Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post Reply
Point.

#8226 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Point. »

Joj Hafise deder promijeni malo priču, pa godinu dana pišeš o dragstoru i pivuši. De malo nađi nešto drugo, originalnije, znamo da u tebi čuči nadrealni duh i poznati hrvatski humor.
SaraFina

#8227 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

Bloo wrote: 25/05/2020 18:47
SaraFina wrote: 25/05/2020 15:28 Vjerovatno iskoristena (na neki način) da ono snimi. Mozda bas od kvazi rezimskih novinarcica.
Nije.
Penda je ok lik, pomalo Varg Vikerness ali bez kvazi nazi momenata.
Tako da špekulacije " o onom liku" su vam sve progrešne. :mrgreen:
Ne špekuliram. Pogledala sam mu FB profil i ne mogu da shvatim da bi neko onakve vulgarnosti postavio kao vlastite informacije. Plus toga, prilikom izrazavanja mi ne djeluje suvislo. Ponavlja se, ne prati tok misli, zaustavlja se bez razloga, konfuzan je, prijetnje djeluju više poput nečega što svakodnevne izgovara, a ne zastrašujuće itd itd
Zato sam pomislila da nije sasvim u redu. I da su mu podvalili/nagovorili ga da ono snimi.
Bloo
Globalna šefica

#8228 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Bloo »

SaraFina wrote: 25/05/2020 19:01
SaraFina wrote: 25/05/2020 15:28 Vjerovatno iskoristena (na neki način) da ono snimi. Mozda bas od kvazi rezimskih novinarcica.
Nije.
Ne špekuliram. Pogledala sam mu FB profil i ne mogu da shvatim da bi neko onakve vulgarnosti postavio kao vlastite informacije. Plus toga, prilikom izrazavanja mi ne djeluje suvislo. Ponavlja se, ne prati tok misli, zaustavlja se bez razloga, zubekam je, prijetnje djeluju više poput nečega što svakodnevne izgovara a ne zastrašujuće itd itd
Zato sam pomislila da nije sasvim u redu. I da su mu podvalili/nagovorili ga da ono snimi.
Pa rekoh ti...Penda je opičen, ali nije nagovoren.
Moje lično poznanstvo versus tvoj zaključak na osnovu odgledanog videa i šmekanja FB profila.
SaraFina

#8229 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

Novak20 wrote: 25/05/2020 18:04
SaraFina wrote: 25/05/2020 15:28 1. nije zabranjeno čitati naravno :D Ali tvrditi da ponekad samo čitaš, bez učešća i kao uzgred, a biti upoznat sa svim onim što navedoh (aktivnostima forumaša, stavovima, online statusom etc.) je licemjerje na kub. Poštenije se identificirati kao ja. Svuda. I furati svoju furku. A ne kriti se po virtualnim bespućima sa 1000 nickova :mrgreen:
Nemam ambiciju biti svakom loncu poklopac. Vjeruj u što hoćeš i troši život po forumskim bespućima pišuči od Austrije do Srbija. Nekako mi je to jalovo i bolesno ali imaš pravo, tvoj izbor.
2.po ustavu i zakonu BiH Komšić je demokratski izabran član presjedništva iz reda hr naroda? Ne? :D
I nakon njega svi izabrani pol predstavnici iz federacije kao članovi (budući) presjedništva Ili DN takodjer će biti izabrani po ustavu i zakonu? 2022 u DN zasjedne onih znaš 6 Hrvata iz DF, SDP to će biti po ustavu i zakonu. Zivo me zaboli, što će neko (recimo ti) misliti da je to zaobilazak izborne volje Hr naroda, ugrozba Ili majorizacija? Si? Siiii!
2022. sam samo stariji dvije godine. ABd. Preživio je Mujo i gore od vikanja hop prije skoka.
3. ne mora se Čović niti HDZ boriti na dva fronta. Ali postoji neka elementarna politička kultura suzdrzanosti. Pa tako ne bi trebao recimo kao predstavnik onih protjeranih Hrvata iz Dervente, Posavine i drugih krajeva ići na obiljezavanje golfote sopstvenog naroda Dodiku na noge.
Dodik i onakva sirovina kakva jeste, nikad ne propusti natrljati nos Hrvatima za Jasenovac, pa evo za Blajburg.. Pa za Oluju i RSK. I tako.

