nisam fan ali kad je džabe
Moderator: Benq

Sudeci po ovim prvim gameplay snimcima 2 i 3 ja ne vidim neku razliku od orginala, tu i tamo neko poliranje tekstura izgleda likova i automobila.

Mafia TrilogyDonieBrasco wrote: ↑19/05/2020 21:05Sudeci po ovim prvim gameplay snimcima 2 i 3 ja ne vidim neku razliku od orginala, tu i tamo neko poliranje tekstura izgleda likova i automobila.
Jos mi nekako tamnije izgleda sve, barem meni ovako na prvu. Nekao je puno 60 eura (svaka 30) za ovo re-izdanje sa blagim poliranjem.
Mafi 1 Remake 28. august, a to svi cekamo zapravo.
Motori su novitet izgleda ili jedan od noviteta.
Ok hvala,ne bih da mi propadnu 40 GBferratilis wrote: ↑20/05/2020 01:07Moze, samo ces morati kliknuti na resume download u library, nece automatski poceti.
Samo da sa ovim Remake-om ne zayebu za PC, da ne bude smece namjenjeno konzolama preko nekog jadanog porta.ferratilis wrote: ↑20/05/2020 00:45 Preporucujem da zaobidjete Mafia 2 definitive i igrate original. Igra tezi preko 40gb, a izgleda gore nego original. Neke teksture su malo bolje, ali se izgubio sarm iz originala. Sve ostalo je isto. Ovo je uglavnom radjeno za konzole, pc verzija je samo afterthought.
Ako bude kao Mafia 3, nece bit dobar. Tri ili cetiri razlicita studija rade na rimejku, jedan u Ceskoj, drugi u Americi i jos neki ne znam odakle. Cak i ako bude dobar, nema glumaca iz originala. Michael Sorvino je dao odlican ton Tomiju, ovaj novi glumac zvuci kao neki ulicar. Al jbg, dosta glumaca iz originala su vec pod zemljom, tako da vjerovatno nisu ni imali neki izbor.DonieBrasco wrote: ↑20/05/2020 08:51Samo da sa ovim Remake-om ne zayebu za PC, da ne bude smece namjenjeno konzolama preko nekog jadanog porta.ferratilis wrote: ↑20/05/2020 00:45 Preporucujem da zaobidjete Mafia 2 definitive i igrate original. Igra tezi preko 40gb, a izgleda gore nego original. Neke teksture su malo bolje, ali se izgubio sarm iz originala. Sve ostalo je isto. Ovo je uglavnom radjeno za konzole, pc verzija je samo afterthought.
Ne bi me cudilo da sa Mafia 2, 3 poliranjem samo zele da opravdaju cijenu za nadolazeci Remaster prvog djela pogotovo ako ne bude kako treba.ferratilis wrote: ↑20/05/2020 10:20Ako bude kao Mafia 3, nece bit dobar. Tri ili cetiri razlicita studija rade na rimejku, jedan u Ceskoj, drugi u Americi i jos neki ne znam odakle. Cak i ako bude dobar, nema glumaca iz originala. Michael Sorvino je dao odlican ton Tomiju, ovaj novi glumac zvuci kao neki ulicar. Al jbg, dosta glumaca iz originala su vec pod zemljom, tako da vjerovatno nisu ni imali neki izbor.DonieBrasco wrote: ↑20/05/2020 08:51Samo da sa ovim Remake-om ne zayebu za PC, da ne bude smece namjenjeno konzolama preko nekog jadanog porta.ferratilis wrote: ↑20/05/2020 00:45 Preporucujem da zaobidjete Mafia 2 definitive i igrate original. Igra tezi preko 40gb, a izgleda gore nego original. Neke teksture su malo bolje, ali se izgubio sarm iz originala. Sve ostalo je isto. Ovo je uglavnom radjeno za konzole, pc verzija je samo afterthought.
Kako god, najbolje je spustiti ocekivanja na minimum, tako se neces razocarati.![]()