovakve "na kalup"?
Sve im počinje i završava na "ja te 'nako pljunem, a ti sada dokazuj da nisam trebao!"
A matematika je, "jednom ću valjda ubosti, pa će to legalizovati svu onu drugu pljuvačinu".
Kod SDA i bratskim im partnerima iz Tronošca, koji god kamen da podigneš, nađeš kriminal i korupciju.
Ne stigne ih čovjek popljuvati, koliko su u stanju pokrasti, ali jok...
Ako je Faktor "izrazio sumnju", onda...
Netje motji...
Nismo svi isti!
Morate se više (po)truditi.
Sve im počinje i završava na "ja te 'nako pljunem, a ti sada dokazuj da nisam trebao!"
A matematika je, "jednom ću valjda ubosti, pa će to legalizovati svu onu drugu pljuvačinu".
Kod SDA i bratskim im partnerima iz Tronošca, koji god kamen da podigneš, nađeš kriminal i korupciju.
Ne stigne ih čovjek popljuvati, koliko su u stanju pokrasti, ali jok...
Ako je Faktor "izrazio sumnju", onda...
Netje motji...
Nismo svi isti!
Morate se više (po)truditi.
- Kejn
#60804 Re: SDP
Kolko ste rape oprali drugovi
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#60805 Re: SDP
Zamisli koliko ste ocajni kad morate da izmisljate afere...koji jadni zivoti jbtThe 51st State wrote: ↑24/05/2020 22:34Cim se vrpoljis znaci da neki stranacki smrad izvrces, obicno se ljudi obrsuvaju na nosioca porike kada je sadrzajiste neprijatan. Dakle zamolio bih te da me zaobices sa svojim seljackim forama ako nemas sta konkretno odgovoriti.Leverage wrote: ↑24/05/2020 21:14Čitav dan te ljudi prevrću k'o cement u civarama, a ti svako malo dođeš po jošThe 51st State wrote: ↑24/05/2020 20:56 Znaci ipak je trebao neki potpis i od sdp.
Tako se i djeca krevelje kad ih uhvatis u zijanu.![]()
Elem, zakljucak je izgleda, da je sdp svjesno i svojevoljno usao u deal sa hdz firmom koja je danas usred afere oko pranja novca.
Sto bi brankovic reko sve po zakonu.
-
The 51st State
#60806 Re: SDP
Haj tebi cu odgovoriti, a i ostalim koji paranoisu oko nekakvih njih i vas, nisam u tom filmu.izvrsni direktor wrote: ↑25/05/2020 13:50Zamisli koliko ste ocajni kad morate da izmisljate afere...koji jadni zivoti jbtThe 51st State wrote: ↑24/05/2020 22:34Cim se vrpoljis znaci da neki stranacki smrad izvrces, obicno se ljudi obrsuvaju na nosioca porike kada je sadrzajiste neprijatan. Dakle zamolio bih te da me zaobices sa svojim seljackim forama ako nemas sta konkretno odgovoriti.
Elem, zakljucak je izgleda, da je sdp svjesno i svojevoljno usao u deal sa hdz firmom koja je danas usred afere oko pranja novca.
Jebe mi se za sdp, ionako nsam glasac, ali ga pratim kao poternijalnog clana sire koalicije i ovakve afere skode kredibilitetu, ni manje ni vise.
Ako simpatizerima sdp ne smeta ne smeta ni meni.
-
putokaz1
#60807 Re: SDP
Izmišljene afere Opozicije kao Vučić ste postali
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#60808 Re: SDP
ne mislim da bi ovo mogla biti bilo kakva afera, a pogotovo ne afera tipa ujtecaja hdza hrvatske na sdp bih, jer pretpostavka je da ce se krenuti u tom pravcu spiniranja.
u financijskom sustavu ovakve stvari se redovito dogadjaju, tipa otkup dugovanja za manji iznos od naprijed ugovorenog ili otkup dugovanja uz pripadajuce kamate. duznik se tu vrlo malo pita i u nekim slucajevima i pogoduje mu odlaganje placanja obaveza, bez pripadajucih zateznih kamata.