Mislim ovo sa HDZ-om nije više ni mazohizam. (Zanemarivanja i prećutnog odobravanja) Nego analni alpinizam. Kuzis razliku?
Vidi Čović da se ni Bake ne slomi hodajući po bošnjačkim golgotama u RS.
Probao je HDZ sa dugogodišnjim analnim alpinizmom kod SDA ali iz tog debelog crijeva sada vire nožice mase drugih analnih alpinista. Jednostavno, nema mjesta za HDZ pa se možda malo i provjetre. :D Kužiš ?
Na kraju da dodam. U vezi Dodikove izjave za B. Postoji razlika izmedju normalne i suvisle osobe i osobe sa posebnim potrebama. Onaj lik u videu sa sjekirom svakako je osoba sa posebnim potrebama. Vjerovatno iskoristena (na neki način) da ono snimi. Mozda bas od kvazi rezimskih novinarcica.
Dodik slovi za normalnog. I politicara. Predstavnika Srba u BiH. Partnera HDZ-a. Pa gdje te dvije izjave mozes porediti, a ne staviti na vagu da imaju istu tezinu?
Meni konkretnu težinu ima poljska bolnica u RS i federalni respiratori za dva pacijenta. Milione nam opljačkaše u par dana, a ti ni riječi o tome.

Zašto ?

Pa čuj ako nemaš ambiciju biti svakom loncu poklopac čemu potenciranje i jalovi pokušaji mog raskrinkavanja. Mislim suludo je, svuda pišem pod istim nickom i samovoljno se identificiram. Ispada smiješno. Ne mozeš me diskvalificirati time u diskusiji.

Za ostalo, što reći i koju posluku porati? Nikakva argumentacija. Pa ćeš ostati uskraćen za odgovor. :D Pretrpio je Novak i gore. Glasaću za Čovića pa ti crkni i sl fazoni.
Last edited by SaraFina on 25/05/2020 19:10, edited 1 time in total.
MorningStar

#8230 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by MorningStar »

Djaba se radujete rVati sace komso po prstima

https://avaz.ba/globus/region/572245/p ... ece-godine
:D
SaraFina

#8231 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

Bloo wrote: 25/05/2020 19:03
SaraFina wrote: 25/05/2020 19:01

Nije.
Ne špekuliram. Pogledala sam mu FB profil i ne mogu da shvatim da bi neko onakve vulgarnosti postavio kao vlastite informacije. Plus toga, prilikom izrazavanja mi ne djeluje suvislo. Ponavlja se, ne prati tok misli, zaustavlja se bez razloga, zubekam je, prijetnje djeluju više poput nečega što svakodnevne izgovara a ne zastrašujuće itd itd
Pa rekoh ti...Penda je opičen, ali nije nagovoren.
Moje lično poznanstvo versus tvoj zaključak na osnovu odgledanog videa i šmekanja FB profila.
Ok. Vjerujem ti.
Maraschino

#8232 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Maraschino »

Hafis wrote: 25/05/2020 18:33
TheMule wrote: 25/05/2020 18:11 Znaci, Ugrozeni su ipak uputili pismo, kao da njihova baljezganja iko cita
Zabrinuti bošnjo TheMule se oglasio u vezi pisma Ugrożenih. Medjutim, njega i njegov stav, deset metara dalje od dragstora gdje čući s pivušom, ne jebe nitko živ ni 2%.
Stvarno je żivot paradoksalan.
Selam iz Bakinaca.
BHCluster

#8233 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by BHCluster »

MorningStar wrote: 25/05/2020 19:08 Djaba se radujete rVati sace komso po prstima

https://avaz.ba/globus/region/572245/p ... ece-godine
:D
Komsic svoje odradio:
'Vitalni srpski interes' na Pelješkom mostu

Narodna skupština Republike Srpske potvrdila je u četvrtak uveče izjavu člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske Milorada Dodika, po kojoj je Zaključak o prihvatanju zvaničnog stava Bosne i Hercegovine u vezi sa nastavkom izgradnje mosta Komarna - Pelješac od strane Republike Hrvatske, donesen bez konsenzusa u Predsejdništvu BiH 16. jula 2019. godine, veoma štetan po vitalne interese Republike Srpske.
:oops:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#8234 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by mk ultra »

