Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
- dječak sa šibicama
#201 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Ne znam zasto je skroman sa ova 3-4 kilometra, isao je on i dalje... koliko ima od Sarajeva do Splita?
-
catelyn2
#202 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
ma hajde
fly bosnia nebi osvojit mogla
- Ludzak
#203 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Oni su sistem. Imaju dovoljno, i previše. To je kriminalni milje. Koža nostra.
Aa SDA ima dovoljno udjela u Ministarstvu odbrane.
Last edited by Ludzak on 25/05/2020 13:21, edited 1 time in total.
-
catelyn2
#204 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
misliš pokažeš bakiru srednji finger pa te uhapse, bakir i ini bakiri su gomila kukavica, bjednici koji koriste sistem i uticaj da napakoste svima koji su im zapali za oko, pokenjam se na SDA i njihovu retoriku i patriotizam.Svo zlo po BiH dolazi iz sarajeva.
-
90minut
#205 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Vidio si 2014 koliko imaju, raspao se sistem u 24 sata.
- Ludzak
#206 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Kenjaj ti, ali ja tvrdim i dalje. Oružana pobuna protiv SDA je rizik građanskog lokalnog rata.
- Kamper
#207 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Kad je u pitanju 10 miliona nije mu mrsko ni do Kine "otici".dječak sa šibicama wrote: ↑25/05/2020 13:18 Ne znam zasto je skroman sa ova 3-4 kilometra, isao je on i dalje... koliko ima od Sarajeva do Splita?
-
catelyn2
- Ludzak
#209 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
U svakom gradu u Federaciji imaju bar hiljade njihovih pristalica. Misliš da ne bi štitili njihov interes?
Last edited by Ludzak on 25/05/2020 13:30, edited 1 time in total.
-
catelyn2
#210 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Pa 100% će se desiti za 2-3 mjeseca opet, sve je nakon korone javno izašlo na vidjelo, nikakve pomoći od tzv države narodu a sem 10 miliona bez imalo stida SDA opuha pare RVI i penzionerima.
sutra da hoće oružana pobuna ili bilo koja pobuna usmjerena protiv SDA bande.
- Ludzak
#211 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Tako svake godine pred izbore bude priča. SDA ovako, SDA onako i uvijek pobjede.
Zapamtite, ja možda jesam lud, ali zapamtite, ove godine ce SDA imati najveci broj lokalnih glasova. Živi bili vidjeli. U Sarajevu ce vam svi biti iz SDA. Vidjet cete.
Zapamtite ovaj moj komenatar...
Zapamtite, ja možda jesam lud, ali zapamtite, ove godine ce SDA imati najveci broj lokalnih glasova. Živi bili vidjeli. U Sarajevu ce vam svi biti iz SDA. Vidjet cete.
-
90minut
#212 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Znaci SDA ima placenike koje su obucavali u šumi i koji su spremni da uzmu oružje ako im se ugrozi vladavina da li to govoriš?
- MorningStar
#213 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Ako se to desi mislim da treba zaboraviti na neku svijetlu buducnost , selit ili na planinu il sa ovim migrantima kese pa bjezmo.Ludzak wrote: ↑25/05/2020 13:35 Tako svake godine pred izbore bude priča. SDA ovako, SDA onako i uvijek pobjede.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#214 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
jebem te drzavo...Dozer wrote: ↑24/05/2020 22:53 Pricajte sta hocete, ali ovo je prestrasno....
Ovolika kolicina lazi, licnog samopromovisanja na bazi lazi i izmisljotina, nije nista drugo nego velikosrpska skola mitomanije i lazi s ciljem ubjedjivanja prvo sebe, a onda i novih generacija u "istinu" po mjeri naratora.
Vec sam ranije spominjao da sam nesto slicno cuo prije 2-3 godine od nekog momka koji je rodjen pocetkom rata ili pred sami rat. Sad je vec covjek od 30-ak godina, ali prica se svodila na to "da je Bakir bio pravo zajeban diverzant, ali da ne voli da se prica o tome". I ovo je prica koju SDA plasira medju mladjarijom vec par godina. Sad je konacno i Bakir odlucio da "voli da prica o tome". Predizborna kampanja je cudo, a ocito je da sad vise ni sami ne znaju sta i kako da lazu, pa su se odlucili i na ovo.
Uskoro ce djeca vjerovatno u skolama uciti o "narodnom heroju Bakiru", koji je zubima kidao gusjenice cetnickih tenkova, i to onih parkiranih u dubini neprijateljske teritorije, a zatim je odjednom skidao skalpove kompletnim posadama tih tenkova i donosio u Predsjednistvo BiH kao dokaz svojih ratnih podviga. Ali o kojima se ne prica, jel'te...
A lik u zivotu pusku u ruku uzeo nije, ne zna ni koristiti oruzje, nije pretrpio blisku granatu, snajperski metak, prespavati u rovu ili u sumi ili u kakvoj rusevini u nekoj vukojebini na -15...
Fuj, fuj fuj fuj... I jos sve ovo ispali za Ramazan i Bajram. Hljeb ti hebem lazljivi...
