BAKIRE ODLAZI
- Bosanski_kralj
#8076 Re: BAKIRE ODLAZI
Zar neko nije izjavio, kada je SDA pobjedila 2018 na izborima, šta se čudimo pobjedi stranke čiji predsjednik ima bogastvo vrijedno 9 milijardi?
-
saale
#8077 Re: BAKIRE ODLAZI
Hajvan wrote: ↑16/04/2020 16:59Ti migranti dolaze iz Srbije, ulaze ilegalno u zemlju, prelazeci rijeke, i kroz šume, ne dolaze avionimaZijo77 wrote: ↑16/04/2020 16:16 Bakir i Sebija su izuzetno krivi za migrantski problem. Ja sam mislio da se radi o poltici SDA. Ustvari, Bakir ima neke svoje, vrlo sumnjive i nepoznate poglede na ovaj problem. Hiljade nelegalnih i nezakonitih migranata i niti jedna jedina Bakirova izjava, makar da izrazi zabrinutost. Sebija samo jednom izjava za javnost u kojoj pruža punu podršku migrantima i nudi sve usluge UKCS. Nakon izjave je uslijedila i nasilna akcija prikupljanja novca u centru od nekih 11.000 KM. (Svaki zaposleni po 10 KM). A nezakoniti migranti se koncentrišu u gradovima gdje SDA ima vlast. Rs i tamo gdje HDZ vladaju, neme baš niti jednog migranta. Trenutno ih kod nas ima negdje oko 15 hiljada najmanje, ali najgore je što i dalje pristižu. U Sarajevu, u dva kampa preko 5 hiljada. Svim neprijateljima BiH će jednog dana migranti i sve ono što potencijalno nose sa sobom kao što su kriminal i terorizam, poslužiti kao izgovor za odvajanja i otcjepljenja. Evropa će samo izraziti zabrinutost. Ima glupana medju nama koji misle da će nelegalni migranti biti budući vojnici neke naše armije. Migrante boli neka stvar za ovu državu, oni žele ugodnosti i pogodnosti zapadnih država. prolem je što neće moći tamo pa će ovdje ufursatiti!, imaš migranta koji uđe u zemlju koji nema dokumenata, nema ništa, i samo želi da idu u EU, kakve veze Bakir i SEbija imaju s tim, kakve
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#8078 Re: BAKIRE ODLAZI
Žao mi je što je moj, a ne predsjednik moj najvećeg neprijatelja... Evo sam zadnjih par mjeseci
Za kadroviranje Asima Sarajlića... kaže "Pogriješio je", kao da je napravio gramatičku grešku. Pogriješio je samo što su ga snimili, a upravo je slijedio ono što je Bakir, više nego itko u ovoj zemlji kada (a nije nitko baš nevin po tom pitanju) potpuno ustoličio partokratiju i takvo zapošljavanje, etičke vrijednosti srozao i poslao jasnu poruku da menadžeru nije bitna sposobnost nego "dobre političke veze"
Novalića nije ni priupitao za Solaka, a samo naivan čovjek može vjerovati da je Solak bez nadzora nešto nabavljao , a i ako je baz nadzora, to je opet "komandna odgovornost" Novalića
Za vrijeme epidemije, niti se javljao, niti oglašavao, niti je dao ikakvu pomoć građanima Federacije
Afera aferu stiže, a Bakir mrtav hladan, sve dok u ovoj zemlji ne ostane on i njegovi uhljebi koji će onda valjda samo svoju djecu zaduživati kod MMF-a da isplate plaće. Nešto strašnije od ovog čovjeka koji je personifikacija partokratije, burazerske ekonomije i oličenje mučitelja naših života, nije nas moglo snaći
Za kadroviranje Asima Sarajlića... kaže "Pogriješio je", kao da je napravio gramatičku grešku. Pogriješio je samo što su ga snimili, a upravo je slijedio ono što je Bakir, više nego itko u ovoj zemlji kada (a nije nitko baš nevin po tom pitanju) potpuno ustoličio partokratiju i takvo zapošljavanje, etičke vrijednosti srozao i poslao jasnu poruku da menadžeru nije bitna sposobnost nego "dobre političke veze"
Novalića nije ni priupitao za Solaka, a samo naivan čovjek može vjerovati da je Solak bez nadzora nešto nabavljao , a i ako je baz nadzora, to je opet "komandna odgovornost" Novalića
Za vrijeme epidemije, niti se javljao, niti oglašavao, niti je dao ikakvu pomoć građanima Federacije
Afera aferu stiže, a Bakir mrtav hladan, sve dok u ovoj zemlji ne ostane on i njegovi uhljebi koji će onda valjda samo svoju djecu zaduživati kod MMF-a da isplate plaće. Nešto strašnije od ovog čovjeka koji je personifikacija partokratije, burazerske ekonomije i oličenje mučitelja naših života, nije nas moglo snaći
- spreca
#8079 Re: BAKIRE ODLAZI
