Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
sumirprimus

#6401 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sumirprimus »

jebga u sda sve fakultetlije i hadzije a pokradose boga oca, jos u ramazanu hahahaha milione dizu, na koroni i bolesti zaradjuju, koji hamelji gadni fuj, ni mrtvi im sveti nisu. pa vi gledajte. njihovi sateliti sbb df nista boji nisu. kriminalna organizacija gora od cetinka.
i svi koji ih podrzavaju su isti.
a baska hladno hadzije hanumu u prvi saf turise uz rejesa, ja mislim da vam to nije po islamu, il se varam?
sumirprimus

#6402 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sumirprimus »

sve vise jasno koliko im kifla steti, a nemaju sta drugo banditi upotreijebit od ovog nastavnik fizickog :lol: :evil:
SJETITE SE BRAVARA! :postar:
sumirprimus

#6403 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sumirprimus »

nema vecih kvislinga od ovih sdaovaca.i njihovih satelita.
Akibh

#6404 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Akibh »

sumirprimus wrote: 20/05/2020 10:11
Akibh wrote: 20/05/2020 10:04
drug_profi wrote: 20/05/2020 00:52 Volio bih doživjeti taj dan. Možda jedina velika želja koju imam je da vidim ovu bandu koja mi je život uništila i mojoj djeci perspektivu izbrisala, kako hoda sa lisicama.
Isto mislim, barem neke pravde na kraju da bude…

U politiku ulazi 2004. godine kao član Stranke demokratske akcije (SDA). Iste godine je izabran u Općinsko vijeće Općine Centar Sarajevo. Dvije godine kasnije ulazi u Skupštinu Kantona Sarajevo (KS) i postaje predsjednik Kluba poslanika SDA. Nakon općih izbora u BiH u martu 2015. godine imenovan je za premijera Kantona Sarajevo. U martu 2018. godine osnovao je političku organizaciju Narod i Pravda.
ko god okrene ledja kriminalnoj organizaciji i melje je bez prestanka, izbacujuci sav prljav vec na povrsinu, pozeljan je :D
Jest, za ovce… Da mu halalim sto mi djeca nisu imala dovoljno u djetinjstvu? Nisu imala kad im je bilo najpotrebnije...

Napravite pozeljnim I Campare, Zvizdica, Novalica kad izadju
drndalo

#6405 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drndalo »

Ne moras mu nista halaliti, nisi ti Fikret...

Samo onda iste arsine primjeni i na sadasnju garnituru smeca iz SDA i pridruzenih clanova, zbog kojeg ti djeca nece imati ni sada kad se treba zaposljavati, osim ako se podaju hobotnici na sve trazene nacine...
sumirprimus

#6406 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sumirprimus »

najbolje da ostane kako je sad jelde..
Akibh

#6407 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Akibh »

drndalo wrote: 20/05/2020 10:29 Ne moras mu nista halaliti, nisi ti Fikret...

Samo onda iste arsine primjeni i na sadasnju garnituru smeca iz SDA i pridruzenih clanova, zbog kojeg ti djeca nece imati ni sada kad se treba zaposljavati, osim ako se podaju hobotnici na sve trazene nacine...
100%, dabogda se ruka osusila onom ko glasa za sda, kiflu I slicne bandite
sumirprimus

#6408 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sumirprimus »

na zalost nema izbora, opozicija se mora ujedinit ako misli oborit ovu bagru, racunajuc i ubacene elemente koji posle izbora promijene dres i priklone se sda.
Nike af1 white

#6409 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Nike af1 white »

Akibh wrote: 20/05/2020 10:22
Akibh wrote: 20/05/2020 10:04

Isto mislim, barem neke pravde na kraju da bude…

U politiku ulazi 2004. godine kao član Stranke demokratske akcije (SDA). Iste godine je izabran u Općinsko vijeće Općine Centar Sarajevo. Dvije godine kasnije ulazi u Skupštinu Kantona Sarajevo (KS) i postaje predsjednik Kluba poslanika SDA. Nakon općih izbora u BiH u martu 2015. godine imenovan je za premijera Kantona Sarajevo. U martu 2018. godine osnovao je političku organizaciju Narod i Pravda.
ko god okrene ledja kriminalnoj organizaciji i melje je bez prestanka, izbacujuci sav prljav vec na povrsinu, pozeljan je :D
Jest, za ovce… Da mu halalim sto mi djeca nisu imala dovoljno u djetinjstvu? Nisu imala kad im je bilo najpotrebnije...