-
tempuser
#215 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Svako se cese tamo gdje ga svrbi pa i babin isprdak pricom o trezoru i gdje je bio u ratu!
Na vise tema, uglavnom na “devedesetim” sam napisao, ispiranje mozga, lobotomija, peglanje i laziranje istorije ce ici dok zvanicna verzija ne bude da je ridjobradi parazit bio komadant brigade, ranjavan, itd itd...
Da je ovakve stvari izvaljivao 96-97. nego bi ga tacno stocem zavalio, ali su u 25. god u SDA rasadniku idiota odgojili dovoljno Skaka, Zahiragica, Efendica da mu to prolazi!
Na vise tema, uglavnom na “devedesetim” sam napisao, ispiranje mozga, lobotomija, peglanje i laziranje istorije ce ici dok zvanicna verzija ne bude da je ridjobradi parazit bio komadant brigade, ranjavan, itd itd...
Da je ovakve stvari izvaljivao 96-97. nego bi ga tacno stocem zavalio, ali su u 25. god u SDA rasadniku idiota odgojili dovoljno Skaka, Zahiragica, Efendica da mu to prolazi!
-
catelyn2
-
90minut
-
catelyn2
#218 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
zato ima invalidninu od 625 marakaDozer wrote: ↑24/05/2020 22:53
A lik u zivotu pusku u ruku uzeo nije, ne zna ni koristiti oruzje, nije pretrpio blisku granatu, snajperski metak, prespavati u rovu ili u sumi ili u kakvoj rusevini u nekoj vukojebini na -15...
Fuj, fuj fuj fuj... I jos sve ovo ispali za Ramazan i Bajram. Hljeb ti hebem lazljivi...
- dječak sa šibicama
#219 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Nista nije slucajno, dao intervju reklo bi se minornoj televiziji i odjednom se sjetio pricati o ratu.
I to nesta govori o njegovim glasacima, ovamo ih krade na svakom koraku te maline te respiratori, a onda ih kupi pricom o ratu. Ko on bio ratnik.
Naravno, namirice on svoje glasace pred izbore, malo paket sa Boni sokom i kafom, malo povecanje invalidnina i sehidnina, malo ratnih prica i eto.
I to nesta govori o njegovim glasacima, ovamo ih krade na svakom koraku te maline te respiratori, a onda ih kupi pricom o ratu. Ko on bio ratnik.
Naravno, namirice on svoje glasace pred izbore, malo paket sa Boni sokom i kafom, malo povecanje invalidnina i sehidnina, malo ratnih prica i eto.
- Bloo
- Globalna šefica
#220 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
"
The Expendables....ali krimosi.Hoću da spomenem Kerima Lučarevića, Senada Šahinnpašića, Emina Švrakića, s kojima sam takve stvari radio. Poslije tokom rata Safeta Oručevića. Da nije bilo tih hrabrih pojedinaca koji su nalazili načine da se naoružamo i organizujemo, ko zna na šta bi to sve ličilo. To je išlo paralelno organizacija sa ovim što su radili Alija i regularna vlast. I onda se to tako nastavilo i u ratu", rekao je.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#221 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
jos malo pa i njega zajebase po lazi i obmani...
-
Sociolog
#222 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Ovaj voditelj Anes S Igmana podilazi ulizuje se Bakiru
Pocetkom rata u aprilu pobjegao kao"student" za Crnu Goru..a sad najveci Bosnjak...samo da mu je raditi neke ratne price,neizivljen..dosta ovih novinara nacionalista nije dana bilo u ratu ili na liniji a sad Najveci Bosnjaci
Pocetkom rata u aprilu pobjegao kao"student" za Crnu Goru..a sad najveci Bosnjak...samo da mu je raditi neke ratne price,neizivljen..dosta ovih novinara nacionalista nije dana bilo u ratu ili na liniji a sad Najveci Bosnjaci
-
Tromblon
#223 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Borci kolegice, borci. Dajte malo poštovanja molim Vas.Bloo wrote: ↑25/05/2020 14:52 "The Expendables....ali krimosi.Hoću da spomenem Kerima Lučarevića, Senada Šahinnpašića, Emina Švrakića, s kojima sam takve stvari radio. Poslije tokom rata Safeta Oručevića. Da nije bilo tih hrabrih pojedinaca koji su nalazili načine da se naoružamo i organizujemo, ko zna na šta bi to sve ličilo. To je išlo paralelno organizacija sa ovim što su radili Alija i regularna vlast. I onda se to tako nastavilo i u ratu", rekao je.
-
catelyn2
#224 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
nije lako biti pripadnik najhrabrijeg naroda!Sociolog wrote: ↑25/05/2020 15:14 Ovaj voditelj Anes S Igmana podilazi ulizuje se Bakiru
- Logovan
#225 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Da, nažalost biće ovako htjeli mi ili ne.izvrsni direktor wrote: ↑25/05/2020 10:30Ovo je najgore od svega po meni, jer ce se stvarno desiti.