pravi se i sklapa u poljskoj!
sad koja kompanija ima udio to ne znam.
Moderator: Benq
pravi se i sklapa u poljskoj!
eto vidiš ja sam kupio Philips PUS7354 i nisam se pokajao.
Nijedan više nije original.. Nijedan brend više ne ugrađuje samo svoje komponente.. Panele ugrađuju od različitih tvrtki, isto tako i neki dio elektronike itd.. Jedino procesore, osvetljenje panela i te stvari još ugrađuju svoje. A što se tiče Philipsa je vlasnik TPV, ali inžineri su svi još uglavnom ljudi, koji su nekad radili za Holandski Philips. Pa i same komponente se uglavnom proizvode u Polskoj gdje je tvornica Philips televizora, jedino za sasvim niže modele dolazi elektronika iz Kine.
https://en.tab-tv.com/?p=18397
Where are Panasonic TVs manufactured?
Production of Panasonic TVs in Russia
Panasonic TVs in Russia are manufactured by TPV using an outsourcing scheme. TPV also bought a Philips TV brand license. The assembly plant is located in the village of Shushary. At this enterprise, only entry-level televisions are assembled. Televisions made in Russia are offered for the domestic market of Russia, can be delivered to nearby countries.
Možda niste nikad čuli za Vestel, ali sasvim je moguće kako ste se susreli s njihovim proizvodima. Ta se tvrtka, osnovana 1984. godine, bavi proizvodnjom elektronike i kućanskih uređaja te informacijskim tehnologijama. Sjedište joj je u gradu Manisa. Dio je holdinga Zorlu sa sjedištem u Istanbulu.problemnatravunu wrote: ↑24/05/2020 11:08https://en.tab-tv.com/?p=18397
a zanimljivo i ovo oko Panasonic-a https://en.tab-tv.com/?p=20754
Where are Panasonic TVs manufactured?
Production of Panasonic TVs in Russia
Panasonic TVs in Russia are manufactured by TPV using an outsourcing scheme. TPV also bought a Philips TV brand license. The assembly plant is located in the village of Shushary. At this enterprise, only entry-level televisions are assembled. Televisions made in Russia are offered for the domestic market of Russia, can be delivered to nearby countries.
jebote koji debilan odgovor?
u mene je 65 inča nije 55 i trebao bi da bude VA panelNadzornik wrote: ↑24/05/2020 13:36Ovdje pise da je IPS...:
https://www.displayspecifications.com/de/model/2af51986
Koji su to sasvim nizi modeli od philipsa?bower wrote: ↑24/05/2020 11:02Nijedan više nije original.. Nijedan brend više ne ugrađuje samo svoje komponente.. Panele ugrađuju od različitih tvrtki, isto tako i neki dio elektronike itd.. Jedino procesore, osvetljenje panela i te stvari još ugrađuju svoje. A što se tiče Philipsa je vlasnik TPV, ali inžineri su svi još uglavnom ljudi, koji su nekad radili za Holandski Philips. Pa i same komponente se uglavnom proizvode u Polskoj gdje je tvornica Philips televizora, jedino za sasvim niže modele dolazi elektronika iz Kine.
Taj 7354 ima samo 1700 PQI,zatim umjesto novijeg HDMI 2.1 nastavlja koristiti zastarjeli HDMI 2.0...
Nisam to znao ovde su mu pune specifikacije ali ne piše koji je panel mislio sam da je VA
Mislim da ne čitaš baš onako kao što bi trebalo ali nema veze i ne razumiješ nego izvlačiš zaključke, u jedno sam siguran kod naroda su CRT televizori daleko još popularni nego ovi ravnog ekrana.diablobih wrote: ↑24/05/2020 14:13 Svi nizi od oled su nekvalitetni philips televizori, a i za oled imas alternative u vidu LG.
Cuj ovog novog, prosjecni ljudi bla bla, pa bas zato postoji forum da ne bi kupio prosjecni televizor, vec best bang for a buck. Sto bi kupio prosjecan televizor kada mozes solidan ili nekad cak i odlican?
Kao sto gore rece kolega,dobrim i kvalitetnim markama nije potrebna neka reklama.skafiskafsnjak wrote: ↑24/05/2020 11:07 Ono za sta im priznanje odajem je dizajn. Ovi samsung i sony kao da su 2010 godina...

Koliko se popravio je pitanje. Neki CRT televizori su bolji od tih bogaljskih tesli.catelyn2 wrote: ↑24/05/2020 14:23Mislim da ne čitaš baš onako kao što bi trebalo ali nema veze i ne razumiješ nego izvlačiš zaključke, u jedno sam siguran kod naroda su CRT televizori daleko još popularni nego ovi ravnog ekrana.diablobih wrote: ↑24/05/2020 14:13 Svi nizi od oled su nekvalitetni philips televizori, a i za oled imas alternative u vidu LG.
Cuj ovog novog, prosjecni ljudi bla bla, pa bas zato postoji forum da ne bi kupio prosjecni televizor, vec best bang for a buck. Sto bi kupio prosjecan televizor kada mozes solidan ili nekad cak i odlican?
Kad je bh telekom davao onu akciju tesla tv za 1 marku tad se malo narod popravio sa novim tv.
Ma sta mu cestitaj, 2 godine se obavezao za ugovor, a zauzvrat dobio kantu