a hoces li halaliti ano ne do Bog zahvale ti tvojima respirator i bude ga trebalo na fikrin kineski spojiti da im halalis sto su sve ostale milijarde pokrali sto bisera turkovic izgledom svu svoju pljacku i uhljebizam opisuje sto genjca samo ce na tabutu iznijeti iz parlamenta sto smo supak evrope zbog njih hoćeš li im to halaliti il ces nas clanak iz sb il faktora da kazes da je to maslo SDP, NS, NiP
Akibh

#6410 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Akibh »

Upravo, samo ovaj kriminalac nije i ne moze biti opozicija nikako.
Opozicija moze biti NS a ovo govno koje je vedrilo I oblacilo po kantonu proteklih 10 godina nikako
sumirprimus

#6411 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sumirprimus »

pa eto glasajte svi za ns onda i rijesen problem, a dok se to ne desi znaci narednih 100 godina uzivajte :lol: :-)
Akibh

#6412 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Akibh »

Nike af1 white wrote: 20/05/2020 10:36
Akibh wrote: 20/05/2020 10:22

a hoces li halaliti ano ne do Bog zahvale ti tvojima respirator i bude ga trebalo na fikrin kineski spojiti da im halalis sto su sve ostale milijarde pokrali sto bisera turkovic izgledom svu svoju pljacku i uhljebizam opisuje sto genjca samo ce na tabutu iznijeti iz parlamenta sto smo supak evrope zbog njih hoćeš li im to halaliti il ces nas clanak iz sb il faktora da kazes da je to maslo SDP, NS, NiP
Nikad u zivotu, nadam se bar nekoj satisfakciji kad solacima, fikretima, fadilima, kiflama vidimo lisice na rukama
Akibh

#6413 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Akibh »

sumirprimus wrote: 20/05/2020 10:38 pa eto glasajte svi za ns onda i rijesen problem, a dok se to ne desi znaci narednih 100 godina uzivajte :lol: :-)
Ne nego povezes NS sa kriminalcem pa ce biti lakse
sumirprimus

#6414 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sumirprimus »

malo mi to vuce na status kvo i svi su isti i nista ne treba mijenjat.
napadat najjacu kariku koja melje trenutnu vlast ne lici ni na sta drugo.
ko je kriv ns.u sto nemaju trenutno licnost kao i sdp.u koja bi radila slican posao i sto za sobom ne mogu povuc ni komsiluk kamol sire narodne mase.
jebga drugovi.
RunnerX

#6415 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by RunnerX »

sumirprimus wrote: 20/05/2020 10:46 malo mi to vuce na status kvo i svi su isti i nista ne treba mijenjat.
Ne postoji taktika kojom ga nisu pokušali napasti. Ipak su mi najsimpatičniji ovi termiti što pljuju i po SDA samo da bi Konakovića omalovažili.
Billy The Pljuc

#6416 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Billy The Pljuc »

Teško je Kifli halaliti sve dosadašnje aferime i povjerovati da je došao tobe. Jeste se prometnuo u superstara ovo zadnje vrijeme i očito mu godi takva uloga i ne mogu da ignorišem činjenicu da je jedan dobar dio mojih prijatelja/poznanika/radnih kolega bivših ili sadašnjih nebitno, počeo otvoreno da ga podržava. 99% da ću i sam početi da činim isto, onaj jedan ostavljam za nedajbože mada vjerujem da Kifla neće napraviti pogrešan korak u ovo vrijeme do izbora, poslije vidimo već šta će biti.

Zašto???

NiP trenutno djeluje kao najozbiljniji oponent SDA-u barem u KS, za nadati se da će ostati na pravom kursu i vremenom rasti i postati bitan faktor i u drugim kantonima.

Kifla je djete SDA, zna sve o njima, protiv istih se uspješno i jedino može boriti neko njihov a ko ih poznaje na način kako ih već isti i zna, bio je dio njih.

Glasan je i direktan, proziva i udara gdje treba, snage još nema dovoljno da bi se vidjeli rezultati ali kao što napisah za nadati se da će vremenom ojačati. Vrijeme već pokaže radi li se o čistom populizmu sa njegove strane u smislu da NiP postane samo još jedna satelitska stranka SDA.