Koji je ovo dzukac,pa ovaj te gleda u oci i laze,kojih 100.000 radnih mjesta .....ovo govno treba sto prije otjerati u PM,pa jebe nas ko budale i misli da smo mi toliki kreteni i da neznamo da sve sto je izrekao da je laz,sjeme im se zatrlo
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bakir-i ... /200526109
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bakir-i ... /200526109
-
zippoo87
#8080 Re: BAKIRE ODLAZI
on u svakom svom medijskom nastupu naprica takvih gluposti i lazi,da bi samo jedan takav intervju u razvijenoj demokratiji znacio kraj politicke karijere ovog lika a kod nas,on i Novalic godinama pisaju po inteligenciji ljudi u FBiH
od njega su mi gadniji samo oni koji njegovo ime i slicnih zaokruze na izborima (ako i zaokuruzuju pravi glasaci,vjerovatno su to ukradeni glasovi) je rstvarno trebas biti pacijent pa glasati za ovakve
od njega su mi gadniji samo oni koji njegovo ime i slicnih zaokruze na izborima (ako i zaokuruzuju pravi glasaci,vjerovatno su to ukradeni glasovi) je rstvarno trebas biti pacijent pa glasati za ovakve
- Hajvan
#8081 Re: BAKIRE ODLAZI
saale wrote: ↑22/05/2020 11:29a di sam ja ovo napisao?Hajvan wrote: ↑16/04/2020 16:59Ti migranti dolaze iz Srbije, ulaze ilegalno u zemlju, prelazeci rijeke, i kroz šume, ne dolaze avionimaZijo77 wrote: ↑16/04/2020 16:16 Bakir i Sebija su izuzetno krivi za migrantski problem. Ja sam mislio da se radi o poltici SDA. Ustvari, Bakir ima neke svoje, vrlo sumnjive i nepoznate poglede na ovaj problem. Hiljade nelegalnih i nezakonitih migranata i niti jedna jedina Bakirova izjava, makar da izrazi zabrinutost. Sebija samo jednom izjava za javnost u kojoj pruža punu podršku migrantima i nudi sve usluge UKCS. Nakon izjave je uslijedila i nasilna akcija prikupljanja novca u centru od nekih 11.000 KM. (Svaki zaposleni po 10 KM). A nezakoniti migranti se koncentrišu u gradovima gdje SDA ima vlast. Rs i tamo gdje HDZ vladaju, neme baš niti jednog migranta. Trenutno ih kod nas ima negdje oko 15 hiljada najmanje, ali najgore je što i dalje pristižu. U Sarajevu, u dva kampa preko 5 hiljada. Svim neprijateljima BiH će jednog dana migranti i sve ono što potencijalno nose sa sobom kao što su kriminal i terorizam, poslužiti kao izgovor za odvajanja i otcjepljenja. Evropa će samo izraziti zabrinutost. Ima glupana medju nama koji misle da će nelegalni migranti biti budući vojnici neke naše armije. Migrante boli neka stvar za ovu državu, oni žele ugodnosti i pogodnosti zapadnih država. prolem je što neće moći tamo pa će ovdje ufursatiti!, imaš migranta koji uđe u zemlju koji nema dokumenata, nema ništa, i samo želi da idu u EU, kakve veze Bakir i SEbija imaju s tim, kakve
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8083 Re: BAKIRE ODLAZI
Lezao u snijegu satima dok je postio 
- Billy The Pljuc
#8084 Re: BAKIRE ODLAZI
Goebbels je p....n dim za ovo govno, otići neće sve dok ga smrt ne pokosi a i kad umre na dženazu ima da mu dođe haman pa isti broj ljudi k'o i babi mu rahmetli, možda i više, ljudi koji vjeruju u ove njegove priče, takvih je na žalost i previše.
- Control panel
#8086 Re: BAKIRE ODLAZI
Njegova krezava zatucana glasacka baza bi povjerovala u sve, pa i u to da kaze da je on napravio Aliju.Billy The Pljuc wrote: ↑27/05/2020 08:24 Goebbels je p....n dim za ovo govno, otići neće sve dok ga smrt ne pokosi a i kad umre na dženazu ima da mu dođe haman pa isti broj ljudi k'o i babi mu rahmetli, možda i više, ljudi koji vjeruju u ove njegove priče, takvih je na žalost i previše.
-
high_volume
#8087 Re: BAKIRE ODLAZI
Control panel wrote: ↑27/05/2020 08:33 Njegova krezava zatucana glasacka baza bi povjerovala u sve, pa i u to da kaze da je on napravio Aliju.
Upravo tako
Nije slučajnost da je Bakir dao intervju jednoj minornoj perifernoj TV stanici. Ovo je odlično smišljen spin, usmjeren na taj milje koji gleda i prati TV Igman, naročito u vrijeme Ramazana. Ovo je zloupotreba medija i religije u svrhu političke promocije.Dozer wrote: ↑24/05/2020 22:53 Pricajte sta hocete, ali ovo je prestrasno....
