Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
no_sekirli wrote: ↑19/05/2020 19:21
Xiaomi note 9s ili Mi 9t? Oba 6/128.
Pitanje je sada...
Uzeo sam Note 9s i za sad imam samo riječi hvale, stvarno. Evo "handrim ga" 72h i imam još 18% baterije Dobio sam i MUIU update prije par dana, sve glatko proteklo. Da skratim, premoćan je!
Kakav ti se cini ekran na suncu, obzirom da nije led?
Meni je korektan, definitivno nije kao sto sam imao na S8Plus, ali je ok.
Jutros neko ažuriranje, nakon instalacije prijavi problem sa SD (na kojoj su samo slike i koja je odlično funkcionisala), pitalo da li da formatira karticu, izabrala "ne" i sad vidim da je prazna, nijedne slike na njoj.
Šta se moglo desiti? Povratka nema, pretpostavljam?
diablobih wrote: ↑23/05/2020 15:35
To je problem sa microsd karticom, nikad ne znas kada ce prolupati.
Misliš da nije do ažuriranja nego do kartice? Bukvalno je poslije restartovanja nakog ažuriranja iskočila poruka da ima problem s karticom i da li želim da je formatiram. I bez mog odabira formatiranja, ona je izbrisana.
Tesko da moze biti do updatea. Vjerovatno ce ti opet raditi kartica kada je budes punio i onda ce opet zajebati kada najmanje ocekujes. Jos ako ti nije barem klasa 10 bas neupotrebljiva bude
diablobih wrote: ↑23/05/2020 15:48
Tesko da moze biti do updatea. Vjerovatno ce ti opet raditi kartica kada je budes punio i onda ce opet zajebati kada najmanje ocekujes. Jos ako ti nije barem klasa 10 bas neupotrebljiva bude
diablobih wrote: ↑23/05/2020 15:48
Previše da bude slučajnost, baš u istoj sekundi.
Ma kakva slucajnost to ti je xiaomi,ocekuj neocekivano.
diablobih wrote: ↑23/05/2020 15:59
Jbg, vjeruj u sta hoces. Nije slucajnost sto proizvodjaci vec odavno pokusavaju da ukinu podrzavanje microsd kartica.
Naklikah nešto nasumično, restartovala telefon još jednom i sad imam podatke. Za svaki slučaj je sve prebačeno na HD. Taman da se opomenem da povremeno uradim backup.
Redmi 4x 200 KM ?
Zanima me samo sto je malih dimenzija,nije zastario sto se tice softvera ?
Mislio sam uzeti redmi 8,ali telefoni preko 6 inci nisu za mene.
Optimus09 wrote: ↑25/05/2020 00:07
Redmi 4x 200 KM ?
Sto se tice miui-a nije 11 je sto se tice androida jeste 7.1,licno nebih uzimao telefon bez minimum 4gb rama....
los je redmi 8 ne pomisljaj na njega a vala ni ovaj 4x nije cemu....
Optimus09 wrote: ↑25/05/2020 00:07
Redmi 4x 200 KM ?
Za mobitel sa low-end chipsetom koji je star 4 godine i izradjen u 28nm tehnologiji hoces dati 200KM? Ne budi naivan, ne vrijedi on ni 150KM.