Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako saznajemo, radi se o osobi koja je ranije osuđena za krivicno djelo zlostavljanje životinja. Naime, on je na području sarajevske općine Centar silovao psa zbog čega je osuđen.
Krespons wrote: ↑24/05/2020 03:18
Upravo to. Siguran sam da većina ljudi nema potrebu da ide tramvajem. Trebali bi npr. mlađim od 35 godina zabraniti ulazak dok se situacija ne vrati u normalu.
Za tebe sa sigurnošću mogu reći, hvala Bogu pa se ne pitaš.
Ja sam se zadesio kod Pravnog fakulteta. Nije istina da je vozac Senica izgubio kontrolu nad vozilom, vec ga je Skoda izgurala s ceste pa se zabio u ogradu i rampu za invalide. Momak iz Skode je htio uletiti u krajnju lijevu traku, pa je jos i taksistu spucao. I u Avazu isto pise jer je "novinar" dosao na ele. skuteru opalio par slika s 50 metara, vidio hitnu kako odvozi suvozacicu i iskonstruisao pricu.
ovdje se zapravo vidi da je skoda dobila po prednjem desnom cosku. Mozda je bjezala od taksiste i izgurala scenica, obzirom da je takso taman toliko iza njih da je on mogao biti prvi kontakt.
Moras veliki krembil biti da se ovdje bilo gdje katapultiras s obzirom na prometnost ceste...na ovim relacijama se sve vidi sva nekultura vozacka koja postoji