TheMule wrote: 25/05/2020 18:11 Znaci, Ugrozeni su ipak uputili pismo, kao da njihova baljezganja iko cita
Ko brani bosnjacima da urade isto, niko, samo kod bosnjaka nema ko, da se ima poslati pismo kome unutar 4 gradske opcine - sarajevske, jer dalje bošnjaci ne vide, ni FBiH ni Drzavu ni gdje su bosnjaci vecina, a kamoli neku politiku za 5 godina 10 20, smijurija od naroda
Škobo Habu

#8235 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Škobo Habu »

Nije.
Tip je u black metal fazonu. Vidi mu se to po t shirtu.

Zato je i meni bilo smješno da se odmah u njemu prepozna ortodoksni Bošnjak.
Bloo
Globalna šefica

#8236 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Bloo »

Bude i takvih u AG-u i na Metal Daysu..nekada. :mrgreen: :mrgreen:
Škobo Habu

#8237 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Škobo Habu »

Meni je tip u fazonu Black Satans. Tragikomično.

Valjda neće u Hercegovini planuti kakav mejtef.
TheMule

#8238 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by TheMule »

mk ultra wrote: 25/05/2020 19:34
Ko brani bosnjacima da urade isto, niko, samo kod bosnjaka nema ko, da se ima poslati pismo kome unutar 4 gradske opcine - sarajevske, jer dalje bošnjaci ne vide, ni FBiH ni Drzavu ni gdje su bosnjaci vecina, a kamoli neku politiku za 5 godina 10 20, smijurija od naroda
Hoces da Bosnjaci posalju ozbiljno pismo ozbiljnoj evropskoj partijii gdje pise da je neko iz jedne stranke reko da nesto nije dobra ideja, i da je to osnov za navodnu ugrozenost? Koji idiot bi u to povjerovo, osim oni idioti sto ce glasati za HDZ?
Kolinda

#8239 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Kolinda »

Kulturne mlađarije šta je ovo...ja računam da su nove generacije malo osvještenije po tom pitanju ali očito sam bio optimista bez pokrića...

Sve se svodi na samo jednu stvar, ma tko što pisao....naredni izbori i izborni inženjering koji se sprema sa svih strana, od SIP-a do pripreme "Hrvata" u ključnim izbornim jedinicama kao što su BPK (u kojem Hrvati u stvarnosti i ne postoje), ZDK (u kojem je na prošlom izborima bilo nesrazmjeran broj Hrvata u vrhu lista bošnjačkih stranaka) te USK (u kojem je zanemariv broj Hrvata).....

Sve ostalo je predstava da se javnosti ogadi što više Hrvate a što će to donijeti u konačnici budemo zbrajali sa odmakom vremena....
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#8240 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by mk ultra »

TheMule wrote: 25/05/2020 20:36
mk ultra wrote: 25/05/2020 19:34
Hoces da Bosnjaci posalju ozbiljno pismo ozbiljnoj evropskoj partijii gdje pise da je neko iz jedne stranke reko da nesto nije dobra ideja, i da je to osnov za navodnu ugrozenost? Koji idiot bi u to povjerovo, osim oni idioti sto ce glasati za HDZ?
Malo po malo i predsjednik Francuske prica isto, a bošnjaci se drže od čaršije do lužana
Seyfo

#8241 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Seyfo »

Joj sta uradiste od moje omiljene teme. Obicno mi nabaci osmijeh na lice,ali nakon ovolikog zachatavanja,ne pojavljuje se. Hafise,vraaaati see ! Sve ti je oprosteno..
Novak20

#8242 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Novak20 »

Ja kao čovjek i građanin imam osjećaj da glupljeg spina i glupljih ljudi koji ga javno iznose nisam vidio u životu. :lol:

Kako HDZ može kontrolirati F BiH sa šest ministara naspram devet iz SDA i SBB ?

Na to pitanje nitko nije odgovorio.

https://vijesti.ba/clanak/494212/hdz-ze ... ci-entitet
Premijer Tuzlanskog kantona (TK) Denijal Tulumović prokomentarisao je za Vijesti.ba hapšenje federalnog premijera Fadila Novalića u okviru afere "Respiratori".