Do sada sam uredno davao glas SDP-u pa ublehi Komšiću i ostajao uredno razočaran sve ove godine, ne vidim da se ni kod prvih a ni kod pogotovo drugih išta bitnije promijenilo. Ako se i u Kiflu razočaram onda jbga, neću više imati potrebe izlaziti na izbore a možda uz malo sreće ih i ne dočekam još puno.
drndalo

#6417 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drndalo »

a možda uz malo sreće ih i ne dočekam još puno.
Aj' ne seri.
Billy The Pljuc

#6418 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Billy The Pljuc »

drndalo wrote: 20/05/2020 11:35
a možda uz malo sreće ih i ne dočekam još puno.
Aj' ne seri.
:lol: :lol: :lol: :kiss:

Nikad se ne zna.
RunnerX

#6419 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by RunnerX »

Billy The Pljuc wrote: 20/05/2020 11:30 Glasan je i direktan, proziva i udara gdje treba, snage još nema dovoljno da bi se vidjeli rezultati ali kao što napisah za nadati se da će vremenom ojačati. Vrijeme već pokaže radi li se o čistom populizmu sa njegove strane u smislu da NiP postane samo još jedna satelitska stranka SDA.
Kao što kažeš, on trenutno nema političku snagu da bi nešto mijenjao, mada je ono u KS sa šestorkom bilo sasvim ok i to nam je možda pokazatelj u kojem pravcu će ići. Na gluposti o Zukorliću i helikopteru nisam obraćao pažnju jer ako je to sve što Bakir i Željko imaju, loše im se piše.

Sa druge snage on nema ni medijsku snagu, obzirom da NiP nema para. Još uvijek nisu budžetski uhljebljena stranka i svu trenutnu popularnost su dobili zahvaljujući Dininoj harizmi kojem su društvene mreže osnovno sredstvo da njegov glas dopre do javnosti.

Ono što je jasno je da on neće moći sam i da mu trebaju kvalitetni ljudi, a tu redovno dolazi do problema. NiP će sigurno dobiti svoju šansu i biće važan politički faktor u narednih minimalno 4 godine, i sve zavisi od njih.
nikad_vise

#6420 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by nikad_vise »

NiP ali i Dino prije svega dobija solidno prostora kod Senada na Face-tv i moze se komotno reci da Face preferira Dinu i da mu Senad vjeruje.Cak su i
neke njihove skupove prenosili.Dino je dosad gostovao 5-6 puta u zadnjih mozda 2 godine.Na N1 je isto cest gost i moguce da mu malo "silje" na N1 jer je prilicno cest gost.Klix tu i tamo prati ga redovno moze se reci.To je to otprilike.

Mada mu realno najvise reklame pravi Radoncic preko Avaza. :D

Sta radi Dino ovoj SDA nejaci,sad su kao lafo svi isti.Dino ih pere na dnevnoj bazi,rastura ih lik po savovima jer i sad kad su pozicija jednostavno im neda dahnuti.Ni SBB ni SDA a ni DF-u.Ukazuje na njihov kriminal i lopovluk,svakodnevno ih stavlja na rub srama njihovim djelima.Uvukao im je nesigurnost i neposluh cak i u njihove maticne stranke.Milevica,Campara,Jasna,pa sad ovaj SBB ovac u Travniku..Jednostavno nemaju nacina da mu nastete a bio je u SDA i jos pored svih tih perioda ali i njegove vladavine jednostavno nemaju nista da mu nadju.

Vec zamisljam kepecevu facu na tornju dok gleda kako ga Dino pere preko facebook-a..trese se,bijesan,svasta bi mu prikacio al nema nista pa izmislja afere po avazu da mu kako nasteti.E to je dragi moji drugovi nemoc.To je nemoc koju pokazuju slabici i papci kad osjete da im se sprema metla jer nasuprot sebe imaju lika koji je u svakom pogledu drzavnik za njih sve i jednog.

Davno sam vec rekao,kreatori ove 25godisnje bijede i zaostavstine osjete da ljudi pocinju slijediti ovog covjeka,nemogu prihvatiti da dolaze novi narastaji i generacije koje imaju puno vise patriotizma,pameti,energije itd.Ne samo u NiP.u nego i u drugim strankama.Ima tu i Becirovic iz SDP-a, Kojovic iz Nase stranke,Sabina Cudic iz Nase stranke takodje ok zena,bilo je par momaka u ovoj prosloj vladi.Pa imamo i u SBB-u Jusku,uredan lik.
Ima i po mnogim drugim strankama tih mladih ljudi koji izgledaju gospoda za ove istrosene i korumpirane debile.
last mohicans

#6421 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by last mohicans »

nikad_vise wrote: 21/05/2020 00:09 NiP ali i Dino prije svega dobija solidno prostora kod Senada na Face-tv i moze se komotno reci da Face preferira Dinu i da mu Senad vjeruje.Cak su i
neke njihove skupove prenosili.Dino je dosad gostovao 5-6 puta u zadnjih mozda 2 godine.Na N1 je isto cest gost i moguce da mu malo "silje" na N1 jer je prilicno cest gost.Klix tu i tamo prati ga redovno moze se reci.To je to otprilike.