karamako, miro kovac i milijan vaso brkic su odnedavno postali marginalci u hdzu hrvatske i plenkovic, sa saradnicima ih je izbacio iz svih stranackih struktura. tako da svaka poveznica sa hdzom hrvatske bas i ne prilici.
u financijskom sustavu ovakve stvari se redovito dogadjaju, tipa otkup dugovanja za manji iznos od naprijed ugovorenog ili otkup dugovanja uz pripadajuce kamate. duznik se tu vrlo malo pita i u nekim slucajevima i pogoduje mu odlaganje placanja obaveza, bez pripadajucih zateznih kamata.
karamako, miro kovac i milijan vaso brkic su odnedavno postali marginalci u hdzu hrvatske i plenkovic, sa saradnicima ih je izbacio iz svih stranackih struktura. tako da svaka poveznica sa hdzom hrvatske bas i ne prilici.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#60809 Re: SDP
Ne glasas ti za sda ali kad vidis kakvi su ostali....The 51st State wrote: ↑25/05/2020 14:02Haj tebi cu odgovoriti, a i ostalim koji paranoisu oko nekakvih njih i vas, nisam u tom filmu.izvrsni direktor wrote: ↑25/05/2020 13:50Zamisli koliko ste ocajni kad morate da izmisljate afere...koji jadni zivoti jbtThe 51st State wrote: ↑24/05/2020 22:34
Cim se vrpoljis znaci da neki stranacki smrad izvrces, obicno se ljudi obrsuvaju na nosioca porike kada je sadrzajiste neprijatan. Dakle zamolio bih te da me zaobices sa svojim seljackim forama ako nemas sta konkretno odgovoriti.
Jebe mi se za sdp, ionako nsam glasac, ali ga pratim kao poternijalnog clana sire koalicije i ovakve afere skode kredibilitetu, ni manje ni vise.
Ako simpatizerima sdp ne smeta ne smeta ni meni.
-
Akibh
#60810 Re: SDP
Tek ce se poceti odmotavati klupko kriminala u Toplanama, nevjerovatan kriminal
-
zbiljovski
#60811 Re: SDP
Ljudi čekaju stav SDP-a i gledaju u SDP. . . Izbori ? Mostarizacija BiH, zašto SDP šuti? Možda imaju svog doušnika u CIK-u? Previše su smireni. . . možda znaju razvoj događaja, ali jedno je sigurno, građani čekaju potez SDP-a kao nikad dosad.
- johntra
#60812 Re: SDP
Misliš na višedecnijski kriminal SDA? Zapošljavanja preko štele, mrtvi nepotizam kad muž i žena rade u istoj kancelariji, pa se bune kad ih razdvojiš na različita radna mjesta? Misliš na milionsku pokupovanu opremu koja propada po skladištima, kako bi joj pala cijena, pa se prodala SDA privatnicima u bescijenje i kako bi oni kasnije to preprodavali? Je li na to misliš ili?
-
Akibh
#60813 Re: SDP
Preglup post, ono mi smo lopovi ali i sda je jos veci.johntra wrote: ↑27/05/2020 09:36Misliš na višedecnijski kriminal SDA? Zapošljavanja preko štele, mrtvi nepotizam kad muž i žena rade u istoj kancelariji, pa se bune kad ih razdvojiš na različita radna mjesta? Misliš na milionsku pokupovanu opremu koja propada po skladištima, kako bi joj pala cijena, pa se prodala SDA privatnicima u bescijenje i kako bi oni kasnije to preprodavali? Je li na to misliš ili?
Pa valjda je SDP trebao pokazati da moze drugacije a ne da s.ebe toplane do kraja
- johntra
#60814 Re: SDP
Preglupo je tvoje razmišljanje i pokušaj šuplje priče da je SDP napravio kriminal za godinu dana tamo...Čak i da jeste, a nije, to se NIKAD i NIKAKO ne može porediti sa kriminalom SDA u Toplanama i ostalim javnim preduzećima...
a dokaz koliko pokušavaš botovski prodati priču je i laž da je centrala SDP-a priključena na Toplane...Tako da, što se mene tiče, samo si botina iz Sebijinog kabineta...Pozdravi Muameru i ostale botove...