Ovolika kolicina lazi, licnog samopromovisanja na bazi lazi i izmisljotina, nije nista drugo nego velikosrpska skola mitomanije i lazi s ciljem ubjedjivanja prvo sebe, a onda i novih generacija u "istinu" po mjeri naratora.
Vec sam ranije spominjao da sam nesto slicno cuo prije 2-3 godine od nekog momka koji je rodjen pocetkom rata ili pred sami rat. Sad je vec covjek od 30-ak godina, ali prica se svodila na to "da je Bakir bio pravo zajeban diverzant, ali da ne voli da se prica o tome". I ovo je prica koju SDA plasira medju mladjarijom vec par godina. Sad je konacno i Bakir odlucio da "voli da prica o tome". Predizborna kampanja je cudo, a ocito je da sad vise ni sami ne znaju sta i kako da lazu, pa su se odlucili i na ovo.
Uskoro ce djeca vjerovatno u skolama uciti o "narodnom heroju Bakiru", koji je zubima kidao gusjenice cetnickih tenkova, i to onih parkiranih u dubini neprijateljske teritorije, a zatim je odjednom skidao skalpove kompletnim posadama tih tenkova i donosio u Predsjednistvo BiH kao dokaz svojih ratnih podviga. Ali o kojima se ne prica, jel'te...
A lik u zivotu pusku u ruku uzeo nije, ne zna ni koristiti oruzje, nije pretrpio blisku granatu, snajperski metak, prespavati u rovu ili u sumi ili u kakvoj rusevini u nekoj vukojebini na -15...
Fuj, fuj fuj fuj... I jos sve ovo ispali za Ramazan i Bajram. Hljeb ti hebem lazljivi...
Niko ne pita je li Bakir izgovorio istinu ili laž, za ovakve gledaoce sve je istina. Bakir je za njih heroj, borac, diverzant, podrška babi Aliji, desna mu ruka, njima on postaje Alija...
Prestrašno
-
sumirprimus
#8088 Re: BAKIRE ODLAZI
pogledah i promo spot na hajatu... a vezano za izbore...
alal vera bake ako i sam u ono vjerujes

alal vera bake ako i sam u ono vjerujes
- muha_sa
#8089 Re: BAKIRE ODLAZI
Izdrži Bake-pusti ove dušmane
- muha_sa
#8090 Re: BAKIRE ODLAZI
Ovo za onog dr evila
nije me odavno prozvo 
-
sumirprimus
- Billy The Pljuc
- muha_sa
#8093 Re: BAKIRE ODLAZI
@ dr_Evil nešto nalago na Baketa pa moram u odbranu našeg heroja stat
- Billy The Pljuc
#8094 Re: BAKIRE ODLAZI
Ma nemoj tako, dobar je dr_Evil samo ste se negdje razišli, nije te možda najbolje razumio negdje na bespućima foruma i interneta uopšteno a i brate mLogo ti user name sličan onom nekom muva-i.
- muha_sa
#8095 Re: BAKIRE ODLAZI
Čovjek me počeo prozivat na forumu haman da sam Amir Zukic bivši sekretarBilly The Pljuc wrote: ↑27/05/2020 09:36 Ma nemoj tako, dobar je dr_Evil samo ste se negdje razišli, nije te možda najbolje razumio negdje na bespućima foruma i interneta uopšteno a i brate mLogo ti user name sličan onom nekom muva-i.
- duh_sa_sjekirom
- Billy The Pljuc
#8097 Re: BAKIRE ODLAZI
Ma riješiće se to akobogda vremenom, nekad neko ne razumije sarkazam i šalu, sam sebe uhvatim ponekad da preletim preko napisanog bez da sam razumio šta je pisac "hotio" reći.muha_sa wrote: ↑27/05/2020 09:37Čovjek me počeo prozivat na forumu haman da sam Amir Zukic bivši sekretarBilly The Pljuc wrote: ↑27/05/2020 09:36 Ma nemoj tako, dobar je dr_Evil samo ste se negdje razišli, nije te možda najbolje razumio negdje na bespućima foruma i interneta uopšteno a i brate mLogo ti user name sličan onom nekom muva-i.![]()
![]()
- moon_walker_90
#8098 Re: BAKIRE ODLAZI
Ja sam @muha_sa slucajni sekretar 
- jazzer
#8099 Re: BAKIRE ODLAZI
Obzirom da je korona ostavila traga na ekonomiji BiH, sada ocekujem da nam Bakir obeca
bar 200k novih radnih mjesta.
Onih prvoobecanih 100k je prekucao.
bar 200k novih radnih mjesta.
Onih prvoobecanih 100k je prekucao.
-
sumirprimus
#8100 Re: BAKIRE ODLAZI
jel ono spomenu da je ispunio obecanje mrtav hladan za 100k radnih mjesta?