Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ko ovako simpatičnoj faci k'o što je ministar Lučić može uopšte zamjeriti imenovanje ovako lijepe savjetnice k'o što je Marina (vidi sliku - vidio)? Još ako je pametna kao što to kolega forumaš tvrdi a ja uopšte nemam razloga da vjerujem u suprotno onda mojoj sreći nigdje kraja.
Big like za oboje.
Last edited by Billy The Pljuc on 31/05/2020 08:17, edited 1 time in total.
Ko ovako simpatičnoj faci k'o što je ministar Lučić može uopšte zamjeriti imenovanje ovako lijepe savjetnice k'o što je Marina (vidi sliku - vidio)? Još ako je pametna kao što to kolega forumaš tvrdi a ja uopšte nemam razloga da sumnjam u suprotno onda mojoj sreći nigdje kraja.
Big like za oboje.
Što jest jest. Ona je za njega bomba
Jer ona je bomba bomba
Ona je zgodna, mlada, svi je žele pokarat
ona je pravo dobra, al je skupo održavat
potroši Boga oca , ja u stečaju ko Bosna
slabo izlazimo, zbog nje radim dva posla
al isplati se na nju dati i milion
jer kad hodamo po Špici, ja i kraj mene avion
i svi se okreću za nama, ja to buraz jebem
ona jede u restoranu a ja kod kuće jedem
ima ajvara što mi donese stara
Ko fol nešto studira , po kafama kulira
upisala dizajn samo da vrijeme ubija.....
Ko ovako simpatičnoj faci k'o što je ministar Lučić može uopšte zamjeriti imenovanje ovako lijepe savjetnice k'o što je Marina (vidi sliku - vidio)? Još ako je pametna kao što to kolega forumaš tvrdi a ja uopšte nemam razloga da sumnjam u suprotno onda mojoj sreći nigdje kraja.
Big like za oboje.
Na ovoj dami je apsolutno sve vjestacko, te je tesko procijeniti, dok ovaj gospodin bas ima onaj prirodni ruralni seksipil drvosjece.
Bibija Kerla imala je zadovoljstvo da prije tačno 35 godina predstavlja tadašnju SFR Jugoslaviju na Zimskim olimpijskim igrama u Sarajevu
....aktivno bavila s četiri različita sporta - atletikom, brzim klizanjem, kuglanjem i nogometom. Na Olimpijskim igrama u Sarajevu nastupila je u četiri discipline u brzom klizanju i imala je zadovoljstvo da osjeti šta znači nastupiti na najvećem sportskom događaju pred domaćim navijačima.
Billy The Pljuc wrote: ↑20/05/2020 19:43
Nemoj tako druže Edo, u poređenju sa nekim facama na sličnim funkcijama njih dvoje moraju imati prolaz, tijesan ili ne al' prolaz.
Big like za oboje.
Na ovoj dami je apsolutno sve vjestacko, te je tesko procijeniti, dok ovaj gospodin bas ima onaj prirodni ruralni seksipil drvosjece.
i koga briga sto je vjestacko , eki tebe ti ko trazis samo seoske djevojcice , netaknute jos djevice
mO k3 wrote: ↑20/05/2020 19:50
i koga briga sto je vjestacko , eki tebe ti ko trazis samo seoske djevojcice , netaknute jos djevice
Znas ti dobro o cemu ja govorim, prirodna zenska ljepota je nesto drugo osim ja sam djevojka sa sela
Ova zena je fit, dosta vremena provodi u salonima za uljepsavanje i plasticnim hirurzima, te stoga nisam siguran da ce imati vremena da se nosi sa izazovima zahtjevne funkcije, a svoj rad mora opravdati poreskim obveznicima.
Znas ti dobro o cemu ja govorim, prirodna zenska ljepota je nesto drugo osim ja sam djevojka sa sela
Ova zena je fit, dosta vremena provodi u salonima za uljepsavanje i plasticnim hirurzima, te stoga nisam siguran da ce imati vremena da se nosi sa izazovima zahtjevne funkcije, a svoj rad mora opravdati poreskim obveznicima.