- Jedna vrlo teška situacija. Kao čovjek, kao Bošnjak, kao premijer TK osjećam jedan dodatni pritisak - započeo je razgovor za naš portal Tulumović.

Smatra da je premijer Novalić u posljednje vrijeme jako puno radio i nije se štedio. Nakon Novalićevog hapšenja, premijer TK ističe da se osjeća strašan pritisak na najisturenije pripadnike bošnjačkog naroda.

- Da je to radio sam premijer Novalić, ja bih to razumio. Ali to je radila Vlada na čijem je on čelu. I onda mi nije jasno zašto u ovoj situaciji nisu uhapšeni i neki drugi i treći ljudi koji su njegovi zamjenici - pita se Tulumović.

Mišljenja je da se iza Novalićevog hapšenja u stvari krije plan HDZ-a BiH za preuzimanje kontrole nad FBiH.

- Ja sam to u nekakvim internim razgovorima s ljudima sa kojima komuniciram uporedio sa hapšenjem rahmetli predsjednika Alije Izetbegovića pri povratku u Sarajevo. Možda je to preteška kvalifikacija, ali to se tada dešavalo upravo u jednom teškom vremenu kad je trebalo slomiti državu BiH. U ovom slučaju smatram da ljudi koji rade na tome žele da slome Federaciju i otvore prostor za stvaranje trećeg entiteta - ocjenjuje Tulumović.

Kaže i kako očekuje da u cijeloj ovoj situaciji u konačnici ipak pobijedi pravda.

- Ja sam uvijek za pravdu, zakone i zakonitosti. Ali smatram da nije trebalo ovako ishitreno da se pitvori Novalića i da se pošalje jedna vrlo teška poruka bošnjačkom narodu - potcrtava Tulumović.Naglašava da i u bošnjačkoj populaciji ima ljudi koji rade kriminal, baš kao i u hrvatskoj, srpskoj i svim drugim.

- Ali, mi Bošnjaci uvijek se borimo protiv takvih ljudi i nastojimo ih demarkirati kako bi odgovarali u skladu sa zakonom. Vrlo je simptomatično što se u posljednje vrijeme samo podižu optužnice protiv bošnjačkih generala i velikana. Jednostavno, želi da se kaže da smo u ovoj državi od 1992. naovamo svi pojednako krivi, što ja nikako ne mogu da prihvatim - navodi Tulumović.
Kolinda

#8243 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Kolinda »

Novak20 wrote: 30/05/2020 16:15 Ja kao čovjek i građanin imam osjećaj da glupljeg spina i glupljih ljudi koji ga javno iznose nisam vidio u životu. :lol:

Kako HDZ može kontrolirati F BiH sa šest ministara naspram devet iz SDA i SBB ?

Na to pitanje nitko nije odgovorio.

https://vijesti.ba/clanak/494212/hdz-ze ... ci-entitet
Premijer Tuzlanskog kantona (TK) Denijal Tulumović prokomentarisao je za Vijesti.ba hapšenje federalnog premijera Fadila Novalića u okviru afere "Respiratori".

- Jedna vrlo teška situacija. Kao čovjek, kao Bošnjak, kao premijer TK osjećam jedan dodatni pritisak - započeo je razgovor za naš portal Tulumović.

Smatra da je premijer Novalić u posljednje vrijeme jako puno radio i nije se štedio. Nakon Novalićevog hapšenja, premijer TK ističe da se osjeća strašan pritisak na najisturenije pripadnike bošnjačkog naroda.

- Da je to radio sam premijer Novalić, ja bih to razumio. Ali to je radila Vlada na čijem je on čelu. I onda mi nije jasno zašto u ovoj situaciji nisu uhapšeni i neki drugi i treći ljudi koji su njegovi zamjenici - pita se Tulumović.

Mišljenja je da se iza Novalićevog hapšenja u stvari krije plan HDZ-a BiH za preuzimanje kontrole nad FBiH.