-
Akibh
#60815 Re: SDP
Znam - sebija, botovi, laz, blacenje, suplja, 5G, CIAjohntra wrote: ↑27/05/2020 09:52Preglupo je tvoje razmišljanje i pokušaj šuplje priče da je SDP napravio kriminal za godinu dana tamo...Čak i da jeste, a nije, to se NIKAD i NIKAKO ne može porediti sa kriminalom SDA u Toplanama i ostalim javnim preduzećima...
a dokaz koliko pokušavaš botovski prodati priču je i laž da je centrala SDP-a priključena na Toplane...Tako da, što se mene tiče, samo si botina iz Sebijinog kabineta...Pozdravi Muameru i ostale botove...![]()
Niste vi, ma gdje bi
E bando lopovska
- johntra
#60816 Re: SDP
Stabilan si, zaradio si sendvič danas. 
-
Hakiz
#60817 Re: SDP
Prenesi kantonalnoj vladi da naredi toplanama da uključe grijanje. Ljudima drhte ruke od hladnoće pa će im kliznuti olovka i zaokružiti nekog drugug na izborimaAkibh wrote: ↑27/05/2020 14:20Znam - sebija, botovi, laz, blacenje, suplja, 5G, CIAjohntra wrote: ↑27/05/2020 09:52Preglupo je tvoje razmišljanje i pokušaj šuplje priče da je SDP napravio kriminal za godinu dana tamo...Čak i da jeste, a nije, to se NIKAD i NIKAKO ne može porediti sa kriminalom SDA u Toplanama i ostalim javnim preduzećima...
a dokaz koliko pokušavaš botovski prodati priču je i laž da je centrala SDP-a priključena na Toplane...Tako da, što se mene tiče, samo si botina iz Sebijinog kabineta...Pozdravi Muameru i ostale botove...![]()
Niste vi, ma gdje bi
E bando lopovska
- Leverage
#60818 Re: SDP
Objektivnog i nezavisnog borca za istinu malo prenijelo 
-
Akibh
#60819 Re: SDP
Hakiz wrote: ↑27/05/2020 15:12Prenesi kantonalnoj vladi da naredi toplanama da uključe grijanje. Ljudima drhte ruke od hladnoće pa će im kliznuti olovka i zaokružiti nekog drugug na izborimaAkibh wrote: ↑27/05/2020 14:20Znam - sebija, botovi, laz, blacenje, suplja, 5G, CIAjohntra wrote: ↑27/05/2020 09:52
Preglupo je tvoje razmišljanje i pokušaj šuplje priče da je SDP napravio kriminal za godinu dana tamo...Čak i da jeste, a nije, to se NIKAD i NIKAKO ne može porediti sa kriminalom SDA u Toplanama i ostalim javnim preduzećima...
Niste vi, ma gdje bi
E bando lopovska
Drhtale ruke ili ne, tesko da ce neko vas zaokruziti
Alagić dodaje kako se Toplane iz tehničkih razloga nalaze u pat poziciji te traži razumijevanje građana za ovu situaciju.
"Ako bi ova situacija potrajala i ako bi nam Vlada dala saglasnost, mi bismo mogli nastaviti puštati grijanje. Međutim, ja nisam tehničko lice, ali svakodnevno radim s njima i oni su me upozorili da, ako bismo naglo aktivirali razmontirane dijelove strojeva, mogli bismo napraviti velike komplikacije. Mislim da to nije realna opcija", zaključio je Alagić.
-
Akibh
- Leverage
#60821 Re: SDP
Da, moj radni dan je završen, a tvoj vidim tek počinje.
-
Akibh
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#60823 Re: SDP
Ovaj ce umrijeti ako SDA izgubi jos neku opstinu osim centra.
- Leverage
#60824 Re: SDP
Jasno mi je. Evo ja mislim da bi tebi trebalo dopustiti da se ponekad istreseš na temi SDP-a, ako će ti to pomoći da se osjećaš bolje onda to ima smisla.
-
Akibh