Mada mu realno najvise reklame pravi Radoncic preko Avaza. :D

Sta radi Dino ovoj SDA nejaci,sad su kao lafo svi isti.Dino ih pere na dnevnoj bazi,rastura ih lik po savovima jer i sad kad su pozicija jednostavno im neda dahnuti.Ni SBB ni SDA a ni DF-u.Ukazuje na njihov kriminal i lopovluk,svakodnevno ih stavlja na rub srama njihovim djelima.Uvukao im je nesigurnost i neposluh cak i u njihove maticne stranke.Milevica,Campara,Jasna,pa sad ovaj SBB ovac u Travniku..Jednostavno nemaju nacina da mu nastete a bio je u SDA i jos pored svih tih perioda ali i njegove vladavine jednostavno nemaju nista da mu nadju.

Vec zamisljam kepecevu facu na tornju dok gleda kako ga Dino pere preko facebook-a..trese se,bijesan,svasta bi mu prikacio al nema nista pa izmislja afere po avazu da mu kako nasteti.E to je dragi moji drugovi nemoc.To je nemoc koju pokazuju slabici i papci kad osjete da im se sprema metla jer nasuprot sebe imaju lika koji je u svakom pogledu drzavnik za njih sve i jednog.

Davno sam vec rekao,kreatori ove 25godisnje bijede i zaostavstine osjete da ljudi pocinju slijediti ovog covjeka,nemogu prihvatiti da dolaze novi narastaji i generacije koje imaju puno vise patriotizma,pameti,energije itd.Ne samo u NiP.u nego i u drugim strankama.Ima tu i Becirovic iz SDP-a, Kojovic iz Nase stranke,Sabina Cudic iz Nase stranke takodje ok zena,bilo je par momaka u ovoj prosloj vladi.Pa imamo i u SBB-u Jusku,uredan lik.
Ima i po mnogim drugim strankama tih mladih ljudi koji izgledaju gospoda za ove istrosene i korumpirane debile.
Sve okey,samo nemoj Juske, Boga ti. Beskarakternim likovima koji plivaju iz ministarstva u ministarstvo nije mjesto s ove strane. Nakon one oprostajne sjednice i govora mu, falio sam ga ovdje. Ispade da mu je na tren savjest proradila i da je sutra vec izlapila. Mozda nadođe, ali slabo izlazi iz šefovog šupka. Mislim da Dino grijesi i sa ovim preletačevićima. Ima tu dobrog kadra koji ce odmah povuci masu glasova. On zeli instant infrastrukturu u i van KS, jer nema toliko vremena ni kapaciteta da je pravi. A za to treba i glasova, mandata i keša. Vidjet cemo je li dugoročno pogrijesio ili ne.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#6422 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by izvrsni direktor »

Neka trecina ovih "preletaca" ostane privrzena novoj stranci je dosta. Jer to odma znaci isti taj broj manje u sda bloku
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#6423 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

sumirprimus wrote: 20/05/2020 08:48
Kejn wrote: 20/05/2020 00:54 Šta kaže nastavnik fizičkog? Kolut naprijed desno dva
kad ih je jedan bravar resetovo i pomnozio s nulom na 50ak godina, zamisli tek sta ce im se desit s profesorom fizickog :D
Nista, nije u poziciji :( (iako smatram da je njegova vlada bila sposobnija od ove sada).

"...sta bi im se desilo...? " (ako bude u poziciji).

I ja bih zelio to dozivjeti :) ...jbg godine brzo prolaze. :oops:
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#6424 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Za svaku stranku je vazan kvalitet ljudi koji ih vode ili bi tako trebalo biti.

Nazalost, u BiH to nije dovoljno za pobjedu, formiranje vlasti ili ostanak na vlasti.

U BiH pobjedjuju, i na vlasti su, one stranke koje, tajno ili javno, imaju podrsku vecine vjerskih sluzbenika konstitutivnih etnickih grupa, bez obzira na kvalitet njihovog vodjstva.

Sklepane visestranacke koalicije se ponasaju k'o rogovi u vreci - jednostavno, ne funkicionisu.

:(
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#6425 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by izvrsni direktor »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote: 21/05/2020 05:06

Sklepane visestranacke koalicije se ponasaju k'o rogovi u vreci - jednostavno, ne funkicionisu.

:(
Kako onda sda hdz i snsd savrseno funkcionisu u koaliciji dugi niz godina?
Post Reply