- Ja sam to u nekakvim internim razgovorima s ljudima sa kojima komuniciram uporedio sa hapšenjem rahmetli predsjednika Alije Izetbegovića pri povratku u Sarajevo. Možda je to preteška kvalifikacija, ali to se tada dešavalo upravo u jednom teškom vremenu kad je trebalo slomiti državu BiH. U ovom slučaju smatram da ljudi koji rade na tome žele da slome Federaciju i otvore prostor za stvaranje trećeg entiteta - ocjenjuje Tulumović.

Kaže i kako očekuje da u cijeloj ovoj situaciji u konačnici ipak pobijedi pravda.

- Ja sam uvijek za pravdu, zakone i zakonitosti. Ali smatram da nije trebalo ovako ishitreno da se pitvori Novalića i da se pošalje jedna vrlo teška poruka bošnjačkom narodu - potcrtava Tulumović.Naglašava da i u bošnjačkoj populaciji ima ljudi koji rade kriminal, baš kao i u hrvatskoj, srpskoj i svim drugim.

- Ali, mi Bošnjaci uvijek se borimo protiv takvih ljudi i nastojimo ih demarkirati kako bi odgovarali u skladu sa zakonom. Vrlo je simptomatično što se u posljednje vrijeme samo podižu optužnice protiv bošnjačkih generala i velikana. Jednostavno, želi da se kaže da smo u ovoj državi od 1992. naovamo svi pojednako krivi, što ja nikako ne mogu da prihvatim - navodi Tulumović.
Oni računaju da osobe kojima se obraćaju svakako ne koriste mozak, tako da im objave imaju smisla :lol:
Novak20

#8244 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Novak20 »

Kolinda wrote: 30/05/2020 16:48

Oni računaju da osobe kojima se obraćaju svakako ne koriste mozak, tako da im objave imaju smisla :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbup:
Novak20

#8245 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Novak20 »

Ne može se hapsiti netko zbog nepristojnosti i neduhovitosti. Logično.

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/15 ... _foto.html
„SLOBODNA BOSNA“ OTKRIVA: Ovo je prijetnja Gordani Tadić koja je podigla na noge sigurnosni aparat u BiH (FOTO)
Hronično uplašeni ministar sigurnosti Fahrudin Radončić potvrdio je danas navode da su glavna tužiteljica BiH Gordana Tadić i njena porodica dobile prijetnje smrću.

„Zato sam danas nervozan“, rekao je Radončić i dodao kako je odmah zvao direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Mirsada Vilića i zatražio da se pojača zaštita tužiteljice Tadić i njene porodice.

Ubrzo je preko "Avaza" Mirsad Vilić, direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela, poručio da je „Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH dodatno podigla nivo sigurnosti štićene osobe, kao i njene porodice“.

„Slobodna Bosna“ je u posjedu fotografije koja je podigla na noge sigurnosni aparat u BiH. Radi se o nepristojnoj i neduhovitoj montaži tužiteljice Gordane Tadić s ustaškom kapom, koja je objavljena na Facebook profilu pod imenom "Sulja Zuko".
Image
SaraFina

#8246 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

Francetić, Pavelić i skvadra se roštiljaju svaki put kad neko Dragutina nazove poglavnikom i ustaštom. Vjerovatno 😂😂😂
Maraschino

#8247 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Maraschino »

Saopćenje / Ankica Gudeljević: Hrvatice u javnom bh. prostoru su sotonizirane

04. 06. 2020. u 15:36:00 Radiosarajevo.ba

Ankica Gudeljević, ministrica civilnih poslova BiH, uputila je saopćenje za javnost povodom, kako se navodi, posljednjeg napada na Gordanu Tadić, glavnu tužiteljicu Tužilaštva BiH.

Njeno saopćenje prenosimo u cjelosti:

"Počelo je prije nekoliko godina sa bezočnim napadima na Zoru Dujmović, ministricu za kulturu i šport, nastavilo preko Željane Zovko i drugih političarki iz hrvatskog naroda da bi kulminiralo sa nedavnim prijetnjama smrću glavnoj tužiteljici Gordani Tadić.

Jedna je poveznica za sve njih: javne ličnosti, političarke hrvatskog naroda u BiH i ostale Hrvatice koje obnašaju javne funkcije, poput tužiteljice Tadić. Svoju strepnju, evo javno, izražavam pitajući se koja je sljedeća. Svoju strepnju izražavam i kao žena koja želi dati potporu ženama koje su izložene napadima koji često imaju utemeljenje isključivo u etnonacionalnoj netrpeljivosti a ne u argumentaciji temeljenoj na propustima u njihovom radu.

Ako će mjesto najtežih uvreda, etiketa i sotoniziranja Hrvatica u javnom bh. prostoru zauzeti mjesto razumijevanju, uvažavanju u međusobnoj potpori to otvara mogućnost da svaka političarka, intelektualka ili bilo koja druga osoba iz javnog i društvenog života bude izložena ne samo verbalnim nego i fizičkim nasrtajima.

Ovoj praksi se odlučno treba suprotstaviti i odlučno treba pozvati sve žene, ženske udruge i institucije koje se bave zaštitom ljudskih prava da se u svakoj prigodi javnog vrijeđanja žena oglase te da se toj praksi odlučno suprotstave. Ma koliko dijelili različita mišljenja, uvjerenja i političke poglede na bh. zbilju, svim ženama moraju biti garantirana ljudska prava u punom kapacitetu, navela je Gudeljević u saopćenju.

:lol: :lol:

Pravo ste ugrozene a pogotovu Zeljana Zovko. :izet:

Nabijem vas sve ugrozene.
zrakomlat

#8248 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by zrakomlat »

Maraschino wrote: 05/06/2020 00:13
Saopćenje / Ankica Gudeljević: Hrvatice u javnom bh. prostoru su sotonizirane

04. 06. 2020. u 15:36:00 Radiosarajevo.ba

Ankica Gudeljević, ministrica civilnih poslova BiH, uputila je saopćenje za javnost povodom, kako se navodi, posljednjeg napada na Gordanu Tadić, glavnu tužiteljicu Tužilaštva BiH.

Njeno saopćenje prenosimo u cjelosti:

"Počelo je prije nekoliko godina sa bezočnim napadima na Zoru Dujmović, ministricu za kulturu i šport, nastavilo preko Željane Zovko i drugih političarki iz hrvatskog naroda da bi kulminiralo sa nedavnim prijetnjama smrću glavnoj tužiteljici Gordani Tadić.

Jedna je poveznica za sve njih: javne ličnosti, političarke hrvatskog naroda u BiH i ostale Hrvatice koje obnašaju javne funkcije, poput tužiteljice Tadić. Svoju strepnju, evo javno, izražavam pitajući se koja je sljedeća. Svoju strepnju izražavam i kao žena koja želi dati potporu ženama koje su izložene napadima koji često imaju utemeljenje isključivo u etnonacionalnoj netrpeljivosti a ne u argumentaciji temeljenoj na propustima u njihovom radu.

Ako će mjesto najtežih uvreda, etiketa i sotoniziranja Hrvatica u javnom bh. prostoru zauzeti mjesto razumijevanju, uvažavanju u međusobnoj potpori to otvara mogućnost da svaka političarka, intelektualka ili bilo koja druga osoba iz javnog i društvenog života bude izložena ne samo verbalnim nego i fizičkim nasrtajima.

Ovoj praksi se odlučno treba suprotstaviti i odlučno treba pozvati sve žene, ženske udruge i institucije koje se bave zaštitom ljudskih prava da se u svakoj prigodi javnog vrijeđanja žena oglase te da se toj praksi odlučno suprotstave. Ma koliko dijelili različita mišljenja, uvjerenja i političke poglede na bh. zbilju, svim ženama moraju biti garantirana ljudska prava u punom kapacitetu, navela je Gudeljević u saopćenju.

:lol: :lol:

Pravo ste ugrozene a pogotovu Zeljana Zovko. :izet:

Nabijem vas sve ugrozene.
Golemo nisu ovaj forum spomenuli. Eto, npr to što ti pišeš je klasična prijetnja zeljani zovko, očekujem zasjedanje hns-a.
Point.

#8249 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Point. »

Licemjeri vazda bili i ostali. Nabijem Željanu na kitu, lažljiva, hinjska kučka. Čim zine laže.
Sanjarko

#8250 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Sanjarko »

Ja sam mislim jednom pitao, sta je to? Znaci opet pitam, sta je to?
Post Reply