Jedva čekam, večeras ću samo radi te igre instalirati epic game launcher i staviti da se skida. Znal ko koliko je teška?
Witcheru halali brate, al strategije su strategije.
Moderator: Benq
Jedva čekam, večeras ću samo radi te igre instalirati epic game launcher i staviti da se skida. Znal ko koliko je teška?
Još ako ugrabiš na nekom popustu najnovije ekspanzije... od novih civilizacija do prirodnih nesreća. Nova igra i mnogo bolja od "originalne" šestice.
šeim on himferratilis wrote: ↑22/05/2020 17:49 Covjek vas dzaba navlaci da gubite vrijeme, mozete koristit Xbox Game Pass samo ako kupite gift card.Tek kad Microsoft doda nasu drzavu kao podrzani region, onda mozete koristiti karticu preko store-a.
Da bi koristio karticu, moraju se adresa na paypalu i adresa kartice poklapati, sto je naravno nemoguce sa nasim karticama.
Ma da izbaita me ovaj gore, jaran iz .de ne moze kupit 1$ gift card minimum je 10€ na .de storeu. A ne moze preko USA store-a....ferratilis wrote: ↑22/05/2020 18:27Da bi koristio karticu, moraju se adresa na paypalu i adresa kartice poklapati, sto je naravno nemoguce sa nasim karticama.
Ja sam nekoliko puta kupio ovdje gift card, i radio je normalno. Jednom sam kupio obicni xbox game pass card, ali taj radi samo na konzolama. Mislim da jedino ultimate kod nas radi, barem je kod mene tako bilo.
https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/ ... box-one-pc

ovo je zaista strašna igra...kad je prošle godine bilo alpha testiranje, samo sam to šutao...iako nezavršena, bolja je od mnogih igara koje sam zadnjih 20 i kusur godina igrao.
Launcher instaliran Civilization pušten na dowload. Prvi puta će mi biti da igram ovu igru u životu. Prijatelji su miigrali al eto ja nikad nisam uspio da se sjetim narodnu verziju da probam barem. Samo da pitam jel i dalje Ghandija prvo treba sjebat?ninjahepek wrote: ↑22/05/2020 16:01Još ako ugrabiš na nekom popustu najnovije ekspanzije... od novih civilizacija do prirodnih nesreća. Nova igra i mnogo bolja od "originalne" šestice.
Sretno klikanje!
ferratilis wrote: ↑22/05/2020 19:30 Mi drumom, on sumom. Ovdje izgleda ne vrijedi argumentacija, vec "ja kazem, i tako je"
sve lijepo pise, kartica kojom placas i region se moraju poklapati
Iz prilozene liste regiona za game pass se vidi da nema Bosne, a ni Hrvatske ili Srbije, i jos mnogo europskih zemalja. Prica zavrsena